NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsi, nyomtam a féket mint a barom de már nem tudtam megállni.
Tanultam belõle.
Tanultam belõle.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
az,hogy verseny kozben sajat vagy mas hibajabol balesetet szenvedek es emiatt kell kiesnem az benne van a pakliban,de hogy sarga zaszlo alatt 170-nel telibe vernek hatulrol ugy hogy az auto nem megy tovabb egy metert sem az egy kicsit fajt..
de,hogy a jo oldalat nezzem a dolgoknak mehetek legalabb aludni ,mert a forma1 miatt ugyis koran kell kelni 😊
de,hogy a jo oldalat nezzem a dolgoknak mehetek legalabb aludni ,mert a forma1 miatt ugyis koran kell kelni 😊
Hát ez kész, ott basztam el, hogy nem a jó setupot tettem be. 😄 Jó lenne már egyszer végig érni.

honnét szedted le? szívesen megnézném én is ha lehet
War. War never changes.
Nemrég letöltöttem a videot amit csináltál! Hát az überfasza lett!!! Minden elismerésem! Fõleg a zene megy hozzá nagyon!
Uff
Uff
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Az a kérdésem lenne, hogy hogyan lehet az elmentett visszajátszásokat megnyitni? Milyen programmal? Mert a játék .rpy formátumban exportálja. Esetleg át kell konvertálni? Ha igen, akkor melyik programmal lehet ezt megtenni? Segítsetek plz!
Az tetszett tegnap hogy vegre a box is olyan taktikusan ment volt egy sarga ahova Mode erdekesen jott ki amikor latta hogy kimegyek jo hogy nem mentel a falnak😊
Az elejen beszivtam Z-t es Norbit😞( Jol lemaradtam. Aztan sarganal - elvileg szabalyosan - kimentem a Pit-be... es jol elcsesztem. Rosszul jottem ki, roszkor mentem be, es meg meg is eloztem a PC-t😞(
Azt hittem bugos, mert feketet adott, es azt mondta nem mehetek, aztan meg hogy go-go😊) En me mentem😊)) Aztan kizartak😊))
Azt hittem bugos, mert feketet adott, es azt mondta nem mehetek, aztan meg hogy go-go😊) En me mentem😊)) Aztan kizartak😊))
en neztem butan a buntin mert en megvartam a box utca nyitast!!!!!!!!!
Elmentem a boxutca melett mondta hogy zarva van ok kovetkezo korben mentem ki!
Elmentem a boxutca melett mondta hogy zarva van ok kovetkezo korben mentem ki!
najo...
nyomjatok nyugodtan,mert engem egyfolytaban kidobal a winfosba,nem tudom mi szarodott el 😞
nyomjatok nyugodtan,mert engem egyfolytaban kidobal a winfosba,nem tudom mi szarodott el 😞
nekem jo lenne gyakorlas nelkul is ...
nyomtam ma offline egy kicsit,hogy nem legyen szokatlan 😊
ha az idomero nem kezdodik 3/4 10 elott akkor itt leszek
nyomtam ma offline egy kicsit,hogy nem legyen szokatlan 😊
ha az idomero nem kezdodik 3/4 10 elott akkor itt leszek
Nem tudom, mindenki eltunt. Amugy Sanzik is tudna jonni, meg ha 9-kor kezdunk is, mivel hosszu palya, az fel ora edzes, plusz idomero stb, 90:40-kor kezdodne a race. Azt irta, 45-kor tud jonni, vagyis 5 perc nem veszes. Max nem gyakorol😊)))
én örülök is, hogy kimaradok, Indianapolisban 2 mp hátrányban vagyok Toya-ékhoz képest
mondjuk ha annyi szerencséjük lesz mint tegnap.... 😊
mondjuk ha annyi szerencséjük lesz mint tegnap.... 😊
Riszpekk
nekem csak azert gaz mert pontosan fel 10 elott 5 percel le kell lepnem, az asszonyert megyek,akkor jon ki a melobol de 3/4 10-kor meg mar itt is vagyok...
szoval emiatt a 20 perc miatt szivok,mert kulonben elotte is meg utanna is itt vagyok folyamatosan
szoval emiatt a 20 perc miatt szivok,mert kulonben elotte is meg utanna is itt vagyok folyamatosan