51527
-
#47563 jó, hát akkor mindenki legyen szíves volna részére a fórum beiktat, hogy kap május most fontos információ részére feljövő esemény!!!
előre Budi Csókák, vagy löncshús & adatbányászat!
-
#47562 Én is néztem nagytot mikor megkaptam -
pasztor #47561 -
72TSanyi #47560 Köszönjük a szervezőknek a figyelmességet, hogy levelüket magyarul is megkaphattuk!
Legyen szíves volna -a teammates beiktat részére a fórum -on http://www.OATAS.net/ fórum. Másképp , ők május nem kap fontos információ részére feljövő esemény. Legyen szíves beiktat -a username mint -a teli név (e.g. Budi Csókák ) & használ -a első elektronikus levél cím. -hoz csökken a lappangó részére löncshús & adat bányászat , ez lesz hozzászokott igazol és hatékonnyá tesz -a számla. Minden számlák nem ebben formátum lesz töröl!
Vigyázz,
Vadrózsa Wegner
Szövetség Ügyintéző OATAS Csapat Legelső
Thetford Norcold Főpap Rák DP04 (C9)
#219, #912 Ködös Porsche Ingerelni MKXI (787B)
#219, #912 Gránát Porsche 962C (CV88)
Indianapolis , Indiai USA
http://www.OATAS.net
És mindez eredeti nyelven.....
Please have your teammates register for the forum at http://www.OATAS.net/forum . Otherwise, they may not receive important information for upcoming events.
Please register your username as your full name (e.g. John Dawson) & use your primary email address. To reduce the potential for spam & data mining, this will be used to verify and activate your account. All accounts not in this format will be deleted!
Take care,
Brian Wegner
League Administrator & OATAS Team Principal
#19, #91 Thetford-Norcold Pontiac Crawford DP04 (C9)
#219, #912 Brumos Porsche Riley MKXI (787B)
#219, #912 Shell Porsche 962C (CV88)
Indianapolis, Indiana, USA
http://www.OATAS.net -
#47559 köszi, szerintem hasznos lesz! -
#47558 Szivesen. -
rolikacsa #47557 akkor mára már hadjuk mer én fekszem majd legközelebb.a bajnokságról meg elgondokodok komolyan merrt érdekel köszi mégegyszer a segítséget -
B Lori #47556 Én ma biztos nem talán holnap este :) -
#47555 Hát nem tudom.. Majd kiderül. Gondolom 23-után nem lesz. De addig előfordulhat. Majd irunk a forumra mikor tudjuk összehozni.. -
rolikacsa #47554 csak szoljatok mikor és hol meg akkor mán máma nem lesz belőle semmi mi? -
#47553 Várjáá azé kellünk egy páran. Ahozz! meg hozzám nem fog bengedni a tűzfalam..
Remélem lesz olyan emberke aki ráér aztán akkor tolhatjuk! -
rolikacsa #47552 meg milyen mod? -
rolikacsa #47551 ok csak mond az ip cimet
-
#47550 Majd összehozzuk!! Igaz nézem az igazit de egy rövid versenybe benn vagyok most is, ha akarjátok.. Persze mondom most csak akkor ha most ráértek. Inkább a versenyt nézném.... D De mehetünk. -
rolikacsa #47549 szerintem se lenne rossz mert akkor én is mennék
-
#47548 Ja az nem lenne rosz. -
B Lori #47547 Esetleg saját hostal megoldható lehetne egy kis próba :) -
#47546 Nem csütörtökön van! Kedd és Péntek! Mindkét nap 20-tól megy aserver! -
rolikacsa #47545 Számithattok rám szerintem de csak akkor ha nem csütörtökön van.Mert igy eléggé tetszik a dolog. -
#47544 Mondom ha a bannerer rákatintazs előjön az oldalunk. Ott a szabályok menű pont alatt minden szábály dolgot megtudsz.
Videó sok van. Kemény versenyek vannak nagyon. Sokat küzdünk meg minden. A létszám nem a legjobb kb 10-12 emberke van, ezért lenne jo ha te is jönnél hogy többen legyünk.
Ezek a videok. -
rolikacsa #47543 Jönnék ha tudnék konkrétot meg valami infót videót pl hogy mijen a filingje?Fényképeket néznék meg?Meg hol lehet jelentkezni mennyien vagytok stb.Érdekelne. mennyi a bug a neten pl lehet szoros mecseket vivni? -
#47542 Rendben.. Szivesen.. Ne gondolkozz sokat!! GYERE!! -
rolikacsa #47541 éjjen mindent köszönök.A bajnokságon meg elgondolkozok mert nekem a GT Legends csütörtökön van.Ha valakit érdekel akkor szoljon -
#47540 Azt amit most linkeltünk.. Azt szedd le és azt tedd be oda. a Másik a Cupba megy.
Ha nem mükszik szedd le a modot innen:Lap alján vannak -
rolikacsa #47539 Lehet hogy tényleg tufa vagyok de akkor melyiket is töltsem le?Mert amit adtál az lent van de azt nem tudom az aerowar1.1 esbe betenni. -
#47538 Jaja megvan! Kösszi!
Akkor itt vannak:Aero DOt -
B Lori #47537 Hogy ne keljen keresni :) -
B Lori #47536 Ott van az mellett amit belinkeltél AeroWars néven :)) -
rolikacsa #47535 oksi nagyon köszönöm a segítségeteket.Várok és türelmes leszek. -
#47534 Nem nem az a baj.. A különböző modok különböző formáju autokkal vannak.
Ha van egy cup autod nem tudod berakni a CTs vagy aero modba.Oda csak olyat lehet. Ezért minden modhoz különböző autokat kell letölteni ahhoz hogy ott is olyan szinú legyen amilyet akarsz.
De sajna nem találom a kocsikat.. Várj egy picit Ebbe Lori nagy mágus majd lehet ő megadja neked honnan tudod leszedni. -
#47533 3000 Ft/Ev (250 Ft/Ho) :) Idoaranyosan, most mar csak majus-szeptember, az 1250 Ft :)) -
rolikacsa #47532 1.1 es aerowar van lehet hogy az a baj és nem teljes a szezon az is gáz. -
#47531 Azért mert annak más a formája.. Ahhoz nem az kell.. Mindjá megkeresem neked az aerost.. pill. -
rolikacsa #47530 Na tényleg az uccsó kérdés!Megvan a Tom Cruise auto de csak a 2003-as kupába tudom berakni az aerowar_88-ba nem mükszik mért nem? -
#47529 Hát velünk lehet játszani. Serveren megy a téma. Lvi dijja van 3000ft körüli piz. A szabályokat meg a dolgokat a bannere kattintva el tudod olvasni. Ha komolyan gondolod gyorsan nevezz fizess és kedden jöhetsz is!!! -
rolikacsa #47528 Nagyon szépen köszönöm a segítséget csak még egy kérdés internten hogy lehet játszani? -
#47527 Racing-nél így kell javítani, hátha segít. -
#47526 Ez természetes..
A letölthető dolgok:
Tom Cruise autok.. Itt nagyon sok minden van, néz körül.
itt is sok minden van hozzá
ezis jó
ezek is szépek -
rolikacsa #47525 Nagyon szépen köszönöm a segítséget de még anyi kérdésem lenne, hogy a film beli Tom Cruise és ellenfele autóját honnan tudom leszedni illetve hogy mükszik mert én kicsit tufa vagyok az ilyenekhez de amit írtl az úgy müködödött.Elöre is köszönöm. -
#47524 Ja és még annyi hogy eredetibe sajnos nem tudod megvenni. Mert az EA megvette a NASCAR jogokat és ezért nem gyárthatják a játékot. Annyi van a világban amit gyártottak anno, ha valaki eladja azt tudod megvenni ha szerencséd van. De ezt arany áron mérik.