NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Endure, in enduring grows strong...
Downhill!!
HNR Nextel Cup, Atlanta 2005 Night, 163 kor, Realistic, FAST Setup!
Nem talaltam UK setup-ot! Vagyis van a setup oldalon, de nem tudtam valamiert regisztralni. Ha van valakinek pls lnk! 😊
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Ezert is szoktam kerni, vagy inkabb ezert is kotelezo (😄) nalam jelentkezni es tolem kerni az adatokat😉 Tudnom kell ki, mikor, mennyit es miert😉))
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Pumy, nézd meg a HSW-s méled, küldtem kérdést, kéne nekem számlaszám meg hogy mennyit kell fizetnem.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az mi? Eszik vagy isszák?

"az elsõ hispániai versenyzõ, aki gyõzelmet aratott a Bush szériában."
A hispániai nem spanyol?
A bush meg egy seggfej, és sosem fognak róla versenyt elnevezni... esetleg roncsderbit <#idiota>#idiota>
http://www.f1-info.hu/
Ugyan ezt mondtam tegnap hogy az emberek ezt fogják errõl gondolni.
Szóval én fenntartom a véleményem ez nem használ hanem árt a NASCARNAK.
sajnos a forma1ben nem azok a versenyzõk érvényesülnek akik heves vérmérséklettel szinte széthajtják az autót (pl:montoya,kimi, villeneuve)tehát nem azok akik képeségeik szerint a leggyorsabb autóversenyzõk, hanem az oylanok akik szépen óvatosan, minimális kockázatot válallva végig vonatozzák a versenyeket.. (pl scumi, alonso, vagy DC) tehát talán elkéne gondolkodni azon h hoyg lehetne a vezetési képeséget elõtérbe helyezni.... és am ez nagy pofon a nascarnak mivel egy forma1bõl elutasítot versenyzõ, pár verseny alatt az élre kerül, ami másoknak csak hosszas évek munkáján sikerül. hát ez a Montoya mostmár komyolan mondom h az autosport rémálma XDXD nagyon széép, hajráá kéthárom vébé cím után várunk viszsa a forma1be..."
Downhill!!
Amúgy a cikk megint csak a szokásos újságírói ferdítések + tudatlanság iskolapéldája. <#gunyos1>#gunyos1>