NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor a belso nem tud jol kigyorsitani mert nem engedheti kisodrodni az autot.
Mikor AI ellen gyakoroltam rendszeresen a kulso iven levo tudott jobban kigyorstiani.
De majd meglatjuk mi lesz😊
Mikor AI ellen gyakoroltam rendszeresen a kulso iven levo tudott jobban kigyorstiani.
De majd meglatjuk mi lesz😊
Nem semmi dolgokat tudsz te 😄D
Én csak akkor tudok elég korán padlógázt nyomni, ha belül vagyok, mert ha kívülrõl kezdem el, már ott is a fal 😄
Én csak akkor tudok elég korán padlógázt nyomni, ha belül vagyok, mert ha kívülrõl kezdem el, már ott is a fal 😄
Riszpekk
Az szivja meg valszeg aki radhuz nem te😊
Kivulrol nagyon jol lehet kigyorsitani az egyenesbe.
Legalabbis jobban annal mint aki melletted van belul.
Nagy csatak lesznek ezen a palyan, konnyu elozni.
Legalabbis jobban annal mint aki melletted van belul.
Nagy csatak lesznek ezen a palyan, konnyu elozni.
Ha bedugod az orrod, nyertél, külsõ íven ugyanis lehetetlen tartani a tempót. Bár a tutorial szerint az egyenesben kell nyomni, ha sikerül idõben kigyorsítani.
Riszpekk
Szasztok! Taktikás a pálya, tényleg a túlélés a cél. Nagyon nehéz elõzni...szerintem legalábbis :-)
gondolom ma meg 21:00 kor de elotte 20:30 korul mar lehet practicezgetni..
nah vegre megy 😊
Vissza kene olvasni egy kicsit
és,ha lesz bajnokság,mikor fog kb elkezdõdni,vmint van vmi playerlimit,magyarul megvan kötve,hogy hánnyan játszhatnak egy szerveren max?
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
hát valahogy mégsem sikerült túl jó köridõt elérni a pályán, pedig gyakorolgattam
a cél itt is az életben maradás lesz asszem 😊
a cél itt is az életben maradás lesz asszem 😊
Riszpekk
balra menu / Setup links alatt vannak a setup dolgok
talaltam egy szvsz jo linket majd kirakhatnad honlapra, vannak setupok meg guidek, amolyan link gyujtemeny van az oldalon. Erdemes megnezni szerintem.
link
link
nekem is jo akar a 20:00 i kezdet is.

Tessék a replay:
http://web.axelero.hu/ibronk/nascar/poconorace.rar
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Az felvezetéstõl addig amig begurultam a végén a boxba, rpy-ban 86.7 MB, rarban max tömöritéssel 40.6 MB. Sok? 😄
Összetömöritve 41 mega lett. Elkezdtem feltölteni a tárhelyemre, ha kész adok linket.
nekem csak minden 2. heten gaz mert olyankor delutan dolgozik az asszony es fel 10re szoktam erte menni,eddig pont visszaertem mindig a race-re,de igy valoszinu nem fogok...
de szerintem ugyis az legyen ami a tobbsegnek jo...
szavazzunk !! 😊)
de szerintem ugyis az legyen ami a tobbsegnek jo...
szavazzunk !! 😊)
8 nekem is jo lenne.
Van egyaltalan olyan akinek 9 elott nem jo?
Van egyaltalan olyan akinek 9 elott nem jo?
2002-vel viszonylag sokat játszottam(egyszer lenyomtam egy teljestávú Daytonát)
Kormányom van,netem adsl,az oldalt már láttam és elég jól néz ki,szabályokat is olvastam.
Egyetlen gond,hogy kicsit késõn kezdõdnek a futamok és gondolom több mint egy óráig tartanak,és az hétköznapokon ez nem fér bele
Kormányom van,netem adsl,az oldalt már láttam és elég jól néz ki,szabályokat is olvastam.
Egyetlen gond,hogy kicsit késõn kezdõdnek a futamok és gondolom több mint egy óráig tartanak,és az hétköznapokon ez nem fér bele

Persze, hogy lehet jelentkezni. Ahogy elnézem az egyik legfontosabb feltétel, hogy meg legyen a játék😊 Legyen ICQ számod, kormányod, jó netkapcsolatod. Nem árt ha nem most nyúlsz elõször nascarhoz. Olvass vissza a fórumba a szabályokat illetõen és az ajánlott web oldalakat (vagyis csak egyet😊 nézd meg.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hi mindenki.
Engem érdekelne ez a pocono-i verseny,de ha lehetne vmi összevágótt rövidebb verziót szívesebben néznék😉.
Ötlet:a képekbõl kiindulva lehetne szezon végén vmi top 10-es dolgot nyitni(legszebb jelenetek,replay,képek egyaránt)
Továbbá én is szeretnék jelentkezni ebbe a bajnokságba,csak nem tudom,hogy lehet e még
Erre dobhatnátok egy választ.
UI: tudja vki honnan lehet letölteni nascar 2003-at😄
Engem érdekelne ez a pocono-i verseny,de ha lehetne vmi összevágótt rövidebb verziót szívesebben néznék😉.
Ötlet:a képekbõl kiindulva lehetne szezon végén vmi top 10-es dolgot nyitni(legszebb jelenetek,replay,képek egyaránt)
Továbbá én is szeretnék jelentkezni ebbe a bajnokságba,csak nem tudom,hogy lehet e még
Erre dobhatnátok egy választ.
UI: tudja vki honnan lehet letölteni nascar 2003-at😄
Én mentettem a poconot, 2 óra 6 perc összidõ, 92 mega, kell valakinek? 

FREAK a palyan kivul is terrorban tartja az ellenfeleit tudat alatt😊)
Mindenki megirja a sajat nyilatkozatat, es kivag melle kepet ha akar.
A versenyek utan senki ne fejeltese el menteni a relpayt
A versenyek utan senki ne fejeltese el menteni a relpayt
Jo otletek, thx... Mar az elejen is gondolkodtam ilyeneken, valahol irtam is az olodalon. Kepek a futamrol, erdekesebb, tanulsagosabb visszajatszasok. Nehany, parsoros velemeny, esetleg 1-2 hosszabb elemzes, leiras, beszamolo stb. Es meg lenne egy-ket otlet😊) Csak egy gond van, hogy nincs idom😞((
Persze ha valaki a futam utan, kivag egy-ket erdekesebb jelenetet, kiment egy-ket kepet, akkor felteszem. (Persze nem tucat szamra😊) De hogy a futam utan, meg vegig nezzem a teljes visszajatszast, mindenki szemszogebol, arra nem valoszinu hogy lesz idom...
Persze ha valaki a futam utan, kivag egy-ket erdekesebb jelenetet, kiment egy-ket kepet, akkor felteszem. (Persze nem tucat szamra😊) De hogy a futam utan, meg vegig nezzem a teljes visszajatszast, mindenki szemszogebol, arra nem valoszinu hogy lesz idom...
Az az volt és oda úgy lehetett. De nem tudom a többiben hogy megy a legtöbb nem olyan komoly de az az volt.
Volt egy másik is Talladegaban megvertem egy külföldit aztán mondta hogy induljak a bajnokságában még a címet is megadta szóval oda azzal be is kerültem de nem foglalkoztam vele.
Volt egy másik is Talladegaban megvertem egy külföldit aztán mondta hogy induljak a bajnokságában még a címet is megadta szóval oda azzal be is kerültem de nem foglalkoztam vele.
Most nem nagoyn van kevem belemelyedni itt az oldalak olvasgatasaba, de probaverseny alapjan lehetne bekerulni?
Lenyeg hogy ingyenes lenne?
Lenyeg hogy ingyenes lenne?
Egyszer volt egy elég komoly csak most nem találom Escors vagy mi volt a neve. Oda be is kerültem pedig több próbaverseny is volt de jól mentem. Csak aztán sajnos egy futamon sem indultam mert akkor még isdn volt és délelõtt voltak a futamok 😞
Technikai háttér: kirúgtam a szerelõmet mert elbaszta a kerékcserémet😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
PMRL racing league FREE NR2002 league, changing to NR2003 April 29th.
Kezdenek atallni?
Pedig meg nincs is patch😊
Kezdenek atallni?
Pedig meg nincs is patch😊