51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • DGray
    Srácok!

Nem mindenkinek volt meg nálam az autó festése, pedig mindent letöltöttem.
    Biztos, hogy mindenki a webalpon meglévőt használja?
    Sokszor nem tudtam, hogy ki megy előttem, mert nem volt rajtszám.
  • DGray
    Az megy alulra, aki lekörözött. Én meg nem voltam az akkor már. :)))))

Egyébként toltál nagyon, akkor ráléptem kicsit a fékre, és így előreszaladtál. Akkor nem szólt a spotter, hogy menj vissza?
    Én azt hittem, hogy azért vonultál utána mögém.
  • ShaiHulud
    nah akkor legalabb eltalaltam..nem voltam benne biztos...de akkor most mar tudom hogy megerte..:D
  • Giovanni #13081
    Azt a legyet én is megnéztem közelebbről, de akkor már agyon volt csapva...Szóval Te voltál :-D
  • ShaiHulud
    :D hat lattam hogy a falra szallt egy legy es gondoltam szejjel csapatom a kocsimmal...
  • Met
    Minek mentél a falnak ha ilyen okat utaztál.
    Ej Shai, máskor figyelj oda az ilyenekre:P
  • Met
    Restartnál a célvonal előtt csak a kívülről lehet előzni.
  • ShaiHulud
    nah jol megszoptam am ezt a tegnapi futamot...direkt kijottem egyik haverhoz BProl Érdre a tegnap futam miatt, hogy tudjak indulni...mert ugye otthon meg mindig nincs net (jovoheten mar lesz) es erre a 9. korben falnak rohanok :((
  • Giovanni #13076
    Pontosan így volt. De én úgy tudom, hogy ilyenkor rajtnál én megyek a külső ívre, Te meg a belsőre és mögém. De most már semmiben nem vagyok biztos :-)
  • DGray
    Semmi gond Gio, nem vettem rossz néven!

Még nem néztem meg a replay-t, de úgy emlékszem, hogy Markiék kimentek előlem, és úgy lettem elől a sárgánál. Ezzel Te átvetted a vezetést, de mögöttem voltál, és így már nem voltam körhátrányban. Azért tudtam tolni neki egy körön és jöttem fel a végére.
  • ShaiHulud
    hat ha valaki pl a megengedett 55 mph helyett 35 tel megy es mogotte jon valaki 54 mph val az nyugodtan elmehet a 35 mph val menno mellett :)
  • petesilver
    Sajna igen. Olyan blackflaget kaptam mint a huzat!! Ha jól sejtem a célvonalig várnom kellett volna, bár nem vágom, mert lehet hogy az volt a baja, hogy inside linon előztem. Nem vágom. Valaki írja már ide, ha tudja!! Köszi!
  • Met
    Silver, jól sejtem, hogy büntit kaptál mert belülröl előztél a restart után?
    Nyomtam mint állat de nem maradtál le, kiabáltam de úgy se hallottad :)
  • Met
    Nemtudom miért pördültem ki, nem mentem gyorsabban mint szoktam, nem voltak kopottabbak a gumik mint máskor. Lehet, hogy azért pördültem meg mert annyira meglepett, hogy a 4. helyen vagyok:D
    Gratulálok Doriannak, nagyon jól szerepelt. És gratulálok Petyának aki végre nem harcolt a rommátört autójával:) Ha tudod tartani ezt a szintet akkor jó lesz.
    Viszont, én úgy tudtam, hogy a pitbe nem lehet előzni, Petya le előzött Silvert és engem is.
    Meg úgy emlékszek, hogy meg egyeztünk abban, hogy amikor bemondják a sárgát onnantól kezdve nincs harcolás a pozicióért.
  • Giovanni #13070
    Így utólag már végülis mindegy...csak furcsálltam utánna, hogy nem kell kiállnia, sőt...körön belülre verekedte fel magát :-)
  • ShaiHulud
    azt kene tudni hogy alexeasenek mit mondott a spotter hogy ki moge alljon mert ha dorian moge kellett allnia akkor gondolom dorian jo helyen allt...
  • Giovanni #13068
    Arra is gondoltam, hogy Doriánnak lehet hogy meg kellett volna előznie a PC-t és úgy állni a sor végére...
  • ShaiHulud
    hat pedig itt egyertelmuen penaltyt kellett volna kapnia...tok szabalytalan volt az egesz...erdekes...PATCH GYERE MAR...
  • Giovanni #13066
    Félre ne érts, én nem azért mondtam mert haragudnék rád, vagy valami, csak nem értem a dolgot. Amúgy 12. voltál akkor éppen és belső ívről kellett rajtolnod.

restart
  • DGray
    Gio

Előtted nem voltam már körhátrányban. A sárga zászló alatt ~1:45 volt a hátrányom. Azért nem értettem, hogy miért akarsz jobbról elmenni.

Aztán a rajtnál elmentél, körhátrányba kerültem, de azt meg visszaadtad a következő sárgánál, így mehettem a sor végére teljes sebességgel. Köszi.
  • ShaiHulud
    Ha amikor a celvonalon athaladtatok es akkor is elotted volt, akkor kellett volna valami penaltyt kapnia...mert ugye belulrol nem szabad elozni.
  • Giovanni #13063
    Valamit nem értek a tegnapi futammal kapcsolatban. A sárga zászlók alatt előre kerűltem az első helyre és Doriannak mellőlem kellett restartolnia, mivel körhátrányban volt.
    De az újra indulásnál mindíg előttem volt, állandóan megelőzött. Ezért nem kapott büntetést?
    Amikor én voltam körhátrányban a restartnál a spotter figyelmeztetett, hogy ne előzzem meg az első helyről rajtolót.
    Akkor ez most hogy van?
  • Toya

Na ezt múlja felül valaki ;-)
  • Alexease
    Sorry;)))))
    Egyszeruen egesznap nem tudok belepni a PW oldalara:(( Pedig biztos ott is fent van... De van meg mas is, de hat...
  • Toya
    Fujjjjj, M4-es képet berakni ide :-)
  • Alexease
  • Giovanni #13058
    Mostanában elég peches vagyok a futamokon :-/
  • sanzik
    ha az osszetettre gondolsz eddig is 4. voltam :)
    most talan 3. leszek
  • Alexease
    California Bajnoki
  • petesilver
    Sanzik, ekőreléptél a 4-ik helyre!!!!
  • Giovanni #13054
    aham :-)
  • Toya
    Rakja már be valaki a végeredmény HTML-t ide!!!
  • Petya777
    mi ez? Amikor megpördültem előtted? :\
  • Giovanni #13051
    Petya_vs_Gio_1
    Petya_vs_Gio_2
  • Giovanni #13050
    Na, én is kinn vagyok...Megadta magát a technika
  • petesilver
    125 pontra van elöttem. Ha nyerek az 180 pont, ő nem indul az 58 pont. 122 pontal valóban nem :(((( De hagyjuk az álmokat, megyek izzadni az utolsó helyért :))
  • Met
    Dorian itt vagy?
  • Met
    Azért mert ha nyernél is (!!!) valamilyen véletlen folytán (:DDDD) akkor se kapnál annyi pontot, hogy Sanzik elé kerülj mert Ő is kap pontot.
  • DGray
    Mondjuk már voltam tesztfutamon, csak akkor túl nagy volt a lag.
  • Mnemomic
    Hát azért van egy olyan szabály hogy először tesztfutamon kell bizonyítani. A szabályok szerint nem indulhatsz rögtön bajnoki futamon.