NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaaa,hát az sajnos nem újdonság,talán a 10-ik gyozelménél már megtanulják,ugye orulnél neki?<#eplus2>

gordon 24
Nem ez abaj.. Olvasd el alaposan. Montoya megynerte élete elsõ Nascar versenyét. Ugye ez alapból nem igaz!
Aztán Bush LOL az BUSCH. És ami nem tetszik hogy igy tálalják hogy az elsõ versenyt nyerte meg.. Szóval érted? Ez volt a 7-dik Busch versenye, és 4 nextel van a háta mögött. Megint ferdén és megvezetve tájékoztatnak!

Downhill!!

Most ezzel mi a baj,jól ment és nyert,ha Pruett nyer az mennyivel lett volna jobb? Így meg az "egész világ" a NASCAR-ról beszél és ennél jobb reklámot nem is kivánhatna France és csapata 😊)

gordon 24
Na mit mondtam tegnap este? Na Mit?

Cikk

Downhill!!

Még szerencse hogy most már nem 😊

Nem lenne rossz egy kis visszautazás az idobe,van egypár érdekes pálya,pont most fog elkészulni a "The Big Left Turn" (Langhorne Speedway) dirt és aszfalt változata.

Met
régen az elsõ 3 helyezett nyilatkozat nem küldésért pontot vontak le

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hoppá,elfeledkeztem,valahogy ez a nyilatkozás nem megy,ilyen 1-2 mondatos sablonszoveget meg nem szeretnék kuldeni akkor inkább jobb ha nincs semmi 😊))

gordon 24
köszönöm szépen!!!

Downhill!!

PuMy
Nem én csinálom, én csak frissítem. 😊 De felraktam az új festéseidet.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

gordon 24
Az oldalt te csinálod már? Feltennéd a gépeimet, mert ici picit változtattam rajta. Pár hsz lejebb vannak. Elõre is kösszi!

Downhill!!

PuMy
Rendezõdtek a dolgok a hnr oldal körül, most már fent van minden eddig lejátszott futam meg a legfrissebb bajnoki táblázat. Néhány nyilatkozat hiányzik, de magától senki se küldi. No comment.

gordon 24
Megvolt a himnus az ima, a mondat. Pár perec és rajtolnak!!!

Downhill!!

PuMy
Köszi!

gordon 24
Totya szerint a rendes NASCAR topikban mindjárt kezdõdik!!!!

Downhill!!

gordon 24
A Nascar.comon is nézhetõ! Ott azt irják hogy ottani idõ szerint 1:30-kor kezdõdik. Ha jól tudom 8-órával vagyunk elõrébb. Igy aztán szerintem 21-21:30 körül. De nem 100%.

Downhill!!

PuMy
Ma mikor lesz a nascar a fox-on?

Cowek
Játszik valaki Vista alól a gémmel? Esetleg 64-biten?

http://www.f1-info.hu/

gordon 24

Downhill!!

Na akko' lesz nagy riadalom, ha legközelebb meglátsz egy fekete autót a visszapillantóban (mondjuk az nem a 3-as lesz, hanem a 72-es, de a hatás hasonló). <#eplus2>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sajoati
hahaha! viszont ezen jol lehetne tomeges drag race-t csinalni vmi fun event kereteben. persze ahhoz eloszor tomeg kellene.

Lori: jah, hat en csak ki akartam probalni, milyen 400-zal menni (250mph), de mivel alig van rajta ojjektum, nem erzodik a nagy sebesseg.

viszont egyre jobban erlelodik bennem, hogy szombatonkent GN1970 moddal lehetne vmit nyomatni...

Endure, in enduring grows strong...

Én az ilyen fiktív pályákat nagy ívben kerulom 😊

Giovanni
Kipróbáltam...48-ik helyrõl feljöttem az 1-re 100% AI-al...és az utolsó körben amortizáltak le 😄

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

sajoati
ez a palya nagyon lol. halal uncsi egyedul, de draftban is csak akkor fun, amikor valaki elrepul 250 mph-nal. 😊

plastixtore
Sziasztok!

Van 1 Logitech FF GP kormányom és elromlott a pedálja.

A sima változatban (amiben nincs FF) ua lehet a pedál? Tehát le lehetne cserélni?
(kizárolag NR2003al játszok)
Üdv!

Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...

sajoati
koszonom!! megyek is es megnezem 😊

http://www.highgripwreckers.com/superspeedway_tracks.htm

Remélem az eredeti és nem valami módosított 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
JGIR pályát valaki nem tudná feltenni valahova? 7 mérföldes ovál, 260 mph top speed, 4-5 wide... ezt írták róla.. csak épp sehonnan se tudom leszedni...

gordon 24
De te nem is indulsz DDD Minek?<#eplus2><#hehe>

Downhill!!

Én viszont nem változtattam semmit a tróger tavalyi festéseimen, úgyhogy kérném azokat a hnr oldalon újra elérhetõvé tenni. <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Sziasztok!!
Mivel az autoimon nagyon nem tetszettek a rajtszámok, változtattam rajta. Nem cseszek ki senkivel, a file név ugyan az maradt, de kérlek titeket hogy szedjétek le innen az ujakat, mert ha esetleg videót vagy valamit csináltok ezek szerepeljenek ott. Elõre is köszönöm, és megigérem idén nem változtatok már semmin..

Alex te is tedd fel léci az oldalra THX!!

2007 gordon

Downhill!!

DTap
gordon 24
Ezeket a szép rajtszámokat hogy készítítek el? Nekem olyan gagyin néz ki. Az autó maga elég szép, de a rajtszámom nem tetszik. Van valami tipp?

Downhill!!

gordon 24
Köszönöm szépen!!

Downhill!!

JuanG
klassz, csak néha alig látni valamit 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DTap
Jól láttad.Én is visszanéztem mert hirtelen meglepett a dolog.

Ha jól láttam tegnap a vonalra mentél rá és az dobott meg

DTap
Itt megtalálod WinMip a neve konvertálni lehet vele BMP-t és Mip-et.
Már rég csináltam a kocsi müszerfal Mipjeit kellett átalakitani (az árnyékok miatt ha jól emlékszem kettöt is).Teljesen egyedi belsöt lehet vele csinálni ha törelmes vagy akár a fordulatszámméröre is tudsz tenni logot vagy bármit...

DTap
A tegnapi balszerencsés napom után elgondolkoztam kicsit,hogy nem rossz-e mostanra idöziteni egy "karambolos" videót...
De ha már kész voltam vele nem "titkolom" tovább.Megjegyzésként annyit róla,hogy semmilyen célom nincs vele.Pusztán ugy született,hogy tavaly sokszor felvettem a "baleseteimet" és lassan tetemes anyag gyült össze...és ha már megvoltak gondoltam egyet,hogy vmit kezdek vele...

Crash by TD

gordon 24
Hogy tudtad felirni a müszerfalra a számod? Melyik progival?

Downhill!!

DTap

gordon 24
Nem a nappalitól különbözik.. a Pályát 2006-ban fullra átépitették. Ezért lettek meredekebbek a kanyarok és keskenyebb a nyomvonal. Jövõhéten ezen lesz cup verseny nézd meg, és meglátod hogy az igazi is. ilyen.
Nem gond egyébként hogy anyáztál szerintem ez teljesen normális dolog ha nem sikeredik az ügy.

Downhill!!

Igen,meg is néztem az ismétlést,ez olyan igazi NASCAR volt 😊)

Alexease
OK! 😊
Alexease
HNR Nextel Cup, Las Vegas 2006 Night
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
Összességében jó versenyt futottunk rajta. Jó volt végre meccselni 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Nem a nappali változatól kulombozik hanem a régi pályától.....nekem tetszik 😊

JuanG
bocs az anyázásért, de ideges lettem mert nem értettem miért csúsztam meg az elején...aztán nincs sárga, de mentem tovább egyedül, majd késõbb piteltem, és az elsõ körben megint megcsúsztam...pedig practice alatt nem volt gondom...elég fos pálya volt ez szvsz...

amúgy miért különbözik ennyire a nappali változattól?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Cowek
Nagyon tuti volt! Gyakorlatilag mindenki volt top 5-ben

http://www.f1-info.hu/

gordon 24
Igen elég jó volt!! Kár hogy nem tudtál jönni.

Downhill!!