51527
-
Toya #11831 Továbbra is tartom, hogy ne "offold" szét a topicot a vélt vagy valós sérelmeid miatt.
1. Nem érdekel minket.
2. Nem tartozik ránk.
3. Továbbra is csak a rólad kialakuló negatív képet erősíted. -
#11829 Igen! Fast setup. -
#11827 Jacek ne durcáskodj, gyere inkább versenyezni. -
#11826 ujabb pelda amikor kiskiralyok kezebe hatalom kerul:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#11825 ok jön már -
#11824 http://www.racingsetups.com/tracks/drag_strip.zip
Itt de nem jön be:)
Kiporáltam tiszta göröngyös az út, nagyon szar rajt menni:D Meg magunknak kell inditani, meg ilyesmi. De azért probáljuk ki majd mert jó móka:D -
#11823 nyihahahaa:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#11822 Feltételes módban akartam írni :-) na mindegy, a lényegen nem változtat,, szóval ezért szlalomoztam :-)
-
#11821 na ez nem szar, én egy szál füvet nem láttam az arénán belül :) -
#11820 hát ja, azért kaptam az első feketét....... -
#11819 Jó, de nekem akkor már tök mindegy volt. A kocsimról mindent ami mozdítható leszedtek, úgy hogy a maradékkal meg már csak füvet nyírhattam, vagy szlalomozhattam a bóják között :-) Ennyi szórakozás nekem is jár :-D -
#11818 Majd épnteken megkeresem, és mellérakom az enyémet :DD Had igyon a sivatagi szörny egy kis RedBull-t :DDDDDD -
ShaiHulud #11817 soot bent a pit utcaban meg nyersz is mert kisebb iven kell fordulni ergo rovidebb az ut is:) -
#11816 sárga alatt kint is 35 MPH a limit, szal ott nem maradsz le
zöld alatt meg nincs "go to the end of the longest line".... -
#11815 Na ja...de nem tök mindegy hol megyek be? Ha szabályosan csinálom, akkor körbekulloghatok 35-el a pálya szélén, így meg hipp-hopp benn vagyok és állhatok a sor végére :-)) -
#11814 na igen, láttam, ahogy a bóják között sunnyogtál be a pitbe :D -
ShaiHulud #11813 :DD -
#11812 Én kaptam a legtöbb büntit :-D Legalább ebben én lettem az első :-))) -
#11811 ja, téged utánoztalak, csak zöldnél bedobtam rükibe :D most álltam át ugyanis a botváltóra :D -
#11810 dehogynem, hol van????? -
ShaiHulud #11809 :DDD okok ;)) de eneppen ezaz hogy egy darabot akartam a bristoli palyara rakni a sajat kocsimbol...:) -
#11808 Shai, ezúton közlöm, hogy Bristolban nincs semmi érdekes. Az emberek az Indianapolisi pályából szoktak hazavinni egy darabot :DDDDDDDDDD -
ShaiHulud #11807 lefagyott a gepe az utolso 7 korben :) -
#11806 A legjobb az volt, amikor sárgánál önerőből belementél szemből a falba. Az nem volt semmi :DDDDDDDDDD Amúgy mi lett veletek Norbi? Hogyan nyert FREAK? Mintha rengeteg kört kapott volna már a fele körül. -
#11805 Találtam drag pályát, nem megyunk majd rajta? :D -
ShaiHulud #11804 azta betyar:))) lol nem is gondoltam hogy ennyi lett:) mondjuk azt tudtam hogy nekem volt egy par..:) -
ShaiHulud #11803 :DDD hat en mar annyira kesz voltam hogy okorkodtem ey sort:))) Freak meg lol volt az egyik restratnal :))) -
#11802 -
#11801 Volt egy pár bünti:)) -
#11800 Bristol -
#11799 -
#11798 Egyébként zseniális a program, olyan volt mintha TV közvetítést néznék. Norbira raktam specator módba, 19" -os képernyőn, állat volt!!! -
#11797 Nekem ez volt a legjobb futamom :) Kiraktam full képernyőre, lefeküdtem az ágyba, és néztem. Nagyon jó volt, csak asszonyt zavarta néha, amikor nyerítek a röhögéstől. Nem volt semmi, amit Shai+Freak műveltek, látszott: a közönségnek játszanak:) Köszi fiúk!!! :DDDDDDDD -
Toya #11796 Esetleg táncolj is mellé, mert azt meg szerencsére nem látjuk :D -
ShaiHulud #11795 :DD -
#11794 elénekelném, de úgyse hallod :D -
ShaiHulud #11793 ohh de muveletlen vagyok ... nem ismertem :)) -
Toya #11792 LGT -
#11791 azért ne sértsük meg az eredeti szerzőt :D -
ShaiHulud #11790 detto :)) lol