51527
-
#12558 Azért ne hidd!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Toya #12557 Kik nem válaszoltak eddig Alex? -
#12556 Tőlem megkaptad? -
#12555 !
Holnap, megegyszer korbekuldom a szerverrel kapcsolatos levelet azoknak, akik nem valaszoltak! Az is valaszoljon, aki nem tart ra igenyt, es egy NEM valaszt kuldjon legyszi, hogy tudjuk ki az, akire szamithatunk pontosan. THX
Eddig 12-en vagyunk...
-
#12554 Még a végén egész profi leszek Photoshopban :) -
#12553 ÁÁÁÁ sikerült!! :)) -
#12552 Aha már van előrelépés de eddig nem igazán jön össze a dolog :) -
#12551 Nem én találtam ki. Tudom, hogy megbeszéltük, hogy nincs festegetés.
Csak jeleztem, hogy én is cserélnék:) -
#12550 Na ezt a teherautó festésre nem tud senki megoldást? Ott a kocsi testének a layer-e pirosan. Vhogy csak át lehet rakni feketére. -
#12549 Persze, fill layer a kiválsztott színnel!! -
Toya #12548 De nincsen mert ez megbeszéltük az évad elején.
Mindenki tudna jobb kocsikat festeni a jelenleginél, ezzel nem csak ti vagytok így...nem is tudom, hogy vetődhet fel egyáltalán a festés cseréje amikor itt az oldalon lett megbeszélve, hogy nincs csere. -
#12547 Silver, majd dugd fel az orrodat az ICQ-ra. -
#12546 :) -
#12545 De ha meg eggyezünk akkor lehet csere:))
Én is elkezdtem az újjat:) -
#12544 Azért nem örülnék ha lenne még egy kiskorú a ligában.
-
#12543 Na leszedtem egy teherautó skint. Ezen vannak layerek. Namost a kocsi teste most piros. Van egy olyan layer hogy Body Color-Base ami piros. Namost ezt at lehet vhogy váltani feketére hogy ne keljen kézzel átfestegetni az autót? -
#12542 Nem a megegyezés az megegyezés. -
ShaiHulud #12541 felollem valthat skint :d -
#12540 Csinálj szavazást a HNR oldalon, döntsön a többség!!!! -
#12539 Neeem! A RedBull festésem nekem hamarabb elkészült, mint Toyáé, bebeee! Csak 3D modellem nincs hozzá, mert a festést sima NASCAR autóra rárakva elég kavalkád a helyzet :)) -
#12538 Lassan gepeltem, akkor meg nem volt ott
De ebbol is latszik, hogy mar megint tulbonyolitottam a dolgot;) -
#12537 Igen én is most fogok nekiállni. Ha már az új festésemet nem használhatom -sajnos! a szabályban még nincs benne? :)- az alapjátékban megcsinálom ebben is :) Legalábbis megpróbálom :) -
ShaiHulud #12536 a DInnyet ne felejtsd!!! -
#12535 Mondom hogy dupla klikk az ablakra! :) -
#12534 Ok! Vannak megszallottak, mint Pl. Toya , akinek mar sajat festese is van hozza;) -
#12533 Many thanks, az állam leesett, mert működik!! Köszi! Újra teljes értékű a taskmanagerem!! Már bazira hiányzott!!!! -
#12532 Ez most komoly? ;)
Lehet, hogy a felhasznaloi jogokkal van kavaras. De nem biztos...
Nezz korbe itt: gpedit.msc -
#12531 Vagy akik csináják a modot ők adták ki az autóalapokat? -
#12530 De ha indítjátok a szervert előtte szóljatok, mert fel kell installálnom eztanascarprogitvagymit, mert addíg Vietcongmultizok a nagyival!!! :DDDDDDDD -
#12529 Amúgy ez a teharautós mod még ki sem jött de már egy csomó helyen vannak hozzá autók+képek rőleuk a játékban. Ez hogy lehet? A béta tesztelők adják ki ezeket? -
#12528 Dupla klikk az ablakra. -
#12527 -
#12526 Alex, a taskmanegeremről eltűnt minden választható opció, csak sima ablak, és csak programbecsukásra tudom használni. Tudsz segíteni, mitűl van ez? -
#12525 -
#12524 Nnna, továbbképeztem magam Intel proci és chpiset terén, ATI Radeon chipset és kártya terén, Nvidia chipset és kártya terén, úgyhogy mindenkit lenyomok, tessék, lehet indítani a szervert, úgyis lenyomok mindenkit HIRTELEN, nekem ehez tehetségem van, mindíg is volt, tudom, mert a hangok is megmondták!!!!!!!!! -
#12523 Ezt jol leirtam... -
#12522 jo ez az XP. A GPL ben palyat tuningoltam, de valamit elcsesztem az exportnal, es OpenGl-ben befagyott mint az allat;) Nyomtam "haromujjast", miliot... Aztan kilepet, hiba ablak becsuk. Futott vagy 50! Taskmanager:)) De ment rendesen, egymast "felugyeltek":DDDD Bar lassu volt mint allat, de ment rendesen;) Becsuktam mindet, aztan folyt.kov. Azota is megy minden rendesen;) -
ShaiHulud #12521 :DDD -
#12520 A festés dolgott rakjátok be a szabályzatba különben kihasználom a kiskaput :)) -
#12519 "De amugy, mindenkit szeretettel varunk;)"
Igen így van :)