51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya
    Hát be állsz te is a sor végére.
  • Giovanni #11748
    Én voltam az utolsó..de nekem is büntim volt /sor végére állós/
    Amúgy ilyenkor mi van?
  • Toya
    A mai gyak-ról.
    Ha szólok, hogy büntibe vagyok és ellőzetek meg akkor tegyétek meg, mert csak a kavarodás van belőle.
    Ma is V8, Freak és még valaki beállt mögém pedig már a leálló sávban mentem.
  • Toya
    A kizárást ne keverd ide.
    Azt mindenki saját maga harcolja ki.
    A véleményem pedig Zso felvetésére, hogy más helyeken még ennyi pontot sem adnak ha nem indulsz el a futamon.
    36 versenyen másnak is lesz olyan, hogy nem áll rajthoz.
  • Petya777
    Jaja, ez igazságos lenne, meg szerintem a kizárásnál is meg kéne kapni, minumum az ötvenvalahány pontot... a race-ről pedig annyit, hogy SUXX, remélem pénteken nagyobb szerensével járok...
  • HaZso
    Srácok, szerintem aki nem indul a futamokon, az utolsó helyezettnek járó pontot meg kéne, hogy kapja, talán nem esne szét annyira a bajnokság, egy páran biztos, hogy nyaralnak most a nyáron....
    Szavazást is lehetne indítani róla nem?
  • Toya
    Tényleg BoBBi remélem mostmár elindulsz?
  • ÁjjLe BoBBi
    nemntom mi ez de biztos vlami jó hír, szal Grat!! :DDDD
  • Toya
    Csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, hogy a valósnak vélt személyes sérelmeidet behozod ebbe a topicba.
    Bennünket nem érdekelnek a gondjaid Freak-el, rendezd le vele de lehetőleg ne itt.
  • Met
    "Nyomtathato, hasznalhato." ?

Akkor kérnék egy kinyomtatott lefűzött példányt:)
  • Alexease
    Folytattam a autobeallitasok leirasanak a tordeleset. Mar kb. a szoveges resz 80%-a kesz van, a kepek, rajzok nem veglegesek, vagy meg nincsenek. A tartalomjegyzek nincs kesz. A Gumihomerseklet tablazatot kiszerkesztettem, a vegehez fuztem. Nyomtathato, hasznalhato.

NR2003 Setup Leiras (pdf, 500kbyte)
  • Met
    Szerintem a fórumba csak ideggyógyászati szakvéleménnyel kellene be engedni az embereket:)
  • ShaiHulud
    jovan gyerekek ezt ha lehet ne ide thx :)
  • [Walaki]D`Lair
    nekem meg ez: "Na akkor ennyi volt sziasztok koszi a versenyzest! tovabbi jo versenyeket !!!

Walaki egyertelmuen a multkoriert kaptad amit kaptal !! igy utolag nagyon sajnalom hogy nem loktelek ki a jo kurva edes anyadba!!!!!

Meg veletlenul sem fogunk soha egyutt menni szerencsere eletben meg ne talalkozzunk , ez a te erdeked!!!"
  • Jacek
    tovabbra is a kedvencem:)))

"Mivel a versenybíróság gyakorlatilag bevált" nem akarsz valami showmusorban fol lepni mint a nagy mulattato?:DDDDDDDDDD

• ibronk

• Giovanni #11733
    Most? :-))
  • petesilver
    Nézzétek a spektrumot MOST!!!
  • FREAK
    szerintem lazán üti az EA netkódját már most is :D
  • Alexease
    Ahoz kepest, hogy az elso megjelenese a netnek, eleg jol ment. Bar volt lagocska, es belepesnel is hatasszunet volt neha:)

De a fizkia jo lesz. Bar meg a "normal" autok kicsit erdekesen mennek, de a F3000-es mar elegge hasznalhato.

Esetleg meg a feluletevel lehetne valamit kezdeni. De latszik, hogy egy egyszeru puritan netes autoversenyre keszul. Elvileg jo lesz.
  • Toya
    Nem vesztettél semmit.
    Jó lesz a program az tuti, de még akkorákat akad mint a ház.
  • Jacek
    hat valaszt mint elore megmondtam megint nem kaptam ugye eltelt egy nap csak a szelektiv latas megint megvolt:)))

kedvencem tovabbra is ami bant er:))

"Mivel a versenybíróság gyakorlatilag bevált" nem akarsz valami showmusorban fol lepni mint a nagy mulattato?:DDDDDDDDDD
  • FREAK
    neki nem ment asszem, de amúgy kurva jó volt

csak a multiban nem menti el a PB-t, pedig lenyomtam 55.080-ra Newbury-ben
  • ibronk
    Ó fene, lemaradtam a netkarozásról.
    Bár Marki aszonta szar volt, de akkor is :D
    Holnap is jáccunk! :D
  • Alexease
    Nascar szerver megy. IP ICQ-n.
  • V8Man
    :-) Én meg egy versenyen nem tudtam elindulni (csak két percen múlt kb.) és visszaestem az 5.-ről a 10.-re :-( Ez a NASCAR pontozás árnyoldala :-)
  • Alexease
    22:00-tol meg mesz Nascar szerver:))
  • FREAK
    nem, van benne 2-3 autó ami enyhén szólva csak dísznek van :)
  • Alexease
    Mar van:)) IP ICQ-n. Pass: nascar :))
  • Giovanni #11720
    Jah, jó nehéz :-) Próbáltad a Jaguárt? :-D
  • FREAK
    na lesz Netkar szerver??? most próbáltam ki, állat!
  • Met
    Én meg a 11. vagyok, úgy ,hogy 1 versenyt tudtam befejezni.
    Ez a Nascar pontozás szépsége:D
  • FREAK
    tényleg, én meg feljöttem a 4. helyre, ha jól látom

NO FFB rulez!! :DDDDDDDDDD
  • FREAK
    FFB nélkül is kb. ugyanazt mentem most

egyetlen különbség hogy így nehezebb meghatározni a pontot a kijáratokban, ahol padlót lehet nyomni
  • Met
    Alex, nem idítasz szervert? AI nélkül:)
  • Toya
    Én is mondtam tegnap Alex-nak, hogy elég nehéz ez a pálya úgy is, hogy nem birkózom a 100%-os FF hatásokat bemutató kormányommal.
    Nálam 20%-körül van ez az érték amúgy, igaz így nem lesz olyan karom mint egy testépítőnek de legalább nem vagyok teljesen kész egy-egy futam végére.

Lehet, hogy Freak is jobb kört ment így, de 250 kör az 250 kör és ebbe sem árt belegondolni.
  • sanzik
    744 korrel en vagyok mostmar a legtobb versenytavot megtett player, ffb nelkul....

szerintem ez mindent elmond :D
  • FREAK
    igen, szerintem is mert Lowesban viszont egy másodperccel szarabbakat mentem

most visszamegyek Bristolba, a régi (sanzik féle) beállítással
  • Toya
    Lehet, hogy amúgy is javítottál volna :-)
  • FREAK
    érdekes, kipróbáltam FFB-vel és javítottam a PB-men....