NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ez igaz! Szerintem is az egyik legjobb pontrendszer. Ugy van kitalalva, hogy az egesz szezon alattt, izgalmas, erdekes, valtozatos versenyeket biztositson a NEZOKNEK, es persze a versenyzoknek. Es itt a nezok a fontosak! Itt nem a ponzorokon, a penzen, a reklamon, a csapaton, a markan stb. van a hangsuly, hanem a VERSENYEN. Tipikus Amcsi szorakoztatas. Legjobb😊) Lsd. pl. a palyak kialakitasat.
Ha pontozunk majd akkor egyértelmûen a Nascar pontrenszert kell alapul venni.
Messze a legjobban kidolgozott és a legszorosabb versenyt biztosítja egy egész szezonon át.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

FREAK
a pontok összeírása max tájékoztató jellegû, semmi bajnoki célok nincsenek

de ha ez nem tetszik, akkor számolhatjuk a helyezések átlagát is, így az sem gond, ha valaki kimarad néha

Riszpekk

en ugysem azert versenyzem mert annyira erdekel a pont😊 nekem ez egy regi gyerek kori es almom hogy egyszer majd multiplayerben ugy nyomom a nascart hogy a tobbi versenyzo nem a hulye gep, hanem human controlled😊 igy sokkal eletszagubb😊 szal en elvezem meg akkor is ha kozben a palyan nagyreszt egyedul korozgetek mint most poconon😊 mert tudom hogy valahol a palya tulso vegen ott megy a tobbi ember altal iranyitott kocsi😊 es ez jo erzessel tolt el😊

ehe 😊 a kis pokeros😊

sanzik
csak bloffoltem,nincs meg 😄DD
a szambol vetted ki a szot😊)

tolem!😊

Met
Tõlem😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sanzik
nekem meg van az eddigi osszes verseny replay meg vegerednmeny lementve,akkor most felrakjuk azokat is az oldalra es szamoljuk ujra a pontokat ? 😊)
igy "regisztralva" lenne az is..
hat ez valoszinu hogy igy lesz😞

Met
A számból vetted ki a szót😄

sanzik
most is szepen megyunk palyarol palyara,azert mert nem olyan sorrendben ahogy a jatekben szerepelnek annak nem hiszem,hogy sok jelentosege van
azt meg elarulom mar most,hogy a bajnoksagban is lesz olyan,hogy nem tud valaki indulni minden futamon,mert ugyis lesz olyan akinek kozbe jon esetleg valami
Met
Esetleg annyiban különbözik, hogy az utolsó két verseny pontjainak lehet utána nézni😊
Mondjuk örülnék neki ha Watkins Glen meg lenne mert ott negyedik lettem. Igaz a megmaradt 4-bõl lettem a negyedik (vagyis utolsó mint mindíg) de azért még is csak több pontot kaptam.

csak annyiban hogy az elozo ketto eredmenyei vannak fent a nascarracers honlapon 😊 ergo az elozo kettotol van "regisztralva". valaki ezt a szot hasznalta meg regebben itt a forumon 😊

sanzik
nincs gond reszemrol,nem is felteteleztem a rosszindulatot csak az en szemszogembol olyan furcsanak tunt hogy "csak 1 futamon vettem reszt"

meg nem tudom miben kulonbozott az utolso ket vereseny az elotte levo tobbitol,na de ez most nem is erdekes... 😊
Várjatok még azzal a bajnoksággal.
Igérem rákérdezek a dologra ahogy a rendszergazdánk online lesz, ez úgy is több bandát is érint (HGPLM, LFS, Nascar Racers).

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

na meg bajnoksagon restart sem lesz/kene...

Met
Ha bajnokság lenne akkor szépen mennénk pályáról pályára. Nem lenne az, hogy ez a pálya a múltkor nem jött be menjünk rajta újból.
A bajnoki futamokat meg úgy szokás szervezni, hogy mindenki aki nevez el tudjon indulni rajta. Ez nálunk egyenlõre elég nehezen megoldható😊

nem azert irtam mert ezzel barkit is meg akartam volna bantani!! en csak vettem a "faradtsagot" es osszegeztem a pontokat, mert paran kertek hogy alex vezesse a pontokat en meg gondoltam addig itt van hogy mi az allas, a vonal meg azert lett kiemelve hogy aki csak ugy bettoppan a forumra es nem ert a nascarhoz az lassa hogy nem azert van 3 emberke 200 pont alatt mert "bena" hanem mert kevesebb versenyben vett reszt, es igy eleve kevesebb pontot tudott gyujteni! es igen lehet hogy sehol sem voltam... bar nekem is megvan nascar2003 mar miota megjelent warez oldalon, na meg meg anno nascar "1" is megvolt, es mar jo ideje kovetem a forumot csak meg nem irtam , nem volt batorsagom beszallni a futamokba...sorry... szal nem rossz indulatbol irtam a listat ez a lenyeg!!! hisz en meg az ucso vagyok azok kozt akik ott voltak az elmult ket "regisztralt" versenyen. szal ez nekem sem jo..😊

sanzik
de ha mar pontozunk akkor mondhatjuk azt is ,hogy ez mar bajnoksag,mert kulonben mi kell meg ahoz hogy hivatalosan is az legyen?
szerintem csak a pontozas...
Ne szivd mellre nem aljas indokbol kovette el a listat😊)
Pontozasnak semmi ertelme ez csak olyna nem hivatalos dolog😊
sanzik
na most ha nincs egyenlore bajnoksag akkor miert is jo ez a pontozas ?
na nem azert mert eppen en vagyok az utolso csak eleg fura,hogy kivan irva: "aki a vonal alatt van az csak egy versenyen vett reszt"
es ezt pont az irja aki sehol sem volt meg ,mikor en mar regen itt versenyeztem es osszesen hianyoztam kb 2szer
na mind1,de azert erdekes 😊)
Biztosan nincs
ibronk
Ferrari kéne bele

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

FREAK
szerintem nincs, csak a kaszni más

Riszpekk

ibronk
Tényleg amugy a különbözõ gyártok kocsijai között van valami különbség a játékban?

ibronk
Az autófestéseknél a #1 az én kocsim, a #2 pedig Marki, írd be pls, mert látom csak Ferrari van irva mindkettõhöz. Köszi

ugyan a 3.-9. helyig szoros a pont allas , szal barmi lehet meg😊

FREAK
Hát durván szarul áll a szénám 😄DDDD nem baj, New Hampshire-re rágyúrok 😄

Riszpekk

na gyorsan osszeirtam a mostani allast:

1. Mode 360 pont
2. Pumy 340 pont
3. Toya 311 pont
4. X-type 305 pont
5. Norbi 304 pont
6. Alexease 300 pont
7. Marki 298 pont
8. Freak 294 pont
9. ShaiHulud 288 pont
--------------------- <- aki a vonal alatt van az csak 1 versenyen vett reszt

10.Hazso 180 pont
11.Met 142 pont
12.Sanzik 138 pont

jah jo volt, kiralyos

X-Type
Köszi!

Most nézem milyen szoros volt a befutó :-) Jó verseny lehetett

Alexease
De! Fent van😊) Sajnos, csak most tudtam frissiteni. De felkerult az elozo futam erdedmenye, az uj verseny "kiiras", az autod sb.
(Ha valamit elirtam, szoljatok😊))
Nascar Racers
ERdekes, erdekes..
Marmint ezek a statisztikak.
Alexease
De, tervbe van veve😊
De eloszor a site-ot akarom rendbe rakni rendesen. Meg hianyzik jonehany "fontosabb" dolog.
A pontozashoz lehet, hogy irok egy progit, majd kiderul. De addig is jo lenne tudni, hogy mik azok a parameterek, amit erdemes lenne folyamatosan feljegyezni. Pl.
Nev, Rajtszam, Ossz. teljesitett korok, Ossz. Led. Pozicio, Ossz. pontszam.
X-Type
Alex, nem teszed ki az autofestésem? :-)

FREAK
én is ezt mondtam 😄

Riszpekk

Met
Alex, nem vezetnéd a pontozást is? Tudom furcsa, hogy én kérem aki mindíg hátvéd meg semmi jelentõsége, de csak úgy poénból.

X-Type
A problémák azért vannak, hogy tanuljunk belõlük, és hogy megbeszéljük õket. Amúgy talán ez az egyetlen fórum, ahol ez anyázás nélkül megy. Csak így tovább! :-)

Met
Kérhettél volna nyugodtan, biztos mindeki bele egyezett volna.
Azért félünk rendesen nehogy Jacek szindrómába essél😄D
Na jó ez vicc volt
Addig le tudod vinni a kutyát sétálni😄

Alexease
Meg szerencse, hogy nyugodtabb tipus vagyok😊))
Multkor Watkins-en 2 (ketto) kor mentem, a tobbit vegig TV-ztem😊)) Nem volt arcom RS-t kerni, mert en csesztem el, de kemenyen😊)))
Ilyen csak egyszer votl eddig.
Atmeneti megsertodes kicsit tobbszor talan😊
hat eleg szomoru....

Met
Ezeknek a verseny utáni vitáknak gyakran az a vége, hogy az egyik megsértõdik és nem jön többet.
Így is kevesen vagyunk...

jah , nem lehetne hogy altalaban hetfon es penteken legyen race??

Met
Na, visszavittem a pedált, kaptam egy másikat helyette (ennek a kormányával volt valami gond). Ennek is lötyög a pedálja (de nem annyira), azt mondta a csávó, hogy próbáljam ki ha nem jó májusba vigyem vissza mert akkor kapnak racinget.
Majd játék közben kiderül, hogy mit csinál.

amugy New Hamsphireben a versenyen szvsz lesz eleg sok koccolas,kicsuszas meg falhoz csapodas... igy elsore pillantasra...

egyebkent ez igy termeszetes, hogy verseny utan vita van 😊 hisz mindenki egy mas szemszogbol latta a dolgot(hiaba nezi meg replayt az ember) es ezaltal mas a velemenye is egy adott szituaciorol, ami vitahoz vezet..hehe szal amig lesz verseny addig vita is a versenyek utan 😊 csak nem szabad engedni hogy elfajuljon, hisz ez az egesz SZORAKOZAS!! bar felettebb elethu es "beleélõs" 😊

Na gyurjunk New Hampshire-re.
Marmint az utana kovetkezo vitakra😊))