NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idézet Freak :
ott vannak alul a gombok
tudod, jobbra mutató egyszerû nyíl a PLAY 😄
Idézet ShaiHulud:
ha tudsz egy videot vagy egy audio kazettat kezelni akkor ezzel sem kene hogy gondod legyen!!
Kösz a segítséget, és a kioktatást is. Mentségemre legyen mondva, hogy hajnal 5.30-kor kísérleteztem vale 4 óra C&C multi, és 2 óra Vietcong multi után. És az esetek többségében a play jel szinte minden esteben sima jobbra mutató háromszög, ami ebben nincs. Ráadásul ma már észrevettem, hogy a lejátszás tegnap is elindult, csak hosszú ideig semmi nem történik a képen, azért nem vettem észre, hogy elindult. Ma is csak a számlálón vettem észre, hogy elindult a replay. De ezentúl jobban figyelek.
ott vannak alul a gombok
tudod, jobbra mutató egyszerû nyíl a PLAY 😄
Idézet ShaiHulud:
ha tudsz egy videot vagy egy audio kazettat kezelni akkor ezzel sem kene hogy gondod legyen!!
Kösz a segítséget, és a kioktatást is. Mentségemre legyen mondva, hogy hajnal 5.30-kor kísérleteztem vale 4 óra C&C multi, és 2 óra Vietcong multi után. És az esetek többségében a play jel szinte minden esteben sima jobbra mutató háromszög, ami ebben nincs. Ráadásul ma már észrevettem, hogy a lejátszás tegnap is elindult, csak hosszú ideig semmi nem történik a képen, azért nem vettem észre, hogy elindult. Ma is csak a számlálón vettem észre, hogy elindult a replay. De ezentúl jobban figyelek.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Na egy nagyarcu...
11
max hányan tudnak játszani egy szerveren?
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Ez gondolod erdekel akarkit is?😊
akkor te csak egy heten egyszer jossz😊 ugyis player limit gondok vannak 

Képzeld helyeslem,mivel 1 héten 1 verseny nekem bõven elég.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
8 oras kezdest kene megbeszelni, es akkor maris nem olyna nagy gond a koran keles.
Amikor sanziknak jo azon a heten lehetne 8 oras kezdes ha mindenkinek jo.
Amikor sanziknak jo azon a heten lehetne 8 oras kezdes ha mindenkinek jo.
inkabb hetfo kedd😊
egyik pentek, masik meg valamikor hetfo-szerda
heti 2
Heti 2 azer legyen
Osztod?
Dejo
Dejo

Jah, de aki nem fer be vagy nem tud jonni, annak
relative 2 hetet kell varnia kovetkezo futamra,
es ez szerintem nem jo.
relative 2 hetet kell varnia kovetkezo futamra,
es ez szerintem nem jo.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
én mégis a heti egy verseny mellett szavazok
legyen egy nap, pl. péntek, akkor nem kell korán lefeküdni, és akkor kezdjük, amikor mindenkinek jó
legyen egy nap, pl. péntek, akkor nem kell korán lefeküdni, és akkor kezdjük, amikor mindenkinek jó
Riszpekk
hetfo kedd szerda???
Én nagyon uborka vagyok ehez a játékhoz a jelek szerint, bocsi, de megmondaná valaki, milyen ördögi módon lehet a replayt elindítani? Play gomb sehol, az összes billentyût megnyomtam, de semmi. Minden mást oda állítok, ahova akarok, kamera, kör, bármi, de elindulni nem akar.
Mission Impossible 2010: PRO Class
miert ne hinnek?😊
oko, mocsok lag, kene vmit ez ellen csinalni😊
Shai Hulud, bocsi a tasliért, de valszeg lag lehetett, mivel én észre sem vettem hogy neked mentem, csak azt hogy egész máshol vagyok, Te meg sehol. A replayt visszanézve Nálad is picit uggrált. Szóval mégegyszer bocs, nem direkt löktelek ki!!!
amugy figyeltetek, nem kellett restart😊)
:]
nah ha nyerek a lotton mondom akkor viszek midenkit 😊 NASCAR RACERS TEAM 😊 megyunk mindegyikre😊
:]
Huh dejo lenne gazdag lennek 😊 kene lottozni...aztan mennenk ki ELObe Nascart nezni a Nascar Racers team 😊
A nascar.com on is vannak jo dolgok. Elvileg onliine nezheted a kozvetitest, kamerakat a kocsiban, animalt rajzon mutatja ki hol van, autonkent a sebesseget, fordulatot stb. stb.
na gyorsan felveszem ezeket a hangokat is😊
megekene rendelni akarmi is ez😊
EZ BAZI KIRALY ALLAT JO!!😊)
huh most toli be a hangokat kivancsi vagyok 😊)
ok thx keresgelek akkor enis...😊 hatha meglelem😊
Beirtam a keresobe: nascar Racing 2003 incar real engine sound
ztan kiadott egy tucat oldalt, ami kozott ott volt😊) De valamelyik, Nascar fansite volt, ha jol emlexem. Fent van a linkje az oldalamon is...
ztan kiadott egy tucat oldalt, ami kozott ott volt😊) De valamelyik, Nascar fansite volt, ha jol emlexem. Fent van a linkje az oldalamon is...
ok ertem