51527
-
#11669 Én mindenhol az vagyok de ott fokozottan:))
-
#11668 Ez a Bristoli verseny bazi durva lesz, itt mindenki potenciális balesetforrás szerintem az eddigi versenyeken látottak alapján. -
#11667 Előre is köszönöm, de a Nascar Racersebe írd be a topikjába lécci, ott nyomon tudom követni, és ki is javítom!!!!!!!! -
#11666 en elkuldtem idoben a nyilatkozatot,remelem nem veszett el valahol az informacios szupersztradan :) -
ShaiHulud #11665 nah mivan darlingoni dobogosok ! nem lesznek nyilatkozatok??? -
#11664 mhh mondjuk erre varhatok majd ha fagy:))) ez is lathatatlan szamodra:) -
#11663 de azrt utoljara megkerdezem ha valakit kiloknek es ugy megelozik az szabalytalan vagy nem???????????????? legyszives erre igen-el vagy nemmel valaszolni!
Smmi kerulgetes ferdites meg a szokasos dolgaid ok? -
#11662 Remelem boldog vagy es elteltel magadtol! -
#11661 erdekes volt panasz is csak azt is torolte a latasmodod:)))))
-
#11660 ugy latom tovabbra is fonn all a dolog hogy rettenetes tajekozott vagy:))))))) mert akkor tudnad mert is indultam inkabb kelett mint akartam .
Nyugi befejeztem orulhetsz magadnak ugyes vagy a szelektiv latasoddal egyutt:)))) -
#11659 lol -
#11658 "De erdekes mar verseny elott megmondtam hogy ez az utolso versenyem"
Sőt, már a múltkori után is bejelentetted a távozásod, mégis visszajöttél, de minek? Balhét csináltál, ügyes vagy.
Ha akarod folytatni, húzzál másik topikba, itt nem fogok veled erről flémelni. -
#11657 dehogyis ezért
azért kaptad, mert kurva sokan szóltak, hogy csináljak valamit, figyelmeztettelek, de nem álltál le
és attól, hogy neked nem tetszett, másnak nem volt panasza a versenybíróságra, szóval erről ennyit
csináld máshol a fesztivált
Norbiról meg elmondtam egy párszor, hogy ha nem csal, akkor isten, és ezt komolyan is gondolom. Különben sem én vádoltam meg, fordulj az illetékeshez bizalommal. -
#11656 igaz hogy te vagy a nagy LFS atyauristem amit leszarsz vegul is magasrol:)))))))))
De latom tisztaban vagy a dolgokkal:)) biztos nagyon zavart hogy otodik lettem 4 lettem a bajnoksagban elorebb nem kerulhettem volna:DDD
De erdekes mar verseny elott megmondtam hogy ez az utolso versenyem!!!! akkor hogy is van ez mert zavart volna hogy nem nyertem???? amikor mentem 30 liga versenyt es 1x sem nyertem!!! akkor nem ertem mert pont ez zavart volna!!!!!
3 orat gyakoroltam ra 2 het alatt valoszinu hogy nyerni akartam te lama:)))))))))) -
#11655 nyihaha
"Mivel a versenybíróság gyakorlatilag bevált" nem akarsz valami showmusorban fol lepni mint a nagy mulattato?:DDDDDDDDDD
ezrt kaptam a bant!!!!!! -
#11654 mhmm legalabb ne hazudnal!
Tudod olyan szepen neked tetszo nezetbe tudod allitani a dolgokat:)
De mint megtudtam itt is megutaltattam magam:) ugyan miattad hanytam abba a nascart is de nem baj:)
Amikor te vadaskozdsz 300 hozza szolason keresztul az nem baj es rinyakolsz vegul is amiatt hogy valaki 2 honapp alatt 50x jobban megy mint te:)))))) -
#11653 ja ok, akkor hozd fel valamelyiket -
#11652 nem tudom
ideiglenesen letiltottam a userét az lfs fórumban, mert kocsma szintre süllyesztette, így ide jött tombolni... -
#11651 nem kell nyitni van ott eleg! -
#11650 ja,ertem ......
de mi koze ehez a nascar topicnak? -
#11649 LFS-ben Jacek megint nem nyert, botrány van.... de semmi komoly -
#11648 ize,lemaradtam valamirol?!?!
vagy most mi tortenik? :) -
#11647 ne csak nekem mondd, nem csak én untam meg a jajgatásodat
különben sem értem, miért kell ezzel teleszemetelni a nascar topikot, nyiss a gumiban egy új freak topikot vagy sírd el a bánatodat emailben.... -
#11646 de inte\hetsz ide is bant biztos sikerulne:)))))))))))))) -
#11645 nem csak tudod szelektiv latasoddal van a baj:)))) -
#11644 Jacek, biztos neked van igazad, te ISTEN vagy. Így jó? -
#11643 mi vagy te juhasz??? mindig csak terelsz hozzad egy kerdesem volt arra elismerem ertelmesen nem tudtal anelkul valaszolni, hogy vagy szemen kopod magad vagy kirohogteted:)) -
#11642 nem szoktál te magyar ember 2 néven itt baromkodni? -
#11641 mert az lehet hogy rohejes amit en csinalok :)))
de amit te az szanalmas:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#11640 Szep volt Freak innen is tiltass ki!!!!!!!! biztos van ismerosod!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDD
Faht az igazsag vagy mi?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))) -
#11639 PeteSilver!
Én sajnos egyenlőre csak a PDF fájlt tudom megnézni ott meg még nincs meg az egész írásod csak a harmada kb.
De találtam egy-két hibát majd holnap talán be tudom írni miket majd ki kénne javítani. -
#11638 Szerver megy. IP ICQ N/A ban. -
Toya #11637 Alex vóóóót, de látogatjuk mi is azt az oldalt ;-) -
Petya777 #11636
Hú, köszi annak, aki csinálta, nagyon zsír kép! -
#11635 Akkor én a veryslow setuppal megyek. És nyerek:D -
Petya777 #11634 :DDD -
Toya #11633 Nekem jelenleg 70 pálya van a programban ;-) -
Petya777 #11632 Úgy értem ahhoz képest amikor 180annal neki megyek az 50el haladó Ateszba... -
Toya #11631 Itt baromi nagyokat lehet esni és ezt Shai, Sanzik, Freak és Norbi is tanusíthatja, mert fast setuppal nem kicsiket buktunk. -
#11630 Igen, ezt szarul irtam:)) A lenyeg, hogy GPL road palyak. Van kozte egy-ket mas is, de eleve elcsesztem a masolast:))