51527
-
#11955 Ha valakinek van kedve, hostolok egy gyakorlast a New Hampshire palyan. Johet barki, ha leszunk paran 9 korul akar egy versenyt is mehetunk.
IP: 80.186.148.254 -
#11954 Szóval mindenképp elakarsz picsázni, ez a lényeg, nemde? :DDDDDDD -
#11953 ha most lenne olyan szabvány, amit kitaláltam, és lehetővé tenné, hogy minden játék pályái csereszabatosak legyenek, akkor akár egy nascar arénában is repülhetnénk Spitfire-ekkel :D -
#11952 Pedig tuti hogy de:)) Én a NASCAR légtér ura vagyok!! -
#11951 ha gondolod, nyomhatunk egy Sturmovik partit, csak nehogy ott is elpicsázzalak :D -
#11950 A levegőben már én vagyok az ÚR!!!!!!!!!!!! Tudok na! -
#11949 És a két letölthető replay hozzá: pic2784354.rpy -
#11948 Azert szembe a forgalommal repulni nem szep dolog;-) -
#11947 pic2784355.rpy -
#11946 A RedBull szárnyakat ad Darlingtonban, és Bristolban:
-
#11945 Én jobban le tudok izzadni egy superspeedwayen, ahol igaz, hogy kevesebbet kell mozogni, de ha az ember belekerül egy vonatba, akkor centiket sem hibázhat. Egy hiba könnyen a verseny végét jelentheti, ezért nagyobb a nyomás és a feszültség. Bristolban pl. lefejeltem a falat, 2x kilöktek és mégis tudtam a normál köreimet autózni.
Mondjuk a superspeedwayeken is lehet unatkozni, ha az ember nem kapja el a vonatokat.... -
#11944 A practice-on több kört mentem, mint a versenyen:) Ezen a pályán nem vágom a szitut. Ha elkapom a ritmust, tudok huzamosabb ideig jól menni, ha nem, akkor bármit csinálok az rossz. Kiszúrtam magammal, egész pénteken összesen kb. 7 órát köröztem itt, a versenyre már bazira fájt tőle a térdem. De Ti hogy tudtok így száguldozni ezen a pályán hibátlanul ilyen sokat? Van még mit tanulnom sajna :(((( -
#11943 Akkor nincs harag? Nagyon aggódtam, hogy tönkrevágtam a versenyed, mert az én autómból csúnyának tűnt az eset. Ki is léptem, mielőtt tovább rontom a helyzetet. -
ShaiHulud #11942 :D hat igen :) -
Toya #11941 Már értem mert elmagyarázta PuMy.
Nem hiszem, hogy ennek sok értelme lenne és ráadásul nem is lenne igazán fair.
Ezeket a baleseteket meglehet beszélni simán egymás között is ha van erre lehetőség.
Mi is Norbival pillanatok alatt tisztáztuk a dolgokat és látod nem is jelentette be a versenybíróságon az esetet.
Rontottam egyet, ami 6 futam alatt nem rossz arány, sajnos kellemetlen hogy pont a bajnokságban vezető volt a kárvallottja a kapkodásomnak. -
#11940 Azért sorry, meg úgy az egészért mindenkitől. Vártam fenn, és számoltam ki ment el, hányan vagyunk, mikor jöhet. Aztán mégse sikerült jól lejönnöm a falról. Amúgy klassz a programtól, hogy általában az amúgy is nehéz-problémás pályákra cloudyt ad futam alatt. -
Toya #11939 Ezt most nem igazán értem. -
#11938 szerintem sok balhét el lehetne kerülni, ha lehetne önként feladni max 10 pontot -
Toya #11937 Leírom ide is, bár ICQ-n már megbeszéltük.
Nagyon sajnálom az utolsó előtti kör eseményeit Norbi :-( -
#11936 A veget majdnem beszivtam:)
Az uccso sarganal kint maradtam - bar nagyon ki kellett volna menni - hogy meg legyen a +5 pontom (). Amikor meg mentem ki az utolso sarga kor alatt a pitbe, annyira szamolgattam, cigiztem stb., hogy jol beneztem a PC-t, es megeloztem 1 tizeddel:)) 1 sec bunti zold alatt:)) De makom volt, meg visszatudtam jonni Sahi ele:)) Bar kaptam egy tonna kort, de helyezest nem buktam. -
#11935 Hát például az jó lenne. -
ShaiHulud #11934 :DD pontozza az magatol :) hisz tudod a legtobb kort vezeto kap +5 pontot:) vagy inkabb ugy lenne jo ha ahany kort vezettel akkor annyi plusz pont mi ? :DDDDDD -
#11933 Pontozzuk már a Led%-ot is pluszba. -
ShaiHulud #11932 http://web.axelero.hu/mortel1/Bristol_bajnoki.html -
ShaiHulud #11931 :D hat enis:) elejen rogton kaptam egy feketet amiut csak greenflag alatt tolthettem le...megis volt a -2 lap :( aztan motorhiba...aztan pete silver kereszteben gurul elottem...bamm neki...halisten nem lett komolyabb problemam...aztan valamikor szepen eltortem gear 1 fogaskereket...aztan kesobb gear 2 es gear 3 is kovette:) szl a vegere mar faszan gear 4 ben kellett gyorsulni :) a vegere amugy egesz faszan ment Bristol :) -
#11930 en az eddigi osszes versenyen nem szerencsetlenkedtem ennyit mint itt...
aszem ez a cloudy tett be nekem nagyon,tiszta idoben sokkal stabilabb voltam
de annak orulok,hogy nem lettem utolso,pedig mar fel voltam keszulve ra lelkileg :) -
ShaiHulud #11929 :D TAlladegat imadom :) -
#11928 legalább most jön két igazi versenypálya
Ha Talladegában valaki nekem mer jönni, megskalpolom!! :) -
ShaiHulud #11927 kemeny futam volt... -
#11926 kibaszott kuplung :) -
#11925 :) -
#11924 Hát most nem sajnálom tulzottan, hogy kiestem. -
Petya777 #11923 Persze, semmi gond Atesz részemről sem. :) -
#11922 nyugtával dícsérd a napot :) -
#11921 Petya azért ne szólalj meg jó? -
#11920 állok elébe, bár mivel mindenképpen nálam kell fogadni, megvádolhatnak, hogy manipulálom az eredményt :D -
#11919 nem lesz ebből semmit csak rendbe akartam tenni a dolgott nem sértődés volt. -
#11918 Hát neked nem kelltt volna felhoznod először. Az hogy odaírtad: "de ne legyen igazam" nem érdekel mert eleve nem kellett volna semmit írnod arra a hozzászólásomra mert egyértelmű hogy nem volt igazad :)
Na szóval:
Ha vki akarna tőlük rendelni bármit és tud jól angolul az szóljon és esetleg megpróbálhatunk emilben írni nekik hátha elküldik úgy is.
Bár lehet hogy az a gond hogy az UPS csak Bp.-re szállít és az én vidéki Postai kódomat nem fogadják el. -
Petya777 #11917 :)) Ha így folytatod Petya-Atesz-FREAK - re is indít majd vki :DDD -
#11916 De jó, megint egy veszekedés.
Már úgy hiányzott.