51527
-
#12279 Ajjaj! Azon nézem a fékezési pontot!!!!!! -
#12278 "vagyis"
Ha este lesz meg idom az aszfaltot is megcsinalom... -
#12277 Ezek csak texturak, vagy is semmi nem valtozik a "latvanyon" kivul! ;) -
#12276 Köszi! Egyből fönnakadtam a bal hátsó kerekemmel, az új grafikai elemen! :D És a kanyart végre be lehet venni a döntött külső falon!! LOL!! Amúgy bazikirály így, az új grafikával!!!! -
#12275 Itt van a Silverstone-hoz egy kis grafikai kiegeszites: Silverstone Graf. -
#12274 Szervert nem csinálsz? -
#12273 Felhívnám a figyelmet, a kisodródik, de bátran gyorsít a füvön!! című hadműveletre!! És egy kis Rallycrossos csúsztatás : Cool.rpy -
#12272 Húúúúúúúúúúúú, ez a Silverstone nagyon király!!!
30 perc után 1:31:valamenniynél tartok így: pic2914318.rpy -
#12271 Ebbol a "fek nelkul" az erdekes;)) Igaz, hogy van hova "menekulniuk", de ha valami gaz van, akkor "kicsi a rakas nagyot kivan"...;DDD -
#12270 Hah, ez buli! Minden versenyző fix áttétellel megy, fék nélkül!! LOL! :DDD -
#12269 Tegnap kuldtem egy korlevelet a fizetos szerverrel kapcsolatban. Aki megkapta legyen szives valamilyen valaszt visszairni, hogy tudjuk kikkel szamoljunk (edig hatan irtak vissza).
Aki nem kapott levelet esetleg, azt itt vagy mailben szoljon! THX -
#12268 Eurosporton most, NASCAR 2 keréken Vb, a Stutgarti banked oválon. Hja, és csajok nyomják! Szédületes tempó, draft meg minden!!! :DDDDDDDD -
ShaiHulud #12267 ooo...ize...Up -
#12266 Hát ez durva azért :D -
Toya #12265 Lesz még ilyen, a chellot ismerve ebben biztos vagyok, akkor majd más pályát választunk :-) -
#12264 mondjuk mostmar maradjon,de azert feldobhattunk volna egy szavazast meg 1-2 palya bevonasaval...
amik a papy fele track pack-ban vannak azok sem rosszak :) -
#12263 hat mentem rajta egy kicsit es megalapitottam,hogy nem szeretem :)
a palya elso reszen levo kanyarkombinacikat semelyik jatekban nem tudtam normalisan megtanulni :) -
Toya #12262 A három bíró összedugta a fejét és próbált találni egy viszonylag élvezetes, könnyen megtanulható, gyors pályát :-)
Azért döntöttünk végülis Silverstone mellett mert hiba nélkül fut minden gépen, nincsenek benne bugok és általában mindenki ismeri nagy vonalakban :-) -
#12261 Egy fárasztó nap után hazamentem és leparkoltam a verdát a ház mellett:)
-
#12260 tok jo,de miert pont silverstone?
nincs vele semmi bajom, csak kerdezem:) -
Toya #12259 A futam nem fixed setup verseny lesz, így segítségül egy link az egyenlő feltételek érdekében:
http://users.skynet.be/AchimT/start.html
-
#12258 A penteki futam (2003.07.01.)a Chello karbantartása miatt elmarad!
Helyette egy fun race lesz Silverstone-ban, a pályát mindenki leszedheti innen: Silverstone.
Talladega bajnoki futam kedden (2003.08.04.) lesz megtartva.
Mindenki megértését köszönjük
HSW/HNR -
#12257 Bár nem csak a vége érdekes hanem az egész futamon ment ez de a végén volt a legjobb mondjuk :) -
#12256 Ok mjad holnap felteszem. -
#12255 Én a VII. ker ben vagyok Pete Újpesti Freak Csepeli. Szóval központi basztatás. -
Toya #12254 Ez minden Chellost érint? -
Toya #12253 Én raknék csak nálam az ámokfutás lett kivágva összesen :-) -
#12252 Nem lehetne elhalasztani a versenyt? Hány ember chellos?
Freak, CodeRed, Én.
Mégvalaki? -
#12251 Valaki tegyen fel egy replayt már erről az esetről legyen oly jó, had nézzem meg miről beszéltek :) -
Toya #12250 Reménykedj, hogy nem kezdik pontosan ;-) -
#12249 Ez tényleg szívás -
chello, 30.07.2003
chello hírlevél
Tisztelt chello Elõfizetõnk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a korábbi levelünkben jelzett technikai fejlesztés idõpontja megváltozott. A fejlesztéssel járó munkálatok 2003. augusztus 1-jén 22:00 órától augusztus 2-án 12:00 óráig tartanak, ez idõ alatt az internet-szolgáltatás nem lesz elérhetõ.
Baz :((((
-
#12247 Komolyan mondom már sajnáltalak :) Tudom milyen érzés velem ezt Pumy-Toya csinálta legutóbb akkor még nem voltunk csapattársak csak ők ketten. Hogy én mit szívtam azon a futamon :) -
#12246 Igen az jó volt :)) Igaz utána Toya "alattomos" módon megtámadott de én is ezt tettem volna a helyében :) -
#12245 Ja, es en vagyok a CAT ;-) -
#12244 Es itt egy masik;) Nem NR, de Nascar:))
-
#12243 Ez most talaltam a szerveren kallodni;) Mar volt bent, de jot roghogtem magamon;)
-
#12242 szeretnek ilyet venni,de nem talaltam mennyibe kerul es hol lehet megrendelni ? -
Marki.. #12241 Hangjából ítélve egy 2003-as Nissan/350Z-t vezet a csávó :))) -
#12240 az ok de hogy nem F1-el megy az tuti:)