51527
-
ShaiHulud #12598 ha ez a Ruffi srac bazira nem szimpi :DD bar gondolom en sem vagyok neki az ... de ugye az engem egy cseppet sem erdekel ;D -
donpedro #12597 Üdv! Úgy tűnik már megint éppen lemaradni készülök valamiről... 3 hónapig nem volt netem, és most látom, hogy az LFS mellett egy másik kedvencem körül is kezdenek alakulni a dolgok.
Nem tudom ismerős vagyok-e bárkinek az LFS topicból, de a Nascar nekem is a szívem csücske, IRL, és játék formájában egyaránt. Mostmár saját netem is van, szóval szívesen beszállnék, ha nem túl késő. Ha fizetni kell a szerverért, akkor fizetek. A lényeg, hogy játszhassak. -
#12596 Egyhamar nem fogsz a szerver közelébe jönni az biztos. De nem én döntöm el. -
#12595 :DDDDD ez joooo -
#12594 Tőlünk akár mehetsz full gázon is offline. -
#12593 na csináljuk azt hogy én nem fizetek és cserébe egy kört félgázon megyek versenyen...:D -
#12592 "Az internetes fizetest mar nem is mondom":PPPP -
#12591 Postafiók és rózsaszín utalvány?
Vagy csak valakinek a címe és arra küldeni? -
#12590 Ahogy a levelben is irtam, sajnos az atutalasi, szervezesi gondok miatt nehezkes.:( Ha mukodne szutyok hazankban is kulturaltan a bankkartya, lehetne szamlat nyitni emberi feltetelekkel, akkor meg a havi atutalas is megoldhato lenne. Az internetes fizetest mar nem is mondom, az a kovetkezo szazad nalunk... -
#12589 A hivatalos oldalon ki van írva a versenynaptár. -
#12588 Nálam egy szabály van
kocsik félre állni...pedál lenyomni kupát átvenni...:D -
Toya #12587 Jó lesz az www nélkül is :-)
http://nascarracers.hsw.hu -
#12586 www.nascarracers.hsw.hu
Erre tekintgess, ha lesz valami, ott kiirom a hivatalosat.
Addig is tanulmanyozd behatoan a Szabalyzatot;)) -
#12585 Alex, azért azt lehetne, hogy fél évente kelljen fizetni? Úgy talán könnyebb. -
#12584 hogy kell 3000-et befizetni mikortol van uj szezon? -
ShaiHulud #12583 felvettem = felvetem :D
U.i.: megaztan aki ujonc az mar katona..de konnyebben elhalalozik mert meg lama:D szal remelem itt is a halalozas kerul szoba majd :D
-
#12582 Hát jah nagyon piszkáltok amugy ja ö zsokta feltölteni a kártyám -
ShaiHulud #12581 deh remelem nem minden ujonc lesz aktiv katona :D jelen esetben is nagyon remelem :DD megint felvettem a korhatar kovetelmenyt:D -
#12580 Jahh, minden újjonc megkapja:DD -
#12579 Nyugi, csak ugratunk. Ez hozza tartozik a hangulathoz;) -
#12578 En sem sajnalnam, ha nem az en penzem lenne;)))))) -
#12577 De gondolom apucitól kapod a zsebpénzedet. -
#12576 Ez nem letöltésre van hanem arra, hogy velünk játszhass. -
#12575 évi 3000 letötlésre az semmi én hetente fizetek 500-at warezra de nem sajnálom:D -
#12574 :)))))))))))))))))))))))))))) -
#12573 Nebazz, akkor mondtad volna, hogy mindjárt jövök:) -
#12572 Azon már túlvagyok !!!!! :DDDDDDDDDDDD -
#12571 Hé, mit csinálsz itt?
Nincs más dolgod?:DD -
#12570 Igen, ha van (ahogy Te fogalmaztál :) honnan el sikkasztani akkor jó.
Dolgozol, előbb utóbb kapsz pénzt, de én most keresek állást és esetleg nem tudom, honnan elvenni.
Most befizetem és akkor 1 évig nyugi van:) -
#12569 Ismerős, március óta nem dolgozom, képzelhetitek! Mondjuk ebből júniusig táppénzen voltam, de az csak a rezsire volt elég! -
#12568 Igen a 3000 nem sok, de van amikor megis;(( Igy voltam az LFS-sel, ami tenyleg megeri, de frankon le vagyok egve. De nem fiztettem be a Matavot, es mindjart van LFS;))) -
#12567 Én is gondoltam arra, hogy lehetne pár forintal több, az esetleges "templomegerévé" vált versenyző társunk meg segítésére.
A havi 250 az nem lenne sok, de az egyszerre kifizetett 3000 az már sokat számít. -
ShaiHulud #12566 nah aze az a 3000 pengo nem olyan kifizethetetlen 1 evre :D ha kell osszedobjuk neki:D -
#12565 Valszeg nincs pénze:))
Elitta, elszívta:D -
#12564 Csak eppen netKar-ozok;)) tetszik;) Szereztem egy csomo palyat hozza: Canberra, Caruaru, Croft, Donington, Donington_short, Falkenberg, Imola, Kyalami, Laguna Seca, Monza, Mugello, Newbury, Phillipisland, Spa, Sugo, Suzuka -
Toya #12563 A keménymag azért jelen van ;-) -
#12562 Koszi! Felirtalak:) -
#12561 Én négy igennel válaszoltam!!!! Így:
IGEN ! IGEN ! IGEN ! IGEN !
Csak, hogy egyértelmű legyen J))))))
-----Original Message-----
From: Alexease HSW
Sent: Wednesday, July 30, 2003 10:53 PM
Ez idézet volt a válaszból! -
#12560 Hmm Freak már nem is fog indulni? Miért? -
#12559 Eddig ennyien vagyunk: Met, Toya, V8Man, Sanzik, Petya, ShaiHulud, CodeRed, Marki, Atyka, HaZso,
Atesz, Alexease.
Freak lemondta, a tobbiek nem valaszoltak. Valszeg, elkavarodott a level, majd holnap ujbol kikuldom.