51527
-
Toya #13445 Te ez embertelen lett.
Csak gratulálni tudok. -
#13444 Nem :)) 16 éve szenvedek ettől a szartól, az a neve, hogy látótér kieséses szemmigrén. Durva, de már vége hálistennek! Amúgy felraktam a festést a nascarnet-re, és nagyon népszerű! :)))) -
#13443 Szerintem attól lett rosszul.
Ti is biztos folyamatosan gyógyszert szedtek, vagy génmanipuláltka vagytok és már immunisak vagytok rá:) -
Marki.. #13442 Uhh, remélem nem a Ferrari készítésétől lettél rosszul, amúgy nagyon szép. -
#13441 Rosszul lettél? Mitől? Biztos sok volt tegnap a parádé:D -
#13440 Met, Márki. Bocsi,hogy nem válaszoltam, de rosszul lettem, és csak most tértem magamhoz a gyógyszerektől. -
#13439 Nekem éppen ott van az ideális ív ahova éppen kisodródok:D -
#13438 Ahha, akkor ha telecsikozom neki a pályát és a füvet szabadon hagyom neki akkor ott fog menni?:D -
Marki.. #13437 Norbi azért kapcsolja be, hogy még véletlenül se azon menjen :))) -
#13436 Jah, hát nem ott ahova a program rajzolja többnyire, azért jó -
#13435 Úgy értelmeztem Petya írását, hogy Ő nem használja és ezzel próbálja azt cáfolni, hogy csak az íven bír haladni, tehát ha nem látja akkor nem is tudja követni.
Úgy látszik rosszul fogalmaztam.
Arra próbáltam célozni, hogy egy jobb versenyző a segítség nélkül is tudja hol van az ideális ív. -
#13434 Csak ugy írtad mint ha azt sem lehetne. -
#13433 Tudom és használom is mint ahogy Te is.
-
#13432 Khm. Az iv látása engedélyezett:P -
#13431 End: -
#13430 Nem az a lényeg, hogy használod e vagy nem. Annélkül is lehet az ívet követni, hogy látnád.
Az a baj, hogy ha melléd ér egy autó akkor azt Te nem veszed figyelembe, továbbra is követed az ívet attól függetlenül, hogy nekimész a másiknak vagy nem.
Azt már elérted, hogy ha meglátnak a tükörben akkor rögtön elengednek, de arra ne számítsál, hogy lefékeznek csak azért mert az íven akarsz menni. -
#13429 Na leszedtem a 4.0-t és meg is crackeltem.
Köszi az infót és a segítséget! -
#13428 Kösz, most szedtem le a 3.0 verziót DC-ről :-) -
Petya777 #13427 nem hasznűlok semmilyen segítséget -
#13426 www.soundforge.com onnan le a Vegas 4.0 demo
utanna www.astalavista.com ott keresel egy cracket es ott a full Vegas. -
#13425 Gio ICQ! -
#13424 Hm, mi a közös az összes esetben?
Mindig rá az ivre, tehát.......degecen lakok :P -
#13423 Köszi, erről még nem is hallottam! -
#13422 Jacekot keresd meg, a Vegas Video mindent ver, amit ő használ! -
#13421 Win movie maker, ugye viccelsz? :-))) -
#13420 ulead video studio
widows movie maker :) -
#13419 Jó reggelt! :-)
Tudnátok mondani nekem egy valóban jó videószerkesztő progit, Premieren kívűl? -
ShaiHulud #13418 "...A végére a 6. helyen végeztem, ami tökéletes..." (Alexease)
Te nem 5. lettel veletlenul ?:D -
#13417 A Ferrári sose lesz jó minőségű -
#13416 Vettem a fáradtságot és végignéztem a replayt Petya mikor és kivel ütközött, csak az olyan eseteket írtam fel amiben szerintem Ő volt a hibás. Erősen lagzott, szóval lehet, hogy nem mindent láttam.
60.kör Atyka belül íven, Petya kívül= simán rámegy az ívre, ezzel Atykát kilöki úgy látszik Petya csak az íven tud haladni
93.kör Atesz kívül íven Petya belül= simán ráhúzza Ateszra aki a faltól nem is tudott volna menekülni, megint csak az íven haladás volt a cél
111.kör Én elöl Petya mögöttem= kanyar bejáratnál fékezek Ő hátulról simán felöklel, de priviben megkérdezte, hogy vagyok
117.kör Shai belül Petya kívül íven= Shai bemegy mellé a fél autó már melette van amikor Petya ráhúzza csupán azért mert Ő az íven akar menni
Az én megítélésem szerint minden esetben jól lehetett látni a tükörből, hogy mellette van egy másik autó de a Spotter is biztos figyelmeztette.
Petya nem azért gyüjtöttem ezeket ki mert ellened vagyok, hanem azért, hogy jó lenne ha megértenéd, hogy ha melletted van egy vagy több autó akkor nincs ideális ív amit követni kell. Volt olyan, hogy 3 autó volt egymás mellett a kanyarban és elfértünk Te nem férsz el ha van ott még egy autó? -
-
#13414 Remélem ez már a jó minőség lesz! :
-
#13413 Vélemény: No Comment -
#13412 Norbi Ferrarija, ahogyan én csinálnám. Vélemények? Esetleg ha Norbit érdekli, brahiból megfestem ezt az alapot a festésével. A képek:
-
#13411 En napi 100-150!! kapok. Tele a @#$%$#-m.
Outlook nyit, es 5 percig kattintgat a Nortonra, hogy igen, toroljed;)) -
#13410 -
#13409 Majd mindjárt kapsz, őőő mi is a címed? -
#13408 Na, én most csináltam vírus ellenőrzést és semmit nem talált. Még ilyen levelet sem kaptam...kop kop kop! -
#13407 Én már kaptam egy zsákkal, kezdem unni. Lemondom a mail accountomat :D -
#13406 Köszi, megnézem!