51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ShaiHulud
    ALLJAL LE!! nem loktelek a falnak!! fasznak kell ugy lekorozni hogy egyik jobbrol a masik balrol!!!! nezzed meg replayt bazz...
  • Petya777
    szuper!
  • Alexease
    Na ezt jol elszamoltam;)
    Tokmindegy. Van ezer mas dolgom is, azt sem tudom ki-kivel van.
  • Met
    Muszáj csinálni a feszültséget?
    Petya, amikor elkezdted a bajnokságot akkor azzal együtt elfogadtad a szabályokat, amiben benne van, hogy a versenybíróság dönt a kényes esetekben.
    Viselkedj felnőttként.
  • Alexease
    Szerintem hagyuk... De mondtam hogy szmolj, az a --150-200 pont akkor jonne ossze ha versenyben lennel, ha 43-58. hely kozott futsz be;)
  • Petya777
    azért annak örültél, hogy nem óvtalak meg Daytonába, amikor a falnak löktél, amikor köröztelek ....
  • Petya777
    figy, de azért nehogymá azért a hiba miatt 200 pont levonást kapjak??!!! Azért arra lehetett volna gondolni, hogy akkor 0 pontot kapok arra a futmara, ha meg csak megnyomod a start gombot és azonnal get out of the car, akkor 120...
  • ShaiHulud
    nem azon a 25 ponton fog mulni...
  • ShaiHulud
    Petya az eltiltast ezert kaptad: "- Eltiltás: 2-3 szabálytalanság vagy szándékosnak itélt ütközés esetén a versenyzõt 1-2 futamra szóló eltiltással büntetjük az eset súlyosságától függõen. Eltiltás vár azokra a versenyzõkre is, akik sárga zászló alatt okoznak balesetet."

idezet a http://nascarracers.hsw.hu a`la HNR honlap szabalyok cikkelyebol!!:D szal nem kell a melleduma...
  • Petya777
    "Balesetekre 10-30 pontlevonas kozott szoktunk adni " A Jacek baleset miatt kaptam akkor 35 pontot, amit kicsit több mint amit írsz, de nem emiatt akadtam ki. + a sárgás balesetnél az eltiltás mellett kaptam még 25 pont levonást... Azért ez mi, ha nem kibaszás?
  • Petya777
    :))) "Az minimum 40 pont. Ha vegig nezzuk a Nascar pontozasat, akkor ha ezt levontuk volna - es nem eltiltas - akkor is a legjobb esetben - ha elsokent futottal volna be - a 8-10. hely lett volna."

Így meg lett kb 150-200 pont (attól függ hányadiknak értem volna be). Azért ez enyhén szólva súlyos, abszolult megalapozatlan. Ha levontok 60 pontot, nem mondtam volna semmit. Egyébként akkor is ugyan ilyen meggondolt voltam, csak ballábbal keltem fel, azóta max a fejlődésem következtében megyek talán jobban.
  • Alexease
    Nem szivesen vonogatunk le pontot, tiltunk el senkit. Nem egyszeru donteni.

Balesetekre 10-30 pontlevonas kozott szoktunk adni (nagy vitak kozepette;-). Mivel a Te akkori baleseted sarga alatt tortent, es sulyos is volt, ezert eleve a buntetes x2 lenne (elvileg). Az minimum 40 pont. Ha vegig nezzuk a Nascar pontozasat, akkor ha ezt levontuk volna - es nem eltiltas - akkor is a legjobb esetben - ha elsokent futottal volna be - a 8-10. hely lett volna. De igy meg volt a hatasa, nem vesztettel tobbet, es azota sokkal jobban mesz, mar komoly futamokat is nyertel.

Szerintem folosleges bele menni, nem nyitunk vitat. Ezt csak azert irtam, hogy lasd, nem egyszeru "levonogatni", donteni. Es remelem igy utana szamolgatva, rajottel, hogy semmit sem vesztettel azzal az egy futammal, legalabb pihentel egyett;)

Tema lezarva, szerver indul 20:00-kor;)
  • Petya777
    :))) Köszi a biztatást.

Ez a mod komolyabb dragolási lehetőséget is tartalmaz?
  • petesilver
    Petya, ami texasban történt az szimpla versenybaleset 'ala kakaskodás/ vagy még az sem / ami Daytonában volt az felelőtlenség volt, ami ráadásul szabálytalannak is minősül. A szorzóról fogalmam sincs. Jól nyomod, ezt sz**d le, tedd túl magad rajta, és koncentrálj arra, hogy nyerd meg az összes többi futamot. És ha már több száz ponttal vezetsz, nem fog érdekelni.
  • Mnemomic
    Ha bajnokságot mész a AI ellen akkor vannak statisztikák de nem biztos. Én a Nascar3-al mentem és ott volt valamennyi még az is hogy mennyit kerestél eddig :) De azt hiszem azt a későbbiekben kivették sajnos :(
  • petesilver
    :((((((((
  • Petya777
    Egy kérdés: Az én hibám tényleg 15-20Xor akkora volt, mint Ateszé? Mert annyiszor több bünetetést kaptam, pedig mindketten kiestünk emiatt a versenyből.
  • Mnemomic
    Szerintem sehogy :) Ez csak egy ujsag cimlap fele akar lenni az az iras meg csak dísz ott :)
  • petesilver
    Shai ne vigyorogj, hanem tessék nekem leírni ide, hirtelen!! :DDDDDDDDD
  • ShaiHulud
    :DD
  • petesilver
    És még valami. Ott van a képen az Also inside rész, opciókkal. Azt hogyan lehet elővarázsolni a játékból?
  • petesilver
    Ma gyakoroltunk kicsit Met-el. Mentünk szépen felváltva vonatozva, rajzoltuk az íveket, amikor Met elkezdett Lagozni. Először mejd megőrültem, mert ahogy eltűnt és visszajött, egymás után folyamatosan vagy 50-szer elmondta a spotter, hogy a next car is the leader. Aztán Met eltűnt, és kanyar után a 2 kocsi úgy jelent meg, hogy félig egymásba voltak olvadva. Mentünk kicsit összeragadva, aztán a két kocsi megcélozta a falakat és annyi. Valahogy mégis én nyertem a versenyt, ezzel az autóval:

LOL!!!!!!
  • Toya
    Jól tudok ám írni :-)
    Mi lesz velem így estére :-)
  • Toya
    Ja, vagy biztos az lett volna a jó ha te, meg még néhányan el leszünk tiltva, akkor visszajönne a versenybírók által "elrontott" versenyen kiesett pont.

Amúgy az esettel kapcsolatban egy megjegyzés, ezeken 12 egy tucat egy futamon.
    Tipikus verseny baleset volt...
    Kár volt megóvni.
    Biztos vagyok benne, hogy lesz még ez fordított szituban is....akkor folyt.köv.
  • Met
    Freak ICQ!!
  • ibronk
    Mer mit vártál, plusz pontot kapsz majd?
  • ibronk
  • Toya
    Szerintem jobb is ha nem kommentálod a döntést és ez szerintem így a jó mindenkinek.
  • Petya777
    erre nem tudok mit mondani és nem is akarok.
  • Alexease
    thx
  • Mnemomic
    Nyilatkozatt ment.
  • petesilver
    Hja, hogyhogy pontegyenlőségnél előrébb vagyok sorolva Alexnél? Mondjuk baromira tetszik!! :DDDD
  • ShaiHulud
    frissult:D
  • Toya
    Inkább legyen egy kicsit csend, mint egymás torkának ugorjunk.
    Hamarosan valszeg frissítés lesz a HNR oldalon, mert sikerült megállapodni a büntetés mértékében ;-)
  • petesilver
    De nagy itt a sürgés-forgás! Csak kapkodom a fejem a sok hozzászólástól!
  • Met
    Nyugi, magammal viszlek:))
    Ha tényleg nagydarab vagy akkor viszek utánfutót azon biztos elférsz:D
  • petesilver
    Erre a Talladegára kiváncsi leszek. A praciceon ugye aki tud vonatozni fog, de a Qual az érdekes lesz. Ezen a pályán egyedül gangolva nagy kunsztra azért fix setupal senki sem képes szerintem. És mibe, hogy az élmenők mégis fognak okozni meglepetést. Csak azt nem vágom soha, hogy hogyan.
  • FREAK
    HA elesnek :D
  • Alexease
    "Asztat olvastam, hogy FREAK nagy darab!!!!"

"Szeretem a nagydarabb embereket, mert ha elesnek, nagy zajt csapnak, es nem tudnak felallni." -Tucco-
  • petesilver
    Nem is csodálom! Fenyítve lett előre mindenki: idézet FREAK-től: Ha Talladegában valaki nekem mer jönni, megskalpolom!! :) Asztat olvastam, hogy FREAK nagy darab!!!! Szóval csak óvatosan :)))))))))