51527
-
Toya #12679 De nem igazán értem a problémát?
Illetve tudom, hogy neked konkrétan mi a gondod, de nem értem miért kell ezt ennyire felfújni.
Nem olyan nagy dolog ez...
Nekem a versenyek nagyrészére a munkahelyemről kell idő előtt lelépnem, mégsem sírok hogy kezdjünk 1 órával később mert nem tartanám túl etikusnak.
Azt sem tartom etikusnak, hogy a saját érdekeidben élsz vissza a chellosok üzemszünetével. -
ShaiHulud #12678 na alljunk mar meg egy szora!!! nem miattunk kene fun race...hanem a chellosok miatt...szal ha multheten se szo se beszed elhalasztottuk az eleset a chello hirlevele miatt...akkor nem ertem most miert nem...azert mert "Aaa ugysem lesz leallas chelloeknal" ?? szal nem ertem a dolgot...persze nekem pluszban meg meg jobb is lenne ha fun race lenne...szal mar ott precedenst teremtettetek amikor multheten elmaradt a futam a chellosok miatt (3 ember) szal kicsit gondolkozni elobb...no harag:D -
#12677 Azért remélem, hogy tudok majd jönni -
#12676 Egyetértek! -
#12675 Egyetertek! ;) -
Toya #12674 Továbbra is a Shai által beidézett terv él.
A verseny hivatalos futamnak indul, de ha a Chello bont akkor a verseny fun race-nek lesz átminősítve.
Azért támogatjuk ezt a megoldást, mert ha most azt mondanánk, hogy Shai vagy Norbi miatt csak fun race lesz azzal precedenst teremtenénk és innentől kezdve mindenki jogosan követelhetne hasonló halasztást.
Szóval mielőtt írtok valami hasonlót mérlegeljétek előtte a következményeket is.
Hivatalos versenynek fog indulni a pénteki futam és a Chello-t ismerve nyugodtan be is tudjuk majd fejezni a versenyzést :-) -
#12673 Én is jobban örülnék, ha csak fun race lenne pénteken, valszeg nem tudok akkor indulni és ha ki kell hagynom lemaradok tőletek, lehet?
ICQ is most halt be, mert valamit kitöröltem és hiába rakom újra :( Jövő héten, úgy is felrakom újra a windowst, mert upgradelek, de addig nem hiszem -
ShaiHulud #12672 jaja:D csak gondotlam a tobbiek miatt beirom :D hogy tudjak mirol van szo:D -
Toya #12671 oks, azóta már ICQ-n megbeszéltük :-) -
ShaiHulud #12670 akarom mondani #12470 :D -
ShaiHulud #12669 #12740 -
Toya #12668 Mit vetettem fel én??? -
ShaiHulud #12667 ugy ertem hogy ez amit Toya felvetett az nem igazan jo otlet...legalabbis a reszemrol... -
#12665 Vicces vagy... -
#12664 Alex !
tudnal icq-ra jonni egy pillanatra? -
Petya777 #12663 ha követjük a hagyományokat, király martinsvilli race... -
#12662 Még a régi lakásba ott hagyod a gépet és a versny végén átviszed a másikba:) -
ShaiHulud #12661 :D na meg azota meg mas is kozbe jott...koltozesben vagyunk es csutortokig at kell mennunk masik lakasba...es ott meg nicnis bekotve adsl...szal penteket ugy latom igy is ugy is buktam...bar ha nem fun race less hanem eles viadal :D akkor vhogy megoldom hogy resztvegyek... -
#12660 kimaradt egy is:) -
#12659 Próbáld meg győzni a versenybíróságot, hogy fun race legyen. Amúgy nem értem miért akarsz menni nyaralni, úgy rossz idő lesz. -
ShaiHulud #12658 no akkor penteken mi lesz? -
#12657 Szerintem Ruffi úr vezetni még alig-alig, mégis gyorsan eljut a falig! De mivel tehetséges, gyors fejlődés keretén belül hamar eljut a fal amortizációja helyett a másik autó amortizálásáig! :DDDDDD Na mentem, este jövök! R.F.&B.!!!! -
#12656 Szal RESZKESS, FÉLJ és BORZADJ !!!!!!!!!!! -
#12655 Nekem tetszik ez a mentalitás, el is sajátítom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#12654 Csatlakozni szeretnék hozzátok, de készüljetek fel rá, hogy akár el se induljatok, mert úgyis lenyomok mindenkit!!!! Érdekelne, hogy hol lehet jelentkezni, milyen prodi kell hozzá, és egyáltalán, Ti tudjátok mi az a NASCAR? Akkor segíthetnétek! Csak aztán meg ne bánjátok, amikor elkenlek titeket!!! LOL!!!! -
ShaiHulud #12653 hmm amikor a "menu" bol (ahol van garage gomb meg options goms es jobbra fent a race display balra meg az fulecskek es az adatok...na most onnan alttaboltam es fagyottt..de amikro ingameben voltam akkor faszan ment.. -
#12652 Jó, akkor marad opengl-ben:) -
ShaiHulud #12651 most teszteltem most pl faszan muxik... -
ShaiHulud #12650 hmmz hat neha igen neha nem :D -
#12649 De legalább a nascarban mükszik, ha ki van kapcsolva a fast write akkor d3d alatt is mükszik az alttab? -
ShaiHulud #12648 jaja nalam sem szereti :(( alttab utan byebye :D -
#12647 Pfu, nyomtam Ctrlaltdelt, hogy bezárjam, aztán újra elindítottam de fekete képernyő lett a vége. Aztán nyomhattam bármit lefagyott kicsit de magához tért és nem kellett kivágni a rezet:) -
#12646 Alt+Tab nem mükszik a játékban? Mert kiléptem belőle de nem enged vissza. -
ShaiHulud #12645 jah es felso sor ikonok ...van ugye a csavarkulcs na azzal tudod le-fel aplikalni a dolgokat a kocsirol/ra mellette meg a csavarhuzo azzal meg tudod finom beallitani (finetune) az egyes alkatreszeket...nem minden allithato...sot.. -
ShaiHulud #12644 hmm alap autot ugyebnar neked kell venni : elsonek ajanlom az einwagenbol a GTA jelzesut...es akkor az egy fasza kis kezdo kocsika...na most abba veszel a catalogbol hozza valo turbot (supercharger) es allitasz a motorblockon kicsit : idlet nyomd feljebb meg az alatta levot savot (redline) is... keresd meg a ket camshaftoto es a jobb oldalit allitsd kb -15 fokra a baloldalit kb +15 fokra...utana keresd meg a fuel railt es azt meg allitsd 12.50 re...ezutan esetleg vehetsz ra szelesebb felnit meg abroncsot...meg masik suspensiont...mondjuk az 5500 as adjustablet..es azt faszan belovod...aztan maris van egy fasza bika kocsid amivel siman nyerhetsz 10 autot is...ha szerencsed van es nem kapsz be valami ultra tap ellenfelet...de erre ott az sl furom :D -
#12643 De az alap autót nem tudom tuningolni. Vagy nem jöttem rá, hogy kell.
Ruffi, már mindegy. -
#12642 Nagyon brutál azért beröcent kicsit a kocsi amikor feltolta:D -
ShaiHulud #12641 haat mar keso szvsz:DD legalabbis nalam mar leirtad magad:DD -
ShaiHulud #12640 jaja :D en ezert szoktam azt csinalni hogy csak az ejszakai gyorsulos reszet "hasznalom" kocsikat fszan tuningolom (camshaftokat...meg valtot...meg blockot..meg midenfele kutyu ) aztan go ki ejszaka a gyorsulasi versenyre...megvan a feelingje az tuti :D -
#12639 most szedem impreza-sat jo?
Bocs mégegyszer a viselkedésemért