51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    Inditok szervert, majd tesztelunk.
  • ibronk
    Sőt javitom magam, már kint is van.
    http://www.nkzone.com/
    http://www.drivingitalia.net/
  • ibronk
    ma este jön ki a netkar 0.99 állitólag, majd tolunk? :)
  • Met
    Ki lesz az első?
    Mert én rá szeretnék kötni egy vontatókötelet:)
  • ibronk
    Én max ffb. és 0 középrehuzás, mert minek :D
  • ibronk
    A piros, és utána már jönnek a fehérek maguktól
  • petesilver
    Apiros, és fogok vele 3 különb fehéret :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • sanzik
    ugy utalom az ilyet ! :)
    tobb variaco miert nincs???

:D
  • Alexease
    Lehet valsztani:) A "piros" vagy a harom "feher"? ;)
  • petesilver
    Én viszont max ffb-vel, és minimál középrehúzással megyek, mert nekem a kormány bazierős tekeréséből volt elegem.
  • petesilver
    Ez néha tényleg idegesítő, viszont ha sikerül szépen venni az íveket, nem rángat, és nem korrigálsz. De egy apró hiba, és akkorát ránt-korigál, hogy szemből a falnak.
  • sanzik
    hat en jo par futam ota ffb nelkul megyek es csak kozepre huzo erot hasznalok
    az a tapasztalatom,hogy igy sokkal hatekonyabb vagyok mint elotte mindenfele ffb beallitas kiprobalasaval
    egyszeruen agyamrament,hogy neha kisebb nagyobb erovel megy a kormany arra amerre en nem akarom es ezeknek a korrigalasa okozta a kicsuszasaimat sokszor...
  • Alexease
    A Nascar Racers forumba irtam a Toe-Out-rol egyett:) Elvileg PeteSilver-nek helyesbites, javitas, bovites. De nem bzitos hogy jol tudom, vagyis valami "szakember" MEO-zhatna a dolgot, vagy leirhatna normalisan, pontosabban.
  • ibronk
    Igy van, ez a lényeg.
  • Alexease
    A Damping - elvileg:) - az FFB hatasait "puhitja". A "kemenyebb" mozgasokat lagyitja, vagyis nem rangat annyira, "osszemossa" az iranyvaltozasokat. Persze, ilyenkor nem olyan pontos a visszajelzes.

Ez is olyan dolog, hogy valakinek nehezit mert "rangat", de nekem () pl. sokat segit mert jobban erzem - es elvezem:)) Persze nem a fuvon valo csuszas, vagy a porges az elvezetes, hanem az, hogy kissebb jobbra-balra mozgasnal, mennyire erzem, hogy ide-oda mozog a kaszni (TrackBar/SwayBar fuggvenyeben:-)
  • Alexease
    Ezert nem nagyon szoktam megcsuszni - vagyis szinte soha:)) Max gyakorlason, de ott szandekosan billentem ki az autot:)

Egyszer kiprobaltam a No FFB-t, de szamomra nagyon lehangolo, de legfokepp veszelyes!! Kikapcsolt - vagy nagyon gyenge FFB-vel, Dampinggel - csak akkor latom hogy megcsuszik, kibillen az autpo, ha mar a kepernyon latni. De ha hasznalom, akkor mar kanyar kozben erzem hogy minnel erosebben tepi a kezemet, es ha hirtelen kigyengul, elmaszik, megugrik stb. (erezni kell), akkor tudom, hogy a bal elsonek megszunt a tapadasa, "nem er le" :-)
  • ibronk
    A damping az nem azt csinálja hogyha már kicsusztál akkor összevissza tépi a kormányt? Engem eléggé idegesitett, meg szerintem a kormánynak sem tesznek jót azok a hirtelen marha erős rángások.
  • ibronk
    Na látod itt a probléma... FFB KELL MERT SEGÍT MEGFOGNI A MEGCSUSZÁSOKAT. A precizitásra meg ott a linearity... lol
  • Alexease
    Nalam az FFB: 100%, Strenght: 100%, Damping: 100%, Latency: 20ms.
    A Lineality: 55%, de palyatol fugg, meg itt sincs teljesen beallitva. De ez meg fugg a Wheel Ratio-tol is.

Elismerem, hogy gyengebb FFB-vel, vagy anelkul konnyebb, vagy precizebb iranyitani, de nekem igy sokkal elvezetesebb. de ami ennel fontosabb szamomra, hogy a felfuggesztesrol minden infot pontosan es kemenyen erzek (Damping: 100%). A kiporgesek, megcsuszasok, "tul billenesek", atterhelodesek stb. minden reszet erzem, es mielott elindulna az auto valamerre, megtudom fogni rendesen.
  • FREAK
    elég őrült ötlet, de megpróbálhatom.... végül is ilyen kis dolgozós pályán csak nem megy a precizitás rovására
  • ShaiHulud
    hat egy probat meger:)
  • FREAK
    hmmmm, azt mondod, kapcsoljam be a FFB-t?
  • ShaiHulud
    nekem 45% de nem probalgattam meg varialni...minden palyan ennyivel szoktam menni
  • petesilver
    Milyen linearityt nyomattok?
  • ShaiHulud
    gyakorlassal kurva jol meg lehet szokni am a palyat...Alex peldajara kiprobaltam 100% os FF strenghttel es sokkal konnyebbnek bizopnyult mint az eddigi 50%kal :) erdekes:)
  • Alexease
    Automata pilota? :D
  • FREAK
    ja télleg :DDDD

pedig én is arra szavaztam

na mindegy, akkor maradnak a helpek :DDD
  • ShaiHulud
    fixed setup :)
  • FREAK
    hát ja :)

azon gondolkodtam, hogy beállítom a váltót kurva hosszúra, hogy kettesben tudjak menni végig

baromi lomha lesz, de tuti nem fog kipörögni :D
  • petesilver
    Úgy könnyű gond nélkül:))))))))))
  • FREAK
    30-40 mp :DDDDDDDD
  • petesilver
    Csak hogy tudjam, milyen átlagot mentél körönként a 140 körben?
  • petesilver
    Egyedül én is, a gépi ellenfelekkkel edzem, hogy szokjam a sűrűjét, az ottani rekordom ez.
  • Toya
    Tegnap Alex szerverén edzettünk, de én letudtam menni 140 kört is folyamatosan és nem volt komolyabb gondom ;-)
  • Toya
    Nem csak a dobogósok küldhetnek nyilatkozatot...bárkinek van erre lehetősége...
  • petesilver
    Barom :DDDD
  • FREAK
    jesszus, tényleg!
  • petesilver
    az igaz, de az tilos.
  • FREAK
    Stability controllal is el lehet kerülni a falmászást :D
  • petesilver
    Szerintem, aki itt nem megy falnak, nem ütközik, az nem is indult, csak azért:)) Egyetlen perspektívának csak a helikoptermódot látom biztonság tekintetében. Minél többet megyek rajta, annál jobban kétségbe vagyok eseve. Saját ritmusban már sikerült 40 kört menni hiba nélkül egyhuzamban. De a versenyen a saját ritmust tuti, hogy fújhatom.