51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Met
    Nemhinném, akkora bele volt:D
    Meg biztos volt kaja az utolsó felfedező járgányon amit az amik felküldtek.
  • ShaiHulud
    lol :D szerintem az mar reg megmurdelt:D
  • sanzik
    ha valaki Obudan lakik akkor a Polaris csillagvizsgalobol nezheti egesz ejjel komolyabb tavcsovel is
    allitolag ugy meg latni rajta a jegsapkat meg a domborzatot
  • Giovanni #13602
    Szombathelyről látni :-P
  • sanzik
    tok jo erzes,hogy ellatok 55 millio km-re :))
  • Met
    Integessetek az egérnek.
  • Met
    Ha a délkeleti égbolton nézed akkor az, ha máshol látod akkor valszeg egy neonreklám:D
  • Toya
    Interneten valahol mutatják.
  • ShaiHulud
    hat akkor ezt itten nem latni :D
  • sanzik
    megvan ,en latom
    legalabbis aszem az az,bar nincs ra kiirva sehova
  • Met
    Azt hittem Magyarországon élsz.
  • Met
    Támad a Mars!
    60 ezer év, vagyis a kőkorszak óta szerdán dél körül van a legközelebb a Földhöz a Mars.

A rendkívüli csillagászati jelenséget elsősorban a Csendes-óceán felett, továbbá Ausztrália és Japán partjainál lehet megfigyelni. A vörös bolygó és a Föld 55 millió 760 ezer kilométerre közelítik meg egymást.

Egyes elméletek szerint a Földön kívül a Mars az egyetlen bolygó naprendszerünkben, amelyen van, vagy legalábbis volt élet. Az amerikai űrkutatási hivatal által készített legújabb felvételek arra utalnak, hogy valamikor voltak folyók a felszínén.
  • Met
    Hülye, csupa felhő az ég:D
  • Toya
    Én sem láttam pedig most jöttem a melóból és figyeltem is :-)
  • Met
    Azt mondták, hogy Bp-ről látni lehet?
  • ShaiHulud
    miert kene latni ?:D levagyok megint maradva...
  • sanzik
    off

ti latjatok valahol a Marsot ????
    mert en hiaba bamulom az eget
  • ShaiHulud
    gondolod ??? hihi
  • Met

és ezzel vége, szét lesz rúgva a hátsónk ha ezzel töltjük meg a topicot
  • ShaiHulud
  • Met
  • ShaiHulud
    jovanjovan nem kell ordibalni :D
  • Met
    NEM!
  • ShaiHulud
    vagy megis? :DD
  • Met
    Az volt a LOL amikor V8 előttem ment, jelzett, hogy megy a pitbe, le is húzódott de a lendület visszavágta, ezzel meglökve engem és a falon végeztem. Még azt se mondta "bikmakk".
    Nem vettem zokon mert egy gyak verseny volt meg különben se csinálok ilyenekből ügyet.
  • ibronk
    Petya, V8, és a végén én voltam az a 3-as :DDD
    Petya elől megcsuszott, amiből szart se láttam V8 kocsijától, csak annyi jutott el hozzám, hogy V8 az orromba fékez, és én már nem tudtam mit tenni :) Abból és teljesen sértetlenül kijöttem :D
  • ShaiHulud
    hat nem is tudom...:DDDD
  • sanzik
    itt vajon kire gondolt Alex ???
    :D
  • ShaiHulud
    ez meg a masik lol :D
  • ShaiHulud
    "- Es azokat, akik tudom hogy gyorsak, de legfokkepp "sietosek", es nem vagyok benne 100% hogy barhol, barmikor tudnak biztonsaggal elozni" ez a lol :D
  • Alexease
  • Giovanni #13574
    Mi az, hogy nyilvánvalóan gyorsabb? :-))))) Kikérem magamnak! :-D
  • DGray
    Sanzik!
    Nem vártam el, hogy engedjen el. Pont a taktikai részéről akartam beszélni, hogy vajon érdemes-e küzdeni egy nyilvánvalóan gyorsabbal az elején v. el kell engedni.

Gio!
    Igazad van. Draftolni kellett volna. :)))

• Met
    Sárga, rögtön a rajt után vártam a sárgát, rutinosan le is maradtam, hogy tudjam kerülgetni a roncsokat de nem volt semmi.
    Mikor is volt az első sárga, 60 valahanyadik kör? Ez HNR rekord nem?:)
    Azt hittem sose sárgul be.
  • Alexease
    A Pit kiallas utan amikor visszajottem, epp egy 3-as draft-os csoport ele erkeztem kb 1/4 palyaval. Ami nem lett volna gond, csak azonnal meg is akartak elozni, amit hagytam is, es lejebb huzodtam. De a harmasbol elol valaki megcsusszant, es a mogotte kozvetlenul erkezo ketto le is daralta. Probaltam kerulgetni a "roncsokat", de nem volt valami sikeres:)

Utana nehany perc kalapalas, de nem sok eredmeny. Koronkent 3-5 sec hatrany... Inkabb kileptem.
  • Alexease
    En tobbek kozott a taktikazast szerettem (-nem) a Nascarban, hogy beallok egy -ket ember moge, vagy egy csoportba, es bekesen autokazunk, es kivarok, hogy szeplassan elfogyasszak a gumit, a turelmet stb. Persze, ezt siettetni lehet azzal is - amit szeretek, es azonnal latni az eredmenyt;-) - hogy neha raengedem az autot, vagy neha-neha "kinezek" mellole, mintha elozni akarnek - pedig nem, stb;)) Ezekutan alltalaban az ember menekulore fogja, amitol nem biztos hogy gyorsabb lesz, de pontatlanabb az biztos;DDD

Es meg van egy ket otlet, de sosem jon ossze, mert jonnek a sargak, a balesetek stb.:)
  • petesilver
    Hja, taktika! Ez a pálya szerintem nagyon el van találva, mivel nagyon jól lehetne taktikázni rajta, ha nem lennének sárgazászlós részek! Kész ínyencség lenne! De valószínű, ez nem fog összejönni!
  • petesilver
    Veled mi lett lAlex? A taktikád jó volt!
  • Alexease
    En szoktam neha azonnal elengedni embereket;))
    - Azokat, akikrol tudom, hogy tenyleg sokkal gyorsabbak, es ugy is megeloznenek barhol, barmikor teljes biztonsaggal, plusz amugy is a vezetohelyert csataznak, amibe nem akarok beleszolni (barmennyire is hozzatartozna a versenyhez, hogy beekelodve, huzatom magam egy ideig;-)
    - Es azokat, akik tudom hogy gyorsak, de legfokkepp "sietosek", es nem vagyok benne 100% hogy barhol, barmikor tudnak biztonsaggal elozni
  • Giovanni #13566
    Hehe...jól beszélsz...gyakorlás. Én nem szoktam kakaskodni, és általában aki mögöttem van, inkább elengedem. Tegnap azonban azt próbáltam gyakorolni, hogy hogy tudom tartani az ívet és főleg hogy tudom visszaverni a támadásokat. Sajna azt a kanyart elrontottam, ez betudható a gumiknak is meg a sietségemnek. De ahogy írtad a futam nem az első 10 percben dől el...Ezért gondolom én úgy, hogy ha csak szépen draftoltunk volna, és nem támadsz, én meg nem ragaszkodok a helyezésemhez lassan utólértük volna az élbojt...bár nem biztos :-)
    Azonban egy újabb tapasztalattal gazdagabbak lettünk :-)