51527
-
#12638 Én meg a Redline-ba nem bírok haladni, elkezd üldözni a rendőr nekimegyek mindennek, fékezek és nem áll meg a kocsi. -
ShaiHulud #12637 hat enis csak a street legalos grafikonok miatt sejtem ezt:D (horsepower/torque) -
ShaiHulud #12636 :DD -
#12635 Ahoz mar nem ertek;))))
De az auto arat azert most elfogadnam:DDD -
donpedro #12634 donpedro24 volt két éve, de már megvan a szám: 151893591 -
ShaiHulud #12633 hmm lehet hogy ugy van belove motor hogy magasabb fordulaton ad le nagy erot es az elso par sebesegi fokozatban nem is huzatja ki teljesen (turbot faszan hallani kozben) es csak 4. ben lep oda istenigazan es akkor jelentkezik az az ero amire kepes a kis bestia !? nem lehet ez?:D -
#12632 Nekem csak ez a három, mit írtál be? -
#12631 En talaltam tobb tucatot;)) Magyarbol is volt par;)) -
ShaiHulud #12630 a vegen nitrot kapcsol be vagy nem tudom vagy tenyleg csak akkor nyom padlot? :D -
#12629 Norvég, német és amerika donpedrót találtam:) -
donpedro #12628 Asszem megvan a megoldás, kösz a tippeket. -
ShaiHulud #12627 az tuti :DD en vartam hogy mikor robban:DD -
#12626 Az alat! Meg van valahol:)
Amikor mar a muszer 800-900LE-nel tart, es brutal a hang, azt hinni ez a csucs. Aztan beletapossak a gaztpedalt a padlolemezbe, es mint az allat;)))))
Ha leugrana onnan az auto, kaszalna rendesen:DDDDD -
ShaiHulud #12625 met okos:DD ez is jo megkozleites:D -
ShaiHulud #12624 ocsem amikor odalep az kegyetlen!!!!:D mia tokom van ebben ? twinturbo ? vagy mi a rak ? -
#12623 Mi volt a nicked? -
ShaiHulud #12622 aza:D -
#12621 Ez a fekpados? Mert ha igen, az nagyon brutal!!! Erdemes leszedni aki nem ismeri:) -
#12620 A Buddendiek mond neked valamit? -
Toya #12619 Akkor regisztráld magad új felhasználónak. -
ShaiHulud #12618 szedej mindenki mert eszmeletlen!!! hangero szabalyzot keretik ovatosan kezelni :D -
#12617 netKar filmecske, akinek nincs mit toltenie;))
Nem rohogni, mert realtime vettem fel, a visszajatszasban nics belsonezet.;)) Kozben vettem a hangot, capture-oztem a kepet, es persze, mindig a problemas kanyarokban rantott egyett:) De korbe mentem;) Holnap torlom...
netKar Suzuka, AVI, DivX 5.03 500kbps, MP3 128kpbs, 20Mbyte -
donpedro #12616 Nem emlékszem én már semmire, hiába ez korral jár, másrészt meg az akkori mail-címemet már régen megszüntette a freemail... -
ShaiHulud #12615 hat erre a tinedzser hulyulesre itt senki sem kivancsi...istenem de kulturaltan fejeztem ki magam...(meg nem ment fel teljesen a pumpa:D ) -
donpedro #12614 Nos nekem az első dolgom itt is az lesz, és LFS-ben is az volt, hogy letöltöttem néhány replay-t, megnézni, hogy mennek a "nagyok". Utána visszaraktam a helyére a leesett államat, és ezek után már nem igazán van kedve pattogni az embernek... :) -
#12613 mért nem vagyok szimpi csak hülyülök az meg hogy kicsit nagy a szám istenem.... -
#12612 E-mail cimed alapjan, amivel akkoriban beregisztraltal. -
ShaiHulud #12611 hat pl probald meg egy meg akkor contactsodban benne levo emberketol megkerdezni hogy hatha meg benne vagy neki te es akkor onnan meg tudja mondani...remelem ertheto :DD -
Toya #12610 A jelszavadra emlékszel? -
ShaiHulud #12609 na emberek itt a nyers ero : http://web.axelero.hu/szmajli/1000_loeros_impreza_padlo_gazon[1].mpeg -
donpedro #12608 Nem tudja valaki, hogy lehet megtudni a saját ICQ számomat? Mielőtt hülyének néztek, 3 hónapig nem volt gépem, és most telepítem újra Icukát, de nem tudom, hogy mi volt a régi számom. -
#12607 Miért nem lehet normálisan idejönni?
"Sziasztok szeretnék jáccani veletek, mit kell csinálnom?" Mint ahogy anno én is idejöttem.
Ez a "hagyjáccakveleteklenyomokmindenkit" nem nyerő. -
#12606 Azert egeszen mas kategoria. Nem is "ugratjuk"... ;) -
#12605 A newbie-knak ugy is eloszor en inditok szervert sajaton gepen. Ott lehet korozni, tesztelni, esetleg ha jon meg valaki, akkor rovidebb verseny. Kiderul, ki-mit-tud;) Aztan egy-ket ilyen utan, lehet menni a keddi teszt futamokra is. Aztan ott a 150-250 koros versneyen, majd kiderul, ki hogy birja a gyurodest;)) -
#12604 Na ez már értelmesebb hozzászolás volt. -
donpedro #12603 OK. -
ShaiHulud #12602 na ez most nem igazan valasz ara amit irtal :D nem igazan kapcsolhato oda:D na de a rejtett mondanivalohoz mar annal inkabb :D -
ShaiHulud #12601 hat igen nagyon merem remelni :DD -
ShaiHulud #12600 see http://nascarracers.hsw.hu es ott olvasd a dolgokat figyelmesen...aztan tesztfutamok ezerrel es...stb.. -
Toya #12599 Azért sejtheted, hogy a hozzászólások komolyságából könnyen ki lehet következtetni mi lenne az eredménye ha egy ilyen játékos egy online futamra bekeveredne.
Az ilyenek vegyék meg a jogtiszta programot és menjenek a Sierra Race Serveren ameddig ki nem tiltják onnan őket :-)
donpedro: http://nascarracers.hsw.hu itt vannak a szabályok részletesen leírva.
Ha valóban komolyan gondolod akkor szivesen látunk.