NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Amit a #4290-ben irtam talan jo lenne, csak ott a baleset, motorhiba, kilokes stb. a mumus.
De azért sajnálom a gyakorlásra szánt idõt.
Vagy bízunk benne, hogy éppen csak megtelik a szerver vagy pedig valaki lelép.
Olyat viszont még egyszer ne játszunk, hogy benn vagyunk egy nagy csomóan és akkor kell kilépni, az rettenetes lehetett a két kilépõnek most is.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Nekem mind1, éppen így is lehet de azért érdemes elgondolkodni, hogy egy ilyen gyõzelem (amikor a legjobbak nem is indulhatnak) mennyit is ér.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
A pályák sorrendje meg mindíg változik/változhat ezzel ki lehet küszöbölni, hogy valaki mindíg ugyan azon a pályán lenne kizárva.
És attól még nem kötelezõ neki indulni azon a pályán amit nem szeret mert nem attól függ, hogy indulhat e legközelebb.
szóval ez is suxx....
Riszpekk
Legyen handicap rendszer, minden verseny után az elsõ 2-3 pihen 😄
Riszpekk
Ha kell a weboldal alapja, akkor szolj nyugodtan, odaadom. Teljesen egyszeru, nincs benne semmi extra. A PHP-tol nem kell tartani, mert teljesen fapad, csak a linkelest segiti, az oldalakat rakja ossze😊) Ha kell, osszetakolok belole egy alap verziot, es leirom hogyan muxik (10 sor😊)
Aki az elso 7-ben benne volt, az automatikusan indulhat a kovetkezo versenyen. (Persze nem kotelezo, ha nem tud vagy nem akar, igy az O helye is felszabadul.) A maradek min. 4 helyre kell csak eldonteni, hogy ki jon. Aki nem volt az elozo versenyen, es akar jonni, az benne van. (Ha tobben vannak, leboxoljak😊) Ha marad meg hely, akkor az elozo versenyrol "nem-qualifikalt" versenyzok boxolhatnak a helyert.
Bar ez sem igazsagos teljesen, mert elofordulhat, hogy valaki onhibajan kivul esik ki az elozo versenyrol, es igy nem indulhat a kovetkezon sem. Ilyenkor ovni kellene, de ez mar megint bonyolitas, egyeztetest igenyel, ami ido...
2. Daytona nem mérvadó, próbáld meg Atlantát vagy Lowe's-t
3. Persze, hogy gyorsabb vagy versenyen, ott tudsz draftolni
Riszpekk
- Felkerultek az oldalra az uj infok. Fent vannak a "beszamolok" is. Szerintem eleg jo, igy visszaolvasva a verseny😊) Ezeket az irasokat majd egyeztetni kell, mert ez az e-mail-es, ICQ-s dolog meg sem jo😞( Ekezetek nem voltak, es 20 betunkent sortores. Kifolyt a szemem amig betordeltem, pedig nem is sok... Majd tesztelhetunk egy Word-ot, vagy Wordpad-et vagy valami hasonlot😊)
- Szerintem tenyleg jo lenne a verseny melle egy Galeria es egy Visszajatszasok/Replays resz is. Persze, max. mindenkitol egy-ket kep, replay.
És ez azt jelenti, hogy mindenki a nagy pályákon menne a kicsin meg lenne 2-3 ember.
Valamit ki kellene találni erre.
Esetleg lehetne valami olyan rendszer, hogy nem a kedv dönti el az indulást hanem az, hogy mikor ment utoljára.
Nem tudom, hogy értitek e vagy nem. Olyasmi mint a vetésforgó😊
Minden verseny alkalomkor van 1-2 ember aki "nem indulhat" és ez attól függ, hogy hány verseny telt el az utolsó nem indulástól számítva.
És ha valaki úgy dönt, hogy a "kötelezõ kimaradón" kívül Õ se indul mert nincs kedve, ebben az esetben Õ nem kapja meg az autómatikus nevezést a következõ versenyre ha éppen akkor Õ az aktuális kimaradó. Így akkor kiszürhetõ a taktikázás és az önfeláldozás.
Mission Impossible 2010: PRO Class
most 2 hónap után újra mentem Atlanta-n és javítottam fél másodpercet!
Riszpekk
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
ugy vettem eszre a PENTEK egyik napnak nagyjabol midnekinek megfelelne, a masik meg akkor valamikor het elejen lehetne ugy hogy lehessen ra gyakorolni is, tehat pl KEDD, vagy HETFO.
En pl. a hetfoi verseny utan, csak tegnap tudtam a progit elinditani, mert nem volt idom. Igy eleg nehez keszulni egy nehezeb palyara😞(
A heti ketto talan meg beleferne. De ahoz, elore tisztazni kellene 2 fix, allando napot, hogy az ember tudjon tervezni elore (munka, csalad stb.).
jatszani, akkor nehogyma'r csak egy futam
legyen egy heten.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Riszpekk
Riszpekk