51527
-
ShaiHulud #12518 UCSO SOR A LOL :DDDD -
#12517 Azert nem kell parazni;) Egyelore meg a tesztfutamokra sem engedem be;)
Nem azert mert genyo vagyok, hanem azert, mert van ilyen is a szabalyzatban: "A versenyre jelentkezés feltételei: a program teljeskörű ismerete, a játék szimulátor módban, a versenyeken (OffLine, AI esetleg OnLine) elsajátított, biztonságos használata!"
Mivel ezekbol meg egyik sem teljesult, igy meg odebb van;)
De amugy, mindenkit szeretettel varunk;) -
ShaiHulud #12516 "egy masik forum" alatt ertem a HNR hivaatrlos forumat:D -
ShaiHulud #12515 jah meg az a kar hogy csak a versenybirsag dont...szvsz minden jatekosnak kene dontenie egy masik forumbeli szavazason :D hamar velunk versenyzik ugyis ;D nadeh en bizok a versenybirosag helyes es esszeru donteseben :D -
ShaiHulud #12514 nos akkor most mi lesz penteken ? mert ez hogy elkedjuk mintha eles lenne aztan ha chello megis szarakszika kkor gyak lesz az nem igazan fexik ... akkor mar inkabb legyen eleve gyakorlo vagy FUn race...es akkor en meg eltudok menni hamarabb a balcsira:DD mert igy csak szombaton tudnek menni ha emg fixen tudom hogy penteken csak fun race lesz akkor megyek mar csutortokon :D -
#12513 Hát jelenleg én is így vagyok vele egy fiatalból is elég jelenleg nekünk :) Meg ez a bemutatkozás is igen furcsa. Azért valamire felhívnám a figyelmet:
"Az elõre jelzett gyakorló futamokon kell indulnia a játékosnak ami után a HNR liga versenybíróságának öt tagja dönti el, hogy a versenyzõ alkalmas-e a liga futamain való indulásra.Ha a játékos néhány gyakorló futam után továbbra sem alkalmas a HNR-ben való indulásra, akkor további gyakorló futamokon kell indulnia."
Szóval ha vki a tesztfutamán nem úgy megy ahogy elvárható illene alkalmazni ezt a szabályz majd. Nekem van egy olyan sanda gyanúm ogy ebben az esetben lehet hogy majd erre sor kerül..
-
ShaiHulud #12512 hat...en mar most nem orulok hogyha jatszani fogsz...szal en mar most latatlanban kijelentem, hogy nem szeretnem ha ez a nagyarc jatszana koztunk...:P -
#12511 Na elkapott a harci láz, nem bírtam lenyelni ezt a Watkins dolgot, de megnyugodtam. Nézegettem kicsit a versenyreplayt, és utána simán ment körökön keresztül stabilan a 1:16:5 körüli idő. -
#12510 Aha. Ott 184-el végig lehet menni padlón, de a tánc draftban kezdődik 200Mph körül. Pláne ha Atesz-Toya-Pumy trió kivesz belőle jól!!! :DDDD -
#12509 Amúgy csak jelzem hogy a szabályokban nincs benne hogy nem lehet festést cserélni a szezon közben :)
Ezt csak azért mondom mielőtt ebből gond lenne főleg az újak számára-meg én is szívesen lecserélném de ugye sajnos volt megegyezés, igaz nincs a szabályokban ez lefektetve :) -
#12508 Hogy érted azt hogy szabályok betartva? -
#12507 Jo Visszaveszek és akkor talán én is mehetek...:D -
#12506 na vagyok kajáltam nem belsö nézetben mentem ugy ki kéne probálni...
Chase kamerával játszom...
de daytona-n kocsi nem ment 181 mph fölé amikor azt az idöt futottam...
Mark Martin amugy akivel mentem -
#12505 Az idod jo lenne, de sok mindentol fugg. Ha minden segitseg kikapcs, belsonezet, es szabalyok betartva, akkor jo ido. Es meg az idojaras is ra tehet 1-2 masodpercet;)
Amugy ekkora arccal max. magadnak indithasz szervert. Vagyis ha komolyan gondolod, vegyel vissza rendesen.
Amugy a szabalyokat beteve kell tudni, betartani, a szerver 3000 Ft/Ev/versenyzo, es eloszor "csak" Tesztfutamokon lehet indulni. -
#12504 Itt a baj, fullon minek? Sok efekt lényegtelen. Object shadow pl. nem fontos és zabálja az fps-t. A MOMO Force az egyik legjobb. Hard core módban gyakorolsz, segítségek nélkül? -
#12503 Petya o a tesod?:PPPPPPPPPPPPPPP -
#12502 mondom en mar nem megyek nascart:))) -
#12501 mert?
na esek dinnyét aztán mehetünk egyél te is nehogy doppingnak számitson -
#12500 nekem aztan mondhatod:PPP -
#12499 Ja amugy jo játék hangok s rendben
Tegnap néztézek nascart tv-ben??? -
#12498 Lécci várj 10 percet utána tudok menni ha te is tudsz -
#12497 Mondom csinálj egy servert akár most is hogy ketten megyünk meg kell nézni hol tartok 2 ora játék után eddig két pályán mentem:D ha lehet akkor legyen watkins glen -
#12496 akkor mivel jatszottal??? ami szim? GPL rankon! ott vagy? utod ott a magyarokat?? nem a hatuljaban vannak:P -
#12495 Este vki nem csinál servert hogy megnézzem hol tartok? -
#12494 Hát ezt már többen mondták multiba sokan nem is szeretnek:D
Komolyan mondom ha 10-szer egyszer sem multi utána télleg nem vagy rossz kicsit alábecsültelek
nem játszottam azzal még
challengel egy háétig -
#12493 nem latlak ruffi neven a GTR\F12002 rankon? lehetsz gyors ez nem baj foleg en nem megyek nascarban de ekkora arcal nem leszel nepszeru:PP -
#12492 1024*768*32 full minden -
#12491 ja amugy momo force-al játszom ti mivel?
nem rossz jol lehet irányitani de
open gl-t nem tudom sehogysem bekapcsolni csak direct 3d-ben tudok menni igy meg csak 30-75 fps-t nyom -
#12490 most raktam föl játékot -
#12489 eddig mindenki alábecsült aztán jo rábaszott mindig minden játékban...Vletek is ez lesz...meglátjátok de nem baj igy tök poénso versenyezni -
#12488 akkor kb nem 1-2 magyar ver meg:PPPP -
#12487 ja igen apuci vette a gépet mert 14 évesen senkinek sincs többszázezres fizetése -
#12486 Hi hát kezdjük az elején 14 éves vagyok multiba akármilyen sim-ben senki nem vert meg magyar...Gamespyon egy két angol német adsl axelerom van másfél éve gépem nem rossz két pályán mentem daytona meg watkins glen daytona-n 48:664 watkins glen 1:18:780 ez jo? -
#12485 Szerintem fiatal, friss nettel, uj, atomeromu geppel, cuccokkal - apuci -, de az a tipus, aki keptelen egy screenshot-ot csinalni egy jatekbol;) -
#12484 Mega LOL!!! Nem túl bíztató kezdet :DDDDDDDD
Hi reggel felrakom a játékot aztán 5 nap gyakolás és megyek elverek mindenkit ---> Lécci egy key code-t nem találok seho
-
#12483 Vedd meg az eredetit:)
http://www.cerials.net/
http://www.cracks.am/main.html
http://www.thebugs.ws/
http://www.trinsic.org/
http://www.google.com/ beírod, hogy Nascar 2003 serial vagy cdkey 17600 találatot ad, de ha a az flt verzió van meg neked akkor ahhoz asszem nem kell kód.
Válogass, vagy menj át a serial topicba. -
#12482 Lécci egy key code-t nem találok seho
-
#12481 ehh :) most álltam be vele a garázsba:) azt hittem csak nekem van ilyenem :) -
#12480 Mondjuk ez a progi azon progik egyike lesz, ami tényleg megéri a pénzét, feltéve, ha az EA hatására nem kurvulnak el! Ezek a srácok megérdemlik a pénzt és sikert szvsz!!! -
#12479 Pedig még aznap de legkésőbb asszem másnap elküldtem.
Najó akkor erről ennyit. Leírom itt.
Texas vélemény: Jó verseny volt de mivel régen volt nem nagyon emlékszek rá, 2 körrel a vége előtt leállt a motorom. Ennyi