51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • petesilver
    Vajon minden gyors versenyző HSW Teamtag, vagy minden HSW Teamtag gyors versenyző? Vagyis ha bekerülsz, gyors leszel, vagy ha gyors leszel, bekerülsz?????? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD És csak MOMO-val? Legyél gyors, és hozd el a futamra a MOMOdat is?????? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ibronk
    21.7 eddig.
  • Giovanni #13122
    De mivel Asus A7V8X-X, így jobban hatna az XXX-Type :-))
  • petesilver
    Jaja! Gondoltam is, hogy megóvom magam, mert bénán engedtem el Petyát, és ezért a falnak csapódtam, aztán damn motor budy lett. A motor gyengébben muzsikált, és a kasztni is sérült, így a kigyorsítást nem tudtam elkezdeni időben, mert akkor csúszkált.
  • petesilver
    Tényleg Gio, most hogy X-series Asus deszkád van, nem kéne még egy X a logódra? XX-Type? Na?
  • Toya
    Ha kicsit kevesebb lesz a baleset és a kicsúszás egy-egy futamon, akkor még az is megtörténhet hogy a hangok jót beszélnek majd.
    Sajnos összetört kocsival nem lehet felvenni a versenyt a többiekkel :-(
  • Giovanni #13118
    A hangok nekem is mindíg hazudnak :-)
  • petesilver
    Haragszom a hangokra! Folyton mondják, hogy lenyomok mindenkit, mert én vagyok a legjobb, ne gyakoroljak, mert úgyis nyerek, mert én vagyok a legjobb. Aztán a versenyre eltűnnek, nem segítenek, és nem én vagyok a legjobb!! Nem értem!! :DDDDDDDDDD
  • Giovanni #13116
    Megoldódott :-)
  • Giovanni #13115
    Fraps-al próbálok videót capturolni a Nascarból. Az a bajom, hogy a framerate mindíg látszik a videón. Hogy tudom kiiktatni?
  • petesilver
    Na megnéztem a régi versenyeket, hát volt különbség. Én 22:375 -öt mentem 10 kör után a pályával ismerkedve. Nna a régi első versenyre ez jó lett volna, meg is nyugodtam, hogy nem olyan rossz ez. Aztán a következő versenyre Atesz, Toya olyan 21:500-as körei már aggasztanak. Ismerve ezeket a fiúkat, ezt, vagy ennél jobbat fognak futni Fast setupal is. Francba, mehetek gyakorolni :))))))))))))))
  • petesilver
    Valamelyik biztoskezű tornádó legyen oly szíves, és írja már ide be, hogy millllyen időket hasít ezen az éjszakai horrorpályán, amit valaki kifejezetten rossz szándékkal agyalt ki versenyzők számára, és azért is, hogy láthasson sok-sok törést a versenyen.
  • Petya777
    Én meg előreugrottam a 9.re :D
  • Met
    YES, megőriztem a 10.helyemet:)
    Sovány vigasz:(
  • ibronk
    Köf
  • Toya
    Sorry csak most értem haza a melóból és amúgy is csak most járt le az óvásokra szánt idő.

• Petya777
    nyugi, ez csak 1 kis degeckedés vót :)
  • Met
    Na, ahhoz azért lenne egy két szavam
  • Petya777
    nem halsz meg, csak utcsó leszel addigra a bajnokságban. :)) Még Mozso és Bobbi is meg fog előzni! ;DDDDDDDDDDDDD
  • petesilver
    Menjmáááá! Csaknem !!!!
  • Met
    Addig meghalok:)
  • Petya777
    ...szóval az tényleg nagyoooooooooon yo lenne :))
  • Petya777
    2003.10.03.
  • Met
    Nagyon szar pálya, mikor lesz megint superspeedway?:)
  • Met
    Nálam night de én fel tudom kapcsolni a villanyt:D
  • petesilver
    Help! Richmond mindenkinél night verzióban van meg hivatalosan, vagy már megint valami letöltött pályával írtam felül az eredetit?
  • ibronk
    Hát ezeket összecsavarták, mint Alex Atlantában, vagy hol :D
  • petesilver
    Szerencsére a Ferrarik nem jártak így :

• petesilver
    VajonHaZso talán így járt?????
  • Petya777
    Igen, az jó lenne!
  • ibronk
    Jólvan, láttam ám, csak tudod milyen vagyok :P
  • Toya
    6-ban szoktál ott 170-el menni?
  • ShaiHulud
    nah mentem haza majd talan hetfon mar lesz netem...bye
  • ShaiHulud
    eloszor receive throuhput lobaszas volt aztan reconnecteztel es utan volt manualy disc..
  • ibronk
    Egy nem hivatalos bajnoki táblázatot majd mutass nekünk Toya, ha tudsz. Kösz :)
  • ibronk
    Honnan van neked már Trans Am-od is, he?
    Amugy az a 115 mph nem nagy szám ott, én 170-el szoktam átmenni a célvonalon
  • Giovanni #13088
    Asszem manually disconnect volt
  • Met
    Nem emlékeztek, hogy amikor leszakadtam akkor mit írt ki? Mert kiestem, lementettem a replayt és elkezdtem visszanézni, hogy mit csesztem el. Erre kilépett a szerverről, már megörültem, hogy kiakadt a szerver megint :D de visszaléptem és Ti bent voltatok.
  • ShaiHulud
    akkor miert alul voltal ? :D
  • Giovanni #13085
    De akkor megelőzhetted volna a PC-t nem? :-)
    Amúgy azért fékeztem, mert nem akartam black flaget kapni gyorshajtásért :-)