51527
-
#12478 Nem jott semmi:(( -
#12477 Tényleg Alex kikerültek már a Texasi vélemények?
Vagy meg se kaptad amit küldtem? -
#12476 OFF:
Mar egy ideje keringet egy pletyka, hogy a SimBin fele GTR2002 olyan sikeres volt, hogy az EA "megkornyeezte" oket, hogy a kovetkezo "reszt", mar "hivatalosabba" kellene tenni. Ezt tamassza ala, hogy a SimBin eddigi foruma "megszunt", a SimBin "cegge" alakult, es mar sajat weboldaluk is van: www.simbin.com
Hogy ez persze pontosan mit jelent, nem tudni, de elofordulhat, hogy a (FIA)GTR2003 mar "dobozos" verzioban erkezik, termesztesen "penzzert". Ennek persze tobb elonye is lenne - friss engine-t kapnak, teljes tamogatast stb.
ON -
#12475 Ez a föld sokadik csodája:)
Tegnap voltam egy ismerősnél, megvan neki a Nascar és mutatta nekem, hogy hogy kell rajta menni billel:) Mondta, hogy Daytona a kedvence erre mondtam neki, hogy menjen Watkinsban, azt mondta azt is szereti, aztán ment egy két kört, persze segítségekkel és akkor, hogy hú milyen jó ha a célvonalon 120-al megy át akkor rendesen kihúzatta.
Meg mutogatott videókat amikor visszafelé ment:)
Én meg jókat mosolyogtam a háttérben:DD -
#12474 El vagyok keseredve!!! Akartam gyakorolni Wat_Glenen. Ott kezdődött, hogy letöltöttem egy pályát, és az átírta az eredetit döntött kanyarosra. Na Márki segítségével, aki átküldte nekem az eredeti pályát, sikerült beröffentenem, és menni rajta. És nem tudok 1:18 alá menni az istennek se!! Hogy a pitlákba mentem én 1:16:3-at, és 1:17 -et anno? És hogyan mentek ennél sokkal jobbat Toyáék? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! -
#12473 Hát, ez még Norbinak sem ment ilyen gyorsan, pedig ha valakinek van ehez érzéke /hogy pukkadjon meg :D / akkor ő az!!! -
#12472 LOL!!:DDDDD
A MotoGP2 egy arkad fos, vagyis mas kategoria.
De elobb ezt (HNR Szabalyzat) olvasd el, tanuld meg, fogadd el, aztan esetleg... -
#12471 Hi reggel felrakom a játékot aztán 5 nap gyakolás és megyek elverek mindenkit
Moto gp 2-vel is ez volt:D
van érzékem az ilyenhez meg egy momo force kormány hogy ne csuszkáljak:D
-
Toya #12470 Szerintem nyugodtan elkezdjük pénteken az éles futamot és ha lebont az UPC akkor átminősítjük majd gyakorlóvá a versenyt.
Én ezek után kétlem, hogy leállnának este 10-kor... -
ShaiHulud #12469 ne basszatok fel! kurva UPC!! -
#12468 Na Sanzik, pénteken megint lehet fun race. -
#12467 Most akkor nem is álltak le?
Azért léptem ki mert pár percet mehettem volna annak meg nem sok értelme lett volna. -
#12466 Tájékoztatjuk ugyanakkor, hogy technikai okokból a teljes átállást jelenleg nem tudtuk befejezni, ezért egy hét múlva, 2003. augusztus 8-án (pénteken) 22 órától, augusztus 9-én (szombaton) 12 óráig további munkálatokat végzünk, amely idő alatt az internet-szolgáltatás nem lesz elérhető.
Elmennek ezek a picsába!!! És leállás most se volt végül, legalábbis Újpesten nem. -
#12465 - "Sajnos" elobb a "kis teherautosat" toljak ki:( de azt is csak akkor, ha ki jott a patch. Vagyis X
- En tudok render kepet csinalni;) Ha kell oda adom a MAX-es file-okat. (pl. a HNR oldalon, a "gyoztes" kepeket azzal csinaltam) -
#12464 Tényleg közületek tud vki csinálni olyan rendelt képet az autókról amilyen pl itt ez a Trans Am Mod-os vagy pedig néhány nascar autóról amit szoktak csinálni? -
#12463 hmm vagány.
Ebből mikor lesz vmi? Ezekkel szívesebben mennék mint a kis teharautókkal :) -
#12462 A TAR-rol nem jon le;(( Akkor innen:
-
#12461 jó képek :)) -
#12460 -
#12459 NR2003 Trans Am Mod.
-
ShaiHulud #12458 majd jovore:DD -
#12457 Na csináltam egy autót magamnak kár hogy nem használhatom :)
-
#12456 Done!! :))) -
#12455 Nálam offline vagy. -
#12454 Tetszenek a Texasi vélemények, és egyetértek velük maximálisan!!!! :DDDDDDDDDD -
#12453 ICQ!!!!! Átküldöd, átkonvertálom progival, és visszaküldöm!!! De gyorsan, mert megyek pancsizni!!!! -
#12452 Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja vki közületek, hogy egy PSP fájlból lehet-e vhogy psd fájlt csinálni?
Azért kellene, mert van ilyen kipufógó layout csak az a baj hogy psp fájlban és nekem nincs meg hozzá a progim. -
#12451 Bar lehet, hogy ott nem 4 masodpercet kapnek koronkent, hanem 4 percet;)) -
#12450 Esetleg a '67-es Nurburgring-re. Ott talan nem kapnek kor;DDDDDDDDD Vagy meg is?;DDDDDDDDDD -
Petya777 #12449 :D -
#12448 Dehogynem, da beszt!:D -
#12447 ;D -
Toya #12446 Baromira élveztem, de többször ne engedjük ki Norbit road pályára :D -
#12445 ;))))) -
ShaiHulud #12444 en meg nem kapok kort ha gyorsabb lettem volna :D -
Toya #12443 1.41 mp-el nyertél és rohamosan csökkent az előnyöd ;-) -
Toya #12442 Ja kérem, ha a nagyanyám sárga lenne és csöngetne, akkor ő lenne a hatos villamos :-) -
#12441 En meg nem kapok kort, ha kozben nem megyek ki vizelni;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#12440 Igazából 40 másodperc előnyöm volt csak a végén jött egy mocsok sárga -