51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • sajoati
    jó, hát akkor mindenki legyen szíves volna részére a fórum beiktat, hogy kap május most fontos információ részére feljövő esemény!!!

előre Budi Csókák, vagy löncshús & adatbányászat!

• Giovanni #47562
    Én is néztem nagytot mikor megkaptam
  • pasztor
  • 72TSanyi
    Köszönjük a szervezőknek a figyelmességet, hogy levelüket magyarul is megkaphattuk!

Legyen szíves volna -a teammates beiktat részére a fórum -on http://www.OATAS.net/ fórum. Másképp , ők május nem kap fontos információ részére feljövő esemény. Legyen szíves beiktat -a username mint -a teli név (e.g. Budi Csókák ) & használ -a első elektronikus levél cím. -hoz csökken a lappangó részére löncshús & adat bányászat , ez lesz hozzászokott igazol és hatékonnyá tesz -a számla. Minden számlák nem ebben formátum lesz töröl!

Vigyázz,
    Vadrózsa Wegner
    Szövetség Ügyintéző OATAS Csapat Legelső
    Thetford Norcold Főpap Rák DP04 (C9)
    #219, #912 Ködös Porsche Ingerelni MKXI (787B)
    #219, #912 Gránát Porsche 962C (CV88)
    Indianapolis , Indiai USA
    http://www.OATAS.net

És mindez eredeti nyelven.....

Please have your teammates register for the forum at http://www.OATAS.net/forum . Otherwise, they may not receive important information for upcoming events.
    Please register your username as your full name (e.g. John Dawson) & use your primary email address. To reduce the potential for spam & data mining, this will be used to verify and activate your account. All accounts not in this format will be deleted!

Take care,

Brian Wegner
    League Administrator & OATAS Team Principal
    #19, #91 Thetford-Norcold Pontiac Crawford DP04 (C9)
    #219, #912 Brumos Porsche Riley MKXI (787B)
    #219, #912 Shell Porsche 962C (CV88)
    Indianapolis, Indiana, USA
    http://www.OATAS.net
  • ChevyG #47559
    köszi, szerintem hasznos lesz!
  • gordon 24
    Szivesen.
  • rolikacsa
    akkor mára már hadjuk mer én fekszem majd legközelebb.a bajnokságról meg elgondokodok komolyan merrt érdekel köszi mégegyszer a segítséget
  • B Lori
    Én ma biztos nem talán holnap este :)
  • gordon 24
    Hát nem tudom.. Majd kiderül. Gondolom 23-után nem lesz. De addig előfordulhat. Majd irunk a forumra mikor tudjuk összehozni..
  • rolikacsa
    csak szoljatok mikor és hol meg akkor mán máma nem lesz belőle semmi mi?
  • gordon 24
    Várjáá azé kellünk egy páran. Ahozz! meg hozzám nem fog bengedni a tűzfalam..
    Remélem lesz olyan emberke aki ráér aztán akkor tolhatjuk!
  • rolikacsa
    meg milyen mod?
  • rolikacsa
    ok csak mond az ip cimet
  • gordon 24
    Majd összehozzuk!! Igaz nézem az igazit de egy rövid versenybe benn vagyok most is, ha akarjátok.. Persze mondom most csak akkor ha most ráértek. Inkább a versenyt nézném.... D De mehetünk.
  • rolikacsa
    szerintem se lenne rossz mert akkor én is mennék
  • gordon 24
    Ja az nem lenne rosz.
  • B Lori
    Esetleg saját hostal megoldható lehetne egy kis próba :)
  • gordon 24
    Nem csütörtökön van! Kedd és Péntek! Mindkét nap 20-tól megy aserver!
  • rolikacsa
    Számithattok rám szerintem de csak akkor ha nem csütörtökön van.Mert igy eléggé tetszik a dolog.
  • gordon 24
    Mondom ha a bannerer rákatintazs előjön az oldalunk. Ott a szabályok menű pont alatt minden szábály dolgot megtudsz.

Videó sok van. Kemény versenyek vannak nagyon. Sokat küzdünk meg minden. A létszám nem a legjobb kb 10-12 emberke van, ezért lenne jo ha te is jönnél hogy többen legyünk.
    Ezek a videok.
  • rolikacsa
    Jönnék ha tudnék konkrétot meg valami infót videót pl hogy mijen a filingje?Fényképeket néznék meg?Meg hol lehet jelentkezni mennyien vagytok stb.Érdekelne. mennyi a bug a neten pl lehet szoros mecseket vivni?
  • gordon 24
    Rendben.. Szivesen.. Ne gondolkozz sokat!! GYERE!!
  • rolikacsa
    éjjen mindent köszönök.A bajnokságon meg elgondolkozok mert nekem a GT Legends csütörtökön van.Ha valakit érdekel akkor szoljon
  • gordon 24
    Azt amit most linkeltünk.. Azt szedd le és azt tedd be oda. a Másik a Cupba megy.

Ha nem mükszik szedd le a modot innen:Lap alján vannak
  • rolikacsa
    Lehet hogy tényleg tufa vagyok de akkor melyiket is töltsem le?Mert amit adtál az lent van de azt nem tudom az aerowar1.1 esbe betenni.
  • gordon 24
    Jaja megvan! Kösszi!

Akkor itt vannak:Aero DOt
  • B Lori
    Hogy ne keljen keresni :)
  • B Lori
    Ott van az mellett amit belinkeltél AeroWars néven :))
  • rolikacsa
    oksi nagyon köszönöm a segítségeteket.Várok és türelmes leszek.
  • gordon 24
    Nem nem az a baj.. A különböző modok különböző formáju autokkal vannak.
    Ha van egy cup autod nem tudod berakni a CTs vagy aero modba.Oda csak olyat lehet. Ezért minden modhoz különböző autokat kell letölteni ahhoz hogy ott is olyan szinú legyen amilyet akarsz.

De sajna nem találom a kocsikat.. Várj egy picit Ebbe Lori nagy mágus majd lehet ő megadja neked honnan tudod leszedni.
  • Alexease
    3000 Ft/Ev (250 Ft/Ho) :) Idoaranyosan, most mar csak majus-szeptember, az 1250 Ft :))
  • rolikacsa
    1.1 es aerowar van lehet hogy az a baj és nem teljes a szezon az is gáz.
  • gordon 24
    Azért mert annak más a formája.. Ahhoz nem az kell.. Mindjá megkeresem neked az aerost.. pill.
  • rolikacsa
    Na tényleg az uccsó kérdés!Megvan a Tom Cruise auto de csak a 2003-as kupába tudom berakni az aerowar_88-ba nem mükszik mért nem?
  • gordon 24
    Hát velünk lehet játszani. Serveren megy a téma. Lvi dijja van 3000ft körüli piz. A szabályokat meg a dolgokat a bannere kattintva el tudod olvasni. Ha komolyan gondolod gyorsan nevezz fizess és kedden jöhetsz is!!!
  • rolikacsa
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget csak még egy kérdés internten hogy lehet játszani?
  • Met
    Racing-nél így kell javítani, hátha segít.
  • gordon 24
    Ez természetes..

A letölthető dolgok:
    Tom Cruise autok.. Itt nagyon sok minden van, néz körül.

itt is sok minden van hozzá

ezis jó

ezek is szépek
  • rolikacsa
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget de még anyi kérdésem lenne, hogy a film beli Tom Cruise és ellenfele autóját honnan tudom leszedni illetve hogy mükszik mert én kicsit tufa vagyok az ilyenekhez de amit írtl az úgy müködödött.Elöre is köszönöm.
  • gordon 24
    Ja és még annyi hogy eredetibe sajnos nem tudod megvenni. Mert az EA megvette a NASCAR jogokat és ezért nem gyárthatják a játékot. Annyi van a világban amit gyártottak anno, ha valaki eladja azt tudod megvenni ha szerencséd van. De ezt arany áron mérik.