NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lenne hajlandó fizetni egy rendes Nascar szerverért ha más lehetõség nincs (ne horribilis összegekre gondoljatok) ?
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
nascarozassal eltoltott ido mennyisegere, hanem
az ebbe a forumba eltoltott idore gondoltak.
Igy en tuti nem tartozok az oreg rokak koze,
mert csak nemreg kezdtem el irkalni ide.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Akkor nézzük sorjában, mert van egy-két észrevételem :-)
1. Most õszintén itt ki számít itt öreg rókának ? Szerintem ez maximum 4 fõ (Atesz, PuMy, HaZso és én) :-)
2. Ki kellene majd próbálni, hogy nem bír-e el Alex 12-nél több embert.
Nekem gyanús, hogy többen is beférnénk (a Papyrus által mondogatott 2k/ember szerintem elég nagy ráhagyással van) - nagyon alacsonyan voltak az utolsó futamnál is a pingek...
3. Igazából ezt a leglassabb nem indult pedig valóban elég igazságtalannak érzem (mivel ez egyes embereket egyáltalán nem súlytana - többek között engem sem).
4. Ez az aki lemond az a következõ kettõn indulhat sem igazán jó. Mi van ha a következõ két futamon is tele van a szerver ?
Akkor megint ki kell zárni valakit. 22-es csapdája.
Ezt csak úgy leírtam, mert ezek az ellentmondások már elsõ olvasásnál az eszembe jutottak.
Egyetlen egy megoldás van, egy állandó szerver...Sajnos ezért sok esetben fizetni kell (ne legyenek illúzióitok az USA-ban általában 25-40 dollárt perkálnak a NR2003 játékosok fél évre) - ez viszont itthon a magyar árak mellett elképzelhetetlen (és megfizethetetlen).
Ha hiszitek ha nem már a fél internetet körbe kuncsorogtuk a HGPLM-es csapattal egy szerver helyért, de senki nem foglalkozik pár lelkes játékossal :-(
Reméljük Alex azért csak megalkot majd valamit vagy nekünk sikerül felállítani egyet, mert van egy ilyen igéretünk is.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Ez allat😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
én pl. szívesen kihagyom Phoenix-t ha arról van szó, de ezért cserébe a következõ túljelentkezésnél fix helyem legyen
Riszpekk
Szerintem az egyetlen megoldas valamilyen selejtezo.
viszont az onkent lemondo automatikusan indulhat a kovetkezo 2 futamon ha akar
na ez milyen ? 😊
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Es akkor meg izgalmasabb is lenne talan, mert lehetne varialni olyannal is, hogy a #2 szerver 1-3 helyezete "felkerul" az #1 szervere, a #1 szerver uccso 1-3 helyezete "le" a #2-ra.
ez nem lenne jo ? 😊
Egyebkent te mit talanal ki arra ha nme ferunk be?
majd ha huszan leszünk, akkor lehet A meg B csoport, de így nem kell
aki hamarabb szól, az játszik, és nincs olyan, hogy JÖVÕ hónapban mindig mennék!
Riszpekk
Sajnos volt már alkalmam átélni ezt.
Mulkor nézegettem a rekordjaimat, az edzés, a kvali és a verseny közül pont a kvalin megyek rosszabb idõket. Az sem túl jó ötlet ha az öreg motorosoknak mindíg fix helyük van. Ezzel az erõvel azt is ki írhatnátok, hogy egy pályán egy bizonyos idõ felett kell teljesíteni különben nem játszhat veletek.
Különben elég kizártnak tartom, hogy a közeljövõben olyan gondunk lenne, hogy kicsi a szerver mert sokan vagyunk.
Riszpekk
25 AI ellen szoktunk jatszani. En szoktam akkor
lenni a szerver, es en max 8 embert birok el.
Egyszer Alexel mentunk egy csomo AI ellen, es akkor sem volt gond, bar nemtom az ugyanolyannak szamit e mintha rendes jatekosok lettek volna.
esetleg 12. Nagyjabol olyan 2k/emberrel lehet
szamolni.
Tehat mondjuk ha 15-en gyulnenk ossze egy versenyre, akkor 7-8-an kapnanak provisionalt, ha 20-an akkor csak 5-en.
Mondjuk eloszor is meg kene hatarozni hogy max hanyan fernek be a szerverre.
ellenben ha leirjuk mi a teendo tul sok ember eseten akkor 1el kevesebb okot adunk magunknak vitatkozni 😊
Persze ettol meg hasznalhatnank azt amit te mondasz, de inkabb ne😊
(valoszinu aki oreg motoros az ugysem az utolso lesz a kvalifikacion )