51527
-
#47602 ez is valami, koszonom, erdekes infooo. -
pasztor #47601 -
#47600 Jók lettek a képek! -
72TSanyi #47599 Az alábbi linken találhattok pár képet az autóról kívülről/belülről:
https://gallery.uhuklub.hu/v/Hungaroring-2007-05-06/ -
#47598 Norbinak nagyon kevés ideje van mostanában de ha erre jár biztosan reagál majd sokkal hozzáértöbbn mint bárki...Én meg nem akartam kapásból hülyeséget irni igy kicsit utánanéztem mert magam sem gondoltam korábban,hogy igy van de ezek a kocsik 40LE-vel erösebbek mint a WTCC-s társaik a turbónak köszönhetöen de ennek ellenére nincsenek annyira "kihegyezve" nagyon megbizhatóak.És bár nagyon hasonlitanak külsöleg az aljuk is eltér egymástól.Amugy piszkosul gyorsan mennek és ahogy Norbi is nyilatkozta ezekkel már egyáltalán nem "vicc" menni.Dehát a 2 perc alatti köridök önmagukért beszélnek. -
#47597 azért jó ez a fórum (újabban), mert a kérdéseknek van idejük leülepedniök... idővel súlyt fölszedniök... megcsomósodniuk... rágóssá válniuk... hogy aztán undorító talánymócsingként tűnjenek el az internet fekélyes nyúlványaiban...
-
B Lori #47596 http://www.arcasimracing.com/SCREENSHOTS/intro.html -
#47596 Grat Norbi! Vajon milyen kulonbsegek vannak a WTCC-s es az itteni SEAT-ok kozott teljesitmenybelileg? csak mert azt lattam, hogy a Porschekkal majdnem pariban voltak a best time-ok. -
#47595 -
#47594 Norbinak hatalmas GRAT, mivel megnyerte a Seat Leon kupa mindkét futamát a hétvégén a Hungaroringen ;-) -
#47593 az a csunya, hogy ezt a naaagy liga szervezoje mondja, ahol dollarezreket keresnek a racerek... lmao
-
B Lori #47592 Amikor fel lettek toltve a pályák azt is írtam hogy a szerveren csak azok a pályák legyenek amik a 2 pack-ba vannak a tobbit ki kell dobni ha van olyan ami megeggyezik azt is ki kell cserélni és akkor nem is lehetne keveredés,én honnan tudjam hogy van ott egy másik Lowes,amúgy nem kell turkálnod hiszen te is versenyzel tehát a te gépeden is ott kell lenni a letoltott pályáknak :)) -
#47591 naja, hol itt az rfactor??? :D -
#47590 hagy ne turkáljak már a track packban, hogy vajon van e benne újjabb változat vagy nincs -
#47589 már a neve is "érdekes" -
#47588 érdekes riport -
B Lori #47587 Jaaaj,már vagy 1000x leírtam ide hogy azok a pályák vannak használva ami a Cup track pack-ba van tehát elég csak belenézni és ha pl. van benne egy Darlington akkor valószinuleg azért hogy az eggyetlen Cup versenyt azon teljesítsuk,ha nincs benne Lowes akkor valószinuleg azért mert az eredeti pályán megyunk :))) -
#47586 na, alap pályával újraindítva :) -
#47585 2005-ös, fingom nincs melyik kellene :) -
#47584 KOSZI!!!
-
#47583 Milyen pálya ez? Nem akar beengedni azt irja nincs meg a pálya. -
#47582 Elméletileg igen -
#47581 SZERVER MEGY
CUP LOWE'S Night
200 kör, moderate törés
UK Setup -
#47580 Lowe lesz? -
#47579 Lesz ma futam? -
#47578 Én is ottleszek,vasárnap talizunk! -
72TSanyi #47577 Vasárnap kimegyünk Janusszal, de mivel szombaton csak 17 óra után érnénk rá, így az a nap kimarad. -
#47576 Custom weather, custom setup, realistic damage -
#47575 én leszek lehet ... -
B Lori #47574 Az attól fugg milyen setup és torés lesz? -
#47573 Márkakupára ki jön hétvégén a Hungaroringre? :-) -
#47572 Sajnos május 1 szomorú évforduló...
Kedves emlékek -
72TSanyi #47571 -
B Lori #47570 Akkor nem lesz........meg iskeresem a Lenin transzparensemet :DDD -
B Lori #47569 Akkor nem lesz semmi este?
Ha már szó van róla megkérdezném hogy azok a pályák amik a CTS pack-ba vannak fel lett-e telepítve a serverre mert ez a Gateway ami kovetkezne sajnos rossz ini-vel van ezért nem mukodik,így meg használhatnánk egy másikat és akkor nem kell kulon toltogetni,meg más pályánál is mert a múlt heti nyócas mindenre való csak normális versenyzésre nem,szerintem ezért nem kellene semmit javítani a naptárban,elég ha itt a forumon megeggyezunk.....ez csak egy javaslat!!! -
Toya #47568 Ünnepeket általában szabadon hagytuk. Ilyenkor menjen mindenki repülő napra, tüzijátékra vagy bárhova :) -
#47567 Ja értem!!! Rendben akkor majd kiderül mi lesz.. Ma szerintem nem leszek.. (kb 90% de közbe jöhet bármi) -
72TSanyi #47566 Hát ha eddig nem írtad át a naptárat, akkor szerintem minden rendben van, és a hétre nem volt tervezve semmi. Amit nem is bánok, mert ma aztán 4 embernél többre én sem számítanék.... Úgy meg kár erőlködni.... -
#47565 Szerintem lesz, csak el lettek irva a datumok:( Csutortokonkent van irva a CTS:) A kedd is es a csutortok is T-betu;))) Vegig javitom...
(Kiveve persze, ha Toya tud valamit, es ezentul csutortokonkent van a CTS:D Azert megvarom, hogy mi van, nehogy ketszer irkaljak:P)) -
#47564 Sziasztok!
Ma ugy néz ki nem tudok jönni versenyezni. Igaz néztem a versenynaptára mára nincs is verseny irva. Nem is lesz?
Üdv.