51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya
    Ne is mond, még aludni sem lehet éjszaka ilyen melegben... :-P
  • petesilver
    Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ma naggyon melegem volt-van, iszok egyfolytában mint állat, szóval mindenképp izzasztó egy verseny lesz ez, úgy néz ki!
  • petesilver
    Sárga altt mindíg meg kell előznie a Pészkárt!! Vagy büntifutam alatt nem tarthatja be a sebességkorlátozást. A versenyt nem kezdheti el amíg nem csinál a felvezető kör utolsó negyedében 360 fokos pörgést. A pörgés érvénytelen, ha nem füstöl a gumi, és 1 körön belül meg kell ismételni. Soroljam még ???? De a legjobb : easy setupal indulhat csak a versenyen!!! :DDDD
  • Met
    Hát igen, amikor kiesek nem sok kedvem van nyilakozatot írkálni, meg aztán van amikor nincs is értelme pl. Daytona: rajt, crash, gameover
    Ha azt az energiát amit arra fordítanak, hogy a verseny után itt írkálnak (főleg ha valami balhé volt) a nyilatkozat megírására fordítanák az jó lenne.
  • Petya777
    másnak=másnap
  • Petya777
    hát igen, ezért kéne büntetés
    Sztem hátrábról nagyrészt azért nem írnak nyilatkozatokat, mert vagy nagyon el vannak kenődve, vagy már teljesen hullák egy másfélórás verseny után, másnak meg valszeg elefeljtik :)
  • Toya
    Figy Petya, ha te vagy én vagy Atesz tud nyilatkozatokat írni a versenyek után (ami azért szerintem nem olyan eget rengető feladat), akkor azt hiszem jogos az elvárás hogy mindenki tegye meg ezt akit érint.

De én akkor is szivesen olvasnék a hátsó részről is nyilatkozatokat, mert engem az érdekelne viszont.
    Tudom ez nem kötelező, de nagyon feldobná az egész hangulatát ha nem csak az első három nyilatkozgatna.
  • Petya777
    még szerencse, hogy nem vagy benne a versenybíróságban. :D Amúgy tényleg, sztem is kéne vmi büntetés. :)))
  • Met
    Ez nem kibaszás csak büntetés:)
    Ha nem teszel eleget a szabályokban foglaltaknak akkor annak következményei lehetnek.
  • Petya777
    az emberi elme mikre képes, ha a másikkal kell kibaszni :))))))

5. Mindig félre kell állni Petya elől, főleg nem eléjönni
  • Met
    1. csak 3-esben mehet a versenyen
    2. 5 kör hátránnyal kezdje a versenyt
    3. kötelető McLaren festés
    4. nem mehet ki a pitbe

egyenlőre ennyi de még gondolkozok:))
  • Toya
    Na kiváncsi vagyok ehhez Norbi mit szólna mint megrögzött nem nyilatkozó :-)
    Amúgy teljesen jogos a felvetés, ha valami kötelező azt illik betartani :-)

Mondjuk nem pontelvonásos büntetés lenne a megoldás de biztosan ki lehetne találni egy megfelelő büntetést.
    Várom az ötleteket :-)
  • Met
    Nem vagy az csak ott laksz:) Degecfalván
  • ShaiHulud
    akkor en utolag megovnam mindazokat akik az elso 3 helyen vegeztek es nem irtak nyilatkozatot! :D mert ugye ott van hogy KOTELEZO :D szal oket is sujhatnank pontlevonassal...(degeci vagyok):)
  • ShaiHulud
    kellemes
  • ShaiHulud
    igen igaz a hatso traktus is irhatna:D pl en mar eleg regota nem irtam nyilatkozatot...na de remelem a ma esti talladega majd ad kelles okot ra hogy irjak :D
  • Met
    Én küldetem Texasról de nem kapta meg Alex, most meg már elfelejtettem, hogy mi volt akkor, de azért röviden leírtam egy kicsit lejjebb:)
  • Toya
    Én már feladtam a küzdelmet :-(
    Vannak akik képtelenek megérteni, hogy sokan szivesen olvasnák a nyilatkozataikat és hiába is magyarázom nekik :-((((

Ellenben én szivesen olvasnám a hátsó traktus nyilatkozatait is, hiszen néha ott több esemény történik mint elől :-)
  • ShaiHulud
    idezet a szabalyzatbol!
  • ShaiHulud
    Nyilatkozatok
    - A futam után az elsõ háromnak kötelezõ nyilatkoznia a versenyrõl!
    - A többi versenyzõ is adhat be nyilatkozatot, azonban számukra ez nem kötelezõ.
    - A nyilatkozatokat a végeredmény kihirdetése után 24 órával le kell adni!

???
  • ShaiHulud
    igen igen...en sem szeretem f1 szimulatorookat tulzottan...de en az elobb nem csak a szimulatorokrol beszeltem hanem a real nascarrol is...
  • Toya
    Én például az F1 szimulátorokkal vagyok hasonlóan, persze sokkal prózaibb okai vannak, hogy nem tudom olyan sokra értékelni őket mint a Nascart.

Egyszerűen az F1 szimulátorokban 1.5 mp-nél már az ellenfeledet sem nagyon látod, itt pedig elég egy jó draft vagy egy sárga és már ott is vagy a másik nyakán.
    Szóval nem tudom igazából azokat megérteni akik képesek úgy körözgetni, hogy az igazi test-test elleni csata nincs jelen a futamokon vagy csak elvétve.
    Nos a Nascarban ez az ami minden percben ott van és megadja a versenyekben az igazi élvezetet.
  • ShaiHulud
    nah igen...de tudod az emebrek nagy tobbsege a NASCARban csak egy unalmas,felettebb konnyu sportot latnak sot van aki meg sportnak sem tekinti...suxx hogy tudasalap nelkul az emberek "lenezik" ezt a sportot...
  • Toya
    Érdekes nekem a munkatársaim tudják, hogy minden kedden és pénteken versenyzek és ennek útjába nem is gördítenek akadályt, sőt meg merem kockáztatni még szurkolnak is nekem :-)
    Az meg hogy lebecsüljék a Nascart az eszükbe sem jutna, persze sokan nézik a TV-ben és tisztában vannak vele miről is szól ez a sport.
  • ShaiHulud
    egyetertek !! akkor mar enis :DD nehogy kimaradjak:D
  • Petya777
    Egyetértek.
  • ShaiHulud
    hihi hetvegen voltam Agardon aztan egyik haverom batyjanak a haverja (de bonyi:D) is ott volt...nah es mar hallott arrol hogy vki nascarozik online a haveri korbol...na es amikor megtudta hogy en vagyok az a nascaros gyerek...akkor csak ez volt a reakcio (cinikus,lenezo hangnemben) "hehe nascar, azok az ovalpalyak ? " szal azert odaultetnem a sracot a game ele egy segitsegek nelkuli akar 50% os futamra...hat biztos vagyok benne hogy utana mar nem igy mondana hogy "hehe nascar" :D
  • ShaiHulud
    :DD
  • Alexease
    Jo a feltegla, csak surun kell pakolgatni, vagyis macera;)
  • Mnemomic
    Ja igen az vhogy lemaradt nálam hogy péntek :)

Na akkor ott a fél tégla elfelejtve :)
  • Marki..
    Igen én is úgy tudom, ott a fél tégla a falat jelenti adott esetben :)))
  • ShaiHulud
    nah ez az rajottem mi zavar :DD szal ez a bizonytalansag:D szal jobb lenne ha akkor fix hogy bajnoki vagy fix hogy fun...ha tudom hogy fix hogy bajnoki akkor fix hogy itthon maradok es versenyzek...:D
  • ShaiHulud
    penteken MArtinsville lesz:D
  • ShaiHulud
    nah jah epp ez az hogy nem akarok igy jarni ahogy Te......istenem nehez dontes :D balcsi+haverok vagy egy kozelsembiztoshogybajnokirace :D
  • Mnemomic
    Hát ezen nem sokat kell gyakorolni a fél tégla a gázra aztán mehet :) Max a draftot :)
  • ShaiHulud
    :DD
  • Mnemomic
    Én múlt pénteken dolgoztam volna elvileg. Elcseréltem hogy indulhassak a futamon. Aztán kiderült, hogy nem lesz futam a chello körlevele miatt.

Ez a döntés érthető is volt. Aztán ugye kiderült hogy mégis lehetett volna bajnoki futam. Úgyhogy erre a chellos dolgora alapozni nem érdemes ezek után. Ha lesz kimaradás fun race ha nem bajnoki. Meg kell érteni a többiek helyzetét is akik ez miatt cserélnak vagy lépnek le a munkahelyről korábban.

A bajnokság így is sokáig fog tartani, a futam elmaradásokat lehetőleg le kénne csökkenteni.

Kár hogy nem tudsz indulni remélem azért sikerül vhogy megoldani a dolgott.
  • ShaiHulud
    hmm ok akkor nekem mindegy mi lesz penteken...lehet hogy leszek lehet hogy nem...azert kosz hogy meghallgattatok :D nem akartam en zurt okozni... sorry
  • sanzik
    nekem meg mind1,csak toljuk :)

jovoheten ugyis megyek nyaralni,1 futamrol biztos lemaradok,ha csak nem lesz egesz heten valamilyen karbantartas es halasztani fogtok :D
  • Marki..
    Ha nem jön közbe semmi én is ott leszek Pénteken, az egyik kedvenc pályám:)))) Megyek is gyakorolni kicsit :)