51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • V8Man
    A következő szezonban belép a Toyota a Craftsman Truck Series-be. A Celica a NASCAR Goody's Dash Series-ben szerepel, ami azért még nem a Winston Cup. Hogy oda mikor szándékoznak belépni, nem tudom. Mellesleg én nem örülök, hogy ide is beteszik a lábukat a japánok. Ez volt az egyetlen igazi amerikai autósport idáig... A NASCAR sem lesz már az, mint rég.
  • sanzik
    en kikerem magamnak mert van gyari nascar Toyota auto is... :)
    nezd meg a toyota.com a celicat :)
  • Alexease
    Akinek nincs mit toltenie, es esetlegg tul nagy a csend, itt egy kis verseny zaj:DDD
    FIA GT 2002 MP3 (160kbps, 3.7 Mbyte)
  • V8Man
    Én nem vagyok BMW rajongó, és a NASCAR-ban is furcsa nekem más márkákat/festéseket látni az ott előforduló 4 USA gyártón kívül. (Bocsi, ezzel nem akartam megbántani senkit. Ez csak egy vélemény volt...)
  • HaZso
    Nem semmi ez a BMW, ez igen ;-)
  • Marki..
    Setup nem anniyra fontos, mint a Nascraban, mivel LFS-ben olyan, hogy gumik hőmérséklete, meg kopás, még egyáltalán nincs is. Az fontosabb, hogy olyan setupot találjon magának az ember, amivel stabilan, kényelmesen viszonylag jó köröket tud futni. Setupból meg nincs hiány, rengeteg a választék és ahogy Sanzik is mondta, lehet kunyizni Norbitól :)))
    Én Blackwoodot 1 év és több ezer kör után sem tanultam meg, még mindig lehet rajta csiszolni.
  • sanzik
    O,ez nem problema!!!
    setup-ot lehet kunyizni Norbitol :))
    (en sem ertek a setupolashoz semmit) :D
    a palyak meg 5 kor utan megtanulhatok...
    szoval jelentkezz Prezsinel :)
  • Toya
    Én is szivesen indulnék csak ez annyira setup specifikus program, hogy az rettenetes.
    Ha valakinek nincs rendes beállítása, akkor minden kisérlet felesleges mert úgy sincs esélye és persze a pályák ismerete sem hátrány.
  • sanzik
    mar lement,csak 2x 20 kor volt mert teszteltunk a multiplayer speedup beallitast
  • Toya
    Szégyent ne hozzatok ránk Alex-el ;-)
  • Toya
    Pezsgőt??? Nincs ma LFS futam?
  • sanzik
    ja es a 2000 korre megyek bontok egy pezsgot...
    :))
  • sanzik
    az bosszant csak,hogy altalaban akkor tudok csak Atesz elott vegezni ha vele tortenik valami kellemetlen baleset
    szeretnem legalabb egyszer tiszta kuzdelemben megverni,hogy jogosnak erezzem a 3. helyem a bajnoksagban :)
  • Toya

Ez nem semmi járgány :-)
  • ShaiHulud
    nah bye majd csutorokokn jovok
  • Toya
    Sanzik és Atesz között is öldöklő csata lesz a következő futamokon ;-)
  • ShaiHulud
    bar Petya nagyon jon felfele szal leeht csak a 6.hely re palyazhatok :(
  • ShaiHulud
    es jo lenne ha mar szereznek valami bonuszpontot is ...mert penaltyt mar kaptam :(
  • ShaiHulud
    Sanzik kerek 2000 kore szep :D
  • ShaiHulud
    juhuuu :D engem erdekel :D kozeltiek ujra az 5 helyem fele...:D az akkor is az enyem lesz ...
  • Toya
    Nohát, azt gondoltam volna ettől jobban érdekel valakit a bajnokság állása :D
  • Toya

Bejelentés nem érkezett, így ez a hivatalos állás a bajnokságban!!!
  • ShaiHulud
    :D en berlem a tetejen levo parkolohelyet..szoval ez mar lejatszott meccs....nehogy valaki bealljon a helyemre!!!
  • Marki..
    És az győz, aki előbb feljut :)))
  • DGray
    Ment már valaki Doverben?
    Eléggé furcsa...
    Olyan mintha mindig felfelé mennék a parkolóházban..
  • Alexease
    UP!
  • ShaiHulud
    megint keveset fogok aludni...fakkk
  • ShaiHulud
    valsoagban nem nascaroznek :D
  • ShaiHulud
    azt hogy reszvetem:D
  • V8Man
    OK, legközelebb vigyázok, de szerencsére nem volt oylan vészes a helyzet...
    Egy gyors hidegzuhany megtette a hatását. A Happy Hour-ön már láttam, hogy nagy gond nem lesz, ha figyelek. Sikerült is nagyobb hibák nélkül végigmenni, kisebbek persze voltak, de azok nem az ittasságommal voltak összefüggésben.
    Nem tudom, hol volt az eset, amit írsz, pedig már egyszer megnéztem a visszajátszást. Mindenesetre elnézést kérek tőled és mindenkitől, akinek nehéz pillanatokat okoztam...
  • sanzik
    visszaneztem most azt a balesetet is meg1x ....

hat igazabol Atyka el tudott volna jonni melletem mert szepen jott ki mogottem belso iven,en meg meg is kezdtem emiatt a kulsore valo huzast csakhogy Hazso is igen gyorsan es tisztan jott kivul es igy kozepen kellett maradnom,raadsul hogy ne sodrodjak Hazsonak inkabb nagyobb helyet hagytam neki es talan a gazt is elvettem ey pillanatra ezert nem fert mar el Atyka,pedig ebbol egy szep 3wide lett volna...
    hat elnezest azokotol akik ott megserultek :(
  • sanzik
    Atykanak nem volt szerencseje... :(
    ha egy korrel kesobb esik ki a vegen akkor nem tudtam volna megelozni,mert annyi volt a korhatranyom hozza kepest,hogy pont az utolso korben fogyott el es kerultem igy ele
  • sanzik
    az Atykas esetet nem tudtam kontrolalni,mert csak porogtem es lattam,hogy mindenfele autok mennek,meg jon a fal :)
  • Toya
    Annál az esetnél szerintem a komplett élmezőnynek tele volt a gatyája :-))))
  • Toya
    Feltünt és a gond az volt hogy te is előztél, nos én erre nem számítottam :-)
    Az valóban kicsit meredek helyzet volt, de jobban be voltam tojva akkor amikor Atyka kibillentette a kocsidat és vészesen forogtál felém.
  • sanzik
    az a felso nagy kanyar nem lehet egyszeru :)
    vagy az dontott oval? :)
  • Toya
    Mond nekik, hogy igen most apa nyert :-)
  • sanzik
    most jut eszembe,talan az utolso elotti restart lehette mikor egy vonalbol rajtoltunk es en valahogy elol voltam,de ugye korhatranyban..

na ugy gondoltam majd jol lehuzodok egybol belulre,hogy az eleje el tudjon menni gyorsan kivul,meg a kanyar elott
    mar neztem is ki magamnak a helyet belul es felig ott is vagyok,mikor Toya megjelenik a tukorben veszett tempoval, nyakaban a fel mezony es o is arra fele huz ahova en ! :))
    hat csak a hidegveremnek es a profizmusomnak volt koszonheto,hogy hihetetlen gyorsasaggal reagalva visszahuztam az autot es kozben arra gondoltam,hogy Toya nem gondolja meg magat es narad belul :)

na itt szerencsem volt de azert beszartam a remulettol :D
    bar lehet,hogy ez csak nalam jott ilyen ijesztoen le es Toyanak fel sem tunt az eset :)
  • Jacek
    na leszedem:)
  • DGray
    >Ezt kétszer csináltam meg...

Én azt látom, hogy utólértél a hátsó egyenesben, de ott még a kanyarban bejöttem eléd. Ezután az egyenesben mellém jöttél kívülről, neki a falnak, aztán nekem.
    Nem látom, hogy kétszer lett volna.

Én csak azt gondolom, hogy ha van 10 kör hátrányod, és mégha gyorsabb is vagy, inkább óvatosan próbálkozzon az ember, ne legyen kockázat.