51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ShaiHulud
    http://web.axelero.hu/mortel1/Silverstone_fun.html
  • ShaiHulud
    hmm aze erdekes a mocsok kocsog chello...megsem lotte le a dolgot...
  • Jacek
    es azt hiszem nem is az ati hibaja
  • ShaiHulud
    jaja ensem hittem volna:D
  • Mnemomic
    Igen akkor átfutottam rajta. Nem bíztam benne hogy egy ilyen hülyeség miatt csinálná :) De aztán tényleg :)
  • Jacek
    mondtam en a fastwrite-ot hogy en kilottem:) ezrt nem volt gondom :)
  • Mnemomic
    Hát azért mosz nem szedem ki :)

Mondom jónak kell lennie mert akitől vettem neki is ugyanez van és az Operation Flashpoint nála max-on mindenféle simiítással 30 fps-t hozz. Igaz neki majd 3 ghz-es procija van hozzá.

Szóval itt inkább a procival lesz gond az kevés már.
  • ShaiHulud
    hany ns-es ? samsungnal ilyen buzi koddal van aztan neten kell megenzni a kod alapjan...:D
  • Mnemomic
    Na megnéztem és Samsung Ramok vannak rajta szóval nem azzal lesz a gond :)
  • Mnemomic
    Passz. De aki küldte neki is ilyen van és nála jól mennek a játékok is.

Mind1 nemsokára gépfejlesztés Barton 2500+-ra.
  • Met
    Kicsi hozzá a proci. Milyen gyártmányú a kártya? Mert nem mindegy milyen ramokat tesznek rá.
  • Mnemomic
    Hát irigylek mert viszont maga a kártya nálam még mindig nem bírja a full grafikát.
  • ShaiHulud
    megeri..:D kiraly kartya ez a radejon:D bekapcsolom 4xes Antialiasing meg 8X os anisotropic aztan megagigagyonyuru a grafika :D nem ugy mint apocs gef2 gts nel :) ha ott felraktam akar 2x es AA ra akkor mar jatszhahthataln volt...mint sokaknak most a street legal redline..
  • ShaiHulud
    :DD
  • Met
    Jóvan, akkor megnyugodtam, hogy fut rendesen. Akkor veszek egy Radeon9500Pro-t :)
  • ShaiHulud
    jaja lelottem biosban is es most faszan szalad d3d ben is:DD thx :DD kihitte volna hogy egy ilyen marhasag miatt fagy ez a mocsok :D
  • Mnemomic
    Passz. Lehet hogy ki van. Kapcsold ki ott is ha neked be van.
  • ShaiHulud
    hmmz nahvisszaraktam smartgart...kikapcsoltam benen fast write...restart kellett..erre megint on on van :D szal akokr te alaplapon kapcsoltad ki fastwritetot marmitn a biosban ?
  • ShaiHulud
    maris megnezem:D
  • Mnemomic
    Na megnézted hogy nálad jó-e? Vagy most "dolgozol"? :))
  • ShaiHulud
    hat nem tudom nekem nem azert tetszik mert magyar...sot en meg az elso resszel sem jatsozttam...szal abszolute nem elfogultsagrol van szo...nekem egyszeruen bejon ez a game a bugok ellenere is...es nalam faszan megy szaggatas nelkul szal ez sem gond...egyszeruen van egy feelingje ami kurvara megragadott benne..de hosszutavon amugy unalmas lesz...mar most kezdem unni :D
  • ibronk
    Toya, melyik müszerfal ez, nekem is ilyen kéne
  • Toya
    "kepzeld ha nem lennenk azok az idegesito bugok...:D"

Képzelem, de ehhez aztán el kell rugaszkodni az Invictus féle realitásoktól.
    Engem az bánt a dologban a legjobban ha ezt a Papy vagy az EA követte volna el mindenki sz@rnak mondaná a programot...Mivel azonban magyarok csinálták mindenki dicséri benne azt ami jó (pedig nem sok ilyen van) és bízik hogy a következő majd jó lesz.

Na szerintem ezt nem szabadna.
    Ha valami el van rontva azt ki kell mondani és nem szépíteni a dolgokat.
    A játék koncepciója jó, de az elrontott motornak, a bugoknak, a fizikának, a grafikának köszönhetően még a felejthető kategóriába se nagyon fér bele.

Bátran nevezhető az év citrom díjas játékának...
  • ShaiHulud
    nah igen tele van bugokkal :D de a tuningolas es a drag resze szvsz kiraly:D a bugok ellenere is...kepzeld ha nem lennenk azok az idegesito bugok...:D van egy hangulata az ejszakai versenyzesnek..:D
  • ShaiHulud
    ok :D thx kiproszalom
  • Mnemomic
    Rakd vissz azt a SmartGat-ot vagy mit!

Aztán kapcsold ki a Fast Write-ot. így jó nem fagy!
  • Toya
    SLR - az nagyon LOL kis program lett :-)
    Jókat mosolyogtam amikor kipróbáltam...
  • Toya
    Mint tudod ez viszont nem az a sport ahol a sebesség annyira számítana.
    Igaz, hogy közel 4 mp-el jobb kört futottam, de valszeg a gumik is jobban kopnak...na nem akarom ezt itt végig levezetni ;-)

Mindenesetre nem is olyan biztos, hogy az időd rossz.
  • Alexease
    Az a baj, hogy ez nem setup fuggo:( Ennyi van a kezemben-labamban;) A setup-pommal semmi gond, mindig sajattal tudok a legbiztonsagosabban, leggyorsabban menni.

Ugyan ez volt Watkins-en is;) Csinaltam egy speci setup-ot magamnak, aminek orultem, utana Pumy 2 kor alatt 2 sec-cel ment jobbat vele;)))
    Egyszeruen bena vagyok;))))
  • Toya
    Ennek az az érdekessége, hogy semmi különleges nincs a beállításban mivel én is az általam megadott linkről szedtem le.
    Szóval ez egy publikált setup :-)
  • Alexease

Mondtam;DDDDDDD
    De hogy hogyan, azt nem tudom;( Ez majd' 4 sec! Mar igy is hataron autozok, a valtot ugy allitottam, hogy a fekpontoknal eri el a csucsot a rordulat, egy felautonyival rovidebb fektavnal mar nyikkannak a gumik stb.
    Valamit nagyon elbenazok;))))))
  • Toya
    Én is csak most néztem meg a pályát és nem is mentem rajta 20 körnél többet :-)

Biztos lehet még jobb időket is menni, de így elsőre ezzel is elégedett vagyok ;-)
  • ShaiHulud
    hmmz en meg nem is mentem rajta... :D mostanaban street legal redline..meg war3 frozen throne van a listan...
  • Alexease
    Nahh, osszeraktam a holnapi Silverstone-ra a setup-omat;)
    Az elozot toroltem, az ujat lenullaztam, es kezdtem elorol;) De bar mit csinaltam, tizedre pontosan olyan lett mint az elozo (bar stabilabb)
    Kivancsi leszek, holnap mennyit mennek a "profik". 1:31:129 volt a rekordom, de atlagban 1:31:2xx es 1:31:7xx kozott tudtam korozni (bzitonsagosan, csuszas nelkul, verseny setup-pal). Gondolom, mennek vagy 1:28:xx-et?! :DDDD
  • ShaiHulud
    nah ugyanugy faszan fagy :(
  • ShaiHulud
    nah megproszlaom smartlofasz uninstallt
  • petesilver
    NR2003 kirándulás a grafika világában rovatot olvashatták!! Remélem azért összejön valahogy!!!
  • petesilver
    Amúgy sok olyan kieget leszedtem az NR2003-hoz, amihez külön írták, hogy ha baszakszik vele a grafika, akkor le kell törölni. Lehet létezik alap grafikai hatás, amire allergiás a kártya. Fejből nem tudom most, hogy hogyan képezi a D3D a képet az openGL-hez képest, de lehet itt a bibi. Ha tutira megy openGL alatt, akkor a d3d képgenerálással van baj a program-kártya között, ami lehet akár 1 grafikai összetevő/ mondjuk árnyék, napfénycsillanás/, vagy az egész képleképzés s**r. Ezt is kipróbálhatod.
  • Mnemomic
    Tudom ismerem. De azért kösz!
  • Mnemomic
    Tudom ismerem. De azért kösz!