51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • petesilver
    Hermészre elmész Te !!! :DDDDD
  • petesilver
    Ez specile nem ilyen okokból, de bonyolult, a lényeg, hogy visszatértem, és teljes erővel rákattanok. Tuti lesz, meglátod!
  • Met
    Persze, hogy hagyják dolgozni, de különben is Silver olyan mint a villám:DDD
  • Toya
    Nem mondtam, hogy Met kocsija lesz ott :-)
    Amúgy te hogy állsz? Haladsz? Engednek dolgozni? ;-)
  • petesilver
    Vigyázz Toya, ez megint baromi sok munkádba fog kerülni!! Megér az az autó annyit??? :))))))
  • Mnemomic
    nyilatkozatt ment.
  • Toya
    Éppen lehetne a garázsban is, ezzel egész pofás ötletet adtál :-)
  • Petya777
    :))) Az enyém meg - ha lenne ilyen oldal - a hátsó lökhárító javításánál lesz. "Miután ő neked ment, meg lehet javítattni"
  • Met
    Ehh, szerintem a garázsban lesz, "Ime egy roncsátört autó. Na így ne vezessetek."
  • Toya
    Láthatod majd azt is a magyarosításban, de nem árulom el hol.
    Sőt minden versenyző autója szerepel benne :-)
  • Met
    Szép, csak miért azt a csúnyácska autót kellet odatenni?:)
    Esetleg valami kékesebbet? Amin van fehér csík is?:DD
  • Toya
    Ha tudnád mit szoptam vele, hogy a program által kirakott NR2003 logót eltüntessem :-P
  • petesilver
    Az LOL lesz, ha Talladegai vélemények előbb fent lesznek, mint a Texasi! :DDDDD Hja, az enyém csak annyi, hogy baromi mérges vagyok, mert akár nyerhettem is volna. Nem sokon múlt. Egész végig azért hajtottam, hogy végre elől meccselhessek Toyáékkal, de sajna nem jött össze. Viszont így sem rossz, a helyezésemnek nagyon örülök. Csak annyira szerettem volna Toyáékkal csatázni!!!
  • sanzik
    Pete gyere mar fel leci icq-ra ha raersz egy kicsit
  • petesilver
    Nekem valahogy tetszik!! :))
  • sanzik
    hiaba allitom magyarra a winbe,nekem angol a billentyuzetem es nincs kedvem talalgatni melyik ekezetes betu merre van :)
  • Toya
    Egy érdekesség amelyet nem akartam összenyomni, mivel akkor sokat csúnyult volna a kép :-)

Hamarosan az egész publikus lesz...remélem :-)

Magyar Background Screen
  • ShaiHulud
    nah ment az ékezetes nyilatkozat a hsw-s cimre:D
  • Toya

Nem mondom, hogy ez a végleges állás de szerintem ez nem nagyon változik majd.
  • Toya
    Én webszerkesztőben írom Alex és HTML-ben küldöm, remélem ezzel a formával elboldogulsz :D
  • ShaiHulud
    :D az enyimét kijavítattad már mert ha nem akkro megcsinálom én és elküldöm úgy :D
  • Alexease
    Vagyis mar fent lennenek, csak hat most nincs kedvem betunkent javitgatni... :-) Majd Du vagy este...
  • Alexease
    Erkeztek Velemenyek, meg en is irtam;)) Csak a szokasos miatt kicsit lassan kerul fel, mert golyozik a szemem:((

Ha lehet, NE Outlook-ban irjatok, mert a mime telecseszi sortoresekkel. Minden Windows-hoz van Notepad vagy Write.

Magyar ekezet: Minden Windows-on van! En is Angolt hasznalok, semmit nem kell installni, csak beallitani.
    Control Panel/Regional and Language Options/Languages/Details/Add es itt hozzaadni egy Hungarian 101-key-t. Ezek utan - alapbeallitasban - Shift-Alt kombinaciovamn lehet "nyelvet" valtani.

Ezt nem csak az "en problemam" miatt, de ez jo lesz masra is:DDDDDDDDD THX
  • Alexease
    THX
  • Toya
    Alex! Replay ment a vitatott esetről a HSW-s email címre.
  • Petya777
    Alex! Nyilatkozat ment a HSW-s címedre!
  • Toya
    Igérem amint kiszabtuk a bejelentésnél a megfelelő büntetést azonnal berakom ide.

Az elejét el tudom mondani.

Toya, Norbi, Atesz, Sanzik, Shai, PS, Alexease, Giovanni, Met, V8Man, Petya, stb...
  • Met
    Előre szólok, ha valaki kilök a következő Taladegai futamon annak letépem a lökhárítóját és a hátába szúrom
  • Met
    Esetleg abba a táblázatba mi is besasolhatnánk?;)
  • Giovanni #12770
    Jó kis verseny volt a tegnapi! Utólag is grat a győztesnek és azoknak, akik befutottak!
    Eléggé jól ment tegnap - a gyakorlás hiányának ellenére - bár a gázpedálom megint szarakodott és néha nem tudtam full gázt nyomni.
    Viszont már jó lenne, ha nem kéne 1 pálya szélességű távot tartanom ha előzök, vagy ha engem előznek :-/
    Tegnap V8Man viccelt meg a 34. körben. Belső ívről felcsúszva simán kibombázott. Onnantól kezdve 172 volt a csúcssebességem. Utánna már csak Sanzikkal tudtam keményen (180) draftolni :-)
  • ShaiHulud
    akkor jol gondotlam :D nah nyilatkozat ment a hsw-email cimre Alex.
  • Toya
    replay hivatkozás, ponttáblázat, stb...
  • ShaiHulud
    tobbi dolog?:DD
  • Toya
    Enyém már megvan, itt ül a gépemen :-)
    Majd megy emailben Alexnek a többi dologgal együtt :-)
  • ShaiHulud
    :]
    ok en lehet hogy majd irok...csak azt nem tudom mikor...tan meg ma kene egyet gyorsan irni...hmm
  • Toya
    Legalább mindenki tud nyilatkozni a futamról és nem csak az első három :-)
  • ShaiHulud
    miazhogy..:D
  • Toya
    Azért voltak ám így is meredek helyzetek :-P
  • Met
    Nem, ez így biztonságosabb volt, igaz elestem egy valószinűleg jó helyezéstől de legalább nem rontottam el mások versenyét.
  • Toya
    Különben kár volt kilépned, egy idő után megszoktad volna a kormányt és akkor nincs gond.