51527
-
#11995 És akkor most, hogy van? Le lehet tölteni a játékot és pénzért adnak hozzá egy kódot amivel fel lehet oldani pályákat meg autókat? -
#11994 LFS laz van ,ilyenkor nem forumozgatunk :)) -
#11993 Jó sokan fórumoznak. -
#11992 .
/|\
| -
#11991 upsz... -
Toya #11990 Alex nézd már meg a "hsw-s" emailedet, arra ment a javított Points Calculator file. -
Toya #11989 Arról szavaztunk, hogy mi legyen a patchig.
Ott győzött a fixed. -
Toya #11988 Valóban, de ennek nem hiszem hogy jelentősége van.
Javítom és küldöm Alexnek a módosított változatot. -
#11987 Szerintem már ne kavarjunk mert megint csak lázadás lesz. -
ShaiHulud #11986 szerintem jo ez igy:) -
#11985 Ja télleg akartam emliteni hogy nem lehetne visszatérni nem-fixed setuphoz, mert mint Bristol mutatja tökmindegy :) -
ShaiHulud #11984 :DDD -
#11983 Markinak hiányzik 1 dns, és a pontok.
Atistól lefele egálnak kéne lennie, nem? -
#11982 Durva -
Toya #11981
Parancs értettem :D -
ShaiHulud #11980 szerintem megint be lehetne vagni a bajnoksag allasat a`la Toya :DD -
Toya #11979 Igen, a patchig ez a legjobb megoldás mivel mindenkinek alapból megvan. -
#11978 Texasban is fast lesz a fixed setup? -
#11977 Mi körbementünk Mettel, nagy LOL volt!!!:))))) -
#11976 Hát ketten lehet egymás mellet menni, és a kanyar már nem érdekes, mert gyorsulási versenyben niny kanyar tudod:)
Kb. ugy megy, hogy felálltok a vonalra és mittomén F1-nél az xx:xx perckor rajtoltok, vagy egy 3. ember chatben indit, és replayben a TV2 kameraállás a célvonalnál megakad, mint egy célfotó, és meg lehet nézni hogy ki nyert. -
#11975 BEvan! -
#11974 Talán be kellene kapcsolni hozzá az icukát nem?:)
-
#11973 Töketlenkedek egy sort a dragon, aki akar jöjjön, ip icukán!! -
#11972 Megnézem, de előtte: mi az, hogy magunknak kell indítani. Mit? Ha mondjuk ketten vagyunk? Akkor a kanyar már nem is érdekes? -
#11971 Gyorsulni, de emberekkel, és magunknak kell megszervezni a dolgokat. Magunknak kell inditani és az eredményt nézni, ilyesmi.:) -
#11970 Ok, akkor mi a lényeg? Körbemenni, vagy gyorsulni? -
#11969 AI-k nem müködnek rajta. -
#11968 Csináltam egy gyors versenyt a Dragon, elég érdekesen kezdődött ugyanis az autókat a belső füves részre tette. Se PC se a többi autó nem tudott átmenni a betonfalon csak gurultak mellette:)) -
Toya #11967 Nézd meg most! -
#11966 Nálam azt se jelzi most, de az eredmény ua.: nem tudom átlüldeni. -
Toya #11965 Ott vagyok folyamatosan csak DND státuszban. -
#11964 Hehe! visszakerestem az első hozzászólásaimat, ezen az április 26-i hozzászóláson jót mosolyogtam:
Huh, beizzítottam a kormányt, és szuperCOOL a játék. Eleve nem surolom már a falat, még néha se, nagyobb a sebesség a körökön, és a gumit se eszi annyira így a pálya. Írnátok egy Daytonás időt? Érdekes módon versenyen voltam eddig a leggyorsabb 182.524Mph. Ez a kormány nem pedálos, váltós, csak 2 gomb van rajta. Ilyen feltétellel is lehet indulni köztetek multiban, vagy csak jobb kormánnyal? Még meg kell tanulnom setupolni is, de 1-2 hét alatt az is fog menni. Csatlakoznék idővel a versenyekhez, ha lehet még, chellos netem van.
Méghogy 1-2 hét, és menni fog! LOL :)))) -
#11963 Toya Icq ra gyere majd, kész. -
Petya777 #11962 Texas -
#11961 Gyak szerver Texasra vagy Dragra?:) -
#11960 Én csak azt szeretném mondani a tegnapi futammal kapcsolatban hogy minden lekörözötnek köszönöm a szép elengedéseket nekem egyszer sem volt gondom azokból a szitukból. -
#11959 LOL!
Amugy en is a halalbuntetes mellett vagyok, mert igy eselye nem lesz meg gondolkodni sem utana;-) -
Petya777 #11958 Ezt úgy érzem meg kell osztanom veletek:
"A halálbüntetés mellett vagyok. Aki rossz dolgokat csinál, annak megfelelő büntetést kell kapnia, így legközelebb majd jobban meggondolja, hogy mit tesz"
Britney Spears -
#11957 És lesz ma még? -
#11956 szerver stop