51527
-
#12759 Nemnem, Te azt mondtad, hogy nem mehet be a szerverre, de bent voltam.
Lehet, hogy miattad állítottam el a kormányt?
Szóval Te vagy a hibás:) Megyek is megóvni:D -
#12758 Met,en mar az elejen megmondtam,hogy kimaradsz ma!
:DDD -
#12757 Igen, ha nem baszom el a kormányt akkor lett is volna surprise, így csak szarprájsz-ra tellett. -
Toya #12756 Pedig én tőled meglepetést vártam Met, a gyakorló futam alapján. -
#12755 Ez nem az én hetem. Ma szar, pénteken meg mégszarabb:) -
#12754 Az enyém sem -
ShaiHulud #12753 hat ez nem az en napom volt... -
#12752 Disco, lol. Discoban voltam? :DDDDD -
#12751 Köszi. -
#12750 Tudom :)
Van végeredmény? Rakja ki valaki ha lehet és a replayt is. -
ShaiHulud #12749 http://web.axelero.hu/mortel1/Talladega_bajnoki.html
-
Toya #12748 Szedd le Norbi, jobb az nekünk ha 98 alatt nyomod, akkor ilyesmi nem történik meg.
Ez azért nem olyan értékes így :-( -
#12747 Nekem XP es atom biztos. Eddig semmi problema nem volt vele. Jobb, gyorsabb, megbizhatobb mint a 98 volt.
Bar az igaz, hogy bele kell turni egy kicsitt "kezzel", mert mar tul sok benne a "net-es automatizacio". Tobbek kozott Messenger-t es tarsait kell kiirtani, de meg az osszes automata frissitest is. -
#12746 Nincs. -
#12745 A friss XP hajlamos magától újraindulni:)
Viszont ha már bejáratodott akkor nehéz kifektetni. Nincs bekapcsolva valami auto update? Lehet, hogy talált valami frissítést, letöltötte és azért indul újra. -
#12744 Most azt raktam fel, szívok is vele rendesen :(....jövő héten megy vissza a 98. -
#12743 Mid van XP? -
#12742 LOL;)))) -
#12741 Nem, igazából teljesen szabályszerűen újraindította magát, kiirta, hogy kijelentkezés és restart, majd újarindult... én meg fogtam a kormányt :D -
#12740 Kik estek még ki? -
#12739 Mar az elejetol szivtam, aztan egyszer rosszkor voltam rossz helyen;)) Totalkar;) -
#12738 Alex Te mit csinálsz itt kint? -
#12737 Restartolt a gép? Nem lehet, hogy a tápod jáccik? -
#12736 Erdekes volt, lattalak;) Ossze-vissza ugralt a kocsi a palya ket szele kozott;)) De ezerrel;))) -
#12735 :((
Tudjátok mi történt? Nem tudom én sem. Egyszer csak elment a kép és egy másik ablakban bejött egy hibaüzenet, valami host error volt kiírva, de nagyon nem is néztem, mert gyorsan visszaléptem, de akkor már a füvön gurultam. Remélem nem ment neki a kocsim senkinek sem, amikor ez történt. Sárga volt és mondtam, hogy kijövök a pitbe, mert nem gyorsult ugy, megpróbáltam visszaállni, talán draftban bent tudtam volna még maradni, de bejött újra a másik ablak és ilyent még sosem csinált azelőtt, magától kijelentkezett és újraindult a rendszer. Fogalmam sincs mitől lehetett még sosem történt ilyen, szerencsére jövőhéten teszem újra a windowst akkor már nem lesz vele baj remélem.
Időmérőt elrontottam, de nagyon jó verseny volt az elején, már jöttem fel éppen. Jól jött a sárga is amikor leszakadtunk Toyáéktól.
:(((((((((((((((((((( most nagyon mérges vagyok -
#12734 Sorry!
Lejjebb vettem a linealitást és nem bírtam egyenesen menni, azért álltam meg az elején, hogy visszategyem de nem lehetett. Inkább kijöttem mert nem tudtam volna rátoknézve biztonságosan haladni.
A rohadt életbe! -
#12733 Pumy!
Miért nem versenyzel velünk? -
#12732 Jöhetsz, csukd be a szemed:)
Nincs túl melegedve a venti? -
#12731 Baz, ég a szemem a forró levegőtől, amit keriget a ventillátor. -
#12730 Akkor én is le vagyok ......tiltva, mert nekem sem jön be! -
#12729 Minnyárt indul -
Petya777 #12728 nekem se jön be... error detect in the network devices -
#12727 Nincs dolgod a hátsó sorban? Mondjuk mögöttem:) -
#12726 de megy,csak te ma kimaradsz...
nem szolt senki ??
:DDD -
#12725 Még nem megy a szerver? -
Petya777 #12724 FREAK mamuszában kell mennie :DDD
Jacek mágnesét kölcsön kell kérnie :) -
Petya777 #12723 Te se? Én képtelen vagyok aludni :o Illetve tudok, csak nehezen! -
#12722 Én biztos elhajtottam volna olyan korán, vagy a másik irányba vittem volna -
#12721 en peldaul szivesen irok nyilatkozatot barmikor,sokszor meg vissza is kell fognom magam es a felet torlom az iromanyomnak mert eszembe jut,hogy nincs ekezet nalam es azert azt valaki megis mindig atirja magyarra (talan Alex !?! :D ) ,mire az oldalra kikerul....
szoval ez az oka,hogy en akkor irok csak ha kotelezo :) -
#12720 Pláne, ha úgy mint ma nekem, becsönget a szomszéd reggel 4-kor, hogy vigyem be melózni, mert este lezúzta az autóját!