51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Talán de ez ugyben is pesszimista vagyok és nem csak azért mert semmi konkrét info hanem mivel ott nem csak stock car van így valószinuleg a tobbség egybol sport autókra menne vagy a nyitott kerekesre.
  • sajoati
    ez a baj az ujoncok toborzasaval is, hogy altalaban no a sargak szama (tisztelet a kivetelnek), de igy, hogy ennyien vagyunk, nekem is a rovidebb verseny a szimpibb megoldas.

keddenkent (mar amikor tudok jonni, pl. remelhetoleg ma is) nagyon remek kis fun futamokat nyomunk, nyomtunk, pl. Papyrus is mekkora volt mar, 4 emberrel :))
  • Toya
    Rajtunk az segítene ha az iRacing végre kiadna valamit, akkor ismét a figyelem középpontjába kerülne ez a kiváló engine és az érdeklődés is megnőne.
  • B Lori
    Akkor azért volt kb. 10 stabil ember aki általába ki is tartott a végégig,és fasza sárgamentes versenyek is voltak,idén év elején voltak tobben de a lentebb említett okok miatt is jópáran leléptek,újakra megint csak nem lehet számítani a nehéz korulmények miatt de ha nem is lesz tobb ember akkor se ártana változtatni mert így az a kevés is elfogy.

• B Lori
    A TPSCC nem próbáltátok,vagy az ezekre a modokra épul?
  • bcs78
    Nem is tudom, de már a tavalyi szezon második felében is ugyanez volt a helyzet. A bajnokság utolsó harmadát is a mostanihoz hasonló létszámú mezőny futotta le. Ha megszakadsz se lesz itt több ember, ebben biztos vagyok.
  • B Lori
    Azt kellene megnézni hogy miért jutottunk ide az év elejétol,a két fobb ok
    1-nehezebb a setup
    2-hosszú a táv és unják
    megoldás
    1-konnyebb setup (nem kellene fast hanem az UK-t javítani,a túlkormányzást kellene csak valamennyire csokkenteni mert abbol van a legtobb gond)
    2-rovidebb táv (nagyjából 35% vagyis kb 1 óránál ne legyen tobb)
  • bcs78
    OK, thx, most már műxik a link nekem is. Megnézem azt is.
  • Toya
    Igen, tudom hogy állíthatóak ezek a dolgok.
    Az egésszel az az igazi baj, hogy van előtte egy NR2003 amihez mindenki hasonlítja :)
  • Jacek
    De azt tudod allitani elore/hatra le/fel +FOV
    Mentem egy racet nem rossz de hogy ez jobb lenne mint a nrs2003 hat azt kotve hiszem:) jobban lehet benne piszkalni a masik autot nem esik el olyan hamar:)
  • Toya
    Igaza van Jaceknek, a 2007-es jobb csak az üléspozíció nem az igazi benne.
  • Jacek
    ezt is nezten masik jobban tetszett kb 10 kort mentem mindkettovel:))
    link kitunoen mukodik most is:)
  • bcs78
    A link viszont nem használható, nekem legalábbis nem jön be az oldal. :)

Amit Toya linkelt az pedig ez a mod: Stock Car Evolution
  • Jacek
    En nem tudom melyik az amit Toya linkelt en neztem nascar modokat ez az ami hasznalhato:)

reggelni kell a letolteshez palyak is ott vannak

Nascar mod rFactor
  • bcs78
    Jóhl néz ki. Nekem megvan az rFactor, azt hiszem én megnézegetem ezt a modot.
  • gordon 24
    Elég reális Törése van:DDD
  • 72TSanyi
    Farfus produkció
  • Cowek
    1:50-nél ahogy alátámaszt a levegő a háttal csúszó autónak az elég komoly fizikának tűnik...
  • gordon 24
    Nagyon jónak tünik!
  • Toya
    http://www.youtube.com/watch?v=HZBhFEcSaXA
  • gordon 24
    Nem az? Én ugy tudtam.. Na akkor ez a magyarázat:D
  • Toya
    Talán azért mert semmi köze nincs az EA-nek hozzá :D
  • gordon 24
    Nem tudom.. Még nem volt szerencsém a modokat kipróbálni.. Nekem csak a demó van meg. (sajnos) Viszont nagyon reálisnak tünik, Nagyon jó hang efektek vannnak benne. Faszán irányitható. Szóval ahhoz képest hogy EA elég jó.
  • B Lori
    Hát nemtudom de valahogy ez a sok mod nem okoz bordelt a játékban?
  • gordon 24
    Jaa:D az igen... Na akkor 80-an. HSW csak 49-van ebből indultam ki
  • Toya
    40? Van az vagy 80 :)
  • gordon 24
    De az is van asszem.. Meg Tura autó, Kamion verseny, Van vagy 40 mod hozzá.
  • Giovanni #47815
    Kéne egy kis segítség. Kellene nekem a carviewerhez a gtp kiegészítő, valami x files. ha van valakinek, dobja el mailban, vagy msn-en. Köszi
  • HaZso
    A következő CUP futamon Infineonban számítsatok Norbira, Prezsire, Jacekre, tavaly is szép kis mezőny összejött ;)
  • B Lori
    Aha,V8 nincs?
  • gordon 24
    Gondolkozom ezen a Clio témán. Nagyon tetszik a GT modja képekből itélve.. Szóval ezeken agyalok
  • B Lori
    Na mesélj hol akarsz indulni még?
  • gordon 24
    Nekem sincs meg.. Csak egy tipp volt.. Valahogy életet kéne verni ebbe a dologba. Mert lassan az érdektelenség határán vagyunk. Ehhez valamit újjitani kell. Ebben a formában egyértelmű, hogy megvannak számlálva a napjai ennek a Ligának.
    Uj játék kellene vagy valami más megoldás. Én persze az NR2003-mellett állok hiszen valóban ez a legjobb sim, de kevés ember fantáziáját mozgatja meg egy beszerezhetetlen régi játék.
    Ha kijön az ARCA akkor azt is meg kellene nézni és a rfactor mod is megérne egy próbát..

Én valószínüleg megveszem hamarosan ezt a jákot, mert nagyon so olyan mododt tartalmaz ami számomra fontos. És a demóból itélve nagyon jó..
  • B Lori
    Akit érdekel a mai Cup verseny itt nézheti :)
  • Met
    Orig kell az online mókához?
  • Mnemomic
  • B Lori
    A monitor elott ulve ezt elég nehéz lenne megcsinálni,az autókra meg feltételezem hogy nem modelleznek kezet
  • Mnemomic
    Most versenyezni akarsz, vagy fogdosni a másikat?
  • B Lori
    Nekem sincs rFactor és hát nem is szándékoztam már megvenni hiszen elég régi,én az ARCA-ra várok és szándékozom megvenni ha jó lesz,az csak errol szól és nem egy mod tehát minden szabály benne lesz még a GWC is,nemrég olvastam hogy online hozzá lehet érni a másikhoz ami az NR-ben nagy hiányosság,az engine meg valami gmotor2 ami ha jól tudom hasonló az rFaktor-hoz :)
  • sajoati
    nekem nincs meg, ezert kernek valakit, akinek megvan, hogy nezze meg, a szabalyokat mennyire alkalmazza az rf NR mod?

van sarga zaszlo, lucky dog, buntetesek (pl. longest line), double file restart, stb stb?