51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • sanzik
    hat en is sokszor vagyok ugy,hogy olyan megy elottem aki sokkal lassabb es ezzel tisztaban van o is,de en egyaltalan nem varom el senkitol,hogy lehuzodjon vagy elengedjen ilyen helyzetben...

ha igy lenne akkor ennyi erovel alljunk be erosorrendbe es korozzunk egymas mogott,de az nem lenne verseny :)

sokkal tobbre tartom azt ha valaki kuzd a helyert ahol megy es nem huzodik egybol felre
    az mas kerdes,hogy ilyenkor konnyebben hibazik az ember es annak alltalaban nem jo a vege :)
  • DGray
    Egy velemeny a tegnapi gyakorlohoz:

Nem sikerult tul jol a rajt (ami ezen a palyan nekem valahogy nem akar menni, nagyon csuszkal az auto az elejen), ezert picit visszacsusztam. Ket-harom kor utan sikerult belendulnom, elottem Gio volt. Ugy ereztem, hogy viszonylag hamar utolertem, ezert gondoltam sikerul egybol ellepni mellette. Talan a hatodik helyert mentunk, a mezony eleje nem sokkal volt elottunk egy csomoban. Biztam benne, hogy tudom tartani a lepest veluk. Azonban Gio nekiallt kuzdeni velem, es jo par koron keresztul maga mogott tartott, habar parszor majdnem elmentem mellette. Aztan ez oda vezetett, hogy tobbszori hibak utan a celegyenes utani kanyarbol kijovet eluszott neki a feneke, es beleszallt a falba, en meg siman elmentem mellette. Ugy ereztem, hogy tobbet vallalt, mint amit birt. Mivel tepertem mogotte, a gumik hamar fogyni kezdtek, es utana mar igazabol nem talaltam vissza a ritmusba sem, bar tet sem volt, ami motivalt volna. Se elottem, se mogottem nem volt senki.

Nekem a tanulsag ebbol az, hogy egy 200 koros verseny elso 10 koreben nem erdemes ilyen helyzetet felvallalni. Ha Gio egy pillanatra ellep a gazrol az egyenesben, akkor szepen elmegyek mellette, O meg johetett volna mogottem, eleg jo pozicioban voltunk.

Felreertes ne essek, semmi gondom Gio-val: gyakorlo volt, mentunk, ez lett belole. Csak le akartam irni, hatha tanulhatunk belole kicsit.

En varom a penteket, remelem nyomunk egy jo derbit.

Udv,
    Dorian
  • Met
    Azért léptek ki mert nem veszik annyira komolyan mert "csak" egy gyak futam.
    Legyen kedden is éles verseny, rögtön telt ház lesz:D
  • Jacek
    lassan irok egy Vegas Video Guide-t:PPPPPPPP
  • sanzik
    jah, a legjobban az tetszett benne,hogy aki 3. lett annak nem is volt futam gyozelme es csak 1 pole-ja volt
  • sanzik
    ez nagyon kircsi,valami hasonlot majd mi is takolhatnank a szezon vegen :)
    jo otlet az elso 10 versenyzo reszletes bemutatasa

mondjuk az olasz hablatybol semmit nem ertettem,csak annyit,hogy nascar, meg neha azt ,hogy greger huttu
  • ShaiHulud
    :)
  • ibronk
    Csak tessék
  • Toya
    Kitalálunk valamit, ami majd arra ösztönöz hogy megírd...már beszélnek róla a bírók ;-)
  • ibronk
    Ááá, aszittem már meguszom :))
  • Toya
    Norbi jól gondolom, hogy megint nem küldtél nyilatkozatot?
  • Giovanni #13554
    VAZ Revolution
    1.6-os, 6 fokozatú szekvenciális váltó, 215 lóerő,
    Alumínium-üvegszál erősítésű kasztni,
    gyorsulás 6,5mp 0-100 km/h-ra,
    végsebesség: 260 km/h
  • ShaiHulud
    LADA ??? lol :D
  • Giovanni #13552

• sanzik
    en hamar elrontottam,utanna meg mar nem is volt kedvem,mert korhatranyban lettem volna a 4.korben
  • ShaiHulud
    mentem aludni majd reggel megtudom joejt:D
  • ShaiHulud
    nah milyen volt a futam ?
  • Toya
    http://www.cin.cc/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=36

Ezt aki tudja feltétlenül nézze meg, egy 200 MB-os visszatekintés az egyik legkomolyabb Nascar liga évadjára.
  • Toya
    Egy kis érdekesség a futam utánról amikor szórakoztunk Norbival :-)
  • Toya
    Amúgy miért lépett ki mindenki?
  • Alexease
  • ibronk
    Hát hogy van az hogy nem olvassátok verseny közben a forumot?:)
  • Alexease
    Tenyleg? ;)
  • ibronk
    Alex! Most meg nem enged vissza! :)
  • ibronk
  • Met
    Asszem ki kellene cserélni a hangokat
  • sanzik
    geci
  • petesilver
    Vazze a hangok visszajöttek, és asszongyák, hogy ma lenyomok mindenkit! Persze, akkor nem szóltak, amikor rossz pályát néztem /valami fictional Coca-Cola pálya /, és már örültem hogy klassz draftos race lesz, mert egymagába ment az autó 240Mph-t! Tegnap este Toya világosított fel, hogy mi a helyzet!
  • ibronk
    Jaj, lemardt a kérdőjel :D
  • Met
    A crack-es patch?
    Mert már valami patch kint van régóta.
  • sanzik
    es hol van?
  • ibronk
    Kijött a patch
  • Mnemomic
    Lehet abból csinálni egy progival Hi-Res autót. Az én új autom is az sokkal szebb úgy mint 512-es méretben.
  • Alexease
    Ez jonak tubik;)) Kuld at megnezem.
  • Met
    fekete.tga
    ez hosszú?
    1024-es kép de lekicsinyítve se jó neki.
  • Alexease
    Tul hosszu a neve, vagy ekezet van bennne.
  • Alexease
  • Met
    Miért van az, hogy festettem egy autót és nem hajlandó importálni a file-t, azt írja, hogy file name invalid.
    Pedig tga, paint shop pro val csináltam
  • Met
    Hát nem, de szegény ALexnek annyi idejét felemészti az, hogy antikváriumokba járjon és régi mesekönyveket vegyen, hogy legyen jelszónak való
  • Toya
    És ez szerinted véletlen? :D