51527
-
Toya #11749 Hát be állsz te is a sor végére. -
#11748 Én voltam az utolsó..de nekem is büntim volt /sor végére állós/
Amúgy ilyenkor mi van? -
Toya #11747 A mai gyak-ról.
Ha szólok, hogy büntibe vagyok és ellőzetek meg akkor tegyétek meg, mert csak a kavarodás van belőle.
Ma is V8, Freak és még valaki beállt mögém pedig már a leálló sávban mentem. -
Toya #11746 A kizárást ne keverd ide.
Azt mindenki saját maga harcolja ki.
A véleményem pedig Zso felvetésére, hogy más helyeken még ennyi pontot sem adnak ha nem indulsz el a futamon.
36 versenyen másnak is lesz olyan, hogy nem áll rajthoz. -
Petya777 #11745 Jaja, ez igazságos lenne, meg szerintem a kizárásnál is meg kéne kapni, minumum az ötvenvalahány pontot... a race-ről pedig annyit, hogy SUXX, remélem pénteken nagyobb szerensével járok... -
#11744 Srácok, szerintem aki nem indul a futamokon, az utolsó helyezettnek járó pontot meg kéne, hogy kapja, talán nem esne szét annyira a bajnokság, egy páran biztos, hogy nyaralnak most a nyáron....
Szavazást is lehetne indítani róla nem? -
Toya #11743 Tényleg BoBBi remélem mostmár elindulsz? -
#11742 nemntom mi ez de biztos vlami jó hír, szal Grat!! :DDDD -
Toya #11741 Csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, hogy a valósnak vélt személyes sérelmeidet behozod ebbe a topicba.
Bennünket nem érdekelnek a gondjaid Freak-el, rendezd le vele de lehetőleg ne itt. -
#11740 "Nyomtathato, hasznalhato." ?
Akkor kérnék egy kinyomtatott lefűzött példányt:) -
#11739 Folytattam a autobeallitasok leirasanak a tordeleset. Mar kb. a szoveges resz 80%-a kesz van, a kepek, rajzok nem veglegesek, vagy meg nincsenek. A tartalomjegyzek nincs kesz. A Gumihomerseklet tablazatot kiszerkesztettem, a vegehez fuztem. Nyomtathato, hasznalhato.
NR2003 Setup Leiras (pdf, 500kbyte) -
#11738 Szerintem a fórumba csak ideggyógyászati szakvéleménnyel kellene be engedni az embereket:) -
ShaiHulud #11737 jovan gyerekek ezt ha lehet ne ide thx :) -
[Walaki]D`Lair #11736 nekem meg ez: "Na akkor ennyi volt sziasztok koszi a versenyzest! tovabbi jo versenyeket !!!
Walaki egyertelmuen a multkoriert kaptad amit kaptal !! igy utolag nagyon sajnalom hogy nem loktelek ki a jo kurva edes anyadba!!!!!
Meg veletlenul sem fogunk soha egyutt menni szerencsere eletben meg ne talalkozzunk , ez a te erdeked!!!" -
#11735 tovabbra is a kedvencem:)))
"Mivel a versenybíróság gyakorlatilag bevált" nem akarsz valami showmusorban fol lepni mint a nagy mulattato?:DDDDDDDDDD
-
-
#11733 Most? :-)) -
#11732 Nézzétek a spektrumot MOST!!! -
#11731 szerintem lazán üti az EA netkódját már most is :D -
#11730 Ahoz kepest, hogy az elso megjelenese a netnek, eleg jol ment. Bar volt lagocska, es belepesnel is hatasszunet volt neha:)
De a fizkia jo lesz. Bar meg a "normal" autok kicsit erdekesen mennek, de a F3000-es mar elegge hasznalhato.
Esetleg meg a feluletevel lehetne valamit kezdeni. De latszik, hogy egy egyszeru puritan netes autoversenyre keszul. Elvileg jo lesz. -
Toya #11729 Nem vesztettél semmit.
Jó lesz a program az tuti, de még akkorákat akad mint a ház. -
#11728 hat valaszt mint elore megmondtam megint nem kaptam ugye eltelt egy nap csak a szelektiv latas megint megvolt:)))
kedvencem tovabbra is ami bant er:))
"Mivel a versenybíróság gyakorlatilag bevált" nem akarsz valami showmusorban fol lepni mint a nagy mulattato?:DDDDDDDDDD
-
#11727 neki nem ment asszem, de amúgy kurva jó volt
csak a multiban nem menti el a PB-t, pedig lenyomtam 55.080-ra Newbury-ben -
#11726 Ó fene, lemaradtam a netkarozásról.
Bár Marki aszonta szar volt, de akkor is :D
Holnap is jáccunk! :D -
#11725 Nascar szerver megy. IP ICQ-n. -
V8Man #11724 :-) Én meg egy versenyen nem tudtam elindulni (csak két percen múlt kb.) és visszaestem az 5.-ről a 10.-re :-( Ez a NASCAR pontozás árnyoldala :-) -
#11723 22:00-tol meg mesz Nascar szerver:)) -
#11722 nem, van benne 2-3 autó ami enyhén szólva csak dísznek van :) -
#11721 Mar van:)) IP ICQ-n. Pass: nascar :)) -
#11720 Jah, jó nehéz :-) Próbáltad a Jaguárt? :-D -
#11719 na lesz Netkar szerver??? most próbáltam ki, állat! -
#11718 Én meg a 11. vagyok, úgy ,hogy 1 versenyt tudtam befejezni.
Ez a Nascar pontozás szépsége:D -
#11717 tényleg, én meg feljöttem a 4. helyre, ha jól látom
NO FFB rulez!! :DDDDDDDDDD -
#11716 FFB nélkül is kb. ugyanazt mentem most
egyetlen különbség hogy így nehezebb meghatározni a pontot a kijáratokban, ahol padlót lehet nyomni -
#11715 Alex, nem idítasz szervert? AI nélkül:) -
Toya #11714 Én is mondtam tegnap Alex-nak, hogy elég nehéz ez a pálya úgy is, hogy nem birkózom a 100%-os FF hatásokat bemutató kormányommal.
Nálam 20%-körül van ez az érték amúgy, igaz így nem lesz olyan karom mint egy testépítőnek de legalább nem vagyok teljesen kész egy-egy futam végére.
Lehet, hogy Freak is jobb kört ment így, de 250 kör az 250 kör és ebbe sem árt belegondolni. -
#11713 744 korrel en vagyok mostmar a legtobb versenytavot megtett player, ffb nelkul....
szerintem ez mindent elmond :D -
#11712 igen, szerintem is mert Lowesban viszont egy másodperccel szarabbakat mentem
most visszamegyek Bristolba, a régi (sanzik féle) beállítással -
Toya #11711 Lehet, hogy amúgy is javítottál volna :-) -
#11710 érdekes, kipróbáltam FFB-vel és javítottam a PB-men....