51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR CTS Cup, Michigan, 40 kor, Fast setup, Moderate tores.

• gordon 24
    Kipróbáltam ezt a Lowe's all star pályát.. Hátőőőő.. Lehetetlen rajta menni.. Olyan hülye az AI. Hogy az katasztrófa... A Falon csuszva mennek kb 2 körönként baleset stb.. Ugyhogy át kell irni az eredeti Track ini beállitásokra mert ez nagyon szar. Viszont gyönyöröen kidolgozott szép pálya...
  • Cowek
    Inkább az elsőben?
  • Giovanni #47719
    Nem törvényszerű, hogy az utolsóelőtti órában essél ki
  • B Lori
    Hát jó,elméletleg minden hátrányt le lehet dolgozni de ehhez nagy elszántság kell,én is nagyon szeretem a NASCAR-t de nemhiszem hogy online belevágnák egy 100%-os versenybe tulajdonképpen csak az élmény miatt nem beszélve arról hogy a 23-ik órába is megálhat az autó
  • Cowek
    1,5 óránál többet itt sem mész, mi sem szoktunk max 2-t. A motíváció meg hatalmas, mivel 1 kör hátrányt okosan le lehet dolgozni :-) A többiekről nem is beszéle... van ott motíváció :-)
  • B Lori
    ááá ez nem az én világom,csak belegondoltam hogy az általam kedvelt versnyformában már az a 1-1.5 óra is sok és ha 1 kor vagy még annyi se a kulombség már nincs motiváció és dekoncentrált vagyok...persze azt nem mondom hogy soha nem érdekelne egy ilyen mint versenyzot de csak egy "Z" csapatban ahol a részvétel a lényeg :D
  • sajoati
    annyit hozzatennek, hogy ha Lori csatlakozol, akkor nem is mint potember kellenel (erre a futamra legalabbis), mert lehet 5-en indulni, plusz azert eleg nagy maraton ez oten is, nemcsak negyen.
  • Giovanni #47714
    Lori! Ha jó a társaság (ami megvan ), és élvezed ezt a faja versenymódot, akkot tök mindegy, hogy hány órás szerintem. Ráadásúl az egésznek van egy feelingje, ahogy verseny közben a fiúk folyamatosan nyomják az infót a füledre. Olyan, mint az "igazi" .
    Gyere Te is csatlakozz, úgy is kell egy pótember, legalább megtudod milyen
  • B Lori
    [URL=http://www.nascar.com/multimedia/video/50newest/index.html]Aki nem látta itt meg lehet nézni "Early wrecks at the Nextel Open" cím alatt[/URL]
  • B Lori
    Igen nem az elso eset foleg a rajtnál,ezért is jegyeztem meg hogy még mindg nem szokta meg hogy turelmesnek kell lenni,de ezt maga is elismeri :)
  • gordon 24
    Nem gond nem akarok támadni.. Szerintem is olyan volt.. Mi is igy szoktuk :D
  • gordon 24
    Nem a tegnapi versenyről van szóó! Nézd meg mit csinál.. Phonixbe bemegy 3 diknak álló kerekekkel csuszik be a kanyarba. Kilöki a saját csapattársát. Hideg gumikon bemegy ugy a kanyarba hogy egyszerüen én látom hogy nem fog sikerülni pedig nem vagyok egy szaki.
    És még sorolhatnám. Igazad van abban amit irsz hogy beválalta és hogy bizonyitodik az hogy a NASCAR egy igen nehéz sport örülök is neki.. És tetszik hogy szenved:D
    Ragan szerintem elég jól megy. Hibázni mindenki hibázik. Csak nem mindegy mennyit.
  • B Lori
    Amúgy ezt az esetet csak a ismeros szituáció miatt hoztam elo nem Montoya személye végett :)
  • B Lori
    Újonchoz képest elég jól megy,Ragan is odávágta az autót pedig o nem tegnap kezdte ezt a tipusú versenyzést a Busch testvérekrol meg inkább nem mondok semmit...amúgy ennek orulnod kellene hiszen pont o bizonyítja be hogy nem olyan konnyu ez,már csak azért is elismerés illeti hogy mint nagy név bevállalta ezt a teljesen ismeretlen dolgot,mehetett volna a DTM-be is :))

Szivesen megnézném bármelyik F1 versenyzot hogy mit csinálna itt,ugyanakkor egy NASCAR versenyzot is az F1-be valószinu ok se villognának,persze ok nem is nézik le azt a versenyformát.
  • gordon 24
    Erre nem mondanék semmit.. Amit a NASCARban csinál az egy vicc! Szerintem pihentetnie kéne ezt az autoversenyzésnek hívott valamit.
  • B Lori
    Biztos nem.
  • B Lori
    Látta valaki a Nextel Open-t,Montoya mint ha egy online bajnokságban lett volna,rajt,egybol eloz aztán a kanyarban nem bír az autóval és sodródik felfelé :))
    Nehezen szokja meg hogy itt nem az elso kanyarban dol el minden és még utána is lehet elozni :D
  • gordon 24
    Igen. Nagyon alálátni.. Csak kérdés hogy erre jók lesznek-e a festések.
  • B Lori
    Talán nem is annyira a szélesség ott a gond hanem a hátuljának a magassága.
  • B Lori
    Bakker azért 24 órát lenyomni ráadásul ha már a sebességek is elfogytak,hát ehhez is kell motiváció :))
  • gordon 24
    Jaja Szép ez a mod is.. Na majd kiderül ha kész lesz. Annak amit lin keltél csak a hátsó része nem olyan mint az igazi szerintem. Valóban túl széles.

Na majd kiderül..
  • B Lori
    így már biztos jobban tetszik :)))
  • 72TSanyi
    Okka, thx. A helyzet az, hogy nekem jócskán bele kell húznom, hogy legalább 3:40:xxx körülire vigyem az időt Mazdával.
  • sajoati
    arra, hogy aki 107%-on kivul autozik, es veszelyesen is, azt konnyen black flaggelhetik.

nemtom, mi ertelme ennek, irjak is, hogy ha elvesznek sebessegek, hatatkkorpersze mashogy lesznek a dolgok, meg minden, de igy ez egy kollektiv f.sag.
  • Giovanni #47697
    Itt a replay, amit tegnap ígértem:

replay
  • DTap
    Köszönöm szépen mindenkinek!
  • 72TSanyi
    Endurace futamosok! Néztétek a
    OATAS forumban a 107%-os szabályra vonatkozó dolgot? 3:44.7-re hozták ki a 107%-ot LTS osztálynál, de nekem nem volt érthető a cikkben, hogy mi van azokkal, akik ennél rosszabb köridőt futnak. Lécci nézzetek utána, hogy mire is gondoltak. Thx.
  • gordon 24
    Ja van már kettő.. Eddig az tetszik jobban amit te mutatál a másik elég gagyi.. Majd megnézem ezt is. Amelyik jó azzal tolom..

Persze a bajnokságban is majd döntenünk kell erről. 2009-től nekünk is ezekkel menni! Persze ha addigra lesz még liga meg ezzel a játékkal játszunk..
  • B Lori
    Ez meg a superspeedway.net COT Mod lesz,Péter válogathatsz :))
  • B Lori
    Na ez nem mukodik akkor itt http://www.revampedreloaded.com/reloaded/
  • B Lori
    Van új revamped Lowes All Star verzió
  • B Lori
    BSZ Dénes :)
  • B Lori
    Akkor jó....nálam akkoris az Impala helyett inkább a
  • 72TSanyi
  • Giovanni #47687
    mazda, saját settel 3:37.7xx 197mph draft nélkül
  • 72TSanyi
    Erről kaptál valami bővebb infót? (szerver ip, jelszó stb.)
    Én sajna még csak nemrég regeltem az OATAS fórumába, így levelet sem kaptam még a versennyel kapcsolatban.
  • 72TSanyi
    Az alap fast settel (ami 194mph-t tud az egyenesekben) azzal nekem is 3:48:xxx a csúcs. Szóval egy használhatóbb setre nekem szükségem lenne.
    Toyotával egy teamredline oldalról szedett GH settel elsőre 3:40-et lehetett futni, szóval az tényleg sokkal gyorsabb autó erre a pályára....
  • 72TSanyi
    Vazeeeee, nem az volt, hogy ma van a 24 órás futamunk? Mintha 19-ét emlegettek volna....
    Már kezdtem parázni, hogy sehol senki msn-en vagy hasonlón. Erre most látom, hogy jún. 9-re van kiírva a verseny.
    Na mindegy, legalább intenzíven gyakoroltam.
  • gordon 24
    Szerintem szép ez: