51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ShaiHulud
    gondolom toya ugy erti hogy mivel a chevy nek pontiacnak fordnak dodgenak is mas mas a felepitese a jatekon belul is es a merci skin egy fajta ra van megbuheralva...es ez nem az..szal pl csak pontiachoz lenne passzentos vagy chevyhez....vagy nem igy ?:D
  • V8Man
    Mert leginkább ezek vannak az igazi NASCAR-ban... :-)
  • Toya
    Ja csak jelzem, hogy rossz alapra van ráhúzva a skin (Dodge, Chevy, Pontiac).
    A lökhárítónál látszik, hogy nem stimmel.
  • Alexease
    Mar piros...
  • Alexease
    Az utolso sarga elott, mar ugy kellett hogy menekuljek;) Minden kanyarban, fustoltek a gumik:))
    Bar az csak azert volt, mert keson mentem ki a pitbe, sokat kalapaltak, es amiikor kijottem, mar elindult a mezony;))
  • Toya
    Hogy lesz ebből Ferrari?
  • Alexease
    Eleg durva;) De ha nincs ennyi, meg en is kort kapok;DDDDDDDDD
  • ShaiHulud
    Caution Flags: 14 (56 laps)
    aze ez kemeny:D
  • ShaiHulud
    http://web.axelero.hu/mortel1/Richmond_bajnoki.html
  • Giovanni #13316
    Akkor azért rohantál :-D
  • Met
    Éppen becsúsztam a 10. helyre:)
  • petesilver
    Nem óvok, mert nem érdekel, és nem is mentem jól, de! Azéé szerettem volna végig menni, mert érdekelt volna, ki mit művel a versenyen, de Dorian akciója elkeserytett. Nem tudom, mi a szöszt csinált, de úgy talált telibe , hogy felküldött szemből a pitbejárat falára, autó egyből tropa. Kűzdöttem a roncsommal hősiesen, megérdemeltem volna, hogy célba érjek :((((((((
  • petesilver
    Ez nem egy Mercedes Template egészen véletlenül ?
    De! Edgar Ruiz Merci Template. De mint írtam: Egyenlőre csak vázlat, még nagyon sokat fog módosulni! Amúgy a tied nem gyári Papyrus véletlenül? Szerintem feltünő a hasonlóság!! :))))
  • Toya
    Ez nem egy Mercedes Template egészen véletlenül ?
    Szerintem feltünő a hasonlóság mondjuk ezzel.

• Met
    Ne csináld már, Te is Ferrári, ehhh
    Hova keveredtem.
  • petesilver
    Egyenlőre csak vázlat, még nagyon sokat fog módosulni:
  • Met
    Csúszott mint állat:D
  • Jacek
    Tegnap regi szep nascaros idoket idezo F1 futam volt:PPPPPPPPPPPPPP
  • Jacek
    MET merre vagy?:)))
  • Alexease
    Fent van;)
  • ShaiHulud
    akkor ejnyebejnyemar Alex :DDDDD no problemo...de akkor is :DD idoben kell megirni...24 oran belul az is ott van a szabalyzatban! thx, sorry ha itt baszogatok egyeseket de muszaj:D
  • Marki..
    Én úgy tudom, hogy már elküldte tegnap.
  • Alexease
    Megirta, csak en nem tettem meg fel;(( Sorry...
  • ShaiHulud
    ejnyebejnyemar....hat nem igaz hogy azt sem tudjak egyesek megcsinalni ami a szabalyok szerint kotelezo lenne NORBI!!! :D velemenyeket mi a turoert nem irod??? KOTELEZO ERTED!!?!?! vagy akkor legyel mindig 4. es akkor nem kell irnod:D pedig Talladeganal mar azt hittem vegre megint lesz sok beszamolo...erre tessek megint only 2 db...szal ez ellen surgosen kene vmit tenni...thx
  • Giovanni #13300
    zsUpsz
  • Petya777
    ez nagyon szép
  • Giovanni #13298
    Wow...ez tényleg jól néz ki...hm...
  • Toya

Nem gyenge ez a kocsi :-)
  • Giovanni #13296
    Hát igen, biztos mindenki gyakorol :-)
  • Met
    Nagyon nem megy ma ez a topic. Na majd pénteken:D
  • Giovanni #13294
    AbrakadUPra :-)
  • ibronk
    Szerintem nem, inkább azért mert aztmondták hogy csiter...
  • ibronk
    Még egy szót az unrealistic dologhoz. A topicban amit annak idején indítottam többet elkezdték fejtegetni a "valóságot". Olyanokkal példáloztak hogy pl. a gokartban a pozitiv camber is elképzelhető, mert a pályán, valamiféle torzulás miatt negativ fog keletkezni mindenképp, és még hasonló ilyen dolgokkal amit elég nehéz felfogni :D Szal a lényeg hogy alapvetően egy csomó dolog nem müködik valósághűen, és nem is fog, ezért aki állítgatja a setupot, és fokozatosan sikerül javulást elérni, az valószínüleg valami unrealistic rész miatt lesz. A téma végülis ott ért véget hogy: "If your set up is allowed by the Sim in the garage.............use it."
    Tehát ha a jaték engedi az adott értékeket akkor használjuk, és szerintem ez teljesen jogos. Elvégre mindenkinek ott lehetőség hogy állítgasson. Van aki megteszi, van aki nem. Ettől még aki megteszi nem csiter. Szerintem a probléma ott kezdődik, ahol az LFS-ben is. Ha a setup fáljt valami editorral megnyiva olyan értékeket állítanak be amit a játékban nem lehet. Mert ez tényleg megszünteti az egyenlő esélyeket.
    A lényeg hogy a setup képernyő mindenkinek ugyan az, lehet probálkozni, és ami a csuszka két vége között van, azt nyugott szívvel használja, ha az adott érték olyan egy valós nascar kocsin, ha nem.
  • ibronk
    Nyilván. Ezért is irtam bele előtte hogy szerintem.
  • Toya
    Nem.
  • DGray
    Lenne még egy kérdésem. Én Németországból játszom, és a servernek csak 64kbs a sávszélessége felém. Ez nem baj, mert általában 100 alatti a ping, mint most is.
    Kedd este is normálisan indult, de aztán felment 1000 fölé!!

Ilyenkor egy linux serveren keresztül is be tudok lépni (forwardolom az UDP portokat) és akkor a ping újra normális.

Előfordulhat, hogy valaki a játék ideje alatt használja a külföldi sávszélességét a servernek?
  • ShaiHulud
    habakUP
  • Petya777
    nálam is
  • Toya
    http://www.onlineracin.com/pwf/download.asp?cid=4

Itten vagyon egy új Project Wildfire pálya.
    Ezt mindenki tudja használni patch ide-patch oda.
    Ez a Project Wildfire új címe is.
  • Giovanni #13285
    Ez a probléma nálam is fennáll. Időnként nem jelenik meg 1-1 kocsi festése. Kb 1 hónapja tapasztaltam ezt, és azt hittem nálam van a hiba. De azóta volt gépcserém is, format c is, újrainstallálás, és a probléma akkor is jelentkezett.