51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ShaiHulud
    "- Minden vitatott esetben az a versenyzõ akit sérelem ért óvást nyújthat be a versenybíróságon. Óvást kizárólag emailben lehet benyújtani!!!" bar latok ilyet is a szabalyzatban...
  • ShaiHulud
    erdekes nem latom a hivatalos ovasok kozt...mindegy nem erdekel :) megkaptam a buntim es tenyleg hibaztam ott elismerem...szal semmi gondom nincs...de maskor hivatlos nyilvanos uton ovjon...ne a hatam mogott...utalom az ilyet..
  • Toya
    Dorian óvott, ezt jobb ha megtudod.
  • ShaiHulud
    es ha nem ovnak es akkor is buntettek az milyen ? :) multkor ez tortent az en estemben...Dorian nem ovott es megis kaptam -10 pontot...bar nem erdekes...annyira nem raz meg..de akkor is...erdekel :D
  • Toya
    Na leírom ide is a gondolataimat az óvással kapcsolatban, mert próbáltam egyik versenyzőtársunknak elmagyarázni hogy miért is van erre szükség, de az istennek sem értette meg és csak halálosan sikerült vele összevesznem.

Az óvásnak nem az a célja, hogy a másiknak rossz legyen, sokkal inkább az hogy legközelebb hasonló helyzetben gondolja meg megteszi-e az adott dolgot még egyszer vagy inkább megpróbál biztonságosan közlekedni.
    Ha most óvnád Dorian-t és jogos lenne az óvás, akkor természetesen a büntetés sem maradna el és legközelebb nem biztos, hogy odarakná a kocsidat melléd egy-egy kiélezett szituációban.

Szerintem neked nem kell gondolkodni azon, hogy befizesd-e a szerverbe a pénzt, viszont vannak akik jobban tennék ha átgondolnák a befizetést, mert pénzt vissza nem igen tudnak küldeni a szerver felügyelői.
    Én is csatlakozom azoknak a népes táborához, akik azt mondják van akit el kellene távolítani...
  • ShaiHulud
    na ez hogy a joistenbe tortent?? NORBI ??
  • Toya
    Ezt nézzétek meg, ilyet még nem láttatok - Code kiesése
  • ShaiHulud
    :DD
  • Mnemomic
    bazz elküldte :)

szóval:

nadzson szíííívesssennn
  • Mnemomic
    NadZS
  • ShaiHulud
    kosziszepen:)
  • Mnemomic
    http://web.axelero.hu/kormondi/lowes.html
  • ShaiHulud
    valaki linkeljen mar nekem egy tegnapi html t mert en gyujtom oket es tegnap ugyebar rossszar exportaltam :(
  • Toya
    Kicsit későn, de a hivatalos fórumban megnyitottam a Lowe's-el kapcsolatos dolgok fórumát.
  • Toya
    Éppen azt vissza is tudom írni ha visszaszállsz.
  • FREAK
    és az addigi pontjaim?
  • ShaiHulud
    Az elveszett barany elokerult:D vegre:D
  • Toya
    Le nem maradtál.
    Megkapod az átlag pontszámot mint Dorian és folytatod te is, úgy is a játék a lényeg.
  • FREAK
    hali :)

csak azért kérdezem, mert a nascar bajnokságról már lemaradtam, de ha lesz egy laza CTS "kupa", arra beneveznék

anyagilag rendbejöttem, úgyhogy már fizetni is tudok
  • Toya
    Szia Freak!

A bajnokság minden szinten szoros.
    CTS mod nincs még és a futamok jelenleg is fixed setuppal zajlanak.
  • FREAK
    hali skacok

mizu?

hogy áll a bajnokság? Craftsman mod nincs még?
  • ShaiHulud
    hat ezt a versenyt a vilag osszes penzeert nemmennem ujra vegig....jkegyetlen szenvedes votl...elejen benaztam meg szivtam sokat...pitbe nem tudtam rendesen beallni zold alatt...aztan ott tolatgattam meg minden nagyszeru volt...vagy 1 percet voltam a pitben emiatt...grat magamnak...a vegen azt a marha sok sargat meg jo lett volna elkerulni mert iszonyu szar lett igy a verseny masodik fele....bezzeg amikor nekem kellett volna hogy vegre sarga legyen akkor meg fasan ment mindenki....grrrr
  • ShaiHulud
    JAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaj
    nagy gond van!! nem jo tablazatot metnetem le
    a sajat idoimet mentettem le a vegeredmeny helyett !!! valaki mentette remelem ...akkor linkelje mar be pliz
  • sanzik
    ellenben tobb piros ferrari kinezetu autoval talalkoztam ami lement a vonal ala neha,aztan ezerrel visszacsapodott a palyara es lehetoleg akkor mikor mellette voltam :)
  • sanzik
    ha kialszod magad ,reggelre biztos mashogy latod a dolgokat,szerintem ne keseredj el...

nekem az volt a legkisebb balesetem mikor neked csusztam,nem is lett semmi bajom ott, csak gumi csere,mert satu fekkel koccoltalak
  • petesilver
    Hát káromkodás nélkül nehéz lesz visszaadni hűen az érzést, hogy mennyire mérges vagyok. Képzeljétek ide, hogy öt sort káromkodtam felváltva, választékosan, és durván! Egy métert nem tudtam menni versenytempóban! Az első kanyart örültem, hogy be tudtam vanni, mert Dorian felküldött a falra, és utána sárga. A következő rajtnál első kanyarba már lassan mentem, mert Code emberkedett elöttem, meg is lökte Doriant, akit lehetetlen volt kikerülni, ismét fal, pörgés, szegény Sanzik eltalált szemből / remélem folytatni tudta / nekem azonban verseny vége! Bele kéne venni a szabályzatba, hogy szankcióval jár, ha valaki hideg gumival emberkedik a rajt után. Vazze, ez a verseny 200 nagyon hosszú körből áll! Tudom, mert kedden végigcsináltam. Most esélyem nem volt rá! Bosszant, hogy ezért vettem kormányt, akarom befizetni a szervert. Most ott tartok, hogy ezért minek? Még van 2 hetem eldönteni, de most egy hétig látni sem akarok nascar autót, annyira felidegesítettek. Továbbra sem óvok, mert nem hiszek abban, hogy ha nekem rossz, legyen másnak is. Jó fórumozást, talán találkozunk még.
    Sziasztok!
  • petesilver
    Az nem biztos, de nagy nyomás alatt leszek a futamra! :DDDDDDDDDD
  • ibronk
    Nem tudod? Pedig egy alapmü folytatása
    Bad boys 2
  • Alexease
    Ez mi?
  • Met
    "Lecsó, joghurt /epres!!!/ megvolt, most iszom a RedBullt"
    Mire a futam lesz tuti a wc-n fogsz ülni:DD
  • ibronk
    Én meg ezt Alex ;)
  • ibronk
    Hát ezek még direkt sem tudják kilökni egymást :D
  • Alexease
    A mai futam utan, ez (Day of Thunder) fogom megnezni;-)))
  • Alexease
    - Meg a multheti MSBlaster virus
    - Messenger
  • ShaiHulud
    nem tudjatok mi a joisten csinalhajta azt hogy a windowsom egyszer gondol egyet es barmibol kivag a desktopra? vagy epppen az aktualis ablak lesz inaktiv olyasmi mintha ALT+TAB olnek valamire...de nem en csinalom...valami szar progi mehet a hatterben a tudtom nelkul de mar usziottam ra a spybot search and destroty s meg a lavasoftos ad aware 6.0 t is de semmi eredmeny......aaaaaa......windowst meg mar nem rakom most ujra...
  • ShaiHulud
    megint a hangok ? :)
  • petesilver
    OK! Lecsó, joghurt /epres!!!/ megvolt, most iszom a RedBullt, úgyhogy jöhet a futam!
    Gyertek csak, gyertek csak szép magyar leventék!
    Melegítették a gumikat, aztán mindet széjjelkenték!
  • ShaiHulud
    jaaah vagy lehet pomponos sapkas kissrac is:D (perszer a hinteszek , tolkocsinal akkor benne ul valaki..)
  • ShaiHulud
    miez hintaszek ? vagy tolokocsi ?:)
  • Alexease
    o<|;)