51527
-
#11915 a ma esti Petya-Atesz összecsapásra a Bristoli gokartpályán NÁLAM lehet fogadni!! :DDDDDDDD -
Petya777 #11914 Te meg láétszik, hogy mennyire nem ismersz. Nem én beszélek veled lekezelő hangon. "Szóval mielőtt bárkin nevetsz". Ezek szerint mégis komolyan vetted, úgy látszik megsértődtél. A végére oda is írtam, hogy ne legyen igazam. Inkább neked nem kellett volna szerintem felhoznod. Téma lezárva. -
#11913 Hát csak sajánlni tudlak hogy ezt felhoztad látszik hogy még fiatal vagy. Az eszembe se jutott. Csak a maga a hozzászólás igen ironikus volt hogy mit képzelek én hogy majd nekem küldenek egy pedált-amit írtam is hogy azt persze nem ingyen. Meg írtam is ott hogy mi miatt nem küldenek egyedül de Te rögtön úgy reagáltad le mintha én a kisujjamból szoptam volna ki hogy M.o.-ra is lehet rendelni. -
#11912 juj:D -
Petya777 #11911 MI A BAJ???? Ha ilyet komolyan veszel, akkor magadra vess. Vagy még mindig az él benned, amikor neked mentem Daytonában? kb 15ször rosszabbul jártam mint, Te. -
#11910 Talán elolvashatnád normálisan amit írtam. Lehet rendelni Magyarországra tőlük mivel bennt van a listában. Csak mindig visszadobták az emilt merthogy az UPS nem fogadja el a Postal Code-t.
Ismerek vkit akinek küldtek alkatrészeket INGYEN mikor beszart a kormánya de ő emilt írt nekik így működik a dolog.
Szóval mielőtt bárkin nevetsz olvasd el normálisan mit ír. -
#11909 Hétvégén kipróbálom, Bristolra gyúrtam, hogy mehessek legalább 30 kört a 250-ből :)) -
#11908 elöl telefújtam, hátul roggyantabb
irányítani így sem lehet, csak imádkozhatsz, hogy maradjon egyenesben az orra a vonalig :D
te nem próbálgattad? -
#11907 Egy ötlet, gyorsabb autó érdekében maximális guminyomás!! Tapadás nem lesz sok, de hátha gyorsabb leszel :)))))) -
#11906 időben a 2. vonalnál kb. 15 mp a 3. vonalnál kb. 20 -
#11905 most Cloudy 40 fokban 177 a második és 195 a harmadik vonalnál
igaz, így alig tapadnak a gumik :/ -
#11904 ???
Erre való a fórum...
Amúgy próbált már valaki emberkedni a drag stripen? A második vonalig teszteltem, de eddig 168 MPH a csúcs, időt nem mértem... Kéne egyet marhulni. -
#11903 Belőled is rab lesz ha igy folytatod -
#11902 RAB2-RAB2-RAB2-RAB2-8869 -
#11901 Jó kis játék az:))) Látszik, hogy valami szemétül megcsinált konzolátirat. Atért ilyet nem csinálna szerintem, ha PC-re írták volna. Ennél csak az a jobb, amikor a menüben úgy mehetsz tovább, ha megnyomod a zöldvagymilyen háromszög gombot :) LOL:) -
#11900 Nekem se megy.
A telepítés végén kitolja a cd-t, kék képernyő, hogy nincs bent a lemez tegyem vissza, de nemtudom mert nem húzza be a tálcát, enter, win vissza és hibát okozott a setup és le fog állni.
Ezután amikor elindítom a játékot a kezdő képernyőnél lefagy a gép, resetgomb.
Amikor először tettem fel akkor csak média player 7 volt fent, azt hittem az a baj, de azóta feltettem a 9-et, újra telepítettem a játékot és most is lefagy.
Ha leszedem a kodeket akkor meg nem tudok filmet nézni. -
#11898 Sokat gondolkodtam, hogy válaszoljak-e, de győzőtt a jólelkem. Ezen a fórumon nem hiszem, hogy bárki beírja, meg fórumokon azért nem szokás, az üzemeltetők sem szeretik az ilyesmit, sőt néhol külön figyelmeztetnek rá, hogy ezt ne. Ha tényleg nem boldogulsz, akkor legalább reggeld magad, ilyenkor privátban szokott valaki segíteni. De így sokat ne remélj. -
ShaiHulud #11896 jol mondod SZEMET program...szal szerintem sokat nem vesztesz azzal hogy ha nem fut:) -
#11895 nalam a film nezeshez hasznalt codec pack zavart be
miutan leszedtem oket ment...
-
#11892 Persze tudom. Csak bosszant:-) -
Toya #11891 Sajnos ez így van Alex.
De azért gondolj bele a forgalmazó szemszögéből is a dologba.
Mennyit tudna szerinted eladni egy H pattern váltóból az országban és igaz ez a komolyabb pedálokra is?
Sajnos ameddig néhány darabot lehet eladni egy-egy hardverből addig ez a helyzet nem is változik majd :-(
Persze ebben közrejátszanak a csillagászati árak is. -
Petya777 #11890 Vhogy nem látok rá sok esélyt, hogy kiküldenek neked egy pedált Mo.-ra, de ne legyen igazam. :D -
#11889 Nekem az első ahogyan már a hivatalos fórumon is írtam róla :) Persze a hozzá való kormánnyal együtt.
A 2. is jó lenne a mostani kormányomhoz meg egy-két alkatrész de ide nem küldenek vagyis a hülye UPS nem fogadja el a Postal Code-ot. Állítólag egy emilt kell írni a supportra és ingyen is küldenek alkatrészeket-bár gondolom új pedált azért nem :)
Szóval lehet hogy össz kénne szedni kinek mi kell és kell írni nekik egy emilt hátha elküldik. -
#11888 En ilyet szeretnek venni, de nalunk nem forgalmazzak:(((
ACT-Labs. Kulon lehet venni ezt a pedalt, meg egy H patternes allat valtot is:))) Csak nem Magyarorszagon:((((((((( Balkan..... -
Petya777 #11887 Ezt a másodikat nagyon kirpóbálnám! Ha lenne valszegg vennék is! Biztos nem lehet kapni? -
#11886 Nekem a masodik kellene!!! De nem lehet kapni!! G*c*k!!!!!!!! -
-
#11884 Tudom:)) Ahogy lejott az utolso file is, 1-2 ora mulva a SimBin leszedette mindenhonnan ;-) -
Toya #11883 Becsüld meg mert mára letölthetetlenné vált a kiegészítés. -
ShaiHulud #11882 :DD
-
#11881 Ezt nem ide akartam, de hat a megszokas.... -
#11880 Jo ez a FIA GT 2002-X Spec. Lehet, hogy a mega GTR 2002 fanok azt mondjak nem az igazi, de en alig birtam abba hagyni:DDD
Lehet, hogy nincs pre-game menu, meg sajat menu, nincs film, hatterkepek, meg csak 3 palya, de szerintem frankon megy. Valahogy, emberibb, baratsagosabb mint a GTR 2002. Mindegy... nekem tecccik:)) -
ShaiHulud #11879 thx..jo nyaralast vagy mit;) addig jol lehagyunk a bajnoksagban :) -
#11878 Amúgy most eltünök 2 hétre, addig is legyetek jók, és jó roncsderbizést ;-) -
#11877 A netkarhoz megjelent valami server update:
nK Server Configurator. Már letöltöttem, de még nem néztem meg -
Toya #11876 Hát mivel letöltök így inkább kint maradok.
Így sem áll még erős lábakon a netes rész. -
ShaiHulud #11875 hopp na megnezem bar meg felsem installtam
:) -
#11874 Inditottam egy netKar szervert kb. ejfelig, aki akar tesztelni. Croft. -
ShaiHulud #11873 jah amugy halisten indulok penteken :) nem megyek balcsira...csak majd hetvegen velencei tohoz..az meg mar nem gond:) -
ShaiHulud #11872 jo nyaralst :)) bulizz helyettunk is:) nicis itt veszekedes..csak odaat lfsen :)