51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • bekkeratis
    Ha valakinek van kedve, hostolok egy gyakorlast a New Hampshire palyan. Johet barki, ha leszunk paran 9 korul akar egy versenyt is mehetunk.
    IP: 80.186.148.254
  • petesilver
    Szóval mindenképp elakarsz picsázni, ez a lényeg, nemde? :DDDDDDD
  • FREAK
    ha most lenne olyan szabvány, amit kitaláltam, és lehetővé tenné, hogy minden játék pályái csereszabatosak legyenek, akkor akár egy nascar arénában is repülhetnénk Spitfire-ekkel :D
  • petesilver
    Pedig tuti hogy de:)) Én a NASCAR légtér ura vagyok!!
  • FREAK
    ha gondolod, nyomhatunk egy Sturmovik partit, csak nehogy ott is elpicsázzalak :D
  • petesilver
    A levegőben már én vagyok az ÚR!!!!!!!!!!!! Tudok na!
  • petesilver
    És a két letölthető replay hozzá: pic2784354.rpy
  • Alexease
    Azert szembe a forgalommal repulni nem szep dolog;-)
  • petesilver
    pic2784355.rpy
  • petesilver
    A RedBull szárnyakat ad Darlingtonban, és Bristolban:

• FREAK
    Én jobban le tudok izzadni egy superspeedwayen, ahol igaz, hogy kevesebbet kell mozogni, de ha az ember belekerül egy vonatba, akkor centiket sem hibázhat. Egy hiba könnyen a verseny végét jelentheti, ezért nagyobb a nyomás és a feszültség. Bristolban pl. lefejeltem a falat, 2x kilöktek és mégis tudtam a normál köreimet autózni.

Mondjuk a superspeedwayeken is lehet unatkozni, ha az ember nem kapja el a vonatokat....
  • petesilver
    A practice-on több kört mentem, mint a versenyen:) Ezen a pályán nem vágom a szitut. Ha elkapom a ritmust, tudok huzamosabb ideig jól menni, ha nem, akkor bármit csinálok az rossz. Kiszúrtam magammal, egész pénteken összesen kb. 7 órát köröztem itt, a versenyre már bazira fájt tőle a térdem. De Ti hogy tudtok így száguldozni ezen a pályán hibátlanul ilyen sokat? Van még mit tanulnom sajna :((((
  • petesilver
    Akkor nincs harag? Nagyon aggódtam, hogy tönkrevágtam a versenyed, mert az én autómból csúnyának tűnt az eset. Ki is léptem, mielőtt tovább rontom a helyzetet.
  • ShaiHulud
    :D hat igen :)
  • Toya
    Már értem mert elmagyarázta PuMy.
    Nem hiszem, hogy ennek sok értelme lenne és ráadásul nem is lenne igazán fair.

Ezeket a baleseteket meglehet beszélni simán egymás között is ha van erre lehetőség.
    Mi is Norbival pillanatok alatt tisztáztuk a dolgokat és látod nem is jelentette be a versenybíróságon az esetet.
    Rontottam egyet, ami 6 futam alatt nem rossz arány, sajnos kellemetlen hogy pont a bajnokságban vezető volt a kárvallottja a kapkodásomnak.
  • petesilver
    Azért sorry, meg úgy az egészért mindenkitől. Vártam fenn, és számoltam ki ment el, hányan vagyunk, mikor jöhet. Aztán mégse sikerült jól lejönnöm a falról. Amúgy klassz a programtól, hogy általában az amúgy is nehéz-problémás pályákra cloudyt ad futam alatt.
  • Toya
    Ezt most nem igazán értem.
  • FREAK
    szerintem sok balhét el lehetne kerülni, ha lehetne önként feladni max 10 pontot
  • Toya
    Leírom ide is, bár ICQ-n már megbeszéltük.
    Nagyon sajnálom az utolsó előtti kör eseményeit Norbi :-(
  • Alexease
    A veget majdnem beszivtam:)
    Az uccso sarganal kint maradtam - bar nagyon ki kellett volna menni - hogy meg legyen a +5 pontom (). Amikor meg mentem ki az utolso sarga kor alatt a pitbe, annyira szamolgattam, cigiztem stb., hogy jol beneztem a PC-t, es megeloztem 1 tizeddel:)) 1 sec bunti zold alatt:)) De makom volt, meg visszatudtam jonni Sahi ele:)) Bar kaptam egy tonna kort, de helyezest nem buktam.
  • ibronk
    Hát például az jó lenne.
  • ShaiHulud
    :DD pontozza az magatol :) hisz tudod a legtobb kort vezeto kap +5 pontot:) vagy inkabb ugy lenne jo ha ahany kort vezettel akkor annyi plusz pont mi ? :DDDDDD
  • ibronk
    Pontozzuk már a Led%-ot is pluszba.
  • ShaiHulud
    http://web.axelero.hu/mortel1/Bristol_bajnoki.html
  • ShaiHulud
    :D hat enis:) elejen rogton kaptam egy feketet amiut csak greenflag alatt tolthettem le...megis volt a -2 lap :( aztan motorhiba...aztan pete silver kereszteben gurul elottem...bamm neki...halisten nem lett komolyabb problemam...aztan valamikor szepen eltortem gear 1 fogaskereket...aztan kesobb gear 2 es gear 3 is kovette:) szl a vegere mar faszan gear 4 ben kellett gyorsulni :) a vegere amugy egesz faszan ment Bristol :)
  • sanzik
    en az eddigi osszes versenyen nem szerencsetlenkedtem ennyit mint itt...

aszem ez a cloudy tett be nekem nagyon,tiszta idoben sokkal stabilabb voltam

de annak orulok,hogy nem lettem utolso,pedig mar fel voltam keszulve ra lelkileg :)
  • ShaiHulud
    :D TAlladegat imadom :)
  • FREAK
    legalább most jön két igazi versenypálya

Ha Talladegában valaki nekem mer jönni, megskalpolom!! :)
  • ShaiHulud
    kemeny futam volt...
  • FREAK
    kibaszott kuplung :)
  • FREAK
    :)
  • Met
    Hát most nem sajnálom tulzottan, hogy kiestem.
  • Petya777
    Persze, semmi gond Atesz részemről sem. :)
  • FREAK
    nyugtával dícsérd a napot :)
  • Met
    Petya azért ne szólalj meg jó?
  • FREAK
    állok elébe, bár mivel mindenképpen nálam kell fogadni, megvádolhatnak, hogy manipulálom az eredményt :D
  • Mnemomic
    nem lesz ebből semmit csak rendbe akartam tenni a dolgott nem sértődés volt.
  • Mnemomic
    Hát neked nem kelltt volna felhoznod először. Az hogy odaírtad: "de ne legyen igazam" nem érdekel mert eleve nem kellett volna semmit írnod arra a hozzászólásomra mert egyértelmű hogy nem volt igazad :)

Na szóval:

Ha vki akarna tőlük rendelni bármit és tud jól angolul az szóljon és esetleg megpróbálhatunk emilben írni nekik hátha elküldik úgy is.

Bár lehet hogy az a gond hogy az UPS csak Bp.-re szállít és az én vidéki Postai kódomat nem fogadják el.
  • Petya777
    :)) Ha így folytatod Petya-Atesz-FREAK - re is indít majd vki :DDD
  • Met
    De jó, megint egy veszekedés.
    Már úgy hiányzott.