51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • sanzik
    en is kaptam az elobb....
  • Met
    Cikk róla
  • Met
    kb 3000Ft/év
  • Tibre
    És pontosan mennyibe kerül?
  • Giovanni #13401
    hogy lehet leellenőrizni?
  • Met
    Valaki akinek benn vagyok a mail listájában vírust küldözget nekem, ezt az új fajta férgeset.
  • Met
    Be lehet lépni a bajnokságba csak eleve pont hátránnyal kezdesz. A szerver kedden és pénteken a miénk, 20.00-tól él. Fizetős lesz.
  • Tibre
    Re all!
    Rég nem írtam ide,de meghibásodott a kormányom és nem tudtam játszani :(.Most viszont talán összejött a pénz egy újra,és az érdekelne,hogy belehet még lépni a bajnokságba,és ha igen,kell fizetni a szerverért,lehet,hogy már régebben levolt írva,de lusta vagyok visszaolvasni pár ezer hozzászólást :).Vmint,hogy még mindig este 9-10-kor indulnak a versenyek?
    Thx.
  • HaZso
    Közületek még ki megy ki holnap a Hungaroringre rajtam kívül? :)
  • Mnemomic
    Na először is. Ezt a hangnemet kevés embertől tűröm el és te nem vagy köztük főleg a korkülönbség miatt is.

Nem arról van szó hogy utolérsz-e a bajnokságban. Csak őszíntén szólva tele van a tököm veled hogy állandóan balesetett csinálsz a többiek félnek tőled és még te vagy felháborodva.

Hihetetlen hogy még mindig nem fogtad fel hogy itt a másikra is kellene figyelni.

Megmondom őszíntén remélem hogy minél hamarabb ki leszel zárva a bajnokságból és nem azért akarom mert félnék tőled a bajnokság szempontjából egyszerűen nem vagy idevaló.
  • sanzik
    mindenkinek joga van ovni,ha te ugy erzed teged serelem ert te is megteheted....

ha Atesz nem keveredik ossze veled valoszinu,most visszavette volna a 3. helyet a bajnoksagban tolem,de legalabb is szorosabb lett volna a pontverseny

teljesen jogos,hogy elvarja,azt ,hogy aki elrontotta a futamat az viselje a kovetkezmenyeket
    ezen nem kene kiakadnod
  • Petya777
    De mondjuk megkérdezhetnéd Alexot is. Egyébként Shai meg Atyka is kilökött, de nme haragszom rájuk, mivel versenybaleset volt...
  • Petya777
    Hát nem tudom, szerintem CAlifornáiban, meg már nagyon jó ideje a tétraceken elég normálisan versenyzek, most volt egy kis zűröm Atesszal, de ezt nagyon neéz lett volna védeni. Egyébként addig - kérdezd meg mondjuk Markit vagy Atykát - teljesen normálisan mentem.
  • sanzik
    Petya,inkabb azon kellene filoznod miert van az,hogy egy paran rettegnek mikor meglatnak teged a tukorben ?!?!

Ugy tunik vannak akikel szemben szuksegesek az ovasok ,ahoz,hogy maradjon bennuk egy kis onfegyelem ahelyet,hogy felelotlen stilusukkal masok jatekat teszik tonkre.
  • Petya777
    Komolyan mondom, nevetséges vagy. Senki sem óv meg senkit, csak te engem. Engem is kilöktek kétszer is, mégsem óvok senkit, és egyébként nem vol tott sok hely, és nekem sokkal jobban szarrá ment a kocsim. Szánalmas vagy, ezzel semmit sem segítessz magadon mert úgysem érnélek utól a bajnokságban.
  • Giovanni #13390
    Jó kis rípléjek :-))
  • sanzik
    az szandekos volt termeszetesen
    nem hagytam helyet mert nem akartam ,hogy elmenj,de ennek ellenere siman megeloztel egy kanyarral kesobb es nem akadalyoztalak mikor tiszta elozesi helyzetben voltal

az,hogy 5 meterrel mogottem kikukucskalsz az egyenesben,az hol erdekel enegem ?
  • ibronk
    Nem, azt hogy mikor kinéztem mögüled a célegyenesben, letértél az ivedről, hogy elém menj. De semmi gáz nincsen, simán belefért, csak valahogy előkerült a szó aztán...érted:)
  • ibronk
    Itt vagy egy kis replay pack, annak akit esetleg érdekel.
    Van bent két szép csuszás, egy durva baleset a practieről, és a qualify köröm
  • sanzik
    ha a blokkolast arra erted,hogy befekeztem hirtelen,az nem hiszem,hogy szandekos volt reszemrol
    ellenben en minden korben valoszinu elobb fekeztem es kesobb kezdtem a kigyorsitast mint mondjuk te
    ez nem blokkolas ,nekem ez volt a versenytempom ennyit tudtam,ha gyorsabb vagy ahogy a pelda is mutatja meg tudsz elozni,de lehuzodni nem fogok senki elol meg abban a tudatban sem,hogy joval gyorsabb van mogottem
    ha mindenkit elengedek a biztonsag kedveert aki kicsit is gyorsabb nem lettem volna a 4.
    szoval lehet mogottem akarki isten kiraly ,elozzon meg ha gyorsabb,ameg tudom ugyis zarom elotte az iveket,ha meg melletem van nem fogom rahuzni de nem fogok megremulni attol sem hogy nyomja-e tovabb

mellesleg errol ugyan nincs statisztika,de erzesem szerint nem sok baleset fuzodik a nevemhez.....:)
  • Giovanni #13385
    Jah emléxem, talán 99-ben volt
  • ibronk
    Köszi! Kicsit arra Schumi-Hakkinen esetre emlékeztet eccer régen spaban a hosszu egyenes végén :)
    Jól sikerült :D
  • Giovanni #13383
    Amúgy ott szerettem volna lehúzódni, de a külső ívre nem tudtam menni...Gondoltam akkor megyek a belsőre, erre jössz Te lentről. Őszintén szólva hirtelen nem tudtam hol is vagyok :-)))
  • Giovanni #13382
    Inkább ide rakom, így biztosabb

letölt
  • ibronk
    Ez lesz az. Megtennéd hogy kivágod ezt a részt, és elkülöd nekem? :)
  • Giovanni #13380
    Erre gondolsz? :-)

• ibronk
    Gio az hányadik körben volt amikor egy restart után a hátsó egyenesben Ateszt engedted el kivül, én meg belül elmentem?
  • Mnemomic
    Ja ok azért voltam bizonytalan mert nekem lett címezve :)

• Met
    Csak vicceltem :DD
    Sanzik se vette komolyan
  • ibronk
    Dehogyis, szósincs róla.
    Az első bekezdést neked írtam. De nem azért mert bármi történt volna, hanem csak mert irtad hogy lehet, ha sportszerü. De én ugyemlékszem hogy régebben megbeszéltük itt közösen, hogy a verseny közepén nem szivatjuk egymást, mert csak baleset lesz a vége, ugye pont azért mert nem az 50. körben dől el a futam, hanem a legvégén.
    A második rész ment Sanziknak ahogy a ragozás és a név leirása is mutatja :P
  • Alexease
    Csak ne zuzzon ossze senkit:) Bar, biztos mondtak neki, eleg ha csak korbe-korbe mesz;D
  • Mnemomic
    Ja amúgy jó volt nézni Zsoltit azért más így nézni az F1-et :) Igaz hogy világklasszis talán soha nem lesz belőle de azért jó érzés :)
  • Mnemomic
    Na most ezt vagy Sanziknak írtad vagy nekem nem tudom..
  • Mnemomic
    Nem tudom miről beszélsz de biztos nem voltam sportszerűtlen ha arra akarsz kilyukadni.
  • Giovanni #13371
    Az RTL klub közvetíti a F1-et, és nem tudnak semmit, holott kinn vannak a pályán is... Elég ciki!
    Az időmérő előtti 15 perces bemelegítésen B.ZS 1:26.346-al a 16. időt futotta.
  • petesilver
    A héten magam alatt voltam egyéb okokból, és a pályát sem megtanulni nem tudtam, se ráérezni. Aztán a versenyre jöttem rá a hibára, kijavítottam, de a versenyen már nem mertem nyomni, mert nem teszteltem az ötletet. Atezs repülését én páholyból néztem, naggyon szép volt, és nagyon sajnáltam is! Petyáról annyit, hogy karambolozott, elmentem mellette, célvonal, utána sárga alatt elhúzva mellettem megelőz külső íven, és kirakta a megyek a pitbe feliratot, nekem meg a spotter mondta, hogy előzzem meg. Uramatyám, de zavarba voltam!! Kívülről nem tudtam elmenni, belülről meg féltem, hogy ledarál ahogy kiáll a pitbe, és majd neki lesz elege belőlem, hogy miért előzöm, mikor írta, hogy kiáll! Eh! Dorian mellett lassítottam, elmentem lehúzódva, aztán meglepetésemre csak eltalált. Úgyhogy nem én pöcköltem meg, az tuti! Hát ez van! A 100-ik kör után, amikor már sűrűbb volt az egész, élvezet volt nézni hátulról a versenyt, meg a helyezkedéseket! Sanziknak üzenem, hogy most Dejavu volt rendesen! Mint amikor elkezdtem a bajnokságot: óvatosan hátul, mindenkit engedve versenyezni, és garantált, hogy nem fejezem be! Úgyhogy marad a sikeresebb felállás: megyek mint atom, és kűzdjön mindenki olyan keményen a megelőzésemmel, amilyen keményen szerintem csak Code tud kűzdeni a pozícióért!!!
  • Giovanni #13369
    Aham, már láttam a műholdason. Baromi szerencséjük volt a fotósoknak!
  • Marki..
    Firman crash

Ez tényleg nagyon-nagyon durva
  • Giovanni #13367
    Most miért nem örültök neki? :-))
    Forma 1-ben az álmos ovis :-))
  • Marki..
    Inkább Petya :)))