NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Giovanni
Ezzel valahogy én is így vagyok <#violent>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Én inkább nem írok semmit <#fejvakaras> kímélem a moderátort <#vigyor>

sajoati
lol 6. korben felkentek a falra, onnantol masfel mp-vel voltam lassabb, meg vagy 60 korig kuszkodtem, de beleuntam abba, hogy egyfolytaban a visszapillantot sasoljam a lekorozesek miatt... eh..

Endure, in enduring grows strong...

robotnyk
Mettõl megkaptam, köszönöm 😊
robotnyk
ma kaptam vissza a gépemet, és a rendszertelepítés elhúzódott, hiába igyekeztem. nem valószínû, hogy beérek, még így hirtelen a jelszóra, ip címre sem emlékszem, azt szeretném megkapni majd privátban, vagy mailben a közeljövõben, thx.
Alexease
THX!
gordon 24
Meg is van...

UK ATlanta

Downhill!!

Alexease
OK, THX!
gordon 24
Mindjárt leszedem. És küldöm pill.

Downhill!!

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Atlanta 2005 Night, 163 kor, Realistic, FAST Setup!

Nem talaltam UK setup-ot! Vagyis van a setup oldalon, de nem tudtam valamiert regisztralni. Ha van valakinek pls lnk! 😊
Giovanni
Kicsit OFF, de talán jó hangulatot csinál estére <#idiota>

LOL

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Giovanni
Lesz ma este valami?

Alexease
Nekem kuld! En intezem az adminisztraciot, es nekem is kell elszamolnom MoZso fele ha szamadas van😉
Ezert is szoktam kerni, vagy inkabb ezert is kotelezo (😄) nalam jelentkezni es tolem kerni az adatokat😉 Tudnom kell ki, mikor, mennyit es miert😉))
HaZso
<#ejnye1><#vigyor>

PuMy
Arról nem is beszélve, hogy kb. 100 éve nincs hsw-s mail címem. 😊

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
Alex-nek kell küldeni, nem nekem.

Kösz fiúk! <#vigyor2>

Pumy, nézd meg a HSW-s méled, küldtem kérdést, kéne nekem számlaszám meg hogy mennyit kell fizetnem.

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR CTS Cup, Pocono, 40 kor, Fast setup
CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Szólj Harry-nek..õ ért a kocsikhoz....meg Zso <#idiota>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

PuMy
A setup egy kicsit gáz lesz.

gordon 24
Gyorsnak gyors az tutti. A pálya adottságai miatt.
Hát remélem hogy sokan leszünk.

Downhill!!

Milyen versenyünk lesz ma? Remélem a top10-ért is meg kell küzdeni majd! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Igen neked is BSZ!!!

Downhill!!

Boldog Szülinapot, István!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

<#worship><#wave>

Kössz srácok!

Tihy
Boldog Szülinapot!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

JuanG
BSZ Sanyi! 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

robotnyk
hbd mindenkinek akinek mostanában volt 😊
HaZso
Utólag Neked is Boldog Születésnapot! ;-)

HaZso
Boldog szülinapot :-)

Boldog Szuletesnapot
Köszi! Majd holnap igyexem dobogós helyezéssel ünnepelni! <#vigyor3>

DTap
Boldog Szülinapot Tesó!

Thx!

Az mi? Eszik vagy isszák?

sajoati
böszö TS 😊

gyakorolj Sunskyra! 😉

Endure, in enduring grows strong...

Ja, sztem latint (külföldi cikkekben ugye elsö "latino" gyöztest emlegetnek) akart írni, csak gondolta rendkívül müvelt lesz, és írt egy oltári baromságot. <#hehe>

Kössz, Urak!

Boldog Szülinapot Sanyi! <#integet2>

Cowek
BSZ SANYI!!!!

http://www.f1-info.hu/

Cowek
Ez a mondat tényleg mindent visz:
"az elsõ hispániai versenyzõ, aki gyõzelmet aratott a Bush szériában."
A hispániai nem spanyol?
A bush meg egy seggfej, és sosem fognak róla versenyt elnevezni... esetleg roncsderbit <#idiota>

http://www.f1-info.hu/

BSZ!

bcs78
HBD Sanyi! <#taps>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Már tegnap is említettem hogy aki ilyen baromságot ír azzal nem kell foglakozni mert reménytelen eset 😊)

gordon 24
Boldog Születésnapot Sanyi!!!!! (72Tsanyi)<#pias><#taps>

Downhill!!

gordon 24
Mivel nem mindeki jár innen a NASCAR topikba, berakom azt a HSZ-t amit Jeff Gordon egy másik topikból (nem tudom melyik oldalról)tett be.
Ugyan ezt mondtam tegnap hogy az emberek ezt fogják errõl gondolni.
Szóval én fenntartom a véleményem ez nem használ hanem árt a NASCARNAK.

sajnos a forma1ben nem azok a versenyzõk érvényesülnek akik heves vérmérséklettel szinte széthajtják az autót (pl:montoya,kimi, villeneuve)tehát nem azok akik képeségeik szerint a leggyorsabb autóversenyzõk, hanem az oylanok akik szépen óvatosan, minimális kockázatot válallva végig vonatozzák a versenyeket.. (pl scumi, alonso, vagy DC) tehát talán elkéne gondolkodni azon h hoyg lehetne a vezetési képeséget elõtérbe helyezni.... és am ez nagy pofon a nascarnak mivel egy forma1bõl elutasítot versenyzõ, pár verseny alatt az élre kerül, ami másoknak csak hosszas évek munkáján sikerül. hát ez a Montoya mostmár komyolan mondom h az autosport rémálma XDXD nagyon széép, hajráá kéthárom vébé cím után várunk viszsa a forma1be..."

Downhill!!

Írj mélt Faludinak, bár ahogy elnézem a cikk nyelvezetét meg helyesírását, nemigen fogja majd fel, hogy miröl hadoválsz.

Amúgy a cikk megint csak a szokásos újságírói ferdítések + tudatlanság iskolapéldája. <#gunyos1>

gordon 24
Hát persze... Na jó nem fikázom a pslit tegnap tényleg jól ment. Mondjuk én akkor fogom elismerni hogy NASCARos ha nyer egy Oval futamot is.

Downhill!!