51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • FREAK
    ez lehetne a bajnokság himnusza :D
  • ShaiHulud
    :DD kis kolto :)) ez lesz a HNR himnusz:)
  • Toya
    "Csak az jöjjön, aki bírja
    aki tudja, hogy végig csinálja
    Csak az jöjjön, csak az jöjjön"

:D
  • FREAK
    befutó se sok lesz :D csak az induljon, aki végig is tudja csinálni :D
  • Giovanni #11785
    A végén még nem marad péntekre induló :-)
  • ShaiHulud
    nekem meg kocsog fejem fajt/faj meg most is...penteken en sem biztos hogy indulok :(( leeht megyek balcsira...bar sok kedvem nincs menni..nah majd kiderul mi lesz.
  • ShaiHulud
    :DD hat igen ez egy technikai sport :) meg technikaibb mint az igazi :)
  • FREAK
    zsebben volt

csak az meg kilyukadt :D
  • ibronk
    Én is bocs Alex, tényleg meggondolatlan voltam, de hát nemigen gondolkodtam az a rajt után, szal érted
  • ibronk
    Nem sok kellett volna :D
  • V8Man
    Bocsi Alex, tényleg nem volt szándékos. Úgy volt, ahogy mondtad. ÉS FREAK-től is elnézést kérek, őt sem szándékosan szivattam... Pénteken nem leszek, úgy hogy a pénteki futamon nem kell ilyenektől tartani :-) ((
  • FREAK
    LOL, hát majdnem :DDDDDDDDD
  • Toya
    Itt szerintem két hiba van.

1. A kicsúszásod szerintem egyértelműen Norbi hibája, mert egy szárny nélküli autóval ilyesmit csinálni elég nagy merészség.
    És ráadásul a mezőny elején bele kell gondolni, hogy egy kilökés milyen eredménnyel jár hátrébb.

2. A te hibád, hogy nem hagytad lecsorogni a kocsit az ívről hanem a közepén beleálltál a fékbe.
  • Alexease
    Ja. de elvileg az en hibam. Nem tudok startolni. Majd valamit kitalalok. Fel gaznal mar kiporognek a kerekek, vagyis ennyi a gyorsulas. Bar eggyesben indultam, lehet hogy jobb lett volna kettesben. Mindegy. Majd pentekig gyakorlom az indulast:)
  • ShaiHulud
    http://web.axelero.hu/mortel1/Alex_Toya_out.rar <-na itt az a szep kis eset:)
  • Toya
    Alex téged Norbi lökött ki amikor beléd rohantam?
  • Giovanni #11773
    Ügyes taktika...és a rajtszám 1-es lesz? :-D
  • Alexease
    V8 engem szivatott - persze nem direkt;)
    Meg az elejen mindig ra tudtam engedni az autot, az egyenesben is csak 3/4 gazal mentem mogotte, gondoltam megelozom. De nem engedte, meg ha el is tudtam volna menni sebeseggel, ossze-vissza szitalt a palyan. Persze, kozben Norbi utolert, ot elengedtem, es o is kezdte elozni V8-at. De ot kenyelmesen, korrektul elengedte, szepen felhuzodott. (Lehet, hogy csak bemelegedett a gumi) Ennyit az elozesrol. Penteken piros autoval indulok:DDDDDDD
  • Giovanni #11771
    Ja én is jártam már így, csak akkor egész verseny alatt többet meg sem nyikkant, azt sem tudtam ki merre van :-)
  • ShaiHulud
    engem meg a kocsog spotter szopattot be...nem mondott semmit hoyg hova alljak...elozgettem akkro sem nyikkant meg...aztan kaptam is a feketet persz csak green flag alatt letolthetot..na kozben speed limiten is atcsusztam szal mehettem be drive throughra is..:(
  • Toya
    Egyedül nem sikerült volna :D
  • Giovanni #11768
    Nem toom...nem tudtam 1-be rakni, hiába nyomogattam azt a rohadt váltót :-/ A pit után már működött, de addigra már 4 kör hátrányom volt...
  • ÁjjLe BoBBi
    igen igen! csak össze kellet szedjem a versenytechnikát :)) ha ügyes leszek talán még ma kinyomozom hogy mi lesz kedden és megyek is!! :)
  • ShaiHulud
    na marcsak norbi,v8man,freak es met korozget:) ilyen sorrendben :)
  • Alexease
    A verseny elejen?!?! Azt hogy csinalta? Ez nagy szivatas a programtol.
  • Toya
    Kitartás ezt a pályát túléljük két olyan következik amin remélhetőleg mindenki tud majd menni.
  • ShaiHulud
    Toya szep nagyot estel :)
  • Giovanni #11762
    Jah...vontatást kértem, mert nem moccant a kocsim :-)))
  • Giovanni #11761
    :-D Én is leginkább keresztben közlekedtem :-)
  • Alexease
    A start azert erdekes volt. Amikor elindult a mezony, elottem volt meg a pitben Giovanni. Aztan vartam, vartam, vartam... csak allt. Aztan gondoltam, kicsit meglokom, vagy elorebb tolom hatha elaludt:DDDDD De ahogy neki akartam menni, csak szellem auto volt, lazan belementem, aztan hirtelen el is tunt:)))
  • Toya
    Két meleg szitu volt az egész futam alatt (már ameddig ott voltam).
    Egyszer PS nem tudta merre engedjen el és hol a külsőre, hol a belsőre húzódott.
    A másik pedig amikor Alex autója feltünt a holttérből keresztbe az úton a teljes sávot elfoglalva.
  • ShaiHulud
    huh ocsem ez irto szar:)
  • Giovanni #11757
    Az már ciki :-) Tuti idegbajt kapnék :-)) Na ezért nem rohanok :-D
  • Toya
    Én meg 60 kört vezetve egy boxkiállás után estem ki.
  • Giovanni #11755
    Tanács...maradj le...én szétesett kocsival 1000 kör hátránnyal a 6. helyről léptem ki :-)
  • Toya
    Mázlista.
    Én indulok, de meglepne ha a verseny után nem kapnék idegösszeroppanást.
    A maiból kiindulva ismét ártatlan áldozat leszek.
  • Giovanni #11753
    aham...Ma nekem ettől függetlenűl elég bonyolúlt menetem volt. Már a rajtnál elkezdődött, amikor is csak álltam 1 helyben, kérhettem vontatást, az meg 1,5 perc, de közben már megvolt az első sárga is :-)) És így ment addíg, amíg meg nem untam és kiléptem. Úgy sem indulok pénteken, mert Aznap hajnalban tűzök nyaralni :-)
  • Toya
    Nem beállunk a sorba.
    Nekem az lett volna a lényeg, hogy V8 megelőzzön és ne tötyögjön mögöttem 1-el.
  • Giovanni #11751
    Ok, de hármunknak volt büntije :-) Megyünk egymás mellett? :-D
  • Giovanni #11750
    Atesz, bocs, nem akartam kiszúrni veled, de mondta a spotter, hogy jön a leader...le húzódtam, akkor ért mögém Freak és láttam hogy nem biztos hogy megáll...ekkor odaléptem, de a kanyarban felcsúsztam, és akkor értél oda TE.
    Szal bocs! Amúgy szerintem eddig elég sportszerűen félrehúzódtam /bár nem mindíg sikerűl normálisan :-)/, nem szoktam erőszakoskodni.