51527
-
#13044 Elég sokat mentem már online Markiékkal LFS-ben, Nascarral is sokat játszottam. California elég széles, szerintem kezdésnek nagyon alkalmas. -
#13043 Tudtommal nem. A hét minden napjára le van osztva éppen milyen bajnokság fut a szerveren. -
#13042 Fut még más alkalmazás/játék a serveren, így péntek esténként? -
#13041 Nem tudom de mondták hogy indulhatsz a bajnoki versenyen? Nem kénne egy kis összeszokás? -
#13040 :))
Hát kell a csapatmunka :) -
#13039 Húúúúú, de jól értesült a Teamtag!! :))))))) -
#13038 Még nem tudom a jelszót.
Kedden is úgy esett be Alex, aztán pont lemaradtam róla. -
#13037 Tényleg hagyjuk mert ott te is elintézted saját magadat fifti fifti volt. Úgyhogy ezt tényleg ne hozd fel -
#13036 Toya dolgozik épphogy beesik majd a futamra. -
#13035 Máménehaszabadtudnom????? Tömegbaleset, menők heló, nyerek, Sanzik nem indul, asszem úgy talán. :))) De így még az álomkategória se!! Annál édesebb lesz, ha sikerül elékerülni :)))))))))) -
Petya777 #13034 Az sztem egy szerencétlen versenbyaleset volt, nem úgy mint a multkoriak, vagy a Dega-gyaki versenyen. Engem meg vki elintézett Texasban, de ezt haggyuk. -
#13033 Igen?? Nekem ez még új.. -
#13032 Ne húzzátok Petyát, ha már láthatóan elindult a javulás felé!! -
#13031 Toya v. Alex online lenne ICQ-n? -
#13030 Ja a legutóbbi futamon sem Norbival mi? :)) -
Petya777 #13029 nyugi, nem fogok - reményeim szerint - senkit elintézni. Pénteken már nagyon rég nem okoztam galibát (tudom, hogy ugyanolyannak számít a péntek, meg a kedd). -
#13028 Pedig úgy jóval izgalmasabb lenne:)
Petya úgy is elintéz mindannyiunkat -
#13027 azert szerintem jobb ha eselyt sem adok neki,nehogy baj legyen -
#13026 Hát ma se jött ki a patch..Bár még nincs vége a napnak de ma már nem hiszem hogy kijön. -
#13025 Szerintem ha nem is indulsz Silver akkor se tudna megelőzni. -
#13024 ugy keszultem lelkileg,hogy ma meg nyaralok de jobban orulok,hogy itt lehetek,mert eleg nagy a nyomas hatulrol es nem szivesen hagyok ki egy futamot sem... -
#13023 Fő az optimizmus :-) -
#13022 Minek ugrálsz? Nyugalom, majd kipotyognak előröl -
#13021 Vazze, így esélyem sincs előrébb ugrani :(((( De legalább újra vagy!! :)) Remélem Shai is jön hamarosan+Code is végre. -
#13020 Köszi, megnézem!!! -
#13019 Ha letöltéseket keresel akkor ez Ki induló pontnak a legjobb! -
#13018 Bocsánat, hogy ide bepofátlankodok, de!
Ez a videó biz k***va jó, akárki is csinálta!!!
Gyanítom, hogy Ti voltatok, valami online versenyen.
Nagyon bejött!!!
Ha versenyeztek még legközelebb is majd, ilyen videókat szívesen megnéznék, vagy replay-eket amin a dögösebb jelenetek vannak.
Tudtok site-ot, ahonnan lehet letölteni autófestéseket és ilyesmiket?
Előre is köszönöm!!! -
#13017 Pórázt nem próbáltad -
#13016 Nyaralásból haza felé nekem is a Nascar jutott eszembe, mikor egy pörgő kocsi elsuhant előttem :-)
Norbi, nekem ingyen volt...úgy kaptam egy olasztól :-P -
#13015 Nekem is van, bebe:P 7 euró volt tavaly:D -
#13014 ja hazafele az autopalyan lattam egy fejre allt autot,egybol az esti verseny ugrott be,ugyhogy ovatosan... -
#13013 na jo, nem csak a verseny miatt jottem,hanem szar lett az ido is egy kicsit...
ket gyerekkel nekem ez nem nagyon volt pihenes,mert allandoan sasolni kellett oket,hogy merre csamborognak,de majd most itthon vegre kipihenhetem a nyaralas faradalmait :) -
#13012 Cseppet sem vagy fanatikus...ááááááá :-))
De legalább rápihentél a ma estére? :-) -
#13011 na udv ujra mindenkinek !
megjottem hawai-rol :))
maradhattam volna meg ,de azert a liga csak fontosabb mint valami vacak nyaralas :D -
#13010 Beszereztem egy hatalmas Ferrari zászlót :-)
Itt lóg mellettem a falon, remélem este nem lesz rossz hatással rám :-))) -
#13009 Redbull+Jim Beam na az ugy mar ok:)) -
#13008 Ehh, még, hogy RedBull. Montad volna, hogy JimBeam Team, máris tolongtak volna a csapattársnak valók:)) -
#13007 Mondom én, hogy hagyd ezt a Ferráris dolgot:) -
Toya #13006 Ez nem hogy hasonlít, ez a felirat kivételével teljesen ugyanaz.
Ezt azért a tükörben nehéz megkülönböztetni (örök optimizmus). -
#13005 Norbi autoja total piros elolrol, meg az enyem feher es nagy betukkel rajta a nevem. Szerintem az jol lathato a tukorbol. Hatul pedig a sarga dominal.
De ha a versenyben tenyleg nem megkulonboztetheto, akkor a jovo 7re lesz modositas.