NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
elvileg 7 emberrel nem lesz gond

Riszpekk

Tikal
ja ,hát chello 😊)) szoval ki tudja

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Alexease
A net kapcsolat a fontos, nem a gep. Nezd meg a feltoltesi sebessegedet, es emberenkent szamolj 1.5-2 kbyte-tal.
Tikal
Milyen erõs gép kell ahhoz hogy hostolni tudjak? kb 6 emberre.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nekem is elõfordult már hogy kilépett winbe csak ugy, általában mikor vége volt egy futamnak vagy mikor mentettem a festést stb, de mecs közben még nem

Jacek
mert ne lenne jo?

mohus
ez nem jo

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
Ilyen nekem is van, nagyon ritkan😞 Meg nem jottem ra mitol van. Altalaban, ha jatszok, tobb orat megy - pl. ha szerver vagyok - de smmi baja. De ha folyamatosan allitgatok, es csak gyakorlok, elofordult mar, hogy kilovi magat. Eddig haromszor volt ilyen.
Nem hinnem, hogy konkretan a Toya-ek setupjatol. Nekem eddig mindig utkozesnel lepett ki, es valami extrem setupnal.
Jacek
ami Toyaeknal van csomag az a bs

Met
Figyi Toya!
Én még az elején leszedtem tõletek a setup csomagot, de utána a játék rendszeresen kilépett winbe. Az miért volt/van?
Az a BS setup melyik? Holvan?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sanzik
http://www.schuerkamp.de/zope/n2002rank
mohus
nincs valami honlap ahol az eredményeket(eredményeiteket) meg lehet nézni?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FREAK
megígérem holnap elengedek mindenkit, csak türelmesen közelítsetek meg

majd kirakok egy táblát: "DANGER LAMER"

Riszpekk

Alexease
Igen abban nagyobb volt a "verseny" elmeny.
FREAK
Nascar Heat-ben kurvára élveztem ezt a pályát, ott nem azzal szenvedtem, hogy ne repüljek el, jókat lehetett versenyezni 😊

Riszpekk

Alexease
Az AI ugy megyeget. 20.xxx. Milimeterre el kell talalni a fekutat, az ivet, es a kigyorsitasi pontot. Ha valamelyik egy centit hibadzik, akkor elvan cseszve az egesz kanyar.
FREAK
engem is ez aggaszt, a NR2002 oktatómúviban aszongyák a 20-as körök jók.....

Riszpekk

Alexease
Ma egy oracskat teszteltem Martinsville-ben. Eleg gaz. Ide sikat kellene edzeni. A 95%-os AI letologatott a palyarol. Semmilyen beallitassal nem tudtam 21.445 ala menni😞(
Jacek
😛

sanzik
koszonom mester ,megfogadom a tanacsat 😊
sanzik
mert valami felisten csinalta azokat a setupokat??
ahoz a stilushoz vannak belove ahogy a setup keszitoje vezet...
es ez szerintem nem zarja ki azt ,hogy egy masik vezetesi stilus nem lehet ugyanolyan gyors

bar ha belegondolok a gyakorlatban nekem meg ez nem jott ossze,de azert rajtavagyok 😄D
Jacek
hozza teszem a BS tenyleg jo setup en folturtam a neten setup utan de a BS veri az osszeset eddig.

Jacek
En az tudom hogy hihetetlen gyors vagyok 😄DDDcsak nem akarom bealazni a nascar oreg fiuk csapatat😄DDDDDDD

Jacek
olyanon vitatkoztok ami ember fuggo😊)
Kinek hogy jon be.

sanzik
valoban,a drasztikus belepiszkalas halalos is lehet, en csak apro modositasokra gondoltam amik jobban a kezemhez igazitjak az autot 😄
sanzik
ebben is van igazsag,de nem biztos,hogy konnyebb stilust valtoztatni, mint inkabb magadhoz igazitani a setupot 😊
FREAK
mindkét félnek igaza van

én sem szívesen piszkálok bele, és ha megteszem, mindig az a vége, hogy egy ponton túl jobb az eredeti 😄

Riszpekk

sanzik
szeintem,meg nem en csinalom forditva hanem te 😊
ugyanis az eletben is ugy mukodik hogy megy a versenyzo egy ket kort aztan azt mondja a szereloknek,hogy fiuk babraljatok meg rajta valamit ,mert nagyon megy a hatulja a kanyarban...
ezert van az is ,hogy egy csapaton belul sem teljesen ugyanolyan a beallitassal megy minden pilota
FREAK
igen, van olyan, hogy egyszerûen egyik meglévõ setuppal sem tudok egy adott kanyart olyan gyorsan bevenni, pedig nem elõször próbálom

ilyenkor valószínû, hogy nem én baszom el, mert határon megyek így is

Riszpekk

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Jacek
de kulomben siman elkebzelheto

sanzik
nyilvan vezetestechnikai kulonbsegek is vannak koztunk,de azert ha sokkal lasabb vagyok akkor megis a setupban keresem a hibat
Jacek
engem gyozkodnek mindig😄DD

FREAK
úgysem hisszük el, hogy ti nem sajáttal mentek 😛PP

Riszpekk

sanzik
hat nekem sokkal jobban bejon ha kicsit testreszabom a sajat vezetesi stilusomhoz a gyari setupokat,meg amit talalok a neten
Te nem sajat setuppal mesz?
Bizony és ráadásul elég jól elvannak találva a beállítások amik az oldalon vannak.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Tikal
ja azt vettem észre, igencsak huz befelé 😊
Szal mindenkinek kormánya van itt?😊

Mivel azonban a gép irányít a kanyarokban így nem igazán tudsz kihúzódni, sõt még az ívrõl sem tudsz olyan egyszerûen letérni.

Tikal
azért billel nem használod ki a teljes pályát, egész jol lehet tartani az irányt 😊))

Alexease
Megy. IP ICQ-n. kb. 10:00-10:30-ig tudok maradni.
Csak gyakorlas!
Nahar
Lesz belõle valami?

Motorola Defy

Met
Pontosan erre lennék kíváncsi, hogy melyik

Alexease
Péntek 21h: Talladega vagy Chicagoland
Met
Most az érdekelne, hogy pénteken melyik lesz.

Met
Én nem megyek, sõt a holnapit is kihagyom. Nekem sajnos nem jön be ez a pálya.

Alexease
Egyszeruen, ha kihasznalja a palya teljes szellesseget, akkor bill. vagy Joy😊)
Amugy sehogy...
Jacek
hat nyugodj meg jatekban egybol latszik😊

te, azt hogy veszed észre, ha vkinek joya van és nem kormánya?

War. War never changes.

Alexease
En a negativ setup-okat gyartom, elrettento peldanak😊))
Alexease
Lehet, hogy tudnek inditani egy "gyakorlo" szervert, Martinsville-en. Persze ha nem ellenkezik a szabalyokkal😊))
Itt jelentkezzen aki akar jonni. Most johet bill.-es es Joy-os is. Ugy is csak gyakorlas lesz, es auto allitas.
Valszeg teszek be 10 AI-t is, hogy lehessen gyakorolni a "tomeget"😊)
Persze az AI az emberektol fugg, ha "sokan" vagyunk, akkor lelovom oket.