51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya
    Te ez embertelen lett.
    Csak gratulálni tudok.
  • petesilver
    Nem :)) 16 éve szenvedek ettől a szartól, az a neve, hogy látótér kieséses szemmigrén. Durva, de már vége hálistennek! Amúgy felraktam a festést a nascarnet-re, és nagyon népszerű! :))))
  • Met
    Szerintem attól lett rosszul.
    Ti is biztos folyamatosan gyógyszert szedtek, vagy génmanipuláltka vagytok és már immunisak vagytok rá:)
  • Marki..
    Uhh, remélem nem a Ferrari készítésétől lettél rosszul, amúgy nagyon szép.
  • Met
    Rosszul lettél? Mitől? Biztos sok volt tegnap a parádé:D
  • petesilver
    Met, Márki. Bocsi,hogy nem válaszoltam, de rosszul lettem, és csak most tértem magamhoz a gyógyszerektől.
  • Met
    Nekem éppen ott van az ideális ív ahova éppen kisodródok:D
  • Met
    Ahha, akkor ha telecsikozom neki a pályát és a füvet szabadon hagyom neki akkor ott fog menni?:D
  • Marki..
    Norbi azért kapcsolja be, hogy még véletlenül se azon menjen :)))
  • ibronk
    Jah, hát nem ott ahova a program rajzolja többnyire, azért jó
  • Met
    Úgy értelmeztem Petya írását, hogy Ő nem használja és ezzel próbálja azt cáfolni, hogy csak az íven bír haladni, tehát ha nem látja akkor nem is tudja követni.
    Úgy látszik rosszul fogalmaztam.
    Arra próbáltam célozni, hogy egy jobb versenyző a segítség nélkül is tudja hol van az ideális ív.
  • ibronk
    Csak ugy írtad mint ha azt sem lehetne.
  • Met
    Tudom és használom is mint ahogy Te is.
  • ibronk
    Khm. Az iv látása engedélyezett:P
  • petesilver
    End:
  • Met
    Nem az a lényeg, hogy használod e vagy nem. Annélkül is lehet az ívet követni, hogy látnád.
    Az a baj, hogy ha melléd ér egy autó akkor azt Te nem veszed figyelembe, továbbra is követed az ívet attól függetlenül, hogy nekimész a másiknak vagy nem.
    Azt már elérted, hogy ha meglátnak a tükörben akkor rögtön elengednek, de arra ne számítsál, hogy lefékeznek csak azért mert az íven akarsz menni.
  • Giovanni #13429
    Na leszedtem a 4.0-t és meg is crackeltem.
    Köszi az infót és a segítséget!
  • Giovanni #13428
    Kösz, most szedtem le a 3.0 verziót DC-ről :-)
  • Petya777
    nem hasznűlok semmilyen segítséget
  • Jacek
    www.soundforge.com onnan le a Vegas 4.0 demo
    utanna www.astalavista.com ott keresel egy cracket es ott a full Vegas.
  • petesilver
    Gio ICQ!
  • ibronk
    Hm, mi a közös az összes esetben?
    Mindig rá az ivre, tehát.......degecen lakok :P
  • Giovanni #13423
    Köszi, erről még nem is hallottam!
  • petesilver
    Jacekot keresd meg, a Vegas Video mindent ver, amit ő használ!
  • Giovanni #13421
    Win movie maker, ugye viccelsz? :-)))
  • [HUN]PAStheLoD
    ulead video studio
    widows movie maker :)
  • Giovanni #13419
    Jó reggelt! :-)
    Tudnátok mondani nekem egy valóban jó videószerkesztő progit, Premieren kívűl?
  • ShaiHulud
    "...A végére a 6. helyen végeztem, ami tökéletes..." (Alexease)

Te nem 5. lettel veletlenul ?:D
  • Met
    A Ferrári sose lesz jó minőségű
  • Met
    Vettem a fáradtságot és végignéztem a replayt Petya mikor és kivel ütközött, csak az olyan eseteket írtam fel amiben szerintem Ő volt a hibás. Erősen lagzott, szóval lehet, hogy nem mindent láttam.

60.kör Atyka belül íven, Petya kívül= simán rámegy az ívre, ezzel Atykát kilöki úgy látszik Petya csak az íven tud haladni
    93.kör Atesz kívül íven Petya belül= simán ráhúzza Ateszra aki a faltól nem is tudott volna menekülni, megint csak az íven haladás volt a cél
    111.kör Én elöl Petya mögöttem= kanyar bejáratnál fékezek Ő hátulról simán felöklel, de priviben megkérdezte, hogy vagyok
    117.kör Shai belül Petya kívül íven= Shai bemegy mellé a fél autó már melette van amikor Petya ráhúzza csupán azért mert Ő az íven akar menni

Az én megítélésem szerint minden esetben jól lehetett látni a tükörből, hogy mellette van egy másik autó de a Spotter is biztos figyelmeztette.

Petya nem azért gyüjtöttem ezeket ki mert ellened vagyok, hanem azért, hogy jó lenne ha megértenéd, hogy ha melletted van egy vagy több autó akkor nincs ideális ív amit követni kell. Volt olyan, hogy 3 autó volt egymás mellett a kanyarban és elfértünk Te nem férsz el ha van ott még egy autó?
  • petesilver

• petesilver
    Remélem ez már a jó minőség lesz! :

• Met
    Vélemény: No Comment
  • petesilver
    Norbi Ferrarija, ahogyan én csinálnám. Vélemények? Esetleg ha Norbit érdekli, brahiból megfestem ezt az alapot a festésével. A képek:

• Alexease
    En napi 100-150!! kapok. Tele a @#$%$#-m.
    Outlook nyit, es 5 percig kattintgat a Nortonra, hogy igen, toroljed;))
  • Giovanni #13410
  • Met
    Majd mindjárt kapsz, őőő mi is a címed?
  • Giovanni #13408
    Na, én most csináltam vírus ellenőrzést és semmit nem talált. Még ilyen levelet sem kaptam...kop kop kop!
  • Met
    Én már kaptam egy zsákkal, kezdem unni. Lemondom a mail accountomat :D
  • Giovanni #13406
    Köszi, megnézem!