51527
-
Marki.. #13365 LOL -
#13364 Off: Baumgartner indul vasárnap a Forma1-en! -
#13363 Ja, de asszem régebben megyeztünk hogy a verseny közepén nem blokkolgatunk meg mittomén mert csak baj lesz belőle
Én kétszer is mögéd kerültem Sanzik aztán meg is kaptam a blokkot a célegyenesben, de aztán 2esből kijövet meg mindkétszer megelőztelek, pont mert a blokkolás miatt szar ivre keveredtél, szal nemtom megérte-e. -
#13362 igen sajnos :) Engem nem a 3. hely érdekel(t) de amilyen peches vagyok mostanában annak is örülök ha végigérek.. -
#13361 ilyenért szerintem nem kell elnézést kérni még jó hogy véded a poziciódat. Amíg vki sportszerűen teszi nem lehet gond. -
#13360 ha esetleg en loklek ki veglegesen senki nem mossa le rolam,hogy nem direkt volt, mivel eleg szorosan vagyunk egymashoz a bajnoksagban :) -
#13359 amugy elnezest mindenkitol aki ugy erezte,hogy gyorsabb es feltartom,de akivel koron belul voltam azokat csak ugy tudtam tartani,hogy zartam eleg hamar az iveket,bar ez sem sikerult mindig...
lassu voltam magamhoz kepest egy kicsit es a palyat sem ereztem egesz verseny alatt ugy ahogy kene -
#13358 aha ok nem gond ilyen előfordul.
-
#13357 FF kormanyok topicban egy srac MOMO Forcot hirdet 35 ropiert ha valakit erdekel:) -
#13356 131. kor volt asszem,biztos,hogy te voltal en akkor a koccanastol kisodrottam es vissza is estem vagy 3-4 helyet,de ahogy neztem most a replayt a te autodon nem utott nagyot,vagy lag is lehettet azert nem erezted -
ShaiHulud #13355 ott meg mindketten koronbelul voltunk es en is azert harcoltam hogy ne kapjak kort mert norbiek mar ott jottek mogottunk..nezd meg replayt es ott nyomjal S betut. -
ShaiHulud #13354 86.korben kozel nem votlam lekorozott..ezt biza benezted ocsem...150 ven valahanyadik korben kaptam eghy kort... -
#13353 Mert én olyan vagyok igaz? -
#13352 Na most megnézi a replayt és majd jól megóv téged is:)))
Ilyenkor ha nem problémázik akkor nem kell neki szólni:DDD -
#13351 Nem is emlékszem rá biztos velem volt? -
#13350 Atesz!
Egyik restartnal radfutotam es megpockoltelek kicsit,akkor ugyan nem mondtam,de most utolag elnezest kerek,remelem nem lett belolle hatranyod. -
#13349 Igen de egyszerűen felnyomott a falra mintha ott sem lettem volna. Hihetetlen mennyire nem képes kontrollálni magát. Ha engem enyit szídtak volna és ennyi balesetett okozok már rég kiléptem volna a bajnokságból. -
#13348 Veled akadt össze úgy hogy felrepültetek?, csak a tükörben láttam és örültem, hogy nem vagyok ott:) -
#13347 Nekem meg tönkretette a versenyemet pont mikor téged köröztünk. Pedig szerintem dobogós lehettem volna mert jól mentem. -
#13346 Az igaz, hogy amikor megjelenik a tükörben nagyon hamar elengedem:D
Tegnap is amikor elengedtem úgy vágott be elém, hogy fékeznem kellett, hogy ne lökjön meg. -
#13345 inkább egy kizárás a bajnokságból szerintem mert egyértelmű hogy semmit nem tanult még mindig belemegy olyan manőverekbe amiket nem tud végrehajtani.
Szerintem nem való ide az egésze mezőny retteg tőle mindenki azon van nehogy az ő közelében legyen. Szerintem ez így nem megoldás. -
#13344 gyenge! én tartom azért még mindig a csúcsot! :)) -
#13343 :) buli :) -
#13342 Petya azért lépett ki mert megsértődött, hogy büntetést kapott amiért megelőzött sárga alatt?
Kijöttem a pitből mondták, hogy HaZso mögé menjek Petya elé, nagy nehezen befurakszok erre belülről megelőz, nagy nehezen vissza előzöm, erre megint elszáguld.
Most megint sokat ütközött, lehet, hogy ráférne megint egy figyelmeztetés. -
#13341 Baj, hogy amíg a pitben voltál tovább mentem?:) -
#13340 35 Speeding in pits
Toya, nem száguldozunk a pitben:PP
-
#13339 Engem azért mikor körözni akartalak elég jól feltartottál. -
#13338 Naja...Lehet hogy nem rossz pilóta, de ha olyan jó lenne, akkor a F3000-ben is felmutathatna már valamit. Most még arra sem foghatja, hogy nincs jó kocsija... -
#13337 hálistennek....:) csodálkozom hogy a papája nem vette meg neki :D -
#13336 :-D -
#13335 A tegnapi futamról:
Az volt a tervem, hogy elég óvatosan megyek, nem megyek bele semmi erősködésbe, inkább lemaradok, majd sárgával visszajövök a mezőny elejéhez. Így az elején elég hamar elengedtem embereket, szépen körözgettem hátul. Folyamatosan jöttek a sárgák, jöttek föl mögém a lekörözöttek. Aztán..
86.kör: S Hulud már lekörözött versenyző, előttem ment, de nem engedett el, hiába volt törött autója. Ekkor megcsúszik a cégegyenesbe fordulva előttem, befelé sodródik, majd visszaváltva gyorsít mellém és az egyenes végén belülről kilök. Ezzel körhátrányba kerültem. A rövid pályán ezzel el is ment a versenyem.
93.kör: indulunk sárgánál, itt még azt reméltem, hogy talán hamar jön még egy sárga, és akkor esetleg visszakaphatom a körhátrányt, de az eleje elúzott.
116.kör: a sárga rajtja után elfékeztem az első kanyart és kisodródtam. Ez volt az egyetlen eset, amikor sárgánál gond volt velem, máskor - az én autómból nézve - nem húzodtam fel, nem mentem előre. Esélyem sem volt, mert mindig volt előttem még lekörözött.
125.kör: Hazso utólért, majd a célegyenesbe fordulva kicsit belülre jött. Aztán nem tartotta a belső ívet, hanem folyamatosan szorított fel a palánkra, majd hátulról belémhajtott, megpörögtem és összetört a kocsi háta. Megint egy kör. Egyébként elengedtem volna, ha belülre jön. Mindenkit elengedtem. Peter Silver elkeseredése itt jön be: a pörgésből lefelé csúszó autómat megkoccolta, és így törte tropára az autóját. Nem túl sokat tehettem, forogtam, mint kurva a lavórban.
143.kör: Alex utólér, és belémhajt hátulról, megint pörgés. Azonos tempóval mentünk előtte, nem értettem, hogy miért jött nekem.
153.kör: Marki belülre húz, és felvágódom a falra, szerencsére itt nincs pörgés.
172.kör: V8Man-t több körön át követtem, meg tudtam volna előzni. Láttam, hogy csúszkált már. Aztán a hátsó egyenesben neki ment a falnak, lelassult kicsit. A következő kanyarban előttem megúszik a feneke, belefékez, és ezzel pont elém csúszik, ki is üt.
191.kör: Megint V8Man, megyek előtte, aztán beszúr belülre. Igaz, hogy szerintem ott nem volt hely, de elmegy még egy versenybalesetnek. Ami érdekes, hogy ekkor a mögöttem lévőnek 2 kör hátránya volt hozzám képest. Nekem kilukadt a tank, elfolyt a benzin, vontattani kellett magam, és így szépen felhozta a két kört, elém került.
Mivel ez csak a 2. futamom, és a bajnokságban eléggé hátul vagyok, óvni nem fogok.
Várom a köv. pénteket, és majd újra próbálkozom. -
#13334 magyar orvosok ? lool ! megműtik farkasvagságra :))))))))))))))))))) -
#13333 Off: Mégsem fog Zsozso versenyezni...nincs meg a F1-es licence -
#13332 A magyar egészségügyet ismerve, inkább ledobják a hordágyról, így minkét lábát eltörve tuti, hogy kiütik a F1-ből :-))) -
#13331 Szerintetek a magyar orvosok kiengedik Firman-t ha Baumgartnernek ekkora esélye van indulni? :DDDDDDDDD -
#13330 héjjjj az nagyon zsír skin ! kié ? :) -
#13329 Off: A ma délelőtti első szabadedzésen Firman balesetet szenvedett és korházba szállították. Nem hivatalos hírek szerint ezért a mai hivatalos időmérőn Firman helyett Baumgartner Zsolt indúl. Ha Firmant nem engedik vasárnap volánhoz, akkor megtörhet a jég!
Az első magyar az F1-ben? -
#13328 Sziasztok!Sorry hogy tegnap nem voltam, de az előző este nagyon belemelegedtem a spotterhangok elkészítésébe, és nem tudtam aludni reggel meg meló volt.Estére kicsit összerogytam.Viszont pár napon belül elkészül a teljes magyarosítása a spotterhangoknak.Szal azért megérte tán :DDDD üdv mindenkinek!!!!! -
#13327 Ennyi kötekedő manuszt!! :))) Hát még ha úgy csináltam volna a képet, hogy látszik a szélvédőn a taurus felirat, amiből kiderül, hogy Ford Mustang alapra van ráhúzva az egész. Persze, hogy nem jó. De 30 perc alatt dobtam gyorsba össze, majd csak most ketdem csinálni. Különben is, ha elkészül semmire nem lesz jó, maximium szép lesz. Úgy lesz belőle Ferrari, hogy szedtem le Testarossa képeket a netről, és megpróbálom olyanná alakítani. -
Toya #13326 De pontosan így értettem.