51527
-
#13565 hat en is sokszor vagyok ugy,hogy olyan megy elottem aki sokkal lassabb es ezzel tisztaban van o is,de en egyaltalan nem varom el senkitol,hogy lehuzodjon vagy elengedjen ilyen helyzetben...
ha igy lenne akkor ennyi erovel alljunk be erosorrendbe es korozzunk egymas mogott,de az nem lenne verseny :)
sokkal tobbre tartom azt ha valaki kuzd a helyert ahol megy es nem huzodik egybol felre
az mas kerdes,hogy ilyenkor konnyebben hibazik az ember es annak alltalaban nem jo a vege :) -
#13564 Egy velemeny a tegnapi gyakorlohoz:
Nem sikerult tul jol a rajt (ami ezen a palyan nekem valahogy nem akar menni, nagyon csuszkal az auto az elejen), ezert picit visszacsusztam. Ket-harom kor utan sikerult belendulnom, elottem Gio volt. Ugy ereztem, hogy viszonylag hamar utolertem, ezert gondoltam sikerul egybol ellepni mellette. Talan a hatodik helyert mentunk, a mezony eleje nem sokkal volt elottunk egy csomoban. Biztam benne, hogy tudom tartani a lepest veluk. Azonban Gio nekiallt kuzdeni velem, es jo par koron keresztul maga mogott tartott, habar parszor majdnem elmentem mellette. Aztan ez oda vezetett, hogy tobbszori hibak utan a celegyenes utani kanyarbol kijovet eluszott neki a feneke, es beleszallt a falba, en meg siman elmentem mellette. Ugy ereztem, hogy tobbet vallalt, mint amit birt. Mivel tepertem mogotte, a gumik hamar fogyni kezdtek, es utana mar igazabol nem talaltam vissza a ritmusba sem, bar tet sem volt, ami motivalt volna. Se elottem, se mogottem nem volt senki.
Nekem a tanulsag ebbol az, hogy egy 200 koros verseny elso 10 koreben nem erdemes ilyen helyzetet felvallalni. Ha Gio egy pillanatra ellep a gazrol az egyenesben, akkor szepen elmegyek mellette, O meg johetett volna mogottem, eleg jo pozicioban voltunk.
Felreertes ne essek, semmi gondom Gio-val: gyakorlo volt, mentunk, ez lett belole. Csak le akartam irni, hatha tanulhatunk belole kicsit.
En varom a penteket, remelem nyomunk egy jo derbit.
Udv,
Dorian
-
#13563 Azért léptek ki mert nem veszik annyira komolyan mert "csak" egy gyak futam.
Legyen kedden is éles verseny, rögtön telt ház lesz:D -
#13562 lassan irok egy Vegas Video Guide-t:PPPPPPPP -
#13561 jah, a legjobban az tetszett benne,hogy aki 3. lett annak nem is volt futam gyozelme es csak 1 pole-ja volt -
#13560 ez nagyon kircsi,valami hasonlot majd mi is takolhatnank a szezon vegen :)
jo otlet az elso 10 versenyzo reszletes bemutatasa
mondjuk az olasz hablatybol semmit nem ertettem,csak annyit,hogy nascar, meg neha azt ,hogy greger huttu -
ShaiHulud #13559 :) -
#13558 Csak tessék -
Toya #13557 Kitalálunk valamit, ami majd arra ösztönöz hogy megírd...már beszélnek róla a bírók ;-) -
#13556 Ááá, aszittem már meguszom :)) -
Toya #13555 Norbi jól gondolom, hogy megint nem küldtél nyilatkozatot? -
#13554 VAZ Revolution
1.6-os, 6 fokozatú szekvenciális váltó, 215 lóerő,
Alumínium-üvegszál erősítésű kasztni,
gyorsulás 6,5mp 0-100 km/h-ra,
végsebesség: 260 km/h -
ShaiHulud #13553 LADA ??? lol :D
-
-
#13551 en hamar elrontottam,utanna meg mar nem is volt kedvem,mert korhatranyban lettem volna a 4.korben -
ShaiHulud #13550 mentem aludni majd reggel megtudom joejt:D -
ShaiHulud #13549 nah milyen volt a futam ? -
Toya #13548 http://www.cin.cc/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=36
Ezt aki tudja feltétlenül nézze meg, egy 200 MB-os visszatekintés az egyik legkomolyabb Nascar liga évadjára. -
Toya #13547 Egy kis érdekesség a futam utánról amikor szórakoztunk Norbival :-) -
Toya #13546 Amúgy miért lépett ki mindenki? -
#13545 -
#13544 Hát hogy van az hogy nem olvassátok verseny közben a forumot?:) -
#13543 Tenyleg? ;) -
#13542 Alex! Most meg nem enged vissza! :) -
#13541 -
#13540 Asszem ki kellene cserélni a hangokat -
#13539 geci -
#13538 Vazze a hangok visszajöttek, és asszongyák, hogy ma lenyomok mindenkit! Persze, akkor nem szóltak, amikor rossz pályát néztem /valami fictional Coca-Cola pálya /, és már örültem hogy klassz draftos race lesz, mert egymagába ment az autó 240Mph-t! Tegnap este Toya világosított fel, hogy mi a helyzet! -
#13537 Jaj, lemardt a kérdőjel :D -
#13536 A crack-es patch?
Mert már valami patch kint van régóta. -
#13535 es hol van? -
#13534 Kijött a patch -
#13533 Lehet abból csinálni egy progival Hi-Res autót. Az én új autom is az sokkal szebb úgy mint 512-es méretben. -
#13532 Ez jonak tubik;)) Kuld at megnezem. -
#13531 fekete.tga
ez hosszú?
1024-es kép de lekicsinyítve se jó neki. -
#13530 Tul hosszu a neve, vagy ekezet van bennne. -
#13529 -
#13528 Miért van az, hogy festettem egy autót és nem hajlandó importálni a file-t, azt írja, hogy file name invalid.
Pedig tga, paint shop pro val csináltam -
#13527 Hát nem, de szegény ALexnek annyi idejét felemészti az, hogy antikváriumokba járjon és régi mesekönyveket vegyen, hogy legyen jelszónak való -
Toya #13526 És ez szerinted véletlen? :D