51527
-
#11871 Na skaccok mennem kell.Legyetek jók, valszeg pénteken már otthon leszek úgyhogy este találkozunk Bristolban!!!Addig is semmi veszekedés ok? -
#11870 Szívesen Hulud.... -
#11869 Igen Toya..jöhet mailban.Gondolom az egyik a FRAPS lesz :DDDDDD -
ShaiHulud #11868 :DD -
ShaiHulud #11867 okok annyira nem hiszem hogy marha surgos:)) ha lesz idod (es kedved) akkor majd:) aztan valahogy eljuttatod hozzam(karterites igenyevel vagy ahogy jo :) ) es en meg eljutattom haveromnak :) elore is koszi. -
#11866 :))) -
#11865 Mind1 Alex.........Már csak pár percet leszek..mindjárt mennem kell..Balaton Nights..tudod :))) -
#11864 Okokok Toya..egyébként szia!....ShaiHuludnak:De megtudom csinálni de nem tudom mikorra lenne meg.... -
#11863 Nem kell letolteni. Ez az onlineos ICQ! -
Toya #11862 Vagy elküldjem emailben? -
Toya #11861 Megnéztem természetesen és engedelmeddel Alex-nak is kiadtam a linket.
Majd ha visszaérsz lesz vagy két észrevételem, de nem komolyak. -
#11860 Modemmel max 3kb/s-el nem akarok icq-t letölteni meg azzal netezni most.Úgysincsen sok időm.... -
ShaiHulud #11859 hopsz na dvd ehh...hat az ugy nem tudom :) nem tudsz belolle avit csinalni vagy valami "fogyaszthatobbat" ? :) -
#11858 go.icq.com -
#11857 Köszi! Közben eltudtam olvasni az emilt.Igen megvan a film DVD-n a címe Mint a Villám.Szinkron és eredeti hang is van rajta. -
ShaiHulud #11856 nah fennt van szoltam neki:) -
#11855 Az előbb még fent volt pedig. -
#11854 a fene....na mind1...azért köszi szépen! -
ShaiHulud #11853 toya ninis icqn :( -
#11852 Hát sajna azt sem tudom +nézni :( -
#11851 +nézem ha nekem.... -
ShaiHulud #11850 irtam, emailt:)
-
#11849 ICQ megy nálad?Kellene szólni vhogyan Toya-nak mert itt nincsen ICQ a gépen. -
#11848 Ne tudd meg.Pocsolya vazz.Földobja a levestésztát bake.... -
#11847 hali!
milyen a viz?
vagy mar kiszaradt teljesen ?
:) -
#11846 Sziasztok skaccok! Itt vagyok balcsin.Toya, megnézted? Milyen lett? -
#11845 Nem, ki éli túl:DDD
ez csak funrace
nincsenek szabályok
nincsenek versenybírák
stb.:D -
#11844 OK, mi itt a cél? ki csinál jobb setupot? -
#11843 Jaceknak sok szeretettel:))
-
#11842 Megnéztem a dragot :D tesztelhetünk rajta -
#11841 Én sem indulok a pénteki futamon, hiába, most kell kihasználni a nyarat... ;) Leszünk még így egy páran, ezért is mondtam, hogy jobb lenne, ha több pontot kapnának a nem indulók... Na mind1.
Jó versenyzést mindenkinek ! -
#11840 Szeintem nem bűn, inkább zavaró, hogy nem valamilyen témában szólsz hozzá érdemileg, hanem becsmérlő beírások ezek. De mindenki azt csinál amit akar, ezért nem is lehet szólni. Kérni viszont igen, hogy csak ezt ne. -
#11839 neeeeeeee könyörgöm, ne itt! -
Toya #11838 "nyihahahaa:))))))))))))))))))))))))))))))))))))"
"ujabb pelda amikor kiskiralyok kezebe hatalom kerul:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd"
Ez szerinted mi ha nem szét offolás? -
#11837 Nem kovetkeznek!! csak nem ertem irtam ide ket nap alatt ketszer!! ez olyan nagy bun?? -
Toya #11836 Jacek, de erre ott van a LFS topic.
Ha te a sértődöttségedből végig rombolod az egész SG fórumot a beírásaiddal az a te dolgod, viszont azt jogosan el lehet várni, hogy minden hozzászólásodnak vállald is a következményét...
Bár tudom újabb sértődött beírások következnek majd akkor. -
#11835 Toya igazad van!! en kiszaltam ebben is igazad van semmi bajom veled!!
Negativ kep:DDD erdekel nagyon:)
De az Flame ha en beirok hetente egy hozza szolast!!!! megnyugodhatsz nem fogok ide firkalni!! mert emg itt is atirjak a korrekt emberek a masik hozza szolasat a vegen:DD -
#11834 Mondjuk erről nem tudtam. Van még végleges vesztesség? Asszem Atis a gyenge connection miatt. -
Toya #11833 Innen végleg kiszállt Jacek és ezt többünknek mondta, sőt szerintem majdnem minden versenybírónak jelezte.
Ennyit erről a témáról mielőtt valami olyasmit írnék amivel Jacekot akaratlanul is megbánthatom vagy mielőtt a céltábla közepbe kerülnék én is.
Az utóbbi napok "ámokkfutását" betudom pillanatnyi zavarnak, ha nem az az már rég rossz. -
#11832 inkább ne ezek után.