51527
-
Petya777 #13004 Örülök, hogy jössz. LEalább végre többen leszünk. -
#13003 Jelentkezes elfogadva, oldalra felkerultel;)
De a festessel lenne egy kis gond. Nagyon hasonlo mint Norbie, vagyis ugyan az, csak ra van irva a veved elore-hatra. Ha tudod, szerezd meg a munka filejait a Ferrari festesnek, es valami nagyobb valtoztatast kellene eszkozolni (pl. feher-piros, oldalan a sav mas iranyba, elejen-hatuljan a feher-piros sav mas forma, mas irany stb.)
THX -
#13002 Ezt írta Toya 06.07-én :Nem használunk egyforma festéseket, ez egy hallgatólagos megállapodás.
Az autóknak megkülönböztethetőeknek kell lenniük a visszapillantó tükörben.
Ezért nincs egyforma festés más esetekben sem (Marki-Norbi, PuMy-Toya, HaZso-CodeRed-Atis, Atyka-Mozso)
Azóta rájöttem, hogy ennyi erővel tudtam volna csinálni, annak aki kéri olyan RedBull kocsit, aminek az átlós kék ezüst szinezés fordítva van. És akkor nam annyira egyező. Mert ennél nem sokkal különbözőbb a Márki-Norbi, Atyka-Mozso festés sem. De senki nem jelentkezett amúgysem a Team-be :(((( Erre jön egy újabb Ferrari! Csk fekete lehessen, mert a piros autók eddig is nagyon gyorsak voltak!!! :)))))))))))))) -
#13001 Reszkess HSW! -
#13000 Elküldtem a jelentkezést, meg az autó festést is.
-
#12999 Hello!
A Nascar Racers oldalon toltsd ki a Jelentkezes reszt, hogy tudjalak "regisztralni". A festesedet az [email protected] cimre kuld el.
ui.: Sorry a kedd miatt, egesznap rohangaltam, aztan amikor hazaertem, csak belodtem a szervert, es nem is neztem ki-kivel van;(( -
#12998 Toya már jelezte, hogy jössz, várunk szeretettel. Szerintem csinálj ICQ-t és gyüjtögessél innen számokat.
Ő, ezt a ferráris dolgot szerintem gondold át:DD -
#12997 Sziasztok!
Mennék én is a bajnokságban veletek.
Már voltam gyakorló futamon, akkor a misztikus 144-esként tüntem fel, de nem volt elég a szerver külföldi sávszélessége. Azóta ezt a problémát megoldottam.
A 14-es rajtszámmal szeretnék menni, én leszek a 3. tagja a Ferrari csapatnak.
Az autóm festése innen tölthető le:
http://jht.gau.hu/~dorian/Ferrari3.cup.car
A játékban a nevem: Dorian Gray
Remélem sok jó kis meccset fogunk majd együtt nyomni.
Üdv,
Dorian -
#12996 up -
#12995 Sülyedünk, homokzsákot kidobni! -
Toya #12994 Email Papyrusnak - HELP intró problem - Engedély kérés a publikálásra.
Tömören ennyi ;-) -
#12993 Esetleg mi is megtudhatjuk miről van szó?:) -
Toya #12992 Köszi, megkaptam az ICQ üzenetet, megtaláltam és azóta már postáztam is az emailt.
Ha összejön jövünk neked egy sörrel ;-) -
#12991 Ki tudja mi van Pumyval? -
#12990 Toya! Kész a levél, icqra beirtam a linket! -
#12989 Tudod mit kattint ideICQ
a bejövő oldalon a download now feliratra -
#12988 Fubazz, beírod, hogy www.google.com ittbeírod, hogy ICQ, nyomsz egy entert és az első találatról letöltöd a progit, feltelpíted és létrehozol egy címet magadnak. ennyi -
Face #12987 nem ismerem m1
más nincsen vagy ad meg a címet meg mi kell hozzá -
Marki.. #12986 Ehh, a Ferrari, ne viccelj, az egyik legmegbízhatóbb moci.:) Most is csak azért füstölt el Norbi, mert megelőzte az AI-kat és a gép ezt nem tűrte el neki :))) -
#12985 -
#12984 ICQ-n megtalálsz -
Face #12982 Köszi
Akkor segítesz vagy nem?
-
#12981 Jó, akkor átfogalmazom.
Az ilyeneket miért nem péntek este adod elő?:) -
#12980 Hát most élesen versenyeztem, 10 AI ellen és épp mikor felértem az élre elfüstöl... Ez milyen már?
http://web.axelero.hu/ibronk/nascar/annyiafastnak.rpy -
#12979 Ügyes vagy, csak azt tudnám, hogy éles versenyen miért nem mutatod be ezt a tudományodat:) -
#12978 Látom az írás se megy:) -
#12977 Elfüstöltem az előbb fast setuppal a motort. Sima versenyzéssel. lol! -
Face #12976 valami chatre gyereb e vagy msn beszéljük már meg nekem nem megy -
Face #12975 valami chatre gyereb e vagy msn beszéljük már meg nekem nem megy -
Face #12974 te figy chat vagy valahogy beszéljük már meg kicsit komolyabban vagy msaned van? -
#12973 De ha nem kormánnyal irányítasz akkor hozzá se kezdj. -
#12972 Options/Controlls/Advanced Options/Use any keys for driving input -
Face #12971 Thx de mond már meg
mert amikor elindul a verseny semmit nem tudok csinálni egyedül a nézet váltás megy nekem ennyi!!! -
#12970 Pl. kormánnyal szoktak irányítók-ni.
Hát öregem, ha a Nascar egyszerű menürendszerén nem tudsz eligazodni akkor inkább vedd elő a G.I.Joe bábúidat és azokkal próbálkozz. -
Petya777 #12968 ok -
#12967 Nem véletlen, hogy több ember írásában szerepel az, hogy nem szeret Petya közelében lenni:) -
#12966 -
Toya #12965 Ez aztán az éles látás ;-) -
#12964 :D -
Toya #12963 Hát nem tudom.
Bristolban lazán futottam hasonló kört mint a Winston kocsival, persze ki kellene próbálni egy SuperSpeedway-en is :-)