NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen szintu versenyek vannak?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Heten indultunk a versenyen. De az edzesen volt ket uj ember (Tibre es Petya) akik bent voltak, de a versenyen nem mentek. Es nem indultak: Met, Sanzik, Marki, Mode, Toya, Pumy. Ez 15, ha nem felejtettem ki senki (bocsi😊). Ha a ket uj embert nem is szamolom, akkor is kettovel tobben vagyunk. Megint marad; az esetleg nem er ra, kilep, vagy megegyezik stb. Ha lesz meg 1-2 ember, akkor mar izgalmasabb lesz a dolog😊)
De azert remenykedjuk a kulon szerverbe, mert akkor tenyleg lehetne, hetente ket verseny is rendezni. (Perrsze ahoz is kell, hogy meg legyen a normalis letszam...)
a sierra serveren meg barki jatszhat,de profi magyarokkal csak itt versenyezhetsz 😄DD
Ha akarnánk mindennap tudnánk versenyezni, mert ugye a jogtiszta programmal bejárás van a Sierra Online-ra és ott 100 szerver szokott üzemelni.
Nekem tökéletesen megfelel így, mert mostanában nem nagyon lenne idõm több futamra.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
mondjuk tegnap nem volt semmi gond, de voltak páran, akik kettes padlógázzal indultak meg, mintha 2 körös lett volna a verseny
inkább rajtoljunk biztonságosan és csak akkor elõzzünk az elején, ha valaki látványosan lassan megy, utálom, hogy állandóan a tükröt kell bámulnom, mert mögöttem mindenki elsõ körben el akarja dönteni a versenyt 😊
Riszpekk
majd ha 20-an leszunk akkor igazan izgalmas lesz,hogy ki esik ki 😊
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
en ezert nem is ertetem most minek kellett az EF?
gyakorlasnak lehet ,hogy jo volt,de ennyi erovel nem kell EF-nek hivni hanem a tegnapi meg a penteki nap is ket teljeserteku verseny ugyanazon a palyan,azt jo napot 😊
persze van akinek csak az egyik nap jo es igy legalabb lehet valasztani...
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Shuludnak itt a kiállása:
Link
mielott elinditod az nr2003-at.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Riszpekk
(pont akkor állt le a játék)
Már bánom,hogy kijöttem,illetve leállt a rendszer 😊
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping