51527
-
#12882 Ok, így már megvan :-) -
#12881 Ha az asztalon klikkelek a sajátgépre, akkor az ikon tulajdonságait hozza. Ha a startmenün belül, akkor a Rendszertulajdonságokat hozza fel...és egyikben sem találtam -
#12880 Start/ Sajátgép / Tulajdonságok / Speciális-jobb szélső-alsó fül / Harmadik-legalsó rész:Indítás és helyreállítás / Beállítások / Második rész: Rendszerhiba / szedd ki a pipát az autómatikus újraindításból. -
#12879 Most azt böngészem, de nálam nincs, vagy nem találom :-) -
#12878 Jobb klikk az ikonra és ott tulajdonságok ott az Advenced fül alatt a Startup and Recovery nálam legalábbis az angol xp-n. -
#12877 Most éppen az alaplapi hangkártyát használom, mert amit rendeltem, még nem érkezett meg.
Viszon a Sajátgépen belül pontosabban hol találom meg, mert már végig néztem az egészet...Ill nem biztos, hogy az egészet, mivel nem találtam meg :-) -
#12876 A Xp-d van úgy beállítva hogy Automatikus restart ha gond van. A sajátgép ikon alatt ezt megtalálod és kapcsold ki.
Aztán nem fog újraindulni hanem kiírja mi a gond. -
Toya #12875 Butíts a hangon a játékon belül és próbáld meg úgy. -
#12874 Talán ez így többet mond:
Asus A7V8X-X 2200
ATI Radeon 9200 128MB
WinXP -
#12873 HELP!
Megvan az új gépem!
Feltelepítettem a Nascart, de ha indítok egy futamot, miután elhangzik a start your engine újraindítja az egész gépet :-/ -
Toya #12872 9.lettél a futamon és ha nem ismételjük meg a versenyt, akkor a bajnokságban az 5.helyen állsz. -
Toya #12871 Majd gyere már fel az ICQ-ra, ha úgy alakul. -
Toya #12870 Igazából a ti véleményetek számít ebben, szerintem nagyon sokan nem szeretnék ezt a versenyt végig szenvedni. -
#12869 Hja, én a chello miatt estem ki, 4 kör hátránnyal tökutolsóként. Ha lehet könyörgöm ne ismételjük meg ezt a futamot!! Nem tudom hol végeztem, de jó az, csak ne kelljen menni ezen mégegyszer!!! -
#12868 Semmi gond Alex, csak Tőled ilyet még nem láttam és picit meglepődtem amikor elsuhantál mellettem :-) -
#12867 Nem nem! En "menekultem", es kicsit felokleltem Giovanni-t:( -
V8Man #12866 OK, semmi gond. De végül is ma nem mentem neked (ha jól emlékszem), vagy mégis? :-) -
#12865 Nem ugy gondoltam hogy direkt jottel nekem! Ez egyszeru PECH. Mindig hasonlo "mezonyben" voltunk, es osszeakadtunk.:( Versenybaleset, amugy semmi extra.
Csak mivel az elozo 3-4 versenyeb epp veled talalkoztam, igy gondoltam ha meglatlak menekulok:DDDDDDDDDD Bar semmi alapja;) -
V8Man #12864 Alex!
Nem szokásom senkit lelökdösni szándékosan. Ilyen alapon én is írhatnám, hogy ettől vagy attól tartok az előző néhány futam alapján. Szerintem nem én vagyok az, akitől igazán tartani kéne... -
#12863 Elég kibebaszott egy pálya az biztos, nem tartozik a kedvenceim közé. -
Toya #12862 Igazad van és ráadásul ahogy észrevettem ez volt az első verseny amin valóban szenvedtél. -
#12861 Igaz, de kicsit idegesítő, hogy 2 órát küzd az ember egy futamon és akkor ilyen történik vele. -
Toya #12860 Nem estél vissza semmit, maximum a különbség nőtt meg kettőnk között... -
#12859 Nézd Petya ez a legnagyobb balfaszság volt amit elkövethettél, de komolyan. Mégis mire számítottál, mert úgy tolattál hátra, mintha nem is lenne ott fal. Esélyem sem volt, felborultam. Bajnokságban így jól visszestem, neked köszönhetően. Végre jó lenne már megjegyezni egy szabályt, ha megcsúsztál, semmi hirtelen mozdulat, bazz, mert biztos, hogy kimész valaki elé. Karcolás nélkül vezettem addig a Ferrarit, te meg jössz és totálkárra töröd. Nagyon jól mentél a futamon, talán Toyat is befoghattad volna, lehet hogy ezért csúsztál meg, keveset hibáztál, de akkor nagyon. Simán hátratolathattál volna picit és elindulhattál volna ismét, úgy, hogy nem jössz belém. Nem látni kell, hanem ismerni a szabályokat. Éppen Giovanni-t előztem volna, mert mondta, hogy lehúzódik balra, én elmentem jobbra, de láttam, hogy ott állsz a fal mellet és visszahúzodtam Giovanni mögé, amit egy versenyző tenne. Ami ezután jött az maga a pokol bazze, na mindegy, remélem ebből is majd tanulsz, mert még van mit. Nem óvok mert Markival megbeszéltem és azt mondta ne tegyem, de biztosan kapnál érte büntit alaposan. Máskor figyelj oda az ilyenre. -
#12858 Bocsi!!!! V8Man jott mogottem ezerrel, es tole tartottam az elozo nehany futam miatt, es nagy reszt akkor eppen, csak a tukrot figyeltem, hogy ne jojjon nekem. Igy egy kicsit kijjebb sodrottam, es megloktelek:( Sorry! -
#12857 akkor most ez rendes futamnak szamitott?
nem szakadt senki a chello miatt ? -
Petya777 #12856 http://eurobarca.uw.hu/petya/martinsville.html -
#12855 Na ez az :-) -
#12854 bocs, ez nem az :-))) -
#12853 Alex előre-tör :-) -
Petya777 #12852 Norbi iszonyatosan sajnálom a történteket. Épp hátratolattam, hogy el tudjatok menni külsőn, meg hogy kiforduljak és épp jöttél... :((( Azért volt gáz, mert sehogy se láttalak, se tükör, se szemből :((( -
#12851 Na ilyen "hosszú" versenyem se volt még...Kimegyek a pitbe semmi különösebb sérülés aztán nem veszi be egyik fokozatott sem mindegyikben csak pörög a motor...
Nem vagyok ideges ááá... -
#12850 Szóljál apucinak, vegyen egy kinait is, hogy ne az eredeti kopjon:) -
#12849 :DDD Kinai?
AZ akko az ilyen hamisitvány ?
Mert nekem bör meg minden alu uhhogy az racign lesz nem? -
#12848 Na, ma volt kezemben a MOMO kormány. Sajna a régit már tényleg nem gyártják, úgyhogy becsülje meg mindenki. Ez kínai MOMO FORCE kormány, műanyag pedál résszel, a felső rész maradt ugyan, de nem varrott bőr, hanem öntött gumi, ami azért így is baromi jó fogású!! -
Petya777 #12847 COdeval már megbeszéltük, hogy lesz norm. fun. meg durva varziójű spotter... rögtön kipattant a fejünkből pár ász ötlet, de ez gondolom nem megelepő, ha káromkodásról, meg hülyülésről van szó! :DDDD -
#12846 Este nagyon fogok csúszkálni, szóval ha nem akartok balesetet akkor ne gyertek a közelembe:DD -
#12843 Pedig én szívesen felmondanám:)
Takarodjál a sor végére büntetésben vagy te béna!
:DD -
#12842 Pedig vehetnél még egyet. Apuci pénztárcája mindent kibír. Vagy nem? -
Toya #12841 Az az igazi baj, hogy az instruktor által mondott szöveget nincs az az épeszű ember aki felmondaná magyarul :-)
Szóval ha ez a rész magyar lenne akkor is csak valami hibrid megoldást tudnánk alkalmazni.