51527
-
#11789 ez lehetne a bajnokság himnusza :D -
ShaiHulud #11788 :DD kis kolto :)) ez lesz a HNR himnusz:) -
Toya #11787 "Csak az jöjjön, aki bírja
aki tudja, hogy végig csinálja
Csak az jöjjön, csak az jöjjön"
:D -
#11786 befutó se sok lesz :D csak az induljon, aki végig is tudja csinálni :D -
#11785 A végén még nem marad péntekre induló :-) -
ShaiHulud #11784 nekem meg kocsog fejem fajt/faj meg most is...penteken en sem biztos hogy indulok :(( leeht megyek balcsira...bar sok kedvem nincs menni..nah majd kiderul mi lesz. -
ShaiHulud #11783 :DD hat igen ez egy technikai sport :) meg technikaibb mint az igazi :) -
#11782 zsebben volt
csak az meg kilyukadt :D -
#11781 Én is bocs Alex, tényleg meggondolatlan voltam, de hát nemigen gondolkodtam az a rajt után, szal érted -
#11780 Nem sok kellett volna :D -
V8Man #11779 Bocsi Alex, tényleg nem volt szándékos. Úgy volt, ahogy mondtad. ÉS FREAK-től is elnézést kérek, őt sem szándékosan szivattam... Pénteken nem leszek, úgy hogy a pénteki futamon nem kell ilyenektől tartani :-) (( -
#11778 LOL, hát majdnem :DDDDDDDDD -
Toya #11777 Itt szerintem két hiba van.
1. A kicsúszásod szerintem egyértelműen Norbi hibája, mert egy szárny nélküli autóval ilyesmit csinálni elég nagy merészség.
És ráadásul a mezőny elején bele kell gondolni, hogy egy kilökés milyen eredménnyel jár hátrébb.
2. A te hibád, hogy nem hagytad lecsorogni a kocsit az ívről hanem a közepén beleálltál a fékbe. -
#11776 Ja. de elvileg az en hibam. Nem tudok startolni. Majd valamit kitalalok. Fel gaznal mar kiporognek a kerekek, vagyis ennyi a gyorsulas. Bar eggyesben indultam, lehet hogy jobb lett volna kettesben. Mindegy. Majd pentekig gyakorlom az indulast:) -
ShaiHulud #11775 http://web.axelero.hu/mortel1/Alex_Toya_out.rar <-na itt az a szep kis eset:) -
Toya #11774 Alex téged Norbi lökött ki amikor beléd rohantam? -
#11773 Ügyes taktika...és a rajtszám 1-es lesz? :-D -
#11772 V8 engem szivatott - persze nem direkt;)
Meg az elejen mindig ra tudtam engedni az autot, az egyenesben is csak 3/4 gazal mentem mogotte, gondoltam megelozom. De nem engedte, meg ha el is tudtam volna menni sebeseggel, ossze-vissza szitalt a palyan. Persze, kozben Norbi utolert, ot elengedtem, es o is kezdte elozni V8-at. De ot kenyelmesen, korrektul elengedte, szepen felhuzodott. (Lehet, hogy csak bemelegedett a gumi) Ennyit az elozesrol. Penteken piros autoval indulok:DDDDDDD -
#11771 Ja én is jártam már így, csak akkor egész verseny alatt többet meg sem nyikkant, azt sem tudtam ki merre van :-) -
ShaiHulud #11770 engem meg a kocsog spotter szopattot be...nem mondott semmit hoyg hova alljak...elozgettem akkro sem nyikkant meg...aztan kaptam is a feketet persz csak green flag alatt letolthetot..na kozben speed limiten is atcsusztam szal mehettem be drive throughra is..:( -
Toya #11769 Egyedül nem sikerült volna :D -
#11768 Nem toom...nem tudtam 1-be rakni, hiába nyomogattam azt a rohadt váltót :-/ A pit után már működött, de addigra már 4 kör hátrányom volt... -
#11767 igen igen! csak össze kellet szedjem a versenytechnikát :)) ha ügyes leszek talán még ma kinyomozom hogy mi lesz kedden és megyek is!! :) -
ShaiHulud #11766 na marcsak norbi,v8man,freak es met korozget:) ilyen sorrendben :) -
#11765 A verseny elejen?!?! Azt hogy csinalta? Ez nagy szivatas a programtol. -
Toya #11764 Kitartás ezt a pályát túléljük két olyan következik amin remélhetőleg mindenki tud majd menni. -
ShaiHulud #11763 Toya szep nagyot estel :) -
#11762 Jah...vontatást kértem, mert nem moccant a kocsim :-))) -
#11761 :-D Én is leginkább keresztben közlekedtem :-) -
#11760 A start azert erdekes volt. Amikor elindult a mezony, elottem volt meg a pitben Giovanni. Aztan vartam, vartam, vartam... csak allt. Aztan gondoltam, kicsit meglokom, vagy elorebb tolom hatha elaludt:DDDDD De ahogy neki akartam menni, csak szellem auto volt, lazan belementem, aztan hirtelen el is tunt:))) -
Toya #11759 Két meleg szitu volt az egész futam alatt (már ameddig ott voltam).
Egyszer PS nem tudta merre engedjen el és hol a külsőre, hol a belsőre húzódott.
A másik pedig amikor Alex autója feltünt a holttérből keresztbe az úton a teljes sávot elfoglalva. -
ShaiHulud #11758 huh ocsem ez irto szar:) -
#11757 Az már ciki :-) Tuti idegbajt kapnék :-)) Na ezért nem rohanok :-D -
Toya #11756 Én meg 60 kört vezetve egy boxkiállás után estem ki. -
#11755 Tanács...maradj le...én szétesett kocsival 1000 kör hátránnyal a 6. helyről léptem ki :-) -
Toya #11754 Mázlista.
Én indulok, de meglepne ha a verseny után nem kapnék idegösszeroppanást.
A maiból kiindulva ismét ártatlan áldozat leszek. -
#11753 aham...Ma nekem ettől függetlenűl elég bonyolúlt menetem volt. Már a rajtnál elkezdődött, amikor is csak álltam 1 helyben, kérhettem vontatást, az meg 1,5 perc, de közben már megvolt az első sárga is :-)) És így ment addíg, amíg meg nem untam és kiléptem. Úgy sem indulok pénteken, mert Aznap hajnalban tűzök nyaralni :-) -
Toya #11752 Nem beállunk a sorba.
Nekem az lett volna a lényeg, hogy V8 megelőzzön és ne tötyögjön mögöttem 1-el. -
#11751 Ok, de hármunknak volt büntije :-) Megyünk egymás mellett? :-D -
#11750 Atesz, bocs, nem akartam kiszúrni veled, de mondta a spotter, hogy jön a leader...le húzódtam, akkor ért mögém Freak és láttam hogy nem biztos hogy megáll...ekkor odaléptem, de a kanyarban felcsúsztam, és akkor értél oda TE.
Szal bocs! Amúgy szerintem eddig elég sportszerűen félrehúzódtam /bár nem mindíg sikerűl normálisan :-)/, nem szoktam erőszakoskodni.