51527
-
#13485 Ahhh, mit talaltam;))
-
#13484 gondoltam -
#13483 Igen, csak nekem az utolsó résszel van gondom:D -
#13482 ha jol tudom van ott a ligaban egy ember aki ezt a reszet intezi,csak a penzt kell elkuldeni neki -
#13481 Én jelentkeznék oda is csak valaki vegye meg a progit nekem:D -
#13480 Én mennék LFS-be, csak kell a progi hozzá valami körülményes módon nem? Mennyi hely van még? -
Toya #13479 Pedig én mindent megtettem :-) -
#13478 Amugy nem direkt volt. Csak epp egyszerre tettuk be;) Azt hittem 2x rakta fel mar megint a forum.:) -
ShaiHulud #13477 lol biza:DDDD -
#13476 lol -
#13475 :D -
#13474 -
Toya #13473 Majd én rakok egy megfelelő képet, mielőtt megint az M4-ről szednéd le ;-)
-
#13472 Igen, azt eszrevettem;))
En meg ovatoskodtam, mert mint newbie, gozom nem volt, ki hogy megy, milyen stilusban vezet, milyenek az elozesi, elengedesi szokasok stb.
Volt amikor halottam, hogy valaki dudal, gyorsan lehuzzodtam elengedni, nehogy valami oreg profit feltartsak:DDDDDDD Aztan elment, jol ki is csuszott elottem. Utana rajottem, hogy nem o dudalt, hanem az utcarol jott a hang;DDD
De amit eddig lattam, hogy valoszinuleg jo es eredmenyes lesz (itt is) a biztonsagos, turemes, "monoton" jo vezetes, mert igaz, hogy vannnak szupergyors profik, de vannak akik nagyon gyorsak, egesznap jatszanak, ismerik a palyat, de a hosszabb gyurodest nem birjak;)
Persze ez, mind egy teszt futam utan, vagyis meg semmit nem jelent....
Most hogy jol szet offfoltam a topicot, keresek valami ide valot is;)))) -
#13471 en meg meg is alltam 1x majdnem teljesen,hogy lecsavarjam a kupakot az asvanyvizes uvegrol :)
kulonben azt nem ertettem Alex,hogy akarhanyszor utolertelek mindig elestem,ha nem volt kozelemben senki akkor meg tok jol mentem :)) -
ShaiHulud #13470 -
#13469 Pedig ez nem is volt vicc -
ShaiHulud #13468 pedig ennek kene az elsonek lennie:DDD jovan csak viccelek:D -
Toya #13467 Sorry, hogy még nem közöltük a bajnokság állását, de rekord mennyiségű bejelentés érkezett és hétvégén nem nagyon volt időnk foglalkozni ezekkel az ügyekkel. -
#13466 Én is néztem :-) -
ShaiHulud #13465 mar olvasom lfs.hsw.hu :D -
ShaiHulud #13464 hmm szal lehetne oda is menni? hmmm es mi kell hozza? mikor vnnak futamok? -
#13463 jol van leirva csak en nem tudtam ertelmezni :) -
#13462 En meg csipas szemmel irtam:))) -
#13461 ok mar kibogoztam csipas szemmel:)) -
#13460 sargak miatti toporgas??? -
#13459 Idoben biztos hosszabb a Nascar - foleg a sargak miatti "toporgas" miatt. Az LFS-t max a folyamatos "trapa" miatt lehet hosszabbnak erezni. Megprobaltam ragyujtani kozben, de nem volt szerencses:))) Csak a celegyenesben volt idom matatni vele, de ha csak egy kicsit tovabb tartott, akkor mar folyamatos fustben lattam mindent;DDDD -
Marki.. #13458 Hány sárga volt? :)))
Mondjuk érdekes, én pont fordítva érzékelem, nekem a Nascar versenyek tűnnek rövidebbnek. :) -
#13457 lol tobb mint 80 perc volt:DDD -
#13456 tegnap megvolt elso hivatalos teszt versenyunk Alexel az LFS ligaban es mire kezdunk volna belejonni,mert ugye 200 korhoz vagyunk szokva mar vege is lett mert csak 94 koros volt a verseny.
jo kis feludeles volt ez egy nascar futamhoz kepest....
nincs kedve meg valakinek jelentkezni abba a ligaba is?
-
#13455 -
ShaiHulud #13454 nah mivan alszotok ?
-
ShaiHulud #13453 nascar...eruosport..! now -
Toya #13452 Remélem lesznek még hasonló minőségű template-ek, imádom a szép autókat :-) -
ShaiHulud #13451 Utalom a ferrarikat, de ez igy ebben a formaban tenyleg baziszepkiraly...:) bar szvsz nascarba mint olyan kurvara nem paszol :D -
ShaiHulud #13450 :DDD
-
#13449 Uh...milyen az a látótérkiesés? Vibbrál, vagy nem tudsz egy pontra nézni, vagy mi? Csak azért kérdem, mert nekem is néha elég fura dolgokat csinál ez a két bogyó... -
#13448 Ez gyönyörű lett Pete!!!!!!!!!! -
#13447 Akinek tetszik, az letöltheti innen:
Ferrari Testarossa -
#13446 Nagyon köszönöm, én írtam, hogy az csak vázlat!! :))))))