NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Ha akad még egy hely nekem a mai futamra akkor szeretnék jönni, és ha akad még egy esetleg akkor szerintem Marki is biztosan!
Ha akad még egy hely nekem a mai futamra akkor szeretnék jönni, és ha akad még egy esetleg akkor szerintem Marki is biztosan!
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Hat a multkori Texas ehhez a palyahoz kepest setakocsikazas😊
Nagyjából már megy, csak ritkán szívat meg. Ma 90% Al-al 110 körön keresztûl sikerûlt a 2. helyen kocsikáznom...
Meg a kanyarkijovet elott kezd el visszahuzni a kormanyt, es ott ne adj plusz gazt, foleg 7000-es fordulat folott.
Azért repülni még nem sikerûlt, de néha meggyûlt vele a bajom. Evvel csak a figyelmet akartam arra felhívni, hogy ott kerüljetek el :-)))
mikor elkezdtunk jatszani akkor volt egy kezdetleges festesem valami babaszappankek,azzal 1-2 versenyen szerepeltem csak....
mar igen regota ezt hasznalom ami kint van az oldalon 😊
mar igen regota ezt hasznalom ami kint van az oldalon 😊
nem egyszeru palya! sejtesem szerint lesz par yellow flag.
Sanziknak ilyen verdaja van?
Lehet le vagoyk maradva?😊
Lehet le vagoyk maradva?😊
Atesz bemesz a player infob vagy az opponent managerbe es print screen-nel lefotozod a kocsid
Kerj meg valakit, nekem Freak csinalta.
Felkerultek az uj autok, modositottam itt-ott a szovegeken, atirtam a progit egy kicsit stb.
www.hsw/nascarracers
www.hsw/nascarracers
\NASCAR Racing 2003 Season\series\cup\cars
jah tudom , sajnos😞
az elso verda link nalam igy nem mukodott😊
ja csak a qual setup geci csúszós 😄D
általában (mindig) a verseny setuppal futok idõmérõn.....
általában (mindig) a verseny setuppal futok idõmérõn.....
Riszpekk
Ma is fog 2-3 nem?
mint disznó
remélem, nem én leszek a ló, mint amikor legutóbb bevettünk két újat, és fél körig tartott a versenyem 😄
remélem, nem én leszek a ló, mint amikor legutóbb bevettünk két újat, és fél körig tartott a versenyem 😄
Riszpekk
Riszpekk
Sikeresen atkoltozott az oldal a Hungarian SimWorld szerverere!
www.hsw.hu/nascarracers
www.hsw.hu/nascarracers
az a vicc, (és ezért írtam, hogy nem megjátszott), hogy ugyanezt elõadtam már versenyen is, utána Toya elnevezte Freak-szindrómának 😄
Riszpekk
Riszpekk