51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Met
    Én is csak most kaptam meg.
  • Toya
    Nem kaptam még jelszót a hétre Alex!!!
  • ibronk
    Nekik is fizetnek?
  • Alexease
    En mar csak Nascar nezo is szivesen lennek Californiaban;))
  • ibronk
    Miaz bazzeg 3 és fél millo dollart kerestek 24 futam alatt??
    Még a végén aki egy futamon indult is 1.6 milló forintot, egy kurva futamért ahol ráadásul semmit nem ért el?
    Nascarversenyző akarok leeennnniiii:D
  • Met
    Lehetne, hogy lecserélem a festésemet egy Alfa Rómeóra?
    Hátha előrébb kerülök a bajnokságban
  • Toya
    http://www.nascar.com/races/wc/2003/data/standings_official.html

Itt van a valódi bajnokság állása, hát érdemes megnézni hol van Ryan Newman és Kurt Busch.
  • Toya
    Nem ad plussz pontokat a program csak azért is amiért a valóságban kapnál.
    Pontosan az a helyzet mint a valódi Nascarban csak fordított a felállás, az életben olyan versenyző vezet akinek egy győzelme van és csak a TOP10-ben van benne az aki idén már többször is nyert.

Valóban vannak előnyei a Nascar pontozásnak.
    Gondolj bele én egy futam alatt előztelek meg, míg te már a harmadik futamja próbálsz utólérni :-)
    Ezért is szeretem ezt a technikai sportot a legjobban, mert 50 év alatt a legkiforrottabb pontozási rendszert állították fel.

Amikor elkezdtünk nem gondoltam volna, hogy Alexease Atesz nyakán lohol majd, azt meg álmomban nem feltételeztem hogy Sanzik lesz a harmadik :-)
  • Giovanni #13517
    Az új demoval nem csak 15 mp-et lehet capturolni?
  • Alexease
    Zandvoort (AVI, DivX 5.03, 450 kbps, 10 Mbyte)
    Abszolut semmi ertelme, csak kiprobaltam az uj Fraps-et;)) Igy hanggal egyutt, azert kell(ene) mar hozza gep is;)) Amugy egy kor Zandvoorton, jo ronda, es hangos;DDD
  • ShaiHulud
    miert en mire gondoltam?:D
  • ibronk
    Hát nemtudom ki gondolt rosszra :P
  • ShaiHulud
    hat ezaz hogy en hova keveredtem!!:DDD lol
  • ibronk
    ehh, lol :P
    Na legközelebb meggonolom mit írok:D
    Hova keveredtem :D
  • ShaiHulud
    norbi miket tudok meg rolad!! ehh ezt nem gondoltam volna!! :DD banyek :DD
  • ibronk
    De mondjuk jóval többet is szoptam már mint te :P
  • ibronk
    Mert ez a point calculátor még a játék által a legtöbb led lapért adott ponton felül is ad bonuszpontokat, nem? Bár abból is csak 20al van nekem több, szal igazából a jó kis nascar pontozás előnyeiben lubickolok :D
  • Toya
    Amúgy több futamot nyertem, több kört teljesítettem, több TOP5 helyezésem van, összesen bónuszban és pole-ban valamint vezetett körök számában jobb Norbi...hát nem felháborító, hogy csak 19 pont az előnyöm :D
  • Toya
    De minden futamon faragja a hátrányát, erre azért figyelek ;-)
  • sanzik
    akkor most mar ertheto miert van az,hogy Norbi sorban nyeri a versenyeket es megsem eri ot utol
  • Alexease
    De Toya-val is probalkozhatsz, mivel O tartja karban a ponttablazatot;D
  • Toya
    De lehet, különösen ha az Alex nevű versenybíróról mondasz szépeket, de azoknak nagyon szépeknek kell ám lenniük ;-)
  • petesilver
    Hajlandó vagyok érte versenyzőtársaimat is magasztalni ám!!!!
  • Toya
    Nem küldesz valamit ICQ-n Pete?
  • petesilver
    A Texasi véleményeket olvasva eszembe jutott egy fontos dolog! De már elfelejtettem, úgyhogy hagyjuk! :DDDDDDD
  • Toya
    :-)
  • petesilver
    Alex pontok: 1537 körök: 1129
    PS pontok: 1536 körök: 1130
    Ezt nevezem én szoros kűzdelemnek! Ha csak szépet mondok-írok a versenybírókról, nem lehetne fordítva?????
  • ShaiHulud
    en meg orulok, hogy Te orulsz...:D
  • Petya777
    örülök, hogy kíváncsi vagy rá, méghozzá ennyire
  • ShaiHulud
    csak kivancsi votlam semmi kulonos.. :D
  • Petya777
    Azt is, miért?
  • ShaiHulud
    es a tobbit ?
  • Petya777
    Ezt a 20 pont levonást jogosnak érzem.
  • Jacek
    juj
  • Jacek
    2 fele keppen tud 2 fele eredmenye lehet ezt o donti el:P
  • Petya777
    Hát igen, ez a 20 pont levonás valóban jogos, úgy érzem.
  • Met
    Fúú, erre Petya mit fog reagálni
  • Giovanni #13488
    Ahogy a ponttáblázatot elnézem, nem lesz könnyű dolgom feljönnöm a 10-11-ik helyről...Azért onnan, mert előreláthatólag 2, vagy 3 egymást követő pénteki bajnokin nem tudok indúlni...
  • Toya

Shai-Dorian: Egy meggondolatlan manőver következtében Dorian a falon végzi.
    Sajnálatos eset, mert ha nem akarja mindenáron maga mögött tartani a sokkal gyorsabban közlekedő Doriant, akkor az eset simán elkerülhető lett volna.
    Sajnos azonban belement egy olyan csatába, amit az autója állapota már nem igazán tett lehetővé, ezért felcsúszott a felső ívre és meglökte Dorian autóját.

Shai pontszámát 10 ponttal csökkentjük.

Alex-Dorian: Ismét egy érdekes eset amit a két érintett másképp lát.
    A körhátrányban lévő Dorian nem engedi el Alex-et, aki elég közel autózik hozzá de biztonságos távolságra.
    Ekkor Dorian autója váratlanul megcsúszik, amit Dorian egy hirtelen fékezéssel korrigál, ezzel azonban az amúgy is közel autózó Alex teljesen rászalad és a fékezés ellenére is meglöki.

Az esetnél mind a két versenyző kapcsolata erőssen akadozott, de komoly lagok voltak mindkettőjüknél.

A büntetés teljesen felesleges, az esetet a versenybíróság versenybalesetnek minősítette.

Petya-Atesz: Teljesen egyértelmű az eset szerintünk mindenki számára aki megnézte a replay-t.
    Az eset egyértelműen Petya hibája, aki a közvetlenül a fal mellett haladó Ateszt benyomja a falba mindféle korrigálás nélkül - eddigi pályafutásunk során ilyen durva hibával még nem találkoztunk ezért 20 ponttal csökkentettük Petya pontszámát.

Ezen kívül az utóbbi versenyeken tanusított magatartása miatt (a sok kilökés és baleset)Petyát második figyelmeztetésben részesítjük és felhívjuk figyelmét, hogy a következő alkalomnál kizárjuk a bajnokság további küzdelmeiből, mivel továbbra is komoly veszélyt jelent mások szórakozására.

Itt szeretnénk megemlíteni versenyzőtársunknak, hogy az óvás minden versenyző szuverén joga és ezeket az eseteket nem kell kommentálni és nevetségesnek nevezni a versenyzőtársakat azért mert jogos esetekben bejelentést tesznek.
    Kérjük a jövőben a hivatalos fórumot kimélje meg a hasonló beírásoktól és viselkedjen a liga színvonalának megfelelően.
    Kérjük, hogy a versenyzőtársakhoz hasonlóan a versenybíróság tagjait is kimélje meg a megjegyzéseitől.

VERSENYBÍRÓSÁG
    2003.08.25
  • petesilver
    Többször ígérem nem hozom fel a témát, de még egy köszönettel adós vagyok: Köszönöm Márkinak a segítséget a Ferrari "festéshez"! Nem vagyok nagy büfé ferrari téren, ezért az ő szakmai segítségével sikerült a mű. Nélküle nem kaptam volna ezt a mailt attól a sráctól, akinek a kocsiját nemrég Toya ide leinkelte :
    Hey bud!! that sis one of the best templates I have ever seen. I was wondering if u have the PSP or PDS file so I can change the colors. I am webmaster of Eurospeed and THS racing websites. We work with top notch painters. Also I was wondering if I can post the file on my two website so people are able to downlaod and of course giving 100% credit of the amzing job you have done!

you can visit Us at www.thsracing.net and click under partners and you will see what I am talking about.

Thanks for your time!

ERUIZ
    És köszönöm a dícsérő szavaitokat is!!