NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem a Replayt, amikor Sanzik belémjött, hát ott durván elszámolt valamit. 105. kör, a kanyar ívére épp fordulok rá, 118MPH, Sanzik érkezik hátulról 143MPH-el... 😊
Riszpekk
Csak ehez ido is kellene. Majd ha nyerek a Lotton, akkor csinalok egy olyan site-ot, hogy eltevedsz rajta😊)))) Mar csak Lottozni kellene...
Egyelore marad a "vacsi kozben takolok" tipus😞((
Egyelore marad a "vacsi kozben takolok" tipus😞((
Atlanta kinek mikor lenne jo? nekem egesz jovohet jo!
😊 na hajra!!😊
Lenne meg jonehany otletem az oldalra😊 Meg tudnek tolteni, jobb oldalon is egy hasabott menukkel😊 Pedig nem is FanSite, "csak" RaceSite😊)
okok csak egy otlet volt😊
jah es nem 😊
ez is jó ötlet 😊
szerintem nem kell bonyolítani, mindenki írjon amennyit akar, 5-10 sort, a lényeget és kész
szerintem nem kell bonyolítani, mindenki írjon amennyit akar, 5-10 sort, a lényeget és kész
Riszpekk
Nem kellenenek szerintem temakorok, mindenki irja le azt amit szeretne.
2.es ponthoz szeretnek hozzaszolni , szal nem olyat kene oda hogy elore meghatarozott temakorok szerint kene mindekinek nyilatkoznia egy bovebett,minden verseny utan ugyazaok a temakorok. na de hogy mik is legyenek az pasz😊 Szoval mintha valami riporter tenne fel kerdeseket es midnekitol ugyanazt!
Arrol is volt mar szo😊) Az is a Versenyek/Palyaneve ala menne, Galeria cimen/linken. Es a Replay ekrol is volt szo, hogy abbol is lehetne feltenni egy-ket erdekes jelenetet.
😊 hehe a kishelyre amugy szvsz eleg az ucso 4 sor is
Mit szólnátok egy "kedvenc képem" kiegészítéshez a nyilatkozat mellé?? 😄D Mindenki csinálhat egy képet a replaybõl
Riszpekk
Szerintem az elso pontnak megfelelot mindenki irjon, es akibe tobb szorult az irjon a masodik pontnak megfelelot is😊
szal maris taltam benne szoismetlest😊
hopp neme zt akartam irni
mindegy mostmar befejezem 😊
na mindegy megirtam valami hosszut , igaz atsem olvastam😊 azert elkuldom hatha feltudod hasznalni valamire. irok akkor rovidet is ha kell!?
Annak akit erint: a nascar.com-on majus elsejen Jeff Gordon-nal lesz elo cset 5 vagy 6 orakor.
Nyilatkozatbol, velemenybol, riportbol, beszamolobol stb. 3 fajta lehet, szerintem.
1. Rovidebb, parsoros velemenyek. Ezeket egy oldalra teszem, egymas ala felsorolas szeruen, a nevekkel kezdve/kiemelve. Ez a Versenyek resz ala, kulon linkre, a az Eredmenyek es az Ujsag melle.
2. Ez lehet valamivel hosszabb. Ezt a Hirekhez, a verseny eredmeny ala teszem mint link, amit kulon oldalon lehet majd elolvasni.
3. Ez lehet akar tobb oldalas beszamolo jellegu iromany is. Helye, esetleg a palya eredmeny mellet, Beszamolo linken. Esetleg ha tobb erkezik, es rendszeres - valaki sport ujsagironak keszul😊) - akkor a fomenube csinalok egy Verseny Beszamolok menupontot, es az ala.
1. Rovidebb, parsoros velemenyek. Ezeket egy oldalra teszem, egymas ala felsorolas szeruen, a nevekkel kezdve/kiemelve. Ez a Versenyek resz ala, kulon linkre, a az Eredmenyek es az Ujsag melle.
2. Ez lehet valamivel hosszabb. Ezt a Hirekhez, a verseny eredmeny ala teszem mint link, amit kulon oldalon lehet majd elolvasni.
3. Ez lehet akar tobb oldalas beszamolo jellegu iromany is. Helye, esetleg a palya eredmeny mellet, Beszamolo linken. Esetleg ha tobb erkezik, es rendszeres - valaki sport ujsagironak keszul😊) - akkor a fomenube csinalok egy Verseny Beszamolok menupontot, es az ala.
Na jó, azért kisregényt felesleges.
Szerintem is elég 4-5 mondat.
Szerintem is elég 4-5 mondat.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Szerintem irj amennyit akarsz😊
Max akit nem erdekel nem olvassa el😊
Max akit nem erdekel nem olvassa el😊
Én már le is nyilatkoztam :-)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
mindegy mostmar befejezem 😊
ehh milyen hosszu legeyn mert en mar jo sok sornal tartok 😊
A "repulo rajtokat" tenyleg mellozni kellene😞(
Azert eros, hogy 2-3 ember lemarad egy kanyarral, utana elem szaguldanak, sodrodnak. Az elsot meguztam, de a masodik, totalkar, plusz kor hatrany. Ami nem lenne gaz, ha lehetne pit taktikazni, de nem lehet, mert rengeteg a sarga.
Igy marad az "autokazas".
Amugy gratula, tenyleg jo verseny volt.
Azert eros, hogy 2-3 ember lemarad egy kanyarral, utana elem szaguldanak, sodrodnak. Az elsot meguztam, de a masodik, totalkar, plusz kor hatrany. Ami nem lenne gaz, ha lehetne pit taktikazni, de nem lehet, mert rengeteg a sarga.
Igy marad az "autokazas".
Amugy gratula, tenyleg jo verseny volt.
huh meg nem😊
Kosz!
Ez volt eddig a legjobb verseny szerintem es nem csak a vege miatt.
Az egesz jo volt.
Ez volt eddig a legjobb verseny szerintem es nem csak a vege miatt.
Az egesz jo volt.
nah ott volt nagyon a szeren ez a mai verseny ! GRAT MEGEGYSZER MODE! es SORRY MEGEGYSZER ATESZ 😞((
Megtaláltam:
Sound/ Spotter/Crew Chief /Format: alapon voice, ezt kell voice&text-re állítani.
Sound/ Spotter/Crew Chief /Format: alapon voice, ezt kell voice&text-re állítani.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Most akkor mennyi a pit limit? 35 v.55 ? Továbbra se tudom kiiratni a dumcsit a képernyõre. Viszont azóta van használható tükröm, és fps kijelzés a jobb felsõ sarokban. Az sem tiszta, mivel jelzem a pitnek, hogy ki akarok menni, készüljenek. Mivel 10 kör után használhatatlan a jobb elsõ kerekem. Thx.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Az újoncoknak fõleg:
A rajtnál az ilyen kamikaze akicókat kerüljük. Tudom nagyon biszereg a gázon a láb hogy lehetne elõzni de ilyenkor még kisebb a sebesség így a hátulról jövök jobban figyeljenek a féktávra mert az elõttük lévõk még nem olyan gyorsak mint versenyhelyzetben.
A rajtnál az ilyen kamikaze akicókat kerüljük. Tudom nagyon biszereg a gázon a láb hogy lehetne elõzni de ilyenkor még kisebb a sebesség így a hátulról jövök jobban figyeljenek a féktávra mert az elõttük lévõk még nem olyan gyorsak mint versenyhelyzetben.
Na mégegyszer fõleg Mode:
1. nem arról volt szó hogy nem minden ugy ment ahogy akartam azért szálltam ki. Hanem azért mert az autó teljesen szar volt már alig gyorsult. Ha nem mennék holna dolgozni TALÁN végigmentem volna. Azért talán, mert nem megy tétre a dolog így semmi kedvem egy roncsal kocsikázni.
2. Olyan régóta nem megyünk együtt úgyhogy ne kritizálj engem. Mentem már bajnoki futamon a Toya-ékkal õk elmondhatját, hogy mikor kb ilyen volt az autóm végigmentem vagy ha körhátrányba kerültem akkor is. Szóval nem ismersz még annyira, hogy megmond miért szálltam ki.
1. nem arról volt szó hogy nem minden ugy ment ahogy akartam azért szálltam ki. Hanem azért mert az autó teljesen szar volt már alig gyorsult. Ha nem mennék holna dolgozni TALÁN végigmentem volna. Azért talán, mert nem megy tétre a dolog így semmi kedvem egy roncsal kocsikázni.
2. Olyan régóta nem megyünk együtt úgyhogy ne kritizálj engem. Mentem már bajnoki futamon a Toya-ékkal õk elmondhatját, hogy mikor kb ilyen volt az autóm végigmentem vagy ha körhátrányba kerültem akkor is. Szóval nem ismersz még annyira, hogy megmond miért szálltam ki.