51527
-
Toya #12840 Képzeljétek találtunk három olyan motor beindító szöveget amit gyerekek mondanak a Nascarban.
Érdekes, mert eddig ezek nekem még nem jöttek elő soha. -
Toya #12839 Pedig Pete a méret jelenleg is már 80MB felett van.
Persze ez mindent tartalmaz majd, a komplett grafikát, a hangokat, egy új 3 perces intrót amiben mindenki szerepel aki játszik a bajnokságban, stb... -
#12837 szerintem ha magyarositasrol beszelunk,akkor en az ugy kepzelem el,hogy mindenhol magyar szoveggel talalkozom
nem hinnem hogy a szelassavu internet koraban barki is megrettene 80 mega letoltesetol
viszont ha az a problema,hogy tul nagy munka ezen resz integralasa a programba,akkor termeszetesen a celnak tokeletesen megfelelne egy mellekelt txt fajl is -
#12836 Szerintem elég a mellékelés is. Azért letölthető formátumnak kéne maradnia, lehet sokan elrettennének egy 80 megás magyarosítástól! -
Toya #12835 Ja még egy kérdés.
Szerinteket a magyarosításnak tartalmaznia kellene a képen látható vezető leckék szövegeinek magyarosítását is?
Csak azért kérdezem, mert ez a néhány szöveg módosítása 58 MB-al dobja meg a méretet :-P
Vagy elég ha ezeket a szövegeket egy TXT fileban mellékeljük? -
Toya #12834
Néhány brutális átalakítást kellett végrehajtanunk a grafika területén.
Ennek eredményét itt láthatjátok :-)
Ha valakinek van kedve és lehetősége, arra hogy jó minőségben felmondja az "Uraim indítsák be a motorokat!" szöveget az jelezze már itt a fórumban vagy ICQ-n nekem ;-)
Esetleg örülnénk néhány női hangnak is. -
#12833 ez csak azert van,mert fixed setuppal megyunk es igy nincs sok dolguk a szereloknek
:D -
Petya777 #12832 Nincs mit! Szíves-örömest segítek Nektek bármiben. ;) -
Toya #12831 Köszönöm Petyának a segítséget a fejléc magyarosításában! -
Toya #12830 Garázs Ingame Shot -
#12829 Tetszenek a nyilatkozatok, lassan kikoptak belőle a "köszönöm a szerelőimnek, akik jó munkát végeztek........" szerű kamumondatok :DDD -
#12828 -
Petya777 #12827 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 'Megvanném az összes kisautót a világon (amelyik pijjos)' -
#12826 És pont az volt angolon a téma, hogy mit vennél, ha nyernél a lottón :-D -
Petya777 #12825 -
#12824 Kössz :-)))) -
Petya777 #12823 :)))) Erről az jutott eszembe, amikor a kisfiú meglátja a szép prios színű kerek kocsit :DDDDDDDDDDDD -
Petya777 #12822 "ekkor Petya - a leszakadása miatt - izomból ment előre, így gondoltam elengedem, nehogy összeakadjunk."
:DDD Alex, szertném,hogy ezentúl ne engedj el csak úgy! Nem kell félni, nem megyek neked. :) Már annyiszor megsajnáltalak, neked simán az élbolyban kéne lenned, túl jószívű vagy ;DDD -
#12821 Azt hiszem ma láttam Norbit. Ülök az angolórán, és kiláttam az ablakon....Elsuhant egy Ferrari az ablak előtt...na ezt én egy lelkes FERRARIIII!!! üvöltéssel díjaztam...elég furcsán néztek utánna rám :-)) -
Petya777 #12820 Ma este nyomhatnánk vmilyen gyaki szerűséget. -
#12819 Gyere vissza ICQ-ra Silver. -
#12818 AZ jo kár hogy már van egy momo force-m :D
vennék pedig:) -
#12817 Ezúton szeretném bejelenteni annak, akit érdekel, hogy egy héten belül 1000db MOMO FFB kormány érkezik a CHS nagykerbe!! Lehet nézelődni, rugdosni a kedvenc számtechboltot!! -
Petya777 #12816 Nagyon szép munka! :) Jöhet ma több kép is tőlem! ;) -
Petya777 #12815 + ez a fast setup iszonyatosan alulkormányzott... -
Petya777 #12814 áhhh, ez a Martinsville... ez katasztrófa... 21.3 a legjobbam, ennél gondolom legalább 1 mpvel jobbat mentek... -
#12813 Silver ICQ. -
#12812 nekem nagyon tetszik,ugyesek vagytok.....
-
ShaiHulud #12811 thx hat a koltozes az szopas...de remelem a net az hamar meglesz:D -
Toya #12810 Gyors költözést és netet minél előbb neked!!! -
ShaiHulud #12809 jah igen ugynezki hogy mostmar 99% hogy ki kell hagynom az elso bajnoki futamomat :((( holnap mar masik lakasban kell lennunk (ugyebar koltozunk) es ott meg nincs net..:( szal szopacsek...remenykedem benne hogy upc megis karbantartast fog vegezni es akkor csak gyakorlo futam lesz...bar szvsz meg kedden sem sot jovo penteken sem lesz netem ugyhogy vegulis a pentek ilyen szempontbol mar lenyegtelen is..:( nah amig nem leszek addig jo versenyzest midenkinek...deh nagyob remelem hogy csak 1 futamot vagyok kenytelen kihagyni...fene ugrik az 5.helyem a bajnoksagban...mindegy meg sok futam van hatra:D -
ShaiHulud #12808 cool :D -
Toya #12807
Na ebből a képből már sok minden kiderül a magyarosításról, hogy mennyire komolyra is tervezzük :-)
Igérem ezzel a mai napra befejeztem :-) -
Toya #12806
Még két kép ami már mutatja hol is tartunk :-) -
Toya #12805 Hülyeség volt ez a hang ötlet, mert akkor most is akadnia kellene :-) -
Toya #12804 Bár a franc tudja, nálam soha nem akad meg a PS által folytatott változat. -
Toya #12803 Az az alapja, de szerintem nálad sem a magyarosítás okozta a gondokat.
Szerintem inkább a lecserélt hangok lehetnek a ludasak a dologban. -
#12802 Ez a készülő magyarosítás az arra épül amit Toya kezdett el? Mert az nekem hibákat generált. Mentem, a kép megállt hang volt folyamatosan majd ki idő múlva ment a kép megint egy kicsit. -
#12801 Egy kis story: Tegnap kaptam egy emilt egy szlovák sráctól, amiben arra kért, hogy küldjem el neki a magyarosítást, mert valamiért nem tudja kintről letölteni. Egyből válaszoltam neki szerényen, hogy én csak a setup guide fordítását írtam, ha az kell neki, azt elküldhetem, de nemsokára lesz programmagyarosítás is, az most készül, még nem publikus.
Aztán elolvastam a levelet, és rájöttem, nem írta milyen programról van szó, ezért rákérdeztem.
Poén 1 : Kiderült olvasta egy SG topicban, hogy nekem megvan a tavalyi Morrowind magyarosítás, és az kellett neki.
Poén 2 : Mivel az első válaszomban szentül hittem, hogy az NR2003-ról van szó, így én sem írtam program címet. Szerintem a srác a mai napig nem érti, mi a túróról írtam én neki az első levélben :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#12800 Ha van egy kis szüneted a rákattanáso között akkor az icq-dat megnézhetnéd.