51527
-
Marki.. #12239 Na 3-ra talán sikerül :)
www.f1simulator.com/ -
Marki.. #12238 Nem attól, ettől, elírtam: :)
www.f1simulator.com -
Marki.. #12237 Ettől: :)))
www.f1simualtor.com
-
#12236 az az utolso mitol F1?:))) -
Marki.. #12235 Így lenne az igazi :)))
nascar video 1
nascar video 2
nascar video 3
F1 simulator video -
#12234 ez igaz csak van kb 4-5 ember akivel lehet draftolni mondjuk 3-4 kort:)))))
tobbi nem tud rajtad maradni vagy te nem mert rajta menni:) mert ugy megy mint aki berugott:DDDDDD -
Toya #12233 Daytonában, amikor a futam után szóvá is tetted, hogy milyen rohadt módon draftoltunk az egyenesekben :-)
Persze csak vicces megjegyzés volt. -
#12232 Persze mert én húztalak -
#12231 Mi történt? Mikor?:) -
Toya #12230 Az Norbinak is a halála amikor így kiszedjük előle a draftot :-)
Nem szereti :D -
#12229 igen, sajnos ezt nagyon megkajaltam...amikor meg rajottem, mar keso volt. hiaba, a rutin... egyebkent futam kozben is volt par hasonlo szep megmozdulasuk, gratula! azert en elveztem a partyt. :) -
#12228 Izé, bocs! Atykát!! :DDDD -
#12227 Amúgy a draftot sokan nem nagyon vágják taktikailag, mindenkinek ajánlom a Daytonai futam utolsó köreit!! :))) Vagy ahogy most a végén Atesz-Toya kiszedte a draftból Atkát!!! Látszik, Atesz visszapillantó, és már húzodott is a helyére!!! LOL!!!!! -
#12226 Hah, megnéztem a replayt, enyém volt a versenyen a leggyorsabb kör: 47.957 Jeeeee!!!! -
ShaiHulud #12225 ize...tegnap... -
ShaiHulud #12224 huh ne tudd meg mi volt ma:DD -
#12223 azt mondod, semmi remény? :D -
#12222 Ugyan hagyd, kár a gözért. Aki hülyén született az hülyén is fog meghalni. -
ShaiHulud #12221 jah pplussz nekem eg ott a FFB is :DD azis rangat rendesen... -
ShaiHulud #12220 http://web.axelero.hu/mortel1/PETYA.rar na it van a Daytonas eset...na most mond meg hogy wow ha megovod szerinted milyen buntetest erdemeltem volna??? heeh ?? -
#12219 5%-al ahogy elnéztem én voltam a legjobb a kanyarokban :))) -
#12218 Ah, akkor grat neki:) -
Toya #12217 Egy jó tanács a sokat kacsázó versenyzőknek.
A kormány linearitást ezen a pályán ne rakjátok 30% fölé, mert egyszerűen vezethetetlenné válik a kocsi. -
#12216 Gratula!!!!
Es gratula minden tulelonek is;) -
Toya #12215 Atesz :-) -
#12214 Amugy komolyan nem tudom. -
#12213 Ki nyert?:D -
#12212 Na most látom csak már jó hangulatban kezdtük a verseny, ugyhogy nem történt különösebb változás. -
#12211 0.004:
-
#12210 Nekem az az első, hogy gyökerestül kiírtom a messengert!!!! -
#12209 Visont a Messenger böki a csőröm, mivel a legújabb van fenn...khm -
#12208 Eddig ilyen gondom nem volt...csak az elmúlt 2 verseny óta...hisz láthattad is :-) -
#12207 Milyen neted van?
Kezdj el lehuzni egy jo nagy file-t, nyiss egy TM-t, es a Networking Grafnal nezd, mennyire egyenletes a toltes. Lehet, hogy meg a szolgaltatonal a szerver "bont tul kicsi" csomagokra. -
#12206 Ha teljes install volt, akkor csak a Messenger lehet. Nekem az volt.
Az a gyikja, hogy hiaba nem latod futni a Taskmanagerben, 1-2 percenkent beindul es tur egyett.:(( Nekem tobbek kozott, amikor "villant" egyet, ki kjapcsolta a hangot:/
Indits TM-t, es erosen figyelj;) En igy szurtam ki, es sikerult egy screenshotot csinalni, utana kiirtottam a genyot;))))))
Bar a GP-ben es az Outlook-ban is le lehet loni hivatalosan. Bar nekem nem ment;( -
#12205 Teljes rendszer Install :-/
De megpróbálom ezeket, köszi. -
#12204 Mindent installtal, vagy csak az NR-t?
- Nezd meg a Taskmanagerrel nem fut-e valami a hatterben.
- Probald leirtani a MS Messenger-t.
- Esetleg virusirto, nincs-e span vagymi.
- Nezd at a Group Policy-t (XP, gpedit.msc). -
#12203 PLS! Segítsetek! Valami gond van a progimmal. Össze vissza lagzik, pedig a ping jó. Időnként nem látszanak a festések és folyamatosan tölt a gépem. Eddig ezt nem csinálta. Már újra Installáltam mindent, a problémám viszont nem változott :-/
Ma is megyek Frak mögött, és állandóan villogot...neki is mentem. Bocs Freak!
Aztán nézem hogy mindjárt kört kapok (5mp volt még), gondoltam felhúzódok, közben mondja hogy jön a leader, erre bumm...hátulról belém jött valaki, nem tudom ki volt. Tőle is bocs!!!
Szóval így "picit" idegesítő és reménytelen versenyeznem. Tehát ha van valami ötletetek, azt megköszönném! -
ShaiHulud #12202 egy elkezdi aztan megy tovabbb.... -
Toya #12201 Jól beszélsz Met!!! -
#12200 Na mostmár mindenkinek kuss!
A faszér kell azon nyavajogni, hogy ki kinek ment neki.