51527
-
#11709 Inditok szervert, majd tesztelunk. -
#11708 Sőt javitom magam, már kint is van.
http://www.nkzone.com/
http://www.drivingitalia.net/ -
#11707 ma este jön ki a netkar 0.99 állitólag, majd tolunk? :) -
#11706 Ki lesz az első?
Mert én rá szeretnék kötni egy vontatókötelet:) -
#11705 Én max ffb. és 0 középrehuzás, mert minek :D -
#11704 A piros, és utána már jönnek a fehérek maguktól -
#11703 Apiros, és fogok vele 3 különb fehéret :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#11702 ugy utalom az ilyet ! :)
tobb variaco miert nincs???
:D -
#11701 Lehet valsztani:) A "piros" vagy a harom "feher"? ;)
-
#11700 Én viszont max ffb-vel, és minimál középrehúzással megyek, mert nekem a kormány bazierős tekeréséből volt elegem. -
#11699 Ez néha tényleg idegesítő, viszont ha sikerül szépen venni az íveket, nem rángat, és nem korrigálsz. De egy apró hiba, és akkorát ránt-korigál, hogy szemből a falnak. -
#11698 hat en jo par futam ota ffb nelkul megyek es csak kozepre huzo erot hasznalok
az a tapasztalatom,hogy igy sokkal hatekonyabb vagyok mint elotte mindenfele ffb beallitas kiprobalasaval
egyszeruen agyamrament,hogy neha kisebb nagyobb erovel megy a kormany arra amerre en nem akarom es ezeknek a korrigalasa okozta a kicsuszasaimat sokszor... -
#11697 A Nascar Racers forumba irtam a Toe-Out-rol egyett:) Elvileg PeteSilver-nek helyesbites, javitas, bovites. De nem bzitos hogy jol tudom, vagyis valami "szakember" MEO-zhatna a dolgot, vagy leirhatna normalisan, pontosabban. -
#11696 Igy van, ez a lényeg. -
#11695 A Damping - elvileg:) - az FFB hatasait "puhitja". A "kemenyebb" mozgasokat lagyitja, vagyis nem rangat annyira, "osszemossa" az iranyvaltozasokat. Persze, ilyenkor nem olyan pontos a visszajelzes.
Ez is olyan dolog, hogy valakinek nehezit mert "rangat", de nekem () pl. sokat segit mert jobban erzem - es elvezem:)) Persze nem a fuvon valo csuszas, vagy a porges az elvezetes, hanem az, hogy kissebb jobbra-balra mozgasnal, mennyire erzem, hogy ide-oda mozog a kaszni (TrackBar/SwayBar fuggvenyeben:-) -
#11694 Ezert nem nagyon szoktam megcsuszni - vagyis szinte soha:)) Max gyakorlason, de ott szandekosan billentem ki az autot:)
Egyszer kiprobaltam a No FFB-t, de szamomra nagyon lehangolo, de legfokepp veszelyes!! Kikapcsolt - vagy nagyon gyenge FFB-vel, Dampinggel - csak akkor latom hogy megcsuszik, kibillen az autpo, ha mar a kepernyon latni. De ha hasznalom, akkor mar kanyar kozben erzem hogy minnel erosebben tepi a kezemet, es ha hirtelen kigyengul, elmaszik, megugrik stb. (erezni kell), akkor tudom, hogy a bal elsonek megszunt a tapadasa, "nem er le" :-) -
#11693 A damping az nem azt csinálja hogyha már kicsusztál akkor összevissza tépi a kormányt? Engem eléggé idegesitett, meg szerintem a kormánynak sem tesznek jót azok a hirtelen marha erős rángások. -
#11692 Na látod itt a probléma... FFB KELL MERT SEGÍT MEGFOGNI A MEGCSUSZÁSOKAT. A precizitásra meg ott a linearity... lol -
#11691 Nalam az FFB: 100%, Strenght: 100%, Damping: 100%, Latency: 20ms.
A Lineality: 55%, de palyatol fugg, meg itt sincs teljesen beallitva. De ez meg fugg a Wheel Ratio-tol is.
Elismerem, hogy gyengebb FFB-vel, vagy anelkul konnyebb, vagy precizebb iranyitani, de nekem igy sokkal elvezetesebb. de ami ennel fontosabb szamomra, hogy a felfuggesztesrol minden infot pontosan es kemenyen erzek (Damping: 100%). A kiporgesek, megcsuszasok, "tul billenesek", atterhelodesek stb. minden reszet erzem, es mielott elindulna az auto valamerre, megtudom fogni rendesen. -
#11690 elég őrült ötlet, de megpróbálhatom.... végül is ilyen kis dolgozós pályán csak nem megy a precizitás rovására -
ShaiHulud #11689 hat egy probat meger:)
-
#11688 hmmmm, azt mondod, kapcsoljam be a FFB-t? -
ShaiHulud #11687 nekem 45% de nem probalgattam meg varialni...minden palyan ennyivel szoktam menni -
#11686 Milyen linearityt nyomattok? -
ShaiHulud #11685 gyakorlassal kurva jol meg lehet szokni am a palyat...Alex peldajara kiprobaltam 100% os FF strenghttel es sokkal konnyebbnek bizopnyult mint az eddigi 50%kal :) erdekes:) -
#11684 Automata pilota? :D -
#11683 ja télleg :DDDD
pedig én is arra szavaztam
na mindegy, akkor maradnak a helpek :DDD -
ShaiHulud #11682 fixed setup :) -
#11681 hát ja :)
azon gondolkodtam, hogy beállítom a váltót kurva hosszúra, hogy kettesben tudjak menni végig
baromi lomha lesz, de tuti nem fog kipörögni :D -
#11680 Úgy könnyű gond nélkül:)))))))))) -
#11679 30-40 mp :DDDDDDDD -
#11678 Csak hogy tudjam, milyen átlagot mentél körönként a 140 körben? -
#11677 Egyedül én is, a gépi ellenfelekkkel edzem, hogy szokjam a sűrűjét, az ottani rekordom ez. -
Toya #11676 Tegnap Alex szerverén edzettünk, de én letudtam menni 140 kört is folyamatosan és nem volt komolyabb gondom ;-) -
Toya #11675 Nem csak a dobogósok küldhetnek nyilatkozatot...bárkinek van erre lehetősége... -
#11674 Barom :DDDD -
#11673 jesszus, tényleg! -
#11672 az igaz, de az tilos. -
#11671 Stability controllal is el lehet kerülni a falmászást :D -
#11670 Szerintem, aki itt nem megy falnak, nem ütközik, az nem is indult, csak azért:)) Egyetlen perspektívának csak a helikoptermódot látom biztonság tekintetében. Minél többet megyek rajta, annál jobban kétségbe vagyok eseve. Saját ritmusban már sikerült 40 kört menni hiba nélkül egyhuzamban. De a versenyen a saját ritmust tuti, hogy fújhatom.