51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Giovanni #47850
    HNR Light tagok! Elkészítettem gyorsan a Toyota festését. Olyan amilyen. A car fájl elkészítésére már nem vállalkozom. Aki megcsinálja, az keressen meg, és átdobom a festést.

eleje
    hátulja

Közben még rákerűlt a HNR logo is
  • Met
    üdv itt újra :)
  • gordon 24
    Ez lehet a gond.. De pl Almendinger is ezt használja és állitólag JR is. Mind2 Rfactoros servereken tolják már. Egyedül Hamlin az aki még mindig az NR2003-al megy.
    Persze az sem biztos ha most megtörténe ez a nagy változás, akkor többen lenénk. Lehet hogy ugyan ennyien lehet hogy 43-an. Ki tudja..
    Az meg a másik hogy ott van most a Clio. Azt mondtad hogy kb 60-an vagytok és ingyenes serveren. Miért nem lehet ezen a serveren a NASCAR is?
    Nem elég hogy egy öreg (de kurva jó) gémmel toljuk de még fizetős is.
    Ha egy olyan embert nézek aki szeretne játszani online. Választhat egy ingyenes uj játékkal futó bajnokságot, vagy egy fizetős régi játékkal futót, szerinted melyiket választja? Asszem egyértelmű. (hacsak nem egy NASCAR örült [mint mi])
  • B Lori
    Jó,akkor rád nem lehet számítani,amúgy az tok mindegy hogy te vagy más hibázik a setupal,lekukáztad a gépet és ezért ment el az a maradék kedved is,egyébként ezen már lett segítve mert moderate a sérulés így ha mondjuk az 51-est vezeto fakezu bénázik akkor nem kell kukáznod tehát johetsz nyugodtan
  • Jacek
    ezt irtam en is:) max latvanyban jobb 2 palyat neztem csak infineont meg atlantat hat atlanta jo olt a masik juj:)
  • robotnyk
    nálam nem feltétlen a setup a gond. nem terveztem amúgy sem minden versenyt, csak párat, de texas elvette a kedvem. az a kedvenc pályám, de 12 kör után lehetett kukázni a gépet, kivételesen úgy emlékszem, nem is én hibáztam :D
  • B Lori
    Ezért kellene konyíteni a dolgokon itt volt Robotnyk aki még a fastal se indult minden versenyen az UK val meg már eggyáltalán,Met-nek is elege lett a setupból IzI-nek a távból mert nem látja értelmét rongálni a kormányt a semmiért,én is már csak akkor megyek végig ha van kilátás valami jó csatára mint most Toya-val.

A keddi verseny jó példa fast setup konnyu keveset kell gyakorolni mégse hibázunk annyit,nem kell HH egybol verseny ami rovid ha le is maradsz mire kicsit is megunnád már vége és valóban sokszor 4-en sokkal szórakoztatóbb mint pénteken 10-en vagy akár 20-an.
  • Cowek
    2008? Gondolom még semmi infó róla :-(
  • B Lori
    Talán de ez ugyben is pesszimista vagyok és nem csak azért mert semmi konkrét info hanem mivel ott nem csak stock car van így valószinuleg a tobbség egybol sport autókra menne vagy a nyitott kerekesre.
  • sajoati
    ez a baj az ujoncok toborzasaval is, hogy altalaban no a sargak szama (tisztelet a kivetelnek), de igy, hogy ennyien vagyunk, nekem is a rovidebb verseny a szimpibb megoldas.

keddenkent (mar amikor tudok jonni, pl. remelhetoleg ma is) nagyon remek kis fun futamokat nyomunk, nyomtunk, pl. Papyrus is mekkora volt mar, 4 emberrel :))
  • Toya
    Rajtunk az segítene ha az iRacing végre kiadna valamit, akkor ismét a figyelem középpontjába kerülne ez a kiváló engine és az érdeklődés is megnőne.
  • B Lori
    Akkor azért volt kb. 10 stabil ember aki általába ki is tartott a végégig,és fasza sárgamentes versenyek is voltak,idén év elején voltak tobben de a lentebb említett okok miatt is jópáran leléptek,újakra megint csak nem lehet számítani a nehéz korulmények miatt de ha nem is lesz tobb ember akkor se ártana változtatni mert így az a kevés is elfogy.

• B Lori
    A TPSCC nem próbáltátok,vagy az ezekre a modokra épul?
  • bcs78
    Nem is tudom, de már a tavalyi szezon második felében is ugyanez volt a helyzet. A bajnokság utolsó harmadát is a mostanihoz hasonló létszámú mezőny futotta le. Ha megszakadsz se lesz itt több ember, ebben biztos vagyok.
  • B Lori
    Azt kellene megnézni hogy miért jutottunk ide az év elejétol,a két fobb ok
    1-nehezebb a setup
    2-hosszú a táv és unják
    megoldás
    1-konnyebb setup (nem kellene fast hanem az UK-t javítani,a túlkormányzást kellene csak valamennyire csokkenteni mert abbol van a legtobb gond)
    2-rovidebb táv (nagyjából 35% vagyis kb 1 óránál ne legyen tobb)
  • bcs78
    OK, thx, most már műxik a link nekem is. Megnézem azt is.
  • Toya
    Igen, tudom hogy állíthatóak ezek a dolgok.
    Az egésszel az az igazi baj, hogy van előtte egy NR2003 amihez mindenki hasonlítja :)
  • Jacek
    De azt tudod allitani elore/hatra le/fel +FOV
    Mentem egy racet nem rossz de hogy ez jobb lenne mint a nrs2003 hat azt kotve hiszem:) jobban lehet benne piszkalni a masik autot nem esik el olyan hamar:)
  • Toya
    Igaza van Jaceknek, a 2007-es jobb csak az üléspozíció nem az igazi benne.
  • Jacek
    ezt is nezten masik jobban tetszett kb 10 kort mentem mindkettovel:))
    link kitunoen mukodik most is:)
  • bcs78
    A link viszont nem használható, nekem legalábbis nem jön be az oldal. :)

Amit Toya linkelt az pedig ez a mod: Stock Car Evolution
  • Jacek
    En nem tudom melyik az amit Toya linkelt en neztem nascar modokat ez az ami hasznalhato:)

reggelni kell a letolteshez palyak is ott vannak

Nascar mod rFactor
  • bcs78
    Jóhl néz ki. Nekem megvan az rFactor, azt hiszem én megnézegetem ezt a modot.
  • gordon 24
    Elég reális Törése van:DDD
  • 72TSanyi
    Farfus produkció
  • Cowek
    1:50-nél ahogy alátámaszt a levegő a háttal csúszó autónak az elég komoly fizikának tűnik...
  • gordon 24
    Nagyon jónak tünik!
  • Toya
    http://www.youtube.com/watch?v=HZBhFEcSaXA
  • gordon 24
    Nem az? Én ugy tudtam.. Na akkor ez a magyarázat:D
  • Toya
    Talán azért mert semmi köze nincs az EA-nek hozzá :D
  • gordon 24
    Nem tudom.. Még nem volt szerencsém a modokat kipróbálni.. Nekem csak a demó van meg. (sajnos) Viszont nagyon reálisnak tünik, Nagyon jó hang efektek vannnak benne. Faszán irányitható. Szóval ahhoz képest hogy EA elég jó.
  • B Lori
    Hát nemtudom de valahogy ez a sok mod nem okoz bordelt a játékban?
  • gordon 24
    Jaa:D az igen... Na akkor 80-an. HSW csak 49-van ebből indultam ki
  • Toya
    40? Van az vagy 80 :)
  • gordon 24
    De az is van asszem.. Meg Tura autó, Kamion verseny, Van vagy 40 mod hozzá.
  • Giovanni #47815
    Kéne egy kis segítség. Kellene nekem a carviewerhez a gtp kiegészítő, valami x files. ha van valakinek, dobja el mailban, vagy msn-en. Köszi
  • HaZso
    A következő CUP futamon Infineonban számítsatok Norbira, Prezsire, Jacekre, tavaly is szép kis mezőny összejött ;)
  • B Lori
    Aha,V8 nincs?
  • gordon 24
    Gondolkozom ezen a Clio témán. Nagyon tetszik a GT modja képekből itélve.. Szóval ezeken agyalok
  • B Lori
    Na mesélj hol akarsz indulni még?