51527
-
ShaiHulud #13805 Up..Up...Up...until the Ascension has come. -
#13804 -
#13803 Hihi, külön hírt kaptam, kösz :)
-
#13802 Ez meg jott, fel is raktam, koszi. -
#13801 Az előbb elküldtem ujra! -
Toya #13800 Alex mintha lemaradt volna Norbi nyilatkozata, pedig történetesen beszélgettem is vele miközben írta.
Remélem megkaptad... -
#13799 Jóvan, XP vagy 2000. -
#13798 köszi -
#13797 Konvertalni sehogy.
Leszeded a Fraps-et (www.fraps.com) - de inkabb elkuldom az enyem, mert ez "regisztralt" ;) -, inditasz egy visszajatszast, es azt capture-ozod ki belole, ami kell (tomoritettlen AVI-kat gyart). -
#13796 A nascar replay-t mivel lehet átkonvertálni Vegasos formátumra? -
#13795 eleg ez a ketto,tobbet nem gyartok :))
(egyenlore) -
#13794 akkor a lányok is örülhetnek 9 hónap múlva -
#13793 en azert jobban jartam,hogy kileptem...
a tobbit gondold hozza -
#13792 Igen? Én aszittem a szélessége a spéci...:))
Amugy ha ilyen lesz a transam belülről az nagy sux lesz, csak a müszerek vannak máshol, azért ennél biztos nagyobb a különbség.... -
Toya #13791 Őszintén remélem pénteken nem lesz ilyen a ping, mert továbbra sem fogom veszélyeztetni a többieket ilyen esetben az indulásommal.
Ez amúgy elvileg egy TransAm mod cockpit, de szerintem nem ilyen lesz a végleges a modban. -
#13790 A 30. körre jó lett a ping, kár hogy kilépett mindenki :(
Emmi 16:9? Vagy 3 monitor? Vagy mit kell nézni? :) -
#13789 Ejha, nemrossz! -
#13788 vááááá de nagyonszépgyönyörűűűűűű -
Toya #13787 -
#13786 Alex, majd ájszikjúra gyere fel egy picit. -
#13785 Mintha ez a képecske már lett volna:D -
#13784 No, vannak-e még ilyen videóid, jó sok?????
Mert tőteném ezerrel!!!
Szeretem az ilyesmit!!! -
#13783 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
-
#13782 Nah visszatértem a kis hétvégi kiruccanásomról a suliba való beiratkozásról, szal nekiállok írni a nyilatkozatom:))
Amugy átléptem az 1000 vezetett kör határát -
Toya #13781 Ezért izgalmas a Nascar és ezért nézik sokan:
Klipp 1
Klipp 2
Klipp 3
És a tévedések elkerülése végett ez néhány pillanat az idei év eddigi eseményeiből :-) -
V8Man #13780 A technikai részével eddig is tisztában voltam nagyjából a dolgoknak, ezért sem érdekel már régóta az F-1. Az új szabályok miatt (amiket odaát már régóta alkalmaznak, pl. az időmérő edzés) szorosabbá tette a bajnokságot, de a futamok szerintem nem lettek izgalmasabbak. Kevés a fej-fej melletti küzdelem, az előzés továbbra is. Ezt mondjuk két futam megnézése után mondom, mert többet nem tudtam és nem is akartam megnézni... -
#13779 Persze, hogy igazam van. :))
És a mérföldekkel jobb technikai megoldásokhoz még egy eset: amikor a merci (talán Ilmor ott) az indycar-ban előjött egy újfajta feltöltővel, ami lelépte a mezőnyt, akkor mondták nekik, hogy jól van, erre az évre még maradhat, de utánna ez a rendszer be lesz tiltva.
Vagyis kiigazították a szabályokat, hogy ne legyen gond a későbbiekben. Mert az már rontja az üzletet.
Ezért nem értem az F1 vezetését, bár ez az év nem olyan rossz.
Rally-ban is rájöttek, hogy az egyforma autók a frankók. Feltetteték a turbószűkítőt: fizikailag adott, hogy a levegő a hangsebességet nem lépheti át. Adott keresztmetszeten így egységnyi idő alatt mindenkinek ugyanannyi levegő mehet csak be a motorba. Ha a levegő ugyanannyi, akkor nagyjából a teljesítmény is. Egyből kiegyenlített lett a bajnokság, a csapatoknak más területeken kellett az autót fejleszteni, mert a motor hasonló mindenkinél. Igaz, hogy a Peugeout-nál valami van, de a franciáknál sose lehet tudni, hogy mit kavarnak. :) -
Toya #13778 Pontosan itt a fej-fej melletti küzdelem a lényeg, az hogy ez milyen autókkal zajlik különösebben nem érdekes.
Abban is igazad van, hogy a technikai előírások is igen szigorúak, szóval itt nem fordulhat elő az ami más európai technikai sportokban, hogy egy-egy gyártó mérföldekkel jobb technikával guruljon a pályára. -
#13777 american muscle
-
#13776 Én azt gondolom, hogy azért nagyon jó a NASCAR, mert a technikai szabályok nagyon frankók. Nincs igazi Hi-Tech, nincs bonyolult elektronika.
Nem tudom, hogy ez aktuális-e még, de pl. 2-3 éve csak karburatorokkal mehettek! Szóval így nagyon kiegyenlített a technika. Ez pedig hozza a versenyt.
Szerintem az amcsik ezt látják nagyon másképpen: a nézőnek izgalom, fej-fej melletti verseny kell. És ezt odaát meg is kapod.
Szóval szerintem jöhet a Toyota, de csak a jo kis szabályok maradjanak. Bár én annyira nem féltem az amikat.
-
#13775 Az atutalasnal, eleg ha az OTP-ben (az a gyorsabb, biztosabb stb.) bediktalod a szamlaszamot, es a "Kozlemeny" reszbe odairatod a neved (Met) es hogy melyik bajnoksagban akarsz indulni (GPL, NR2003, LFS, F1C - egyszerre tobbet is;-).
Vagyis nem kell a nev;) -
#13774 Alex, az átutaláshoz nem kell a számla tulajdonos neve? Elég ha csak a számlaszámot adom meg a cél mezőbe? -
#13773 Ejha, már meg is jött a heti jelszó
Gratula, Alex -
#13772 Akkor majd mit szólsz ha Baumgartner az F1-ből átmegy a Cart-ba és onnan a Nascarba:DDD -
V8Man #13771 Akinek nem az USA autók a kedvencei, érthető is, hogy nem különösebben izgatja, milyen autók mennek a NASCAR-ban. Üzlet ide vagy oda, eddig mégis figyelmen kívül hagyták a nem USA autógyártók. Ha jól tudom, a szabályzatban is benne van (lehet, hogy már csak volt), hogy csak USA gyártók indulhatnak. Nem is volt ez baj szerintem.
FREAK: bocsi a tévedésemért, de itt nálunk csak a három legnépszerűbb ligát lehet látni néha (NASCAR, Champ Car, IRL). Tudom, hogy vannak még más bajnokságok is, csak azokról csak az interneten lehet látni valamit nálunk... -
Toya #13770 Nekem sokkal kevésbé tetszik, hogy ide is kezdik betenni a lábukat az olyan versenyzők akik nem amerikaiak (Christian Fittipaldi).
Az autók terén nekem teljesen mind1 milyen autók mennek, hiszen ez egy üzlet amit egyetlen egy komoly autógyár sem hagyhat figyelmen kívül.
A Toyota be fog lépni a Nascarban, előtte azonban valóban a CTS-ben indulnak de szépen fokozatosan belépnek majd a most még Winston kupának nevezett sorozatba is. -
#13769 "Ez volt az egyetlen igazi amerikai autósport idáig"
Tévedés. Odaát legalább 200 féle autós bajnokság van, ami CSAK amerikai. Különben meg ha japánok akkor inkább Toyota mint bármi más, viszont az alap problémáddal egyetértek. -
SE #13768 Kösz! -
#13767 http://www.onlineracin.com/pwf/ -
SE #13766 Hi!
TrackEditor-t honnan lehet letölteni???